Коментари - Борисов се срещна със зърнопроизводители: Правим 60 язовира, за да събираме вода за напояване (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪХ БАЦЕ БИЛ И ХИДРОИНЖЕНЕР

Ох маминия сладък, той правил язовири....

Голям си СТРОИТЕЛ бе, вожде! Той прай най-големите магистрали, най-дълбоките язовири, той е ГОЛЕМ... той е БАТЕ БОЙКО - мутра!

Ами..... Капак на изпроводяк, бих рекъл аз.

БАСТА,Баце, БАСТА !!

Едно по-смислено нещо Баце, иди утре на концерта на Слави в зала Арена Армеец. Ще ти е от полза!

след като унищожихте други 100. Дайте да дадем, да "усвоим" едни пари !

едно заглавие от днес сутринта. Направо ми оправи деня. :))) "Нови наблюдения, направени с телескопа VLT на Европейската Южна обсерватория (ESO) показват, че уникалната комета Борисов, която е едва втория новооткрит междузвезден посетител на нашата Слънчева система, е и един от най-примитивните обекти наблюдавани някога." :))))))))))))))

Твоята направия е за да има комисионни за теб,иначе нищо не си направил за народа на България,една реформа не си направил за да живее добре,всичко е за престъпниците като тебе.какво земеделие развива България с арендатори феодали?Никакво.Така ли е в Германия,Швейцария,Франция..........?Там всеки си обработва земята и с това се издържа и живее добре.Ти си най големият престъпник ,съсипа всичко.

А рушащите се язовирни стени, които са с изтекъл ресурс

Сега е дошло времето да си ходиш

бойко е глупак. сори, ама така мисля.

При Жан и управлението на БСП нямаше хляб ама бяхме млади и вталени.

НИЩО НЕ ЗНАЕШ ЗА ЖАН ВИДЕНОВ . ПО ДОБРЕ СИ ТРАЙ .

бай Ставри и го помоли като му надянат раираната пижама да не го кара да мие кенефите с четката си за зъби.

какви зърдопроизводители бе, мафиот нещастен. В българия олиграсите и мафиотете са окупирали "житото".

„Добре дошли, г-н Борисов. Много ми е приятно. Няма да ви забравя цял живот. Ако не бяхте вие, биволи нямаше да има в България"

Ганьо балкански

Баце, много са ти насабрали, нема лабаво, не знам след два три месеца че бегаш ли,що че правиш не знам!

Тая Тиква знае ли на кой свят се намира?

дали знае какво се случва в момента и коя година сме. Биполярно разстройство, но прецака цяла държава.

Народа е с биполярно разстройство, страна от неграмотност, суеверия, алабализми, алкохолизми и мре масово. Не случайно сме световен шампион по смъртност. И то не от Ковид само. Не може да се очаква от индивиди загубили представа за морал, справедливост и логика да избират нещо по-различно от тях. Положението е некоригируемо. Очаквам отново да си го изберат, не без помощ от машинации, но реално толкова е масовият капацитет на населението. Съответно след пандемията ще малкото останали с някакъв разум ще се изнесат и държавата ще остане в ръцете на циганите и турците. Какво значение има след това, кой управлява и краде? Никакво. Държавата се формира от колективният интелект на населението. Тук интелекта е изчезващ вид. Така, че дори след такива явни и за слепците провали, статуквото ще се запази.

БСП със сигурност няма да вкара никой в затвора! Красимир Янков който беше депутат от БСП в това народно събрание каза на последното му заседание- от този парламент научих едно нещо със сигурност- Гарван гарвану око не вади!

Това е едно от имената на проблема. Нямаме нито един осъден премиер за целият период на прехода. Всичко е театър, едните се качват стават милиардери, слизат и си плащат за да се качат нови. И проекта по унищожение на българският народ продължава с пълна пара. Толкова си можем.

ама какво правиш , бе путьо?! Нагла лъжлива тиква освен да пълниш шкафчето НИЩО ДРУГО НЕ ПРАВИШ ! А свинята Лиляна даже източи язовура в Перник и от там гепихте пари. ГЕРБ ОСВЕН ДА КРАДЕ НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ !!!

Раздвоен съм как да гласувам на тези избори. Първият ми избор е единствената патриотична партия Възраждане, но съм 100% сигурен че само партията на Божков-БНО( бюлетина 14) ще вкара веднага хунтата където им е мястото- в затвора! Абсолютно съм сигурен в това като гледах едно от последните интервюта на Божков където той обеща това на българския народ. Ако можеше да се избере Божков само за една година да си свърши работата, и после нови избори, щеше да е идеално!

Форумец защо се правиш на трезво мислещ? Копейкин ли ти е в мечтите? Та ти си като него едно руско мекере и нищо друго!

Да очакваш една ДС креатура - Божков, който ходеше всяка събота с чартъра да се отчита във Виена, да вкара в затвора друга ДС креатура - Борисов, доказан член на БКП и СИК, създаден от клуба Монтерей, е меко казано наивно. Единственият логичен модел, който няма да се случи, е да се качат тези, които имат най-много хомогенност като партия - БСП, и след това с редовно гражданско неподчинение и стимулиране на независимата журналистика посредством дарения от хората да се държи в шок. Това обаче няма да се случи, както казах. Причините са много.

Да мълчим за измамите, че ще ни спрат парите от ЕС! Мбухахахахахахааааааа! Пак гласувйте за тези изроди, да ви опъват с 400, та да ви дойде акъла в тъпите кратуни най-накрая!

Тоя простак, дето си прави предизборната кампания за наша сметка, не може ремонт на язовир да организира, не да прави, защото да подритва и почуква тръби тръби не значи правене. Тръгнал да обещава да прави 60 язовира. Има ли някой, който му вярва? И какво е правил 12 години, освен да открива спортни зали дето трябва и не трябва? Толкова е елементарен.

Харизанов ли ще отговаря за напоителни системи?

Тръборезов ще захлеби пак :)))

Свършена .....РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА.... Ужасяващ сигнал до Фрог: Бетонирана гора по пътя София-Варна.......... https://mobile.frognews.bg/article/214125/ Работата на ЧЕКМЕДЖАН!!!! Работа, работа, работа....абе да му имам работата!!!! Г0шев... спиш ли!!!! http://www.budnaera.com/2008-01/2008-04-03_05.html

Ей българи не забравяйте ЗАВЕТА НА ХАН КУБРАТ за снопа с пръчките.... Както лятото на протеста бяхте единни без разлики в цвят, идеал и партия, бяхте на площада с едничката цел ОСТАВКА И СЪД на бай Т0ЛУП и каскет КАРЕНИН така и сега за да се постигне тази цел трябва да се подкрепи и да се гласува за най голямата опозиционна партия способна да гътне ШАЙКАТА в случая БСП(добра или лоша), която да победи на изборите ГЕРП и да състави коалиционно правителство с ясна и кратка цел..... СВАЛЯНЕ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ на ТОЛУПА и КАСКЕТА....пък после кой от къде е... Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП! Тоя ПЕЗЕВЕНК бай0ня много ви обича разединени и така се крепи 12 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението и гласуването с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП, ДОГАНЯ и КАСКЕТЯ ..... иначе Тиквун ще е вечен!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

Е напълно луд.

"Направихме стотици църкви, манастири и джамии." Къде, може ли поименно?

За прост народ, проста кампания. Трябваше да направят стотици фабрики, училища и болници. Ма българина след ракията и новините, преди да легне тря си прочете молитвата, щото на другия ден нищо не се знае.

Борисов не смее да се покаже в София от месеци.

Апропо за язовирите и напояването и за по-точно безугледното унищожаване на иригационната система на страната ни е виновен ГЕРБ. Само като си спомня как при управлението на Напоителни системи от Г. Харизанов негови емисари сновяха из офисите на скрапажийските фирми с карти и технически спесификации на поителни тъбопроводи, повечето от тях чисто нови още не пуснати в действие и продоваха къде 20, къде 50, а някъде и 100 км ново поставени стоманени тъби тръби. Беше голям бум за скрапажиите. Те веднага реагираха и си накупиха предимно от Германия техника за вадене на положени вече тръби/по това време тези машини втора ръка вървяха на безценица в бившето ГДР/ и започна безугледното унищожаване на тръбопроводите. По това време цените на скрапа на пазарити у нас и в чужбина бяха баснословно високи и предсавете си колко са се облажили всички по веригата. Даже си спомням едно сравнение на земеделския министър М. Найденов, който провъзгласи Харизанов за българския Бил Гейтс/нямал висше образование а бил велик търговец, който в последствие се оказа втората калинка на ГЕРБ/. Май няма нужда от повече коментари, а само от необходимите изводи. Нали?

Bate da te napravim tsar na romite na mestoto na tsar Kiro oti oni tebe poveche te obichat.

Скрий се!

"" Когато бях малък, в Банкя също нямаше вода. Ходехме с майка до една чешма. Тя с кофите, а на мен ми даваше едно шише и аз го държах ""

За десет години не оправи и шест язовира, сега ще оправи шестдесет! Никой не ти вярва, Борисов, и ти не си вярваш. Мина всякакви граници на търпимост!

раздаваме: сака, палта, бонбони, манастири, църкви, язовири, хляб, дали сме им всичко хиляди, милиони, милиарди

и краля Слънце задмина и самото Слънце ще засенчи-Нищо не си построй язовирите ги построиха хората строители и проектанти по времето на социализма- Ти нищо ама нищо не построй само разруши- Хвалиш се с чужда пита- И разчиташ на това ,че хората са толкова умни колкото и ти-Ще се изненандаш малко са умниците като тебе на повечето хора си им ясен отдавна-

обещавам ви работа , работа , работа ... и на 4ти пак да ви го набута ... ха ха ха .

мярнах днеска Марсолчева и другите, явно ходят на съкратени курсове, усвояват: словореда Йода със говорят на

Мръсник!

А какво става с построените през соца над 250 такива язовира, а? Светът се почва от тоя...

Страхлив нещастник! Крие се по селата за да не го освиркват предизборно. Стига си се хвалил с църкви, джамии и нанастири, те и без държавна помощ си имат достатъчно имоти исредства, а ти само напразно прахосваш ценни държавни средства вместо да се строят с тези средства детски заведения, да се преизчислят пенсиите дискриминираните безугледно и безкомпромисно над около 1,5 млн. пенсионери и т.н и т.н.

Правиш ги, ама в двора си в Банкя да си поливаш магнолиите.

Този неадекватник с логорея съвсем изтрещя! Време е да се намесят психиатрите, че до 04.04 съвсем ще изпуши завалията ...

Баце, спри се. Май ти харесаха язовирите. Вече 60! Утре - ???

Искам ГЕРБ да ме управляват. Още поне 10 години. Дай Боже.

И да ти го отперват с 200, педал скапан

"Затова ни обичат, защото сме им дали хляб, дали сме им всичко" Кой си ти бе, какво си "дал" бе ! Дава се нещо, което притежаваш, държавата не ти е бащиния.

В държавата на масово неграмотните, еднокнижникът е цар.

Живеем в държавата, в коята Венета Райкова е написала повече книги, отколкото Боко Тиквата е прочел :)))

Защо не го изпуснеш от грешния край,да те цапне по лъжливата уста.

по БТВ, даваха 2 дни - мини язовир на мегдана, даже зарибен с Есетри...