Коментари - Борисов събира третия си кабинет на последно редовно заседание преди оставката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ура Ура Ура простата маймуна си отива Педал прост Мутра долна Толуп папчив

а ?!

Когато не остана Никакъв шанс за ГЕРБ да са във властта...Боко Тиквата..се оттегли !!?? За да не Разделял нацията!!! .... А същевременно ГЕРБ Разцепи България на малки трески....и ги употребяваше по най-гадноят начин!!! Млади срещу стари, Родители на здрави деца срещу родители на болни деца... ..Русофоби срещу Американофоби .. ...Десни срещу Леви... Работещи Срещу бивши работещи сега пенсионери... Гадни ,Отвратителни Герберасти !!! Борисов и ГЕРБ разрушиха България както Никой друг в историята ни! Всички Съучастници на 11 годишният крах ще бъдат тежко Наказани!!

Кабинета се строява, за последен път, Бацето се уволнява, от ВМРО ревът!!!

Време е да си ходите

''Скоро след заседанието премиерът се озова във Велико Търново заедно със здравния министър Костадин Ангелов и финансовия министър Кирил Ананиев, където беше посрещнат от владиката на Старата митрополия, за която днес бяха отпуснати пари за ремонт.'' Толкова много ''работи'' завалията че пак на чужди разноски отишъл да измоли за пореден път някакво опрощение че саде от Господ ''се страхувал'' завалията ама не е проумял че грехове не се изкупуват като с чужда пита помен прави и ръце на владики целува..

B O I K O - P R E Z I D E N T !!

Бий,Гешев олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

"ОСТАВКА", как хубаво звучи, когато се отнася за някой с имената Бойко Борисов!

Идват страшни времена като при правителството на Жан Виденов. Той не беше виновен а беровите мултаци които заеха входа и изхода на държавните дружества. ИТН са като Беров

В землянката ли ще се събират ?! Не виждам как ще събере в жипката Кралев , Каракачнов и Тиквата ! За другите министри едва ли ще има място в жипката !

В тази държава има само две власти ДС и Мултигруп.

Сега ИТН ще възродят мултигруп

Я Шопара още не е заминал при Шиши. Днес ще се хвали как ги е минал с 200-300 всички, да ама Бабикян му седна на местото в парламента кой кого точно мина :)

Нали се сещаш на какво ще се надене Бабикян?!

Висшият съдебен съвет (ВСС) е създаден с приемането на Конституцията на Република България /чл. 130- 133/ от 1991 г. Тази конституция я приеха депутатите от БКП. Малкото депутати от СДС стояха отвън в палатки и стачкуваха!

Хубав дневен ред - последни далавери - концесии, имотчета на МО, даване парички на послушното КЗЛД, давай Боце, служба не остана!!!

За конц;есиите сега се откриват процедури, които ще се проведат от новите. Имотите се дават на МО и новият министър ще решава какво да ги прави.

Кво да праиш

Батальона се строява за последен път. Уволнение, уволнение....

Старото се уволнява, зайците ревът

Не комунягете а невежеството и посредствеността на населението и извън България дори

Идиотизма е че за лични облаги комунягите продават държавата

СПАСИ СЕ от агресивни службогонци налазили новоизлюпените партийки от мутрафони

Какво е виновен Борисов за съдебната система бе идиоти недоклатени. Има си ВСС те са независима власт, имат квота и от Президента и от НС. Та моето мнение е че вината трябва да е споделена

Ако въобще някой има виновен

Висшият съдебен съвет (ВСС) е създаден с приемането на Конституцията на Република България /чл. 130- 133/ от 1991 г. Законът за Висшия съдебен съвет, за пръв път регламентира организацията и дейността на съвета и в съответствие с него на 27 септември 1991 г. е конституиран първият му състав. Тази нормативна уредба по-късно е отменена с § 14 от Преходни и заключителни разпоредби на Закона за съдебната власт /ЗСВ/ в сила от 25 юли 1994 г.

Беров

По всичко си личи от твоята пунктоация и правопис, че си лапач от кохортата на хуната ГРОБ и че главният мафиот ти е позволил да дебелееш от позицията си в тоя режим. Ти чувал ли си за телеграфен стил? - Няма глаголи. А тук да не е роман, или секретарията на Конституционния съд, че да се пише абсолютно правилно?! Бърза се, а на всичко отгоре полето позволява толкова ситен шрифт, че се допускат много грешки. След това експозе, да ти заостря вниманието - свърши се твоето време, пурдот! При новия режим, вас излишните клатикрачоли и престъпни лапачи на рушвети, ще ви кастрят масово. А може и да ти надянат раирано сако! Гниди вън!

Феноменален Политик. Който и да го замести ще му е трудно

Феноменално начетен, само "Винету".

Я си виж правописа и пунктоацията и тогава говори за образованост. Борисов е надарен с интелект!

А правителството на ГРОБ на българите, на това заседание ще реагира ли на вандалския акт в Украйна, където през изминалата нощ е бил вандалски разрушен паметника на кансюбиги Кубрат в село Малая Перещепина. Извършителите вероятно са ултранационалисти-нацисти или иманяри?! И в двата случая продукт на новия дивашки режим, установен след жидо-фашиксткия преврат от 2014 година.

2021-04-14 09:24:39 Schilo реплика +2 -0 И некадърната администрация. 2021-04-14 09:25:39 NeXu s (нерегистриран) реплика +0 -0 Странно. На мен как не са попречили? И на другите хора от образованата класа?

Шило

Хахахах, Партията-майка разчита на такива, като теб- тъпи, но верни! Ясно е, че нито си образован, нито имаш някакъв бизнес. Признай си, че си назначена калинка!!!! И трепериш за мястото си, че за нищо не ставаш!!!!

Имам две професии - едната е филология, другата е от МУ-Варна. Ако ще и любимото ти Бсп да е на власт, за мен винаги ще има работа. Няма да чакам на копейки като теб.

Шило

NeXu s, цитираш ми Черепа, Цветан Василев, Бобоков...Та, да те питам- техния бизнес, при кого процъфтяваше? Да ти припомня, че срещу Ганчев също имаше дело? какво стана с него? Май си плати с акции, където трябваше и всичко се потули?

А ти сериозно ли смяташ, че можеш в България да правиш бизнес, без да плащаш?

Шило

Мога, тикво, мога и съм го правил, ама това, че тиквениците не го позволявате е друга работа. А бе, "бизнесмен", я кажи, допустими ли са две ревизии с един и същ предмет за един и същ период? Само това да те питам!!!!

България, каквато беше до 2009 г., няма да се върне и за това повечето "спечелили" са нещастни! Ти явно си от "просветените" далавераджии, на които времето им отдавна приключи! Работа, работа, работа! Свиквай!

Чудех се какво добро дело на изпроводяк ще сторят. А то какво било - раздаване на имоти, плажове и розово бъдеще за последно отроче ББР. Ей така, по силата на навика - да откраднем и последните трохи. Гл,ей са не задавите !!

Шило

NeXu s, я кажи, кои от основателите на ГЕРБ останаха и що ги няма? Остави Цецо, Цецка и Фидосова, те са ясни. Говоря за хората от 2005 година

Шило

NeXu s, ако мви кажеш от къде си, ще ти посоча и конкретни имена.

Ти ми кажи с какво ГЕРБ пречи на твоята реализация в живота?

Шило

С беззаконието, корупцията, натиска върху бизнеса.

Шило

И некадърната администрация.

Айде, после всички по списък! РЕ-ВИ-ЗИ-ЯАААААА!!!

Новия парламент дали може да свали охраната от НСО на Доган, Пеевски, Станишев и най-вече на Буци?

Шило

Край на времената на "Ало, Ваьо", "Ти си го назначи", тефтерчета , незаконни тераси, апартаменти на безценица, на нагласените поръчки, на кюлчетата, на чекмеджетата с евра, на "Набих им го с 200", "Утре е обвиняем"

Да, идват времената на мутрите Череп, Мустак, Бобоков и цялата изгладняла опозиция. То ще е временно. Докато народът ги изгони.

Шило

Това ли ти е опорката? Тези, които сочиш, не са по различни от Тиквата, Хидрострой, и камара други. Не, гейбере, смяната е на модела, не на хората. Така че, тази мантра за Черепи и т.н. си я набий там, където не те огрява.

Ааако умра, ил загина, немой да ме жаалитеее. ....

На това опело жито и вино ще има ли ?

static.dir.bg/uploads/images/2021/03/10/2174178/orig.jpg?_=1615380242

:: "В ГЕРБ мирише на преврат"

Шило

Определено. Те могат да оцелеят, макар и като бутикова партия, само ако махнат Тиквата и тиквенския манталитет.

Проблемът на този е, че е прост и неграмотен. Не е чел книги. Само мафиотски схеми са му в главата и крупни кражби. А в книгите е описано подробно как свършват такива като него. Можеше поне да се подмие.

Какъв хубав ден!!!!

Как е, червени тролчета? Ако ги няма ГЕРБ, дали от небето ще ви валят долари или рубли? Не? Ах, как искам Бкп да ви спретне една хиперинфлация и да ревнете..... И пак да ви се подигравам отстрани.....

Шило

"Небето" за теб е Шехерезада! Нормалните хора искаме условия за труд, а доларите, еврото, левовете, рублите и юаните, ако щеш, сами ще си ги спечелим.

Ами печелете ги! Кой ви пречи? Имаш висока квалификация, работиш яко и пачките идват! Ама не става да си охрана или продавач и да искаш да получаваш колкото инвестиралия в образование 7-8 години и отделно още 20г четене на качествена литература! Няма как да не умееш нищо и да искаш да си богат!

Шило

Да, не се оплаквам, въпреки натиска на твоите Тикви. Искаме нормални условия за развиване на бизнес, прозрачни поръчки, кадърна администрация, спазване на закона. Но, това са неща, далеч от разбиранията на мафиотската структура "ГЕРБ"

Това каза ли го на твоят Тулуп с партийната книжка от БКП или пилешкият ти акъл не стига толкоз надалеч?

Иска ми се да кажа "Мутри Сбогом" но едва ли тази срамна, 10 годишна пародия наречена Тиква и ГЕРБ ще приключи днеска! Надявам се обаче, да е скоро. А малко след това и хора като Сретич, да посетят Мафиота Борисов за да си разчистят сметките. Лошото е че след един Пожарникар, Тъпанар и доказан Мафиот, ще трябва да търпим един Простак и доказан Чалгаджия.

Шило

Явно Севда е спряла парите. Сал един NeXu s е останал.

Шило

Кои гласуваха за ГЕРБ- корпоративен вот на фирмите, които постоянно "печелят" обществени поръчки, калинките-некадърници в държавната администрация и техните семейства, малко фалшификации и ето ти ги 20%. Останалите 5 -6 % са реалните подръжници на тиквата.А и неговите депутати и министри. Те са в тези 5-6%

Плюс купения ромски вот от Факултета, Столипиново и Максуда.

Шило

да

2021-04-14 09:02:32 NeXu s (нерегистриран) реплика +0 -0 Вотът си е вот. За Герб гласуват администрация, бизнес и високата класа. За другите - неуките неудачници и бедняци.

Шило

Хахахаха, я кажи, кои са високата крласа, която е гласувала за ГЕРБ? И кой "бизнес"? Ама отговори и на въпроса- защо!!! А администрацията ги знаем- калинка до калинка и помежщу им малка калинка!

Тъпите калинки от администрацията и назначените псевдо бизнесмени мутри на главната мутра скоро ще бъдат вкарани в затвора за многобройните си икономически и физичесик престъпления. Иде време за разплата на такива като вас боклуци.

NeXu s, в София от 3 района ГЕРБ е спечелил изборите само в един и това е Факултета, където живеят най-интелигентните и образовани българи от класа!!!!

Шило

NeXu s, бягай да миеш прозорците на централата на ГЕРБ, че вече няма да ви трябва.

Всъщност такива прошляци като теб работят за мен и ме обслужват в магазини, складове, чистят ми кабинета и залата и др.

Шило

Та, къде са ти скрладовете, да се посмея? Хахахахахаха

Шило

Кажи де, къде са ти магазините? Залите? Хахахахаха. Нещастник!

Гробарска мутренска отрепко.

Тия като за последно пак раздават държавни имоти на свои хора ! Защо в последното си заседание ще дават на концесия за 20 години плажове по Черноморието на групировката ТИМ в лицето “Холдинг Варна” ?

Шило

Щото са взели парите и трябва да си изпълнят обещанието. Вече са никои и нали знаеш, ако тези, дето са им дали куфарите, ако си отворят устата, какво ще стане? Ни Каскети, ни нещо друго ще ги спаси.

Герберастки, руски, американски - няма значение. Тролът редуцира себе си до робската функция на гласова поща, повтарящ един и същи словоред, като "на повикване".

чао , боклук долен !

За разлика от нашият премиер, този на Испания- Санчес, днес ще запознава в подробности обществото с плана на правителството за излизане от кризата- т.е. как ще се изразходват 120 млрд евро, в какви срокове, от кого и конкретно за какво.У нас томито от една седмица ни убеждава,че имат някакъв план, но си е техен на тяхната групировка и , ако други дойдат на власт- да си изготвят те план.Бардак, господа!

ГЕРБ не е длъжен да подарява свои планове на мутрите в опозиция. И отделно - знаеш ли какви данъци се плащат в Испания и колко плаща Ганьо?

Шило

Че има ли, какво да подарява? А, да- концесиите и премилането на държавни пари. Но е за последно! Това бяхте! Дотук!

чука за пържоли да си не забрави

ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ ДОВИЖДАНЕ СКЪПИ МИ МУТРИ

Довиждане, червен троле. На следващи избори май и 15% няма да имате :Dddd

Шило

А бе, тъпак, само червеноли ти е пред очите? Не видя ли, че ви отнесоха в комплект? А, отговори си на въпроса- защо?

Интересното е дали Борисов ще успее с правителство, или ще се чака 1 година да се осерат мутрите и тогава пак ще го изберем. Дано само няма източени банки, като при Олигарски.

Твоят любим вожд няма никакви изгледи за успех да състави правителство! То даже не е ясно кой ще бъде кандидат за премиер на герб. Но в едно съм сигурен, вашата хунта, воглаве с вожда ви ще саботира по всеки възможен начин която и да е нова власт. Защото Борисов не може да допусне някой друг освен него да е премиер, сиреч магистрален инспектор, управляващ от джипа.

Той се е доказал като най-успешния премиер и вотът го показа. Когато цифрите говорят, би трябвало да си мълчиш.

Шило

Вота на калинките и техните семейства. Иначе, я 10%, я по-малко!

Днес е исторически ден.Това е последно заседание на Тиквата като премиер ИЗОБЩО. Този не става и за кмет на село.

да не забравите да си вземете копейките от касиера на евразийското посолство.

Нали знаеш, че не всички, които пишат в този форум получават пари от едните или другите. Знаеш ли как можеш да ни познаеш - коментарите ни не са като написани от ултрас със спрей на врата на гара ж в Люлин.

Шило

Ей, докрая ще крадат. Мама ви мръсна!

Червен троле, още ли си на хранилка, въпреки 15-те процента вот за партийката ви? Много щедри господари имаш, жалко е само, че прахосват наши пари за такива глупаци като теб......

Шило

плачеш ли, гербере, плачеш ли?

ОСТАВКА МУТРИ! СЪД И ЗАТВОР!

могат да свършат ще я свършат.То се видя отдавна , че са слугинаж на чужди интереси.

Последно разпределяне на кюлчета и евраци и да си пожелаят пак да се съберат един ден, за да разпределят още имоти и плажове.