Бойко Борисов: С камери ще следим всеки квадратен метър за контрабанда

Премиерът е убеден, че новият контрабанден център ще елиминира човешкия фактор и борбата със сивия сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Koga ще е датата за връчване на оскари за взети рушвети покрай камерите ? Щото камери работа сами не вършат.

ще ловим снежинките във въздуха и магистралите ще са чисти!

ПО-ГОЛЯМ И НАГЪЛ КРАДЕЦ ОТ ГЕРБАДЖИЙСКАТА ДЪРЖАВА ЕДВА ЛИ ИМА!

akud

г-н Борисов електронното правителство и е - институции е ключа към успеха за България , но ще срещнете и голям отпор от много Българи, затова трябва да сте железен и да вдигнете стандарт на живота

Заглавието е грешно! Трябва да е "Бойко Борисов: С камери ще следим всеки квадратен метър за контрабанда, която не минава през мен""

"движението на горивото при желание" Ама когато желанието го няма, кво правим?

Умирам от смях след такива изказвания. Най-големият контрабандист в държавата. По-скоро се чуди как да елиминира конкуренцията.

Контабандата спря след като отказах цигарите и българите почнаха да напуснат територията на страната

Да каже другарят, колко пари струват тези системи, и кой ще ги плаща. Как може правителството да има 0 вяра на народа и да го следи всеки метър, а народа няма право да следи правителството? Нали от едно и също тесто са замесени, тези политици и тези дето правят контрабанда? С подобни изказвания гербът показва желанието да замаже очите на българският народ т.е. да го измами за пореден път. Видяхме във Варна какво стана с интегрираният им градски транспорт, колко работи и каква беше ползата. Колко платихме за него не ни казаха! Докато им позволяваме на политиците да говорят празни приказки и да ни обясняват как еднопосочно те контролират нас, а но никога ние тях, ще се на това мизерно положение.

Това добре, но защо не приложат същия подход и за борба с наркотиците. В България е по-лесно да се купи наркотик, отколкото кутия контрабандни цигари.....Поне така си мисля, защото не ми трябва нито едното, нито другото :))

А за нефтения терминал в " Росенец" ще важи ли или за приятеля Вальо остава " завареното положение "?;)))

Давай,Бойко!

Дава той, ама само на неговите марионетеки дава.

Поредният бисер на ББ -Нещо като блестящото: - "Аз съм зелен човек – спасявахме щъркелчета и блатни кокичета". Чувството му за хумор е ненадминато, но за съжаление на наш гръб.

Велик е баце Тикван! Затова така реват рубладжийските безродници!

Нищо не разбрах. ЩЕ следят нещо мафиотите, но какво и кого... те си знаят. Щели да оставят имейл...

ще падна от смях

Докато не сложите контрол на пристанище Росенец, борбата с контрабандата е само на думи! Не може да бориш контрабандата при най-дребните играчи, а баш-контрабандиста да оставиш да сиправи каквото иска, и накрая да претендираш че бориш контрабандата.

БОРИСОВ: ДЕТЕ С ПОЯС ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВОДАТА, ГО ВИЖДАМЕ - ДАЛИ Е В ДУНАВ ИЛИ В ЧЕРНО МОРЕ

Поредният виц на ГЕРБав Бойко!

На снимката е точно като муцуна на бик на родео, ама май е забравил какво казват хората ''вола рие ама земята пада върху него''.. Не ти ли писна вече едно и също да плещиш докато крадете на поразия?? Ама давай по една камера в тоалетните на хората да се вижда какво изкарват та да си направип сметката за ''контрабандата''...

ТОЯ ГО УДАРИЛА СИГУРНО ТУХЛА ПО ГЛАВАТА. КАКВА КОНТРАБАНДА СТЕ СВЕЛИ НАДОЛУ-ТЪПЕ НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ ТЕ ЛЪЖАТ ТВОЙТЕ СЛОЖИ КАМЕРИ И НАБЛЮДАВАЙ МИНИСТРИТЕ КЪДЕТО КРАДАТ КАТО НЕВИДЕЛИ!

Бойко Борисов е най-значимият държавник в цялата история на България, с чиито заслуги е съизмерим единствено подвигът на Апостола на свободата Левски! Съграденото от правителството на д-р Борисов и ГЕРБ може да се види из цялата страна, дори в най-отдалечените кътчета на България! За щастие българите не са слепи и виждат с очите си как държавата ни процъфтява и се разхубавява с всеки изминал ден благодарение на неуморните и непрестанни грижи на правителството на д-р Борисов и ГЕРБ! Гордеем се с вас!

Всички наркомани в затвора, да спрат да швъркат и инжектират марихуана и тютюн. Всеки уважаващ се себе си гражданин е "на бело"!

В същото време по официални данни от Агенция Митници, Булгартабак изнася 2 пъти по-малко цигари, от колкото внася в Дубай.

Бойко си е Бойко - великан. Това е. Поздрави на червените лузъри.

Тъй вярно дрогарю....извинете, господине!

Вчера свали Мадуро,днес спря контрабандата...... .....широк замах има ..на думи!;))))

Тези камери май само вас ГРОБАРИТЕ ще снима, то по големи контранбандисти от вас самите има ли? Наглостта ви е безгранична! Големи фокусници сте цените на стоките скочиха с 25-30%, а вашия НСИ отчита инфлация 3-4%, кого мислите, че лъжете всеки вижда по джоба си колко сте успешни.

да но не си никакъв доктор ти

Харесва ми изразът "новият контрабанден център". Оставам с впечатление, че ще бъде център за контрабанда, а не срещу

Това не беше ли твоя бизнес бе бою?

Преди 10 години беше забавно, преди 5 години стана досадно, днес вече това говорене е вбесяващо. Как може този да ни е премиер 10 години? Тъпите му калинки всеки ден да "коват" мракобесни и противоконституционни закони? Примката се затяга всеки ден околко шията на обикновените хора, а тези си живеят в собствения измислен свят. Това няма да свърши никак добре, но най-лошото е, че пак народа ще плаща сметката, а другарите-генерали, полковници и и други офицери няма да понесат никаква отговорност. Една оставка и да идва следващия "да ни оправя". Само кардинална и истинска съдебна реформа е спасението!

старшина вземи си преброй минусите по форумите

"24-часово видеонаблюдение с памет в сървърите"... Е, докторът си е доктор, разбира си ги нещата из основи!

Може ли така да принозявате гербавите и боко пишейки как из цялата страна ''шетът'' като сам боко си каза че ''оправя'' балканите, ''оправя'' еврогейския защото се ''вслушват'' в него, сега и Венецуела ще да ''оправи'' само дето жална им майка на всички тия дето ''ги е ''оправял'' боко като се види България..

Абсолютно! Жалко, че Макиавели не беше жив да научи нещо от такъв държавник!

приятеля мамин дебелян и турския доклад, какво стана с него - ще го чете ли, няма ли едрата дребна риба

Уевски , пий си хапчетата и лягай

Е, той точно такъв ще бъде - ще пази "нашите" и ще хваща само враговете на ГЕРБ.

ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА СНИМКАТА.ТЯ КАЗВА ВСИЧКО.

Човека си пази ''центъра'' няма я да си показва гешефтите на всички... Непрестанни се ''намалява'' администрацията като се откриват нови хранилки за ''освободените'' и най вече за благонадежните....

А за корупция камери? Иди да видиш как дерат катаджии, данъчни, всякакви държавни и общински служители, но там го караме само на усещания?

военен режим за 10 г.

Кво значение има как говори! По-добре той, от колкото старите мошенници от бсп-дпс-евророма!

да докара БСП на власт.

ред глупости, ред тъпни! Ми нормално и сега когато повторя на Иво Христов констатацията за 80% да несе обидите!?

даже в цялата Вселена

като сложите минус не го повтаряйте защото дир нарочно го превръща в плюс

с Решение че е признал за временен президент Гуидо??????? До сега виждаме само позиции на Захариева и позиция на вчеръшния съвет. До момена Министър председателя не е обявил Решение на Министерски съвет .