Борисов: Египет е сред стабилните търговски партньори

Българският премиер се срещна с президента на Египет Абдел Фаттах Ас-Сиси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко, Бойко!!! Жал ми е за теб. Какво уговаряш, като утре няма да те има?

Стабилен партньор? Верно, сега внасяме сол от Египет. А някога си произвеждахме сами... И изнасяхме изделия на машиностроенето за милиарди в Египет.

Започваме да строим атомна електрическа централа в Египет, като за целта даваме държавен кредит от 25 милиарда долара

Тоя, ако утре не се яви на гласуването на вота---- БСП да приготвят едно дебело сламено чучело , с тиква вместо глава--- и да го сложат на мястото за премиера!:)))))))) ....щото принципна разлика няма!;)))))))

няма разлика между тиква и старшинка

Що обиждаш Боце, ве----той е майор от пожарната на Народна Република България!:)))))))

Все по- често си мисля, че този човек е непрекъснато в чубина в случай, че стане патаклама в България той да си остане завинаги насигурно там. Дори ми се струва, че по неговите пътувания можем да резберем кога ще има вътрешнополитически цирк.

Живее си като симеончо лойко най добре да те мумифицират и сложат в някоя пирамида да останеш във вековете

Египет е стабилен партньор на България, а България стабилно партньорче на Египет.

СРАМ МЕ Е ОТ ТАКЪВ ПОЛИТИК !!

Ако се сметнат парите, които Боко е похарчил за безсмислени разходки, колко ли фирми можеха да заработят, колко ли болни да се излекуват...

Абе, какво стана с онези проекти, които катарците щяха да почват в България незнамкога си?

С онези проекти стана това, което ще стане и с тези.

Колкото повече измишльотини дърдори Б.Б. и повече се разхожда насам-натам, толкова по-зле стават нещата в страната, която би трябвало той да управлява.

Хубаво де, Бойко! Обиколи света седем пъти, откак си на власт, обаче... какви са реалните резултати, някой знае ли?!

ЕГИПЕТ??? А КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОРИСОВ???????????

Семпли сте,като полските цветя! Има и подтекст,но трябва да разбирате и от дипломация.Според мен търси контакт със строителите на атомни централи.Все пак нещо трябва да се прави за добрините на държавата ни.

Семпла си доста, след запетайките се слага интервал.

Т.е. , коя е следващата ДЕСТИНАЦИЯ на Премиера , той сложи в джоба си Георги Първанов , по ЛИПСА ОТ СТРАНАТА СИ , ПОСТОЯННО Е В ЧУЖБИНА !

аз виждам на снимката слугинската поза и селска хитрина на банскялийския тиквун. дълго време ще пърди в "газовия" хъб балкан. кой ще поеме отговорността за вложените пари на народа без никакъв резултат до този момент?

От Египет внасяме картофи, но какво им изнасяме? Сигурно и те ще искат агнета, ама откъде ще се вземат, че нали обвиниха овцете, че са чумави и ги изтръшкаха, няма откъде и агнетата да се вземат. Иначе сме си добри партньори, нищо не делим, няма за какво да се караме. Пък и турзмът им се възстановява и в Хургада никак не е лошо. Хубаво е да сме приятели.

,...Тунис , морска сол !

Хе, агнета... Това да не ти е байтошовото време, когато са се отглеждали в пъти повече овце от сега.

Може би внасяме пирамиди?

Не, цветни революции, при които падат правителства и има осъдени на смърт, а и са по-белички от наг, като гледам снимката.

за какво е отишъл в Египет. Води със себе си външен министър и финансов. Какво ще иска- пари или посолства и консулства за сои хора. Като е тръгнал да пообиколи и Африка, че може би там не са чули за нас от времето на др. Тодор Живков който редовно се срещаше с африкански управляващи. .

че Борисов подобно на хиляди българи нему се седи В България и БЯГА ОТ НЕЙ ПО СВОЙ СИ НАЧИН. Само че харчи да това държавни пари и е време някой да попита, освен приказки тра ла ла какво друго следва от неговите пътешествия по света.

Следва ,както винаги досега едно голямо НИЩО!