Борисов сменя задържания зам.-министър: Милост за никого няма (видео)

За открития списък в дома на Атанас Бобоков, премиерът отсече: "Всеки бизнесмен може да си напише списък"

Обратно в новината

Коментари - Борисов сменя задържания зам.-министър: Милост за никого няма (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Милост няма ! Я на бати Влади как му се изпънало лицето,като детско барабанче. Май ше му гасят тока.

Като "милост за никого няма", той какво още прави там....?! И "главатаря по финансите"..?

Не мога да разбера какво не му харесват на Бойко някои български елитни и привилигеровани феодали от славното БКП и ДС време!Нали и Бойко е имал кариера като охрана на селянина от село Правец Тодор Живков !Може би други партизански командири му завиждат за властта,бизнеса и влиянието му ,а времената също като течащата вода непрекъснато се променят!

Бараво Бойко !Истински български бай Ганьо,откривай строителни обекти!Всеки строителен обект открит от най първият и важен българин на българите е гвоздей в ковчега на другите партийни обръчи от фирми!Ето и Меркел и Доналд Тръмп и Путин са зад гърба ти а и съседът от юг Ердоган и българският по малък Доган, Ахмет Доган!

Да ще бъде преизбран отново, защото българите го харесват. А небългарите да си стоят в гетата и да не се обаждат.

...мда...преди много години, в едно от есетата си великият Илия Бешков беше написал: "Алеко създаде образа на бай Ганю, за да се отвратят българите, те обаче се разпознаха в него - и го обикнаха".

Пак ще бъде "преизбран"този прес..ник,горко ни.

стига с тези стари парчета

В списъка няма никой от ДПС, нали?! Нито един. А защо?

поздравленията на бат Боце към децата за 1 юни. Две изречения за децата и 2/3 проповед колко е велика ГЕРБ. Да свикват отсега. Като се събудят сутрин и не видят слънцето, значи ТОЙ е слънцето !

То нали всички тези неща се случват без твое знание, съгласие и разпореждане.... Обратното броене е започнало така или иначе вече...

Назначава ги от прозореца на джипката и след това ги уволнява от прозореца на джипката!!

за този до лявотп ти рамо има и то голяма, непонятна милост !

Борисов ще спечели и следващите избори, защото най динамичната и интелигентна част от българите е с него, а останалите нямат значение.

На тъпи комундели като тебе да казваш динамична и интелигентна част от българската помия си е направо постижението на червеният тулуп!

ГЕРБ е единствената наистина българска партия в България. Народа разбра това и затова си гласува единствено за тях.

Ти и сам не си вярваш, нали?!

тъмнозелените станаха интелигентната част ? Че са динамична, мога да се съглася, удариш един, идват сто със брадвите ...!

Си личи ясно за кого гласуват махалите. Тази опорка не важи.

Да знаеш, че и за теб също няма да има милост!

Списък от книга за богаташите на Григор Лилов от 2003-2004, някои отдавна заминали , неслучайно ги няма тези от новата олигархия като Гела, Дебелян и т.н. И това според Каскета е компромат, да компромат е , но за психоотклоненията на този , който си ги записвал и държал в каса и за самият Каскет, който ги взема сериозно.

Виждал съм ги и двамата Бобокови. Те са същите като Домусчиев - с ментални отклонения, но верни на партията далавераджии...

и хоп, ментални отклонения. И не пипай Домусчиев, той е специален приятел на Вожда. Да не намекваш нещо ?

Тоя номер с отстраняването отдавна се изтърка и мухляса, но непонятно защо Бойко продължава да го употребява, което най-малкото е обида към електората. Понеже няма смисъл да назначиш някого на висока длъжност по критерия “наш човек”, без да държиш сметка за реалните му качества. Когато “нашият човек” влезе в нерегламентирани контакти с престъпниците, наричащи се бизнесмени, ситуацията яко се оцапва и започва да вони непоносимо. Тогава от “божествените висоти” слиза ББ – на “бял кон и с бяла риза” и отсича – “НМ” – няма милост. “Калинката”, според поведението, което е имала, “отлита” или на друга длъжност или в панделата, ако е заигравала зад гърба на върховния шеф. Еднообразието омръзва, изтощава търпението на народонаселението, но Бойко упорито отказва да го разбере.

Заспиват тези престъпници от снимката?Затънали са до гуша в престъпления и наглост.

Не е ли време за оставка? При толкова промени в който и да е кабинет, от която и да е нормална държава от Европа, предимно поради корупция, отдавна да е свалила правителството! В родната политика явно думичката "морал" е табу!

Никоя нормална държава няма да търпи над 80% руски партии в собствения си Парламент.

И прецедент откровен русороб. Работи открито срещу държавата си и никой не може да го спре.

Къде са маските на богтоизбраните? Или те са само за нас простолюдието? Или тях коранверус не ги лови? И от това са защитени.

Ааааааа, Горанов кога?

А до сега къде беше да го сториш!

Каква по голяма милост от това да освободиш един престъпник да си ходи по живо по здраво.Ясно е като бял ден ,че осъдителна присъда няма да има,и след няколко месеца ще заеме по висока длъжност,доказаните крадци за България са най ценните хора.Бок..ци ,вече и на децата стана ясно ,че България никога няма да стане ДЕМОКРАТИЧНА, а ще си остане на опашката по всичко и ще е държава на мафията до пълното и ликвидиране.Държава в която върховенството на законо е само на книга и този е най големият прес...ник заедно с доган и пеевски и още поне 1000 такива.Те колят и бесят и раздават.

Оказа се , че сумите лицата и сумите са преписани от книга за най-богатите българи на Григор Лилов от преди 17г. https://www.mediapool.bg/geshev-puska-kompromat-za-bobokovi-prepisan-ot-kniga-na-grigor-lilov-ot-2003-g-news308014.html Циркът е пълен, излиза, че тия потомствени комунистически бандити имат като го голяма ценност списак с богаташите в вероятно единствената книга , която са прочели и го държат като съкровище в каса , каскетът ги , който обвинява без да чете ги разследва , а читателят на Винету разяснява на цял народ. Литературните увлечения в държава от калпаци могат да са много подозрителни , изобличителни и трагични. Може да стане доста добър роман, тъй като по света ще звучи неубедително , че съществуват някъде такива дебили, а дебилите не искат да стават подозрителни с четене.

Той има милост към ДОГАН,ПЕЕВСКИ,ГОРАНОВ,ТИМ И ОЩЕ И ОЩЕ... Много е милостив ....към някои...

""Всеки бизнесмен може да си напише списък и да си го сложи в касата." ЧЕ МОЖЕ, МОЖЕ, ама З А Щ О го прави???????????????????

Леле, леле... Чак се просълзих...

Пак тулупът лъже хората безочливо. За Цецо с 8 апартамента има милост, минава с една оставка. за Иванчева за почти същото прегреешение, корупция строител - 20 години затвор ....

Защо премиера е все още на свобода?

защото е пич.

ГЕРБ спаси България от лапите на КГБ. Вече 12 години страната бавно върви напред и на горе, независимо че КГБ агентите, ДС агентите и майцепредателите продължават да и пречат.

Точно така...Браво!

Абе Буда не беше ли агентурното име на Бойко...

ТИ ДА НЕ СИ ОТ "списъка"????????????????????????????

Милост има само за хората от Апартаментгейт, КТБгейт и останалите...

Боеко говори като шеф на наказтелен отряд. Боеко, държава се гради, управлява и развива с мисъл, с право, с правила. Не с тука има, тука нема; толкова си гнусен и жалък в елементарното позьорство и нарцисизъм. ТОРБА С ЛАЙНА!

Толкова загубена държава. При тоя тулуп, пък пак да няма един за когото да гласуваш.

Ей трети "мандат"кара и не се научи, брей! Все като краля Слънце "държавата - това съм Аз"! Ама мандатът няма нищо общо с абсолютната власт, кочто явно се стреми да има. Един цар Ивайло - това е нашият Първи министър и си му личи яак от Марс

Милостта еза страдащите, а не за закононарушителите. помилването обаче е констиуционно право на Президента след осъждане. Не е подходящо министър-председателят да се изказва в тая посока тъй като не му е в компетентността. Но ако закриля някого, извършил престъпно деяние, и той като него е да търка койките. какви са тея приказки за милост тука.

Ояден толуп.

Коментатори-вируси, "- Вирусът е безсмисленото унищожение на сложното, изпипаното, разнообразното - той е прост, елементарен, не-жив, единствено-размножаващ-се. Той е самото отрицание. Той се размножава само за да се размножава."-Калин Терзийски

А за смяна най-вече е премиера.

А ние милост към Баце? Или май по скоро не...

Много избирателно сменяш крадците бойко. При теб краденето има колосални размери.

Строг, но справедлив. Брус уилис семки да яде. Рамбо Силек също.

Предсрочната изборна битка на еднокнижната мутра започна с яхане на джипката за възхита на матряла, че утре черепа обеща за приказка на али баба и 40 разбойници, но мутренските медии няма нищо да покажат

И какво излиза ?! Че Бойко не е знаел за боклука?! Абсурд !!! Такъв тоталитарен лидер като него да не е разбрал ?! По-скоро той е дърпал конците,а сега търси изкупителна жертва,която да хвърли на журналята...и ”правосъдието”

Най не обичам плешиви, глупави и дебели мъже, затова не мога да понасям и плешивия дебелак плондир. Да не говорим, че след като 80% от българите живеят под линията на бедността е направо неприлично да си така ужасяващо дебел . Явно Борисов не може да контролира хранителните си намици и плюска от копанята, като коледно прасе за угояване. Човекаът не може да контролира дори храненето си, а ние сме го пуснали да управлява цяла държава. Тозе факт е срам за всички нас.

80% сте дебили, да. А само селска кранта може да коментира вида на другите. Пуйка.

Некси,гнидо, казах ли ти да не мъдруваш?!?! С твоят птичи мозък само се излагаш! Доста дебилно същество ще се окажеш!

А Горанов кога ?!

Тулуп подут!

И кво сега - тоя тлъст и прост самовлюбен глупак ли е Мировият съдия и раздава СПРАВЕДЛИВОСТ в Кочината ?

Днес Бойко тв утре Севда тв

На който не му харесва Борисов да върви при Мадуро, Ким Чен Ун или на майната си.

На който му харесва Борисов, да отива в Хаити. Това чака България като колония на господаря на Хаити!

Доле ГЕРП

Къде ще го пращаме консул?