Коментари - Борисов: САЩ оттеглят искането за екстрадиция на Желяз Андреев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никак не се бави и разчитай на милостта на колониалния господар и васалната администрация. Веднага на самолета и право в независимата страна на свободните хора - Русия.

И Бойко ти кФо, дойде да обереш овациите ли ?? Защото какво точно си свършил по въпроса ?? Лично ли си убедил Тръмп да оттеглят искането ?? Ама си цъфнал там да срежеш лентата пак , а ? Баси некадърното PR изпълнение ... явно съвсем са закъсали, щом бутат премиера да ходи да се излага с такива работи ... А той че няма грам мозък да не се появява е повече от ясно !!!!!!!!!!!!!!!

И Бойко ти кФо, дойде да обереш овациите ли ?? Защото какво точно си свършил по въпроса ?? Лично ли си убедил Тръмп да оттеглят искането ?? Ама си цъфнал там да срежеш лентата пак , а ? Баси некадърното PR изпълнение ... явно съвсем са закъсали, щом бутат премиера да ходи да се излага с такива работи ... А той че няма грам мозък да не се появява е повече от ясно !!!!!!!!!!!!!!!

Сега се намеси бай ху_. Другия път какво? Да денонсират споразумението и да го обмислят отново, след като такива случаи са в реда на нещата.

Слава Богу, един от случаите, когато общественото мнение побеждава и правителството застава зад българските граждани.

ФАЩ са терористи!

За какво точно трябва да благодарни на САЩ-затова, че налагат санкции на десетки страни без да ни питат и без даже да ни уведомят и като се смилят да не ни смачкат с екстериториалното си право сме "най-щастливия човак на земята" ли? Най-щастливия човек в България за какво точно е щастлив, че не е спал две години под заплаха от 20 години затвор в САЩ ли? Благодарен съм на САЩ че са ме оставили жив все още и ще помня добрината им докато свят светува.

Защо да го екстрадирът там след като са при НАСъ

Мили, Българи! С наложената (от господарите на света) "демокрация", аз ще Ви лиспвам все повече и повече...

тази новина!!! Браво!!!

Дори минус не мога да ти напиша. Звучиш, като скрибуцането на гол охлюв. А и поведението ти с този пост, напомня на неговата хлъзгавина. Иначе те разбирам -наведените живеят дълго и унизително.

ти не си ли щастлив ??? Или ти не си Българин, а джендър от животински вид?!!!

Браво Тук не мина номерът че ЗАМЕСТНИЦИТЕ ЗНАЯТ а БОСА им НЕ ЗНАЕ

за екстрадация означава ли че са оттеглени обвиненията и лицето може да пътува спокойно извън границите на БГ?

Откога екстериториални санкции на ФАЩ са "международно ембарго", какви са тия глупости? Все едно съд в Папуа-Нова Гвинея да се произнесе, че не разрешава доставките на кукерски маски за Тонга-Тонга, и да поиска екстрадация на български граждани, "замесени в незаконен износ" ???

И да не забравяме, че българската Конституция не разрешава предаването на български граждани от територията на страната под юрисдикцията на други страни, за осъждане и наказания на територията на тези страни.

Колко случая знаете, в които американски граждани извършили престъпления на територията на България (имаше случаи с изнасилвали военни) са депортирани за осъждане и излежаване на наказание тук? Отговор = 0 !!!

Не са поискали, не сме до дали. Нали Ердоган си получи турчина? И българин да беше поискал... А с морските граничари, какво става? Ще ги поднасят ли на турския съд или ще чакаме Ердоган да се смили над нас?

От както през 91 година Буш старши подписва указ, че разрешава на правосъдния департамент на фащ да налага санкции и присъди на чуждестранни лица включително и на такива пребиваващи в други държави. При това налаганите мерки са по тяхното законодателство.

мили мурзилки, ако това не бяха щатите а раша, тоя сега щяха да го търсят някъде из сибирските полета! сащ за пореден път доказаха че винаги стигат до истината!

Щастлиф си че господарите от Вашингтон се смилиха, СССР действително действаше по-твърдо

къде видя да съм съм писал ссср??

Стига глупости бе.

Сега американското посолство ще му възстанови нивата на силата до нормалните стойности. Сигурно им е останала малко сила за преразпределение след като Боян Петров се спъна по склоновете на Шишипангма.

едно наум, че на боце от сутринта до вечерта мннеието му се сменя няколко пъти!

Браво, направи си сега една екскурзия до щатите, пиши на някоя съдебна институция 'само боко' и се прибирай!

Честито младежо , а сега им предяви един регресивен иск ... тия имат пари а и да си знаят.

Мили, Българи! С наложената от господарите на света "демокрация", аз ще Ви лиспвам все повече и повече...

Как е в пъкъла, правешка кратуно! Дяволите ръгат ли те много! БУХАХАХАХАХА

По-добре от България

Мили българи, наложената от "господарите на света" демокрация, аз ще Ви лиспвам все повече и повече...

Спосо! Диктаторите на никого не липсава, освен на самите себе си.

Абе ние от тебе се отървахме,но твоята партия и шефовете ви от Москва продължават да ни ограбват държаввата и да ни рекетират със сметките за ток вода и парно!

Историята се повтаря като - първо като трагедия, после като фарс;) Преродил си се, да те вземат мътните, ама във фарсовия си вид!;)

Гоните рекорди в хейтенето...засрамете се

Тиквааа, освен да защитаваш Желяз Стоманов в САЩ (в което няма лошо), имаш да защитаваш още хиляди пенсионери и работещи хора в България .... Айде връщай се от 'турнето' си и почвай да бачкаш за родината, а?

са контингент на Нинова и Манолова

Абе... Цацко що така гледа на снимката?!;) Имам чувство, че някаква завист го е обзела - Желяз се отърва, САЩ няма да му дишат във врата, а за Цацко ... няма още блага вест от там?! ;)

Този пич си е взел комисионните и после го защитават с нашите данъци и после Боко се показва пред всички обяснява колко е велик ! Айде нема нужда !

Много точно казано.

Виж само колко хора са го разбрали и ще си отговориш защо в последните 10г ни упрвлява тиквата !

Значи пак Бойко е виновен?А ако го бяха предали на американците пак Бойко щеше да бъде виновен!

Андреев , да Целува Ръка !

От цялата работа разбрах само , че Бацето се потил близо два часа в ''изключително сложна ситуация''. Мноо работи тоя човек бе , мноо , шъ се преумори и току виж взели сме , че се отървем от него.

Ако не се беше вдигнал шум, щяхте да го предадете човека да му разкатаят фамилията? Единствената правилна реакция трябваше да бъде - България не предава нейни граждани на чуждо правосъдие по обвинения по чуждо законодателство. Излиза външен министър, прочита горното и толкова. Съсипахте живота на младежа и близките му, сега си правите ПиАр на негов гръб. Защо го викате публично да благодари? Вие трябва да му се извините.

Оная очилатата и в кенефа ли ходи с горкия Желяз. Делото нейно ли е, че е на всяка манджа мерудия

Тиквата е най-големия! В новата история на България имаме само двама политици оставили позитивна следа! Крадлив Симо - той ни вкара в ЕС и Тиквата - той направи София по европейски град и вдигна стандарта на живот в страната! Колкото и да плюете Тикван - това са реалностите! Всички други ще ги запомнят само с кражбите и далаверите!

Глей го бе--само се снима откъм задния анфас с Тръмп---и САЩ подвиха опашка!?:)))))))))) ....честит Хелоуин---на който го празнува!;)))))

Айде честито. И следващия път като отидеш да работиш за великите американски братя за мноооооооо долари, МИСЛИ, не бъди глупак.

Баси протектората, САЩ налагат някъде по света някакви техни си санкции и всеки човечец по света трябва да е запознат в детайли с тях, и моментално да съобрази къде и какво да не работи!!! В противен случай - екстрадация и 25 години затвор... Къде живеем, хора!

Те на това му викат демокрация. Демокрация също е да бомбандираш страни на десетки хиляди километри от територията ти, без резолюция на ООН, ей така за кеф.

супер.. да си харчи със здраве окървавените пари, които е заработил в тая фирма, "незнаейки" какво продава и на кого..

ДОКАТО БОЙКО БРАНИ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА,МОЙТЕ ДРОГАРИ МЕ ЗАКОПАХА ЖИВ!

Ма нямаше вид на закопан, честно - вчера го гледах на заседанието на ОС... добре се вписваше, даже боята му беше прясно положена;), беше се докарал за случая;)

Оххх, дойде си хероя мой от странство, изпълнил тежката си "международна програма", и с него се върна Светлината и Доброто в нашия живот и в моя в частност;)) Ето - блага вест ни споходи: Желяз нема да го екстрадират, а Митьо ще ни го екстрадират;) Беновска, къде се губиш?! Аз ли да ти пиша дитирамбите?!;)

Чест и почитания , винаги блестяща.

аман надс боц е, повеч ени интересува кога ще разгониш вицетата,че съвсем се оляха и смърди на гнилоч ужасно!

И как го виждате сам себе си да разгони?????

Желязе, се пак имай едно наум!

Хубаво е държавата да показва, че се грижи за гражданите си даже и пред такива мастодонти като USA.

Хубаво е наистина , стига да не е колкото само за PR на чиновниците и.

А кво става със задържането му , ако реши да пътува извън страната ?

Там боко както винаги ''няма'' да е виновен:((((((

Да оттеглят, краварите мръсни, за да не им го натегли бай Ставри!!!

Горещо бих го посъветвал този пич да не напуска пределите на България.

Абе то Баци обеща, че вече нямаме визи за Канада, ама като отидохме на границата, се оказа че не е така. На възраженията ни към канадските граничари, че Баци така е казал, те казаха, че не са чували за него!

Сега за Канада си подаваш електронна молба ,че ще пътуваш , получаваш разрешението за минутки и си обикаляш на воля. И Боце няма нищо общо с това. Направиха го както е за Австрралия ,но от там може да те одобряват и цял месец .

Нищо не сте свършили смешници. Каква електронна молба ще подаваш? Защо никой извън черния списък за Канада не подава такива електронни молби? България я няма в списъка на държавите, чиито поданици могат да влизат безвизово в Канада. И това го разбираш като идеш на тяхната граница. Нищо не сте направили и сте оставили чужда държава да контролира нещата. Примерно ако влизаш в неработни дни събота срещу неделя, кой ще ти обработва електронната молба или ако нямаш интернет, как да стане. Баламурници кухи.

Може би това е статията, под която трябва да поздравим нашия вожд и премиер с именния ден. Честит Тиквенден Тиква!

Нарцисизма и гьонсуратлъка на тоя нямат граници.. Хайде мой човек кажи дали въобще имаше основание за екстрадация и за повдигане на някакво обвинение ама вие затворихте човека в ареста за да угодите на сащ вместо веднага да отхвърлите исканията им.. Съсипахте живота заради подлагането си през тази година на човека и на още бая народ около него и имате наглостта да се хвалите. Дано живота на тези обругани от вас хора вкарани в ареста да продължи по друг начин макар че много се съмнявам, защото ще живеят винаги с тази надвиснала опасност отново да изпълнявате чужди поръчки но този път по тихо за да не се разбере.

Kalin

Борисов обикновенно лъже така ми се струва и в този случай.Не бих се учудил момчето ако излезе извън България да бъде арестувано и предадено на САЩ.При тях тези неща не серешават от правителството а от съответния щат където е заведено делото така че има нещо гнило в новината.