Коментари - Борисов: Строителството на Южната дъга на София върви на много високи обороти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако не беше ти пътищата ни да си бяха като по соца!!!

БокУ го играе контрол по качеството, не че нещо разбира от пътища ама не му се седи в Банкя. Накрая ни пътища ни контрол.

Очакваме диванните тулупи да преместят тук срането си.

Този шемет не спря да обикаля като луд. За 11 години не разбра за какво отговаря и за какви приоритети да отговаря.

При соца не се правеха ремонт на ремонта, на ремонта ........За пример - бул. Цар Борис ІІІ - сигурно е над 50 години и не е мръднал....

Колко високи обороти ? Повече от на джипката с която джитка или почти с толкова ?

да не се разпадне асфалта със високи обороти

Пътищата от соца не се ронеха още преди пускането им в експлоатация.

Не съм виждал премиер или президент да ходи по стройки. Нещо става с Бойко - все едно бяга, бяга... От София и родното село Банкя. Състарен, а той е на 60 години само. Уплашен.

Ти вече го направи - поведение на ниво 3-ти клас .

нали там във варна вие сте по срането,даже залива напълнихте

дебил Борисов, нещо да споделиш за 2-годишното закъснение на метро станция Красно село? И там нещата вървят на много високи обороти. Краде се с невиждани обороти.

Това е гаранция. Що мълчи като гъз и не обясни защо отсечката от кръговото за Банкя в посока Филиповци се разпада като кашкавал.

Понеже е самотник, задължава и цяла група хора да го следва, заедно с мисирките. Горкият, струва ми се уплашен, започнал е предизборна кампания, усеща си края.

Имат думата селяните.

Има ли някъде друг премиер, който обикаля без да спира, с цял антураж, за чужда сметка? Без него хората няма да работят ли? Смешник смешен. Но лоша реклама няма, лош пиар също, още повече, за да отклони вмимание от скандали в държавата Му.

Добре че поне кучетата се крият там от дъжда, и преместиха спирките на рейсовете.

Уплашен и насран, но за сметка на това е все по-прост.

Чичо,чичо а качеството как е?

като нищо не разбира от това което гледа???? Да иде да види дупката и дупките във Варна...,ама не му изнася.

Премиерът изгражда, а президентът разгражда :( Няма ли най-накрая Гешев да се намеси и всички комунета да избеси

Абе, на тоя да не са му зашити ръцете в джобовете бе? Кажете му, че като ходи все така с ръцете в джобовете, ако се спъне ще си разбие муцуната. Пък щом го влече строителството, да подава оставка и да стане един инспектор на участък и по цял ден ще си гледа изкопи и багери. Смешник неграмотен и ограничен!

Ако са под 12 ленти не струват. Нали преди време беше се изказал, че никой преди него не е правил магистрали с по 12 платна?

Мутрата начело на България иска да му благодарим, че неговата Мафия ГЕРБ .. ..прави 20% от това , което правят всички НОРМАЛНИ правителства в Европа ,а и по света ??!! И ще бъде така докато Овцете в България не се превърнат отново в хора , и вместо да Доволството че са живи и оцеляват някак си...не се вдигнат и убият големият Хищен вълк ГЕРБ и да заживеят отново като хора !!!

Всичко през последните десет години върви на много високи обороти към пълното унищожаване на народа.

Тюфлека пак по екскурзийки....

визираш себе си.

Страх го е да стои сам, чувства се ненужен, иска да се къпе в народна любов, да говори с трактористи, багеристи, комбайнери - това го може.... нарцистична логорея.

Ей, пич, ГАДИ МИ СЕ!Строеж се посещава, не зависимо от кого, като първо го ИНСТРУКТИРАТ, а след това му надеват КАСКА на главата, колкото и да е тъпа!И чак тогава има право да влезе ТОЗИ на строителната площадка!Така пише в ЗАКОНА и НАРЕДБИТЕ към ЗЗБУТ!ТОВА ли е ПРИМЕРА на Премиера за ТРУДОВА И ТЕХНОЛОГИЧНА ДИСЦИПЛИНА В СТРОИТЕЛСТВОТО!?КЪДЕ ДРЕМЕ ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА, СТРОИТЕЛНАТА КАМАРА, МРРБ, МВР!?????

Ми той с премиерина требе да отпочне.. Щото лично е чул в аулата на Симеоново призива му - "МВР не трябва да се деполитизира. Трябва да бъде пак юмрука на ПАРТИЯТА - МАЙКА!"

В строителните фирми предимно от тъмния електорат на ГЕРБ работят.Само с тях се снима ,много ги обича тия римляни

Извинявам се имах предвид Тулупа .

Пълно ли е вече червото, червени малоумници?

Човекът играе джобен тенис.

Самотен трол се рее във форума. Почивен ден ли имате?

Лошо впечатление прави с тези дебели лапи, вкарани в джобовете и загар на комбайнер от добричко. Нищо общо със западните премиери.

Ти от Варна ли си ? Ходи пикай в морето....

Да строиш един от най-скъпите пътища в Европата.. А за 15 пъти по-скъпия за километър тунел от 2 клм, спрямо най-дългия тунел в Европа - Лаердал.. Ми то това си е направо рекорда на Европа..

Нищо общо с предишните управници на България . От създаването и !

Червената сган пак сере. Не ви ли заболяха селските пръсти? Излезте малконнавън, разходете се. Идете на ресторант като мен, мърши непотребни.

Ти къде си, да не би да си в антуража на Вожда, да се въртите угоднически около него, докато Севда ТВ снима, та да може после целия народ да се радва като види как Първия се разхожда - същински Тодор Правешки.

накрая народа може да го глоби за превишената скорост, както предишните бибитки ?

Ами като ги мързи българите да работят, що да няма цигани? Срещу нас има едно кафене, в което сутрин от 8 часа, вечер до 10 часа, стоят десетина българи в разцвета на силите и само лалат, колко са недоволни от живота.

Като си отвори устата....едни "бисери"падат...

В крак с времето вървя, до мене – премиера, картофи ще садя тъй рече – премиера. Овце ще поведа, до мене – премиера, ах как ще ги доя, да пие – премиера. И църкви ще строя, до мене – премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него – премиера, и журналист търчи: „Хвала на премиера!“ Обект се нов откри. От кой? – От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе -премиера, и блей, овца бъди прославяй – премиера.

бе гербераст?

Бре, ти единствен можеш да се изявяваш тук с мъдри мисли за изхождането без да си вкъщи, така ли?

в къщи няма ли тоалетна та искаш да сереш навън

Не е проблема в лапите! проблемът е в скъпите екскурзии, които прави! Доста дебело ни излизат. Не е в състояние нищо да инспектира, защото не е специалист.Все едно да закараш лекар или филолог да прави инспекция. Същевременно много хора са ангажирани на които им се плаща и то не символично.

Селянинът с ...джип-ката и пак с навити и за претнати ръкави, същински главен бригадир от социалистически тип!