Коментари - Борисов ще се срещне с Медведев на форум в Туркменистан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов може да е "перде"/не съм му адвокат,нито електорат/,ама в този форум има много,които са не само с "перде",но и с цели "железни завеси"пред очите си ,та не могат да погледнат една географска или икономическа карта,повтарящи едно и също,непрекъснато свързващи нещата с местните избори без да осъзнават,че така правят мечешка услуга сами на себе си.Борисов бил в Туркменистан за газ,а Русия,Иран,Азербайджан,Туркменистан и те ли са там за газ.А не си ли задавате въпрос защо Турция не е там? Йес!Даа...Да!

И никаква файда никъде и за нищо!!!!!!! За какво ходи??????? Екскурзия?????

Тоя селски терикат досега уреди руски газ от Турция, шистов газ от Тюленово, азербърджански газ от..........ъъъъх....през......ьььььх , немам идея......ни море дотам, ни газопровод.........катарски газ с танкери, американски газ ...сигурно пак с танкери......построи с братовчедите най-скъпите и най-некачествени магистрали в ЕС, храни ви с брюкселско зеле, полски ябълки и картофи, турски чушки и краставици.......... а сега е на форум на Каспийските държави...... Струва ми се, че е време медицината да се активира по случая Му...

стари снимки как се ръкува с Медведев.ААма поне се напрегръща и нацелува с туркменистанския се колега.Докладва ли му ,че си изклал всички прасета в Булгаристан и вече няма да ядем свинско месо,за да не накърняваме чувствата на мюсулманите.За това там ще те поздравят.А колкото до Медведев-нама да ти дадат даже да му целине задника,за каквото си отишъл.

След последните гафове на управлението Му в страната и лично негови по адрес на съседите ни къде е тръгнал? Наистина ли си мисли, че щом тук клакьорите му ръкопляскат, навън също ще го гледат с уважение? А министрите Му едва ли имат против още една безплодна разходка за чужда сметка.

С КАКВИ ОЧИ,...НЯМА ЛИ ДА ИЗВИКА И ПЛЮВНАЛИЕВ ,ТОЙ МНОГО Е ОБИЧАН ТАМ......?

Нали през 2012 мутрата сам спря Белене по чужда поръчка а сега ниско наведен се моли пред руснаците ама какво значение има за матряла важно е боко да е в новините

Идват избори и Бат БОЙКО притопля за пореден път манджата ! Калпавия материал трябва да гласува за ГЕРБ.

ха на бас, че ще предстаавят бацката като : башиятаоглу ибн булгаристан

Борисов нали на глас и етусиазъм казваше че си спрял Южен Потока и Белене заради европа най вече Америка. Сега противоречивата ти личност какъв го държи там където неискаш да си.

приличат на охранени пингвини на снимката

Уважаеми журналя от дира.Другия път ми сложете нали знаете каква картинка...........................

Много е прав премиера на Израел.Имаш ли насреща си тъпанар го величай и той е твой завинаги.

Милиционерска среща

Боце сигурно мисли че Черно и Каспийско море са свързани, а тези около него който знаят къде е не смеят да му кажат истината защото ще ги уволни. Така или иначе поне ще се наяде на бадева, че нещо слабичък ми се вижда.

Черно море и Каспийско море наистина са свързани чрез Азовско море ,река Дон,Волго -Донския канал,река Волга ,Каспийско море-воден плавателен път,който даже не свършва в Каспийско море,а има продължениЯ!Йес!Даа...Да!

Най вероятно по коридора до бюфета да го види. Или в кенефа. Кой ще се занимава с един провален и отиващ си премиер

Боко Тъпото отново е в акция днес. Поредната безплатна и ялова екскурзия. Освен, че си разхожда 150 кг-то туловище и хапва обилно, за България няма никакви ползи от тези екскурзии. Само като му видят простата муцуна, просташкото държане и лигавене, на чуждите политици им става ясно що за примат имат срещи себе си. Какъв турски поток и Белене го гони Тъпото - нали беше против инвестициите на руснаците, нали Белене беше един голям гьол???? Истината е, че Боко Тъпото е маша в ръцете на Доган, а Доганчо е лицето на Русия в България. Като знаете това, от там нататък далаверата е ясна за този които може да мисли.

А Медведев знае ли?

Пак ще договори милиарди кубици газ, дето няма как да стигнат до България. И пак ще договори директна самолетна линия, дето никоя компания няма да иска да я обслужва.

Бе , той ,,Турскиат паток,, е у другото море.

Ха познайте кой го е инициирал Форума в този вариант. Не е Иран, не е и Русия..

Нашата тиква ,пак най-тъпо ухилена.... И да ги питаш ...що дири ТОЙ там...? Икономическият "капацитет" голям !

Тренира за Хелоуин .

И какво като се срещне с Медведев? Боко е толкова тъп, че по убаво да пратя хладилника си на срещата...

Ами , кво ще дири бай мутрьо на икономически форум ? Пак нещо е оцапал процепа и Путин/Медведа са го привикали да му набият канчето

Ба си! Тая Туркмения я видях на картата, тя по близо до Монголия,ве..... нашто къде се е забило там, кво ще прави. Щял да говори с Медведев..... не научи ли вече,че всичко зависи от Путин и без него никой не смее да гъкне!

Дир успявате ли да изчистите коментарите анти ГЕРБ! Тиквата закопа и съсипа България, защо не напишете колко милиарда нови заеми взе и открадна! Пародия на новини и слугински медии.

Каквото и да разправяте за мутрата-министър председател, но по голяма работа от него няма! Я кажете имаме ли друг, дето е снимал големия си задник на фона на бай Доньо? Е, и сега ще си направи селфета и близачите МУ ще го обявят за топ политика на вселената! Бааааа хти нещастниците!

От информационното поле: В Каспийския форум ще вземат участие министър председателите и представители на бизнеса на пет страни с излаз на Каспийско море.. Това са — Азербайджан, Иран, Казахстан, Россия и Туркмения. И...България.И тя на Каспийско море.

"Видяла ЖАБАТА,че КОВАТ вола,вдигнала о ТЯ КРАК",нали помните поговорката.Та и НАШ боко - там !!!

Цялата Мара втасала, България е пред катастрофа икономическа, демографска и политическа, а наш Боко отишъл да оправя Каспийският регион

момчето ни е спец по тези неща, управи западните балкани

а президента радеф ще ги охранява със самолета хахаха или ще пие бира на някое квартална бирария с деси металиската

Няма да ходи на екскурзия с държавни пари и да се крие от проблемите в страната

akud akudov

нищо не успя да кажеш!!!!!

само много нисш организм може такива мъдрости да изръси

с толкова минуси. Дори не те урежда и еврейското име. Не говори срещу президента , ХВАЛИ СУДЖУКА, мекия пожарникарски маркуч, 160-кирлограмовата лоена топка какъв икономически капацитет е, колко леко прави коремното на лост (затова мрази Радев, Радев го може). За това бе Бай Хой затрива зържавата и се държи като най-нахалния главатар на всички мутри в страната.

akud akudov

в живота си и едно коремно не си правил и за това не забеляза, че на финала така се напъна за да си превърти краката, че със сигурност е пуснал жълто на гащите. БСП, БСП, БСП и ДПС вечна дружба

Тук Става въпрос за Боко, не за Радев ! Или нещо Пак не си разбрал !!

Боко-простия не иска Южен поток, но сега за Турския паток е готов !?? Скоро Султана ще го привика да поеме тръбата!

И ще я "поеме" с ...ХЪБА под кръста си....

И каспийска държава станахме, а премиерът ни се среща с президенти, като че ли си нямаме президент.

Няма ли да го е срам да го моли за газова тръба?Ами то нашия май срам няма !И с мозъка е зле и с морала и т.н. ...пожарникар бре!

Тоя цяла България го псува, той си развява шкембето и олюска на аванта.

По целия свят но се смеят с тоя палячо-шкембар

Нашият Топ мафиот ще се отчете на руския си шеф!

този пак на екскурзия на нашия гръб

Това е част от подготовката на наистина огромен глобален проект за водна връзка на Персийския залив чрез канал с Каспийско море с Русия и главно Казахстан ,Средна Азия,Иран ,Китай по Волга и каналите й на Запад -Волго-Донския канал,на северозапад водните връзки на Волга през Москва до водите на Балтийско море чрез два канала до Санкт Петербург и оттам Западна Европа.По река Дон ще се излиза в Азовско море и от него покрай Крим под моста търговски товари ще достигат през Черно море до нашето източно крайбрежие,а кораби ще минават пряко през един разширен Босфор за Средиземно море и южната част на Западна Европа.Така търговските товари на Евроазия ще стигат до Северна и Южна Западна Европа по многократно по- кратък и безопасен път. От България зависи доколко ще участваме в този мирен проект,а и доколко ще ни бъде позволено.Засега толкова-вече писах за това преди време,като възможност и очевидно се работи.Все пак трябва да се има предвид,че проекта за воден канал между Персийския залив и Каспийско море е над стогодишен и си има своите противници.ЙесДаа...Да!

Бойко Борисов вместо да продължи епичната си борба с чумата отърча да се срещне с поредния диктатор в град прекръстен в чест на предния диктатор(Сапармурат Атаевич Ниязов е именуван от лакеите си Туркменбаши)... и сигурно пак ще ни донесе газ;)

да си остане там простата и престъпна мутра!

се интересува , не проучи за 10 годишната газова война между ГАДпром и Туркменистан. Какви подривни действия е правила раССия, буквално е придизвикала "взрив" на газовата система на Туркменистан, какви военни шантажи, само и само за да унищожи възможността на турките да излязат "в международни води". Но накрая - пълен разгром на ГАДпром! Вече чебурашките не са в позицията от преди десетина година, за да се чувстват монополист в доставките за ЕС. Вече са само - "един от много" доставцици на газ и НИЩО дефакто НЕ могат да налагат, ако която и да е страна отстоява интересите си, а не ляга услужливо, както правят ДС-ченгетата от 5-атата колона у нас! Малкият мук какво има да говори с Боко? Или "дели на 3" сегашната цена и да си ебе майката!

пак ли изкънтя на кухо бе

се интересува малко по-задълбочено от политика знае, че големите държави се държат по един и същи начин с малките и слабите. Коментираш руснаците, защото сега сме против тях. А нима под влияние на новите приятели ние не взехме "политическо решение" за самолетите? Изгодно ли е за нас да платим нещо, което евентуално ще имаме след няколко години? Разбира се, че не е! Дотогава???

Бойко Борисов,трябва да вземе руско гражданство и да се кандидатира за президент на Русия ,и така ще докара и газ,и атом, и самолети

да не дири некоя търменска"патка"там,селд като се провалихме с патоците

Бай Ганьо тръгва по Азия-та.

Бокича се спасява от нашенските досадни проблемите и се отнесе чак в Туркменистан. От там очаквано ще долетят новини за големи международни дела. Освен това ще посети една държава,в която портретите на Бердимухамедов ги има навсякъде,изобразени на килими и килимчета. Ще може да види и огромните паметници с позлатената фигура на кон на Бердимухамедов в центъра на Ашхабад и на бившия вече Туркменбаши,сега изместена, по понятни причини, в края на града. А това за Медведев,да не стане като срещите с Тръмп...

дано не изложи БГ както предният път !

Бочко Тъпото отново тръгна на екскурзия. На този форум повечето политици дори не знаят къде е България на картата, но Бочко Тъпото ще им се изтъпани в достолепните 150 кг. свинско месо, прегръдки, мокри целувки и лиги, и току виж довел някой стратегически инвеститор от Азия в далечна България.

Достолепен изглежда на снмката. Медведев - като Путин- джудже.

Всеки с неговите килограми ще изглежда достолепен.

Боби Манекена е достолепен Гардероб...И Полиглота мълчи като гардероб. Хеле, пък като си пъхне ръката в джоба...

И да му каже, че комунистите не са желани тук вече!!!

тогава защо си още тука

Аз съм тук, промита кратуно, слагай си доковата манта и отивай да нижиш тютюн!

за ню йорк ли я имаш бе братчед,седи у колибата и чекай запомощи

Нали те ни управляват? Кажи го на тези, които гласуват за герб повече да не го правят, щом не искаш комунисти.

нисш организм

Бойко са го викнали само да пререже лентата и да открие форума- после с е прибира в България.