Борисов: С нови 52 млн. лв. подпомагаме родителите, останали с децата си вкъщи

Правителството подкрепи и Ловчанската митрополия за изграждането на духовно-просветен център

Обратно в новината

Коментари - Борисов: С нови 52 млн. лв. подпомагаме родителите, останали с децата си вкъщи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премиерът Борисов и ПП ГЕРБ - с непрестанни и всеотдайни грижи за благоденствието на българската нация!

Сега имало родители,които си гледат децата и няма да им ги събираме принуди- тел-но.Да се върнат парите за обучение на платените родителски изнудва-чи

Браво на г-н Борисов.

се опитва да ликвидира целия бюджет до 4.4.

И кръпкаджия си е баце, води "успешно" страната към катастрофа. Оставка!

Всички пролетарии, дето защитават зеления чорап, гледам тук са се събрали. ЕПМ, кучета проклети!

Борисов колко милиона даваш на пенсионери ,които веднъж палучават пенсия по старост и втора пенсиа от ТЕЛК И то пенсионери с пенсии по високш и от ср. заплата.В същото време хора със направен стаж не могат да се пенсионират защото нямали възраст.Точно тези ТЕЛКАДЖИИ имат най малък принос в пенсионната системе.Нищо съществено не си направил ,за да подобриш живота на хората.Движиш се по течението ,където те отведе.оставка некъдърнико.

Не знам за какви милиони говорите, но счетоводителката каза днес, че са фалирали 50% от фирмите, които води.

белите ще има ли ?

Изтегли 5 милиарда преди три седмици, раздаде 50 милиона... Сами си направете сметката каква му е нормата на крадене! Направи външния дълг от 12 на 65 милиарда за десет години. Ако му дадете шанс още 4 години да тегли заеми, ще ги докара до над 100!!!!!! Мислете за децата и внуците си, като гласувате. Но най-важното е ГЛАСУВАЙТЕ!!!!!!

чете от екранчето, сигурно Севда му е турила, къде да направи пауза, къде да изкриви джуката, главицата, къде да е натъртената думичка

Само толкова ли останаха от 200 те миллиона ?

- И дойдоха времена нелепи, В които Крадци да управляват слепи.

Ама Баце как ги кара всички "бенефициенти" да му идват на климчето да благодарят...

Когато пожарникар се изказва кога ще "преборим" и разхлаби мерките, за да се хареса предизборно сега какво ще каже, пак хората виновни.

По - добре пожарникар, отколкото шофьор на руско хвърчило!

Опъвай му маркуча

Къде е ипилот на боен самолет ,къде ти е шеф на пожарна кола,Разликата е един вагон книги в полза на пилота.Колко повече ръсите простотии за президент Радев ,толкова повече се срива Буда Борисов.

едната в САЩ , владеещ английски , с морал и достойнство, спечелил с 62% и с най- висок рейтинг . Не минава номера " да му се пидигравате"... опорките на Боса.

Правителството подкрепи и Ловчанската митрополия Подкрепям като се има предвид и ситуацията с К-19 - все пак 11 000 се преселиха на по- добро място

Селският електорат на комунягите са криптонски михлюзи!

И майка ти..

Лъжаааа. Поредната лъжа! Тези пари явно се усвояват от богоизбрани родители! Мен никога не ме достигат...Аз също не мога да работя и си гледам детето, защо не получавам компенсации??? Питам господин Борисов и отговор не чакам.... За малоумните тролове да поясня, че въпроса ми не е политически!

Денят още не е свършил, а тоя вече ощастливи родители, митрополия и още даде за детски градини. Явно му отърва да има пандемия и предизборно време, та да може да раздава, демек да купува гласове, докато другите само приказват. Какво ще раздава след 4.04? Едно нищо.

Продължава да си купува гласове с нашите пари и се чудя що за мозък можеш да имаш за едни пари дадени ''от него'' дето реално са от твоите да му гласуваш някакво ''доверие''...

Омръзна ми да слушам как Тиквата отпуска пари на тоя и оня, сякаш ги вади от собствения си джоб, а не от нашия ! Абе, ей, тулуп, още малко ти остана да се правиш на важен ! След 4.04 ще гледаш като жаба в буркан !

Анализът показва, че именно децата трябва да бъдат ваксинирани.

• Банкянският вирус в известната на всички българи сикаджийска мутация е най-опасния досега известен щам. Носи бедност, корупция и нищета. Материална и духовна. • Първата ваксинация е на 04.04., ако е необходимо ще има втора и трета ваксинация, но този вирус трябва да изчезне от територията на България.

България е отново "първенец"! Но този път не по корупция и бедност, а по смъртност от Covid-19. Да ни е честито! А това помните ли го!??? "На 1 март задължително отваряш ресторантите", каза Борисов на здравния министър Костадин Ангелов, който го придружаваше в Исперих. "Повече по тази тема няма да се говори. И 2 и 3 000 да са (новозаразените) – отваряме. Дотогава трябва да е минала вълната, да са минали 2-3 седмици"

♥ БРАВО ! МНОГО БЛАГОСЛОВЕНО ♥ Най-най Първото нещо, което Бойко направи благословено, е да ни открие на нас с Опската (богиня Бендида от Кендрейсея, Артемида на Олимп) Благословена Статуя - Фар на Царево по една Статуетка от времето на Траките ! И БПЦ я освети и Благослови ! ... ми такова уважение към мен и Опсчето е нямало последните 2000 години... и така Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ докато Бойко изправя на крака България, онея комундета шпионстват за руснаците... ♥28♥ С КРИЛЕТЕ НА ПОБЕДАТА ♥28♥ Благословена подкрепа Коалицията ГЕРБ - СДС ! ♥28♥ С КРИЛЕТЕ НА ПОБЕДАТА ♥28♥ .................................. ... НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЗА РУСКАТА ШПИОНСКА КОШНИЦА ... ♦ БСП, " Има такъв (глупав) народ" 13/28 газпромски сценаристи " Маджовски "градски десници" " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ и лично отговорна за настъпилата две-годишна дестабилизация и ДВЕ ГОДИШНИЯ ПРОТЕСТ НА ДОСТОЙНИТЕ ГРАЖДАНИ И ДОБЛЕСТНИТЕ СТУДЕНТИ 2013-2014 година ОмбудсМая докато Бойко изправя на крака България, тея комундета шпионстват за руснаците... и така... ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ и Неговите Институции ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

КУ КУ

генерирано недоразумение

Стига сте затваряли щяло и нещяло .ДАВАТЕ ПАРИ ЗА ХОРАТА КОИТО СИ СЕДАТ ВЪВ КЪЩИ ЗА ДЕСЕТИНА ДНИ АМА КАТО СЕ ВЪРНАТ И НЯМА РАБОТА - ФИРМАТА Е ЗАТВОРИЛА ЗАЩОТО КЛИЕНТА СИ Е НАМЕРИЛ ДРУГ ДОСТАВЧИК. НЕ СИ ДАВАТЕ СМЕТКА ЧЕ С ТЕЗИ МЕРКИ СЛЕД ДВЕ СЕДМИЦИ ЩЕ ИМА ХИЛЯДИ БЕЗРАБОТНИ. ТОГАВА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМЕШ И ДА ПЛАЩАШ ЦЯЛА ГОДИНА НА ХИЛЯДИТЕ БЕЗРАБОТНИ.

Комуниста боко тиквата изведнъж стана много наБожен! Само, че мародерства с нашите пари, за наша сметка, а не с парите от чекмеджетата си! Селски номера! Българи, да изметем от властта крадливата и! невежа милиционерска шайка и лъже войводите суджуклии! Дет съ вика, сиреч - БАСТА! Мръсни краварски подлоги!

Демек (СИРЕЧ), плаща на лилавите за правилен избор....

..,значи Трябва да ги Приобщим. —— Си поддържам виждането ЗА И-тяхното Реално включване в Еталона-заУправление. ..който Ще създадем.

Давай Бойко, гласуваме за теб и продължаваш!

я земеш 20 -30 лева не..ама щеш не щеш, ще изплащаш заема с дебелите лихви , от който раздава !

Да наистина, Колега - каква Е Задължнялостта у Нас ? ...доходи спрямо Реално взети заеми

изчезвай бе спермояд такъв

Борисов след 12 дни е пътник! Времето му изтича! Пътници са и патериците му!

Много важно като изтича. Викаш, евентуално новите ще ни събудят от кошмара и всичко ще стане блясък и искри. Тъпо.

Има предвид катуните, там са винаги в къщи, защото иначе се изморяват, а и имат много деца.

Леле ! - дано НЕ е това.

Трябват му гласовете им..

Сън сънувам. ...поне 90% НеГласувамЗаНикого ...или ЙощПоИзпипано.. (..иии - Би следвало Да започнем Ден Да Денуваме ;-)

Защо точно Ловчанска епархия? Владиката Гавраил е най - тясно свързан с Русия от Синода на БПЦ. Преди години той беше един от основателите на някаква си Ортодоксална банка, от която течаха пари от БПЦ към Руската църква.Има ли гаранции ,че още не изтичат средства нататък? БПЦ е най - богатата на имоти институция в държавата.Всички сгради около площад Света Неделя бяха на БПЦ.Какво направи с тях? Нямам представа дали прокуратурата и други оторизирани органи са проследили случая, но това не го игнорира. Интересно, дали и той няма да се окаже шпионин в някаква посока?Не е излишно да се провери.

И-това, Отче ! ...щото така и Нищо НЕ се разбра отн. Встречата с тов. Митрафанава...

Ще те подпомогна аз на 4-ти април! Така ще те подпомогна да слезеш от креслото на което седиш, че ще те подпомагам чак до Банкя!

Видя се ПОМОЩТА за материала по време на управлението на господин Бойко Методиев Борисов: Г-н Бойко пое държавата с 4 757.0 млн. евро / 14% от БВП / ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ. Към 31.01.2021 ДЪРЖ. ДЪЛГ е 28 955.4 млн. лв. / 23.2 % от БВП /. Добавете 800 млн. лв. НОВ ДЪЛГ, взет от 15.02. до 22.03.2021 г. и смятайте колко РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА е Свършил Шофьора! НАД 3 ПЪТИ увеличи ЗАДЛЪЖНЯЛОСТТА на МАТЕРИАЛА, а насреща - КОРУПЦИОННА ПАНДЕМИЯ и, съответно, ПЪРВО МЯСТО по СМЪРТНОСТ в ЕВРОПА и ВТОРО МЯСТО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА. ... АБСОЛЮТЕН ПРОВАЛ на ЕВРОМЪЖА!

Задължен за данните, Колега ! ...и надявам се Виждате вече Защо банкянскио Ни трябва като Основен/Ключов на НовияНюрнбергски.

"...отпуснатите днес от кабинета" 50 Леф обичал да хвърля пари през прозореца

И как точно ми помогна за 4-те деца вкъщи? Със съпругата ми сме магистри с професия, която тя в момента е зарязала заради тъпата кратуна и неговото "и 2000-3000 човека да има на ден - отваряме на 1-ви март"..... На всичко е готов в угода на банките... От 31ви, които не си плаща ще го гонят на улицата... с децата... Нас ни изгониха в чужбина. Релокираме се лятото. И няма връщане назад - иначе ни чака съдбата на хора, като проф. Ботьо Тачков - кучета ни яли.

Създавам ви проблем с тъпотията си и послего го решавам с парите на държавата. Ако няма ще взема заем от името на вашите внуци.

Игра на дебили: Първи сме по смъртност, но аз съм доволен… Цветозар Томов: Концентрацията на агенти в БСП, ДПС и в коалицията Обединени патриоти е потресаваща Писателят Кирил Кадийски пред Фрог: Не избори идат! Избор иде! Или народ - или мърша! Непочистената "Хемус" е ад за шофьорите Троянският проход е затворен, през Превала и Рожен не се пропускат тежки камиони Делото на студента от Хага, пребит от МВР, се точи 9 месеца Съдът чака експертиза на записите от побоя над Евгени Марчев Новият държавен дълг от началото на годината достигна 800 млн. лв.

За някои неща сте прав, но Цветозар Томов няма капацитет за умни анализи. ЕЛементарен е.

Да се изключат от пдопомагане - дивите червени бабички ,розовите кончити,лилавите ай ти чекиджии ,черните гювендии и жълтите книжки на Фатмака ,Мая общата ,Бабиняците ,Маджо Бойкикев и Мутрочалгарина! За тази протестърска измет само бой,е...н,глад и трйна норма с вагонетката за маластра на бойковата магистрала хемус!

Вай, стига бе Баце! Скъсахте ни от подпомагане! Направо се чудим вече какво да ги правим тези пари! И заплатите ни вдигнахте с 30% и към пенсиите давате цели 50 ЛЕВА! Такава програма, онакава програма, а ние си лежим в хоум офиса и гледаме порно, а сметките се пълнят, пълнят! Бай Тошо не можа, ама ти докара комунизъмът! Нищо да не работим и да ни плащате! Ех да можехме и ние така! Да ти плащаме, а ти да си стоиш в зайчарника сам като куче. Че с твоята "деятелност" така ни заби у киреча, че едно 15-20 години ще пасем трева и гризем рагу!

“Бизнесът” у Нас - НЕ е под егидата на банянскио, Колега. ..пък И той самият - Също Е изделие на Ясно#Кой. - очевидно Нещата са ДотолковаЗле - че вече Вси”наште” са Принудени да адресират парите Директно към Хората, а НЕ за “бизнеса”. ...а за Другото (дето подсещате) - НовиятНюрнбергски е ВсеПоБлизо.

Поздравления на Колегите, които Осигуриха парите Да отиват Директно за Хората ! ...а НЕ за “бизнесите”. —— Проверката дали Реално се процедира Така - Нонстоп ! (Успех !)

комунистическите тролове да започнат да серат веднага.

тоа, как е с математиката? - с чекмеджетата знам.

твоята помощ е вредна бе, дебел! ама няма нищо под голото теме, за да го осъзнае!

Куче влачи, диря няма...На Ганчо битието е ясно отсега нататък, мизерия, за която ще упреква следващите, без да му минава през ума на кого е поверил съдбата си.

Не разбирам как един божи човек като митрополит Гавриил може да седи и да си говори с един доказан лъжец и безбожник ! Един който никога не се е покаял в църква , не искал прошка , а само за последната години е извършил всичките грехове описани в библията !

А вашия протестърски нечестивец Фатмака кога е влизал в Божия храм?

Има нова мания, направо епидемия сред една група особено лабилни психически лица - фатмафобия. Отключва им всички проблеми, но най-инересното е, че май е заразна, но строго по слабите умове.

Тази опорна точка няма ли давност, бе тъп герберски платен трол. Много ви дразни нали, главатарят ви ще гледа президентското кресло през крив макарон. Имаш още две платени седмици. После.....ще ви научим имената на троловете и колко пари прибрахте от нашите джобове.

не служи на бога,служи на ДС