Борисов се доверил на Иванов, ПП-ДБ на ГЕРБ-СДС, а Пеевски казва: "Вижте подписите"

"Горещият картоф" на въпросите влезе и в НС: Кой предложи промените в Конституцията в частта за служебния кабинет

Обратно в новината

Коментари - Борисов се доверил на Иванов, ПП-ДБ на ГЕРБ-СДС, а Пеевски казва: "Вижте подписите" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Христо Иванов отново показа, че не става нито за юрист, нито за политик

Хитруша си е Иванов, спор няма :)

" Аз, както винаги, отказвам да възпроизвеждам срещи, случили се при затворени врати", коментира Христо Иванов в кулоарите на парламента." Ми то ясно, инак трябва да си признаеш, че мирише от нас.ра.ният ти задник. Изгонен адвокат, с тотална амнезия (когато става въпрос какво е изходил) и "велик" променяч на Конституцията. Боже прибери си вересиите, Боже.

Борисов се бил доверил.......ненависта към Радев те накара ,банкянски лъжец

Днес по бтв2, преди час, лице в лице едн от децата на сататаната(сороските изчадия), депутат от ДБ, се опитваше да докаже и прехвърли вината за престъпленията извършени от тях срещу Българите. Кърлежи от ДБ, гнездата на идил организирани от соломон, тикви, прасета и хамелеони трябва да знаете че сте продукт на многодишната работа на службите от кравария и албиония. Заложилите сте на куц кон защото вие сте коне с капаци, това е магарета, какъвто назначи една тиква преди малко време. Вашата сглобка, проект на посолствата, смазана с наркопедофилски античовешки и антиБългарски атлантически ценности води само до дозаробване на Българите. Няма бъдеще за наркопедофили с атлантически ценности... Вие всички от сглобката бързо поемете античовешките ваксини, сменяйте си пола, вие и вашите деца три пъти годишно, всеки ново измислен наркотик трябва да изпробвате за да почувствате че вече имате придоБИТ изкусвен инелект и от посолствата ще ви потупат по рамото....

ти Ентелект личи от километри ...

неграмотници, от които най умен е тиквата.

"Да, ама..." На доверчивата Бойкя го нахакали до дъно щото хуя няма рамене!!!

Подписал ли е предложението?Ако да няма какво да ми се обяснява,защото това ще постави под съмнение всички негови подписи.

Що лъже този човек. Не се е доверил, ами е сключил сделка. Защо лъже хората. Няма как в ГЕРБ да няма поне няколко полуграмотни прависта, които да кажат за каква идиотия с Конституцията става дума. При условие, че конституционалисти, хора професионалисти ясно казаха на всички какви простотии се творят. или Борисов лъже хората. колко бил доверчив. Или ако е толкова доверчив, никак не е умен и не може да прецени на кой да се доверява и на кой не. Ако не може, защо тогава трябва и хората да му се доверяват и да останат излъгани. И ако е видял вече грешката, защо не искат отмяна на всички тези простотии. Защо не подкрепи президента и другите нормални партии, които твърдяха същото.

От всичкото ГЪГНЕНЕ разбрахме че Христо Ив. не може да отговаря за действията си - дали има здравно досие?

А сега де? Ако слушаме Мафията, излиза, че т.нар. промени в Консституцията са се появили от само себе си! Няма виновни бандити, такива са природните закони!

sawo

Старите мафиоти е време да се разкарат. Това е истината. Борисов бил казал, пеефски бил казал... каквото искат да казват, само да изчезнат безкрайно и да спрат да ни занимават.

Те "новите" същия дол дренки. Беля са и едните и другите - голяма!

sawo

Това са тъпи гербаджийски опорки, с които се мъчат да окалят всички останали. Даже и да бяха новите като старите, не е ли по-добре да махнем старите? Новите като са същите, ще махнем и тях, ама за какво да държим стария бардак който гледахме последните 20 години?

Ха-ха-ха и как ще ги разкараш?! Скачахте там по площадите с надписи "Мутри вън" и после тия дето бяха по плакатите ви промениха конституцията. Гаврят се с нас, както си решат, даже публично ни показват, че нищо не зависи от нас.

sawo

Аха, и ти си доволен, че не си се минал да скачаш, нали? Кои промени в конституцията не ти харесват по-конкретно, я сподели?

Какво ни даде кабинета Денков за десет месеца, а и въобще последните няколко години, откакто ГЕРБ не са еднолично на власт? Нарастване на доходите и средната заплата. По паритет на покупателна способност на разполагаемите доходи България почти настига държави като Унгария, Словакия, Румъния. Нарастване на БВП. Пенсиите за три години се увеличиха повече, отколкото за 10-12 години управление на ГЕРБ. Инфлация, намаляваща по-бързо от тази в еврозоната, което дава надежди да изпълним Маастрихтските критерии за присъединяване към края на 2024г. Финансовата дисциплина беше запазена въпреки сериозното увеличение на доходите и отделянето и изразходването на рекордни средства за инвестиции. Критериите от Маастрихт за дълг и дефицит са изпълнени. За еврозоната има добри новини от ключови представители на ЕС. В официални документи страната се окуражава по пътя ѝ към еврозоната. Ако правителството не беше паднало, можеше вече да имаме и споменаване на членство от 2025 г. в официална комуникация на ЕС. Изводите си правете сами :)

след 3 те години след 2020 ни дадоха : едно мъжкоо подстригване стана 30лв в квартала . За частните лекарски скоро писаха до 200лв. Повишението дали е повишение ???

Това с цените започна преди 3 години някъде. В общи линии откакто почнаха въртележките със служебните правителства.

Си направи изводите като обърнеш внимание на плюсовете и минусите !

Америка го е измислила, хора... 200+ години конституция, хиляди поправки и всяка една носи името на този, който я е предложил. Помни се поименно, кой с какво се е отличил. Тук при нас, (не)колективната отговорност доведе до обща базотговорност. Сега има да се обяснявят.....

Е как по име като са по номер поправките - 1, 2...

И не са хиляди поправките, а са 27... абе изобщо нищо вярно няма в това което си написал

Този пък, хиляди поправки. Т'ва да не ти е бананова република. Не са много държавите в които заграбилите власт, могат да променят конституцията току така, за да обслужат личните си интереси. Т'ва може да се случи само там където хората са свикнали власт имащите да се гаврят с тях, като у нас...

Оставете това... какво е някаква си Конституция при условие, че друга голяма мъка тегне над българския народ - Ники нама да пътува и жуженцето няма да е шеф на парламента... мъкааааа

И аз съм, като Батко! Като замирише, поглеждам и виждам, че някой друг ми се изходил в гащите. Мама и тате рядко ми вярват. За разлика от тях, атериалът е по-тъп, та се хваща....

Какви срещи при затворени врати, какви скутове и мазни кафета!? Това е Народно Събрание което трябва да работи само в интереса на Народа при пълна прозрачност!!! Кой ви упълномощи или ви даде право да се затваряте в кабинетите на Народното Събрание зад гърба на Народа!!! Всички участвали в такива срещи, не само трябва да бъдат разкарани от Народното Събрание, но и да се намери начин, съгласно закона, да им се потърси съдебна отговорност! България се управлява от полуграмотни, егоцентрични властолюбци които за власт са готови да продадат всичко и всеки!

Харесва ми: "България се управлява от полуграмотни, егоцентрични властолюбци, които са готови да продадат всичко и всеки" Аз съм за: България се управлява от най-неграмотните нагаждачи и егоцентрични властолюбци, които са готови да крадат от всеки, всичко......, но НИЕ сме си ги избрали.

Ако това стане в една нормална държава всички са аут. Ако това стане в една фирма, всички са аут. Но в българския парлаМент може. Може даже и пак да ги изберат и да станат я министър, я кмет. "Келепир има в тази работа, г-н Иречек", за който се сеща.

Всички са по, по ,най!

Новото нормално - безкрайни лъжи. Имаме си полит-"елит" за чудо и приказ. В другата Европа - папагали с измити мозъци, нашите с твърде много "мозък" и скелети в шкафчетата.

Аз подкрепям Кирил Петков и Христо Иванов! Бойко Борисов искаше конституционната реформа да се извърши на 100 % според разбиранията на Христо Иванов, а не на 99 % или на още по-малко! Има си причини, това е дълга тема. Това действие е рисковано, осъзнавам го, но ние поехме този риск! Дали си струва цената, дали тя е прекалено висока? Мисля, че си струва, според мен това е правилното решение!

Ние от отделението в Карлуково също подкрепяме Кирил Петков и Христо Иванов! Чакаме ги при нас, санитарите са им приготвили по една усмирителна риза! И запоменте - Путин е виновен, той лично предложи промените в конституцията!

Момчета-тарикатчета са всички - те дробят попарата, населението ще я сърба. То и да лъжеш си е майсторлък, и за това не ги бива.

Не е точно така. Ако Борисов искаше да се извърши реформата според разбиранията на Христо Иванов щяха да приемат да не се назначават служебни правителства, а редовното да изпълнява тази роля, с ограничени правомощия. Както е всъщност навсякъде в нормалните държави. Бойко и Пеевски измислиха това да се назначи премиер от изброените. Дали не е защото те държат позициите със свой хора? Сега си уредиха да управляват скрито поне няколко месеца.

Ебати наглеца

неясно има, ристю беше боков министър. Сие са си.

Сега ще се изпокарат кой ги е забъркал тези каши, писани на коляно или "в скут". Подобни промени биха били единствено адекватни, ако не са замислени за ограничаване правата на конкретна личност. Извъдоът е, че това с промените не в Конституцията не е като да направиш баница. Но при тези "велики" юристи в НС, може и да не съм прав...

Христо Иванов е изключително некадърен човек, юрист пък никакъв не е, изобщо - безкрайно вреден е за България и най-добре никога повече да не го допускат нито в парламента, нито в министерство някое...

Оправданията на Ристю - "юриста" без стаж, изобщо не ме интересуват. Тази сглобка сътвори толкова простотии за 9 месеца, че конституционната криза е най-малкото. Пак да гласувате за тях!

Бойко много бързо може да реши проблема и тези тъпотии да се отменят от КС. Един два рязговора... неофициално, разбира се.

Какво би било станало, ако всички откажат? Еми не отказаха всички, така че е безпредметно в момента всички да продължават да дъвчат тази тема. Това е без значение вече. Да се формулират неяснотите и следващия парламент да ги оправи. Какво реват всички като че е свършил света? То е ясно, че идиотите ни политици се опитват да извлекат ползва от всяка глупост, ама стига им давахте трибуна. Има много по-важни неща, за които да се говори в момента.

Бойкикев, ти ли си бре? Това е Конституция, а не тетрадка за упражнения на некадърни юристи!

На краварите не им трябва да ни базикат да правим война с Рашата или Тюркие, за да ни унищожат както направиха с хохлите. Достатъчно е да назначат едни продажни некадърници, като сегашните ни управници и за 50 години сме унищожени като нация.

Боклуци, до един !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Казва че няма нужното образувание но дава оценка.Второ тези премиери ще са в отпуск но знаят че ще се върнат на старата си работа и няма да се възползват от ситуацията?!Може би но не и в България!

Каквито и промени да гласуват, докато в съдебната система има екземпляри като съдийката Катя Хасъмска от СГС нищо няма да се оправи. Това лице у просто, подкупно и едно решение не може да напише. Мъжът й е кадър на Министерство на отбраната, също затънал в подкупи и далавери. Щерката им няма да я коментирам. Мама и тате набавят парички за дрога. Но тя решава човешки съдби.

Шило

"Имам добра памет за неща, в които съм участвал. Специално за Конституцията винаги сте ме чували, че подкрепям Христо Иванов и неговите предложения. Така че, аз дори не съм участвал в разговорите, защото това е нещо, което се преподава в университета и за него се учи доста години. А и имаме много добри конституционалисти, които са дали своята оценка, с която ние се съобразяваме". Някоя мисирка попита ли го тоя изкуфял тиквеник за имената на тези "конституционалисти"? Щот и аз помня- всичките предупреждаваха, че се правят глупости. За всюко едно от измененията.

Е Боко за толкова години не се ли научи на кой да се "доверява" Та Ицо нулата не го подвежда за първи път! В комбина с другата нула - Гнома тъпанрски са си направо цял кенеф - какви ги плещи Боко ! Тръсил го е това нарочно

Президента беше натоварен да съставя служебно правителство, защото при оставка на правителството и разпускане на парламента той оставаше единсвеният пост избран чрез избори. Не е случайно, че на него е поверена тази роля да съставя правителство, когато няма парламент. Всички тези промени в Конституцията бяха напълно излишни.

Еднакамара долни измекяри лакоми за власт.

- е оня дебелия - ела тука бе дебелия, а на теб кой - е оня селчагата бабаитка - а на мен ми се обадиха по тилифона

Никога не сме имали толкова некадърно управление ,като това на сглобката

Мазно турско кафе оставя мазно петно!

Шило

Спомних си за промените на Барни. Които Марешки подписа без дори да ги е чел, по негово признание. Е, всичко съвпадна с подписването с него на концесионен договор за плажа "Кабакум" за едни 10 години.

Ще ти кажа кой е предложил промените - лично В. Путин, нали за всичко им е виновен Путин на тези НЕКАДЪРНИЦИ!

Шило

Нека Тиквата да посочи само едно име на конституционалист, който им е помагал в експеримента, наречен "Конституционни промени"! Само един. Няма. Пеевски е заемал само щат на следовател, без да е работил, Мравояда няма нито един ден в съдебна зала, дори е отписан от адвокатската колегия за неплащане на членски внос, Гнома е бил някога, преди 35 год. прокурор в Районна прокуратура, Деса- Поетеса е била юрисконсулт в психодиспансер, мамин Бузанчо две години е носил каое в кантората на баща си, Лена я бива по парапетното право, Миро- никому неизвестен юрист. Балачев- надут, посредствен адвокат, печелещ клиенти не с познанията си по право, а с арогантното си поведение. Комай, това са и юристите на сглобката.

Това лайно, брато, го исра Ристьо. Земи малко се одрамоти. Се пак си у ЕС, не у СССР. Знам че си падаш по лайнарите от СССР, ама земи малко се стегни и спри да пишеш глупости , брато!

Шило

Брато, за разлика от теб, аз не съм бил в кенефа с някой от тях, за да знам, кой го е изсрал. Ама, да ти кажа, ако това е част от елита на ЕС, то май в СССР е било по-добре, а?

Дир-а, абе скрийте ги тези некадърници, че на хората им с е повдига от тях!

Вече и на слепите и на глухите е ясно, че Киро Улавия, Ококорения с обратната резба, онва навъсеното и спеченото женералче, Христо Конституционалисто който е с отнет лиценз за практика и сламения сапунжия който ни натресе закоравелите престъпници от Еуропата - всичките са за Следственото и за затвоара. Никой да НЕ гласуса за тях.

нещо доста сте се спекли. Да не гласувал никой за тях. Айде руззки трол-копрофаги да не ни дават акъл за кого да гласуваме. Много ще е интересно ако ПП вземат да вдигнат процентите си спрямо предните избори. Тогава какъв ще е планът? Нови избори докато ПП стигнат 51%?

Подобни неща слушахме и на предишните избори... Не мисли такива невероятни сценарии

Малоумниците от ппдб се надяват че мутрата ще ги покани след изборите отново за преговори е как пък не ппдб изпраха мутрата,легитимираха го,те вече не са му необходими,така че дори и горещи молитви и коленичания мутрата ще им набие шута

Заприлича на "Кой ми сра в гащите?"

Миндилите се доверяват един на друг само и само да се накрадат до повръщане, а избирателите кучета ги яли!!! Е, заслужават си го!!!

Ристо Спермояда в панделата. Немедлено.

Поне да го осърбам...

Проведохме разследване и установихме, че промените в конституцията ги е предложил лично - Владимир Путин!

Абе свалили си гащите и направили влакче, а народа пак ще си ги избере.

Някой путинист е боядисал гащите на Ристо Реформата в кафяво.