Бойко Борисов: С камери ще следим всеки квадратен метър за контрабанда

Премиерът е убеден, че новият контрабанден център ще елиминира човешкия фактор и борбата със сивия сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вдигнете цените на цигарите и ще видите дали няма да се увеличи контрабандата с комери или без камери.Освен това контрабандата не става от сам човек.Това е държавна далавера в която са навързани много хора и то от средите на управляващите.

А защо не, и всеки квадратен метър,за наглата престъпност по селата,където убиват и изналисват,горките хора за 5 лева?!

Хора отново ни замазват очите,а бензина се вдига отново,въпреки,че преди седмица съобщиха,че на международните пазари петролът се е сринал.Трябва отново да се излезе на улицата за да свалят цената на горивата,а това как наблюдават танкерите въобще не ни топли.

Г-н Борисов, а колко квадратни метра следите от масовата контрабанда на фреон? Регламент 517/ес/2014, подписан от България. Границите с Турция и Сърбия са широко отворени и контрабандата цъфти, но някак не се коментира този огромен проблем. Вярно, парите са големи за шефа на канала, ама ..г-жа Меркел няма ли да се ядоса в един момент?

Пак ли ми триете постовете бе ГЪЗОМИЙНИЦИ - ДИРНИЦИ? Ре пост: Този циркаджия си мисли, че цялата българска нация се състои от олигофрени и прости цървули, като него! А може би се опитва да ме убеди, че дори ще обяви официална война на ортака си Вальо Златев, който през годините го угояваше, като коледна гъска! Дали еднокнижникът е виждал танкер от близо? Виждал ли е как се извършва същинското товарене и разтоварване на горивата за преработка! Той сигурно си мисли, че това са пожарникарските помпи и шлангове! Да отиде на някой танкер и да попита помпиерите,как аджеба стават някои работи и дали той може точно и прецизно да им хване спатиите при разтоварването на горивата! ДА, ДА, АМА НЕ! НЕ ГИ РАЗБИРА ЦЪРВУЛЪТ НЯКОИ РАБОТИ! А влизал ли е някога в Нефто хима в Бургас, където си мисли, че с камери може да проследява преработката, сортирането, танковането и товаренето на горивата! Знае ли той за безбройните далавери в бензиностанциите? Съвсем нормално е за Борисов да удря задник в тавана и да се изхвърля, като голям разбирач, но е прост, като примат!

То за всички е ясно че боико методиев борисов е прост,нагъл и примат ами ние какви сме че го търпим вече 30 години,от ипон до мин.председател?

Само се чудя какво ще се случи с контрабандта на Вальо Златев???

А как ще следите защо има ТРАГИЧЕН срив в раждаемостта- най-ниската от 1945 година, и ТРАГИЧНА емиграция- 400 000 за последните 7 години????? Гадовееееее

Играта с публиката продължава...скоро и билети може да ни продават за този цирк.

Смех! Главатарят на контрабандата ще следи за контрабанда! Явно ще следи някой да не му прави конкуренция, няма друго обяснение.

Вземете да ги сложите и по пътищата(да засичат скоростта) и в колите на фуражките по пътищата(за да ги заснима тях как просят)

Както винаги СМИСЛЕНИ и ГРАМАТИЧЕСКИ издържани изречения от типа "- ЕЙ СЕГА 'ШчЕ ВИДИТЕ! /кон боб яде ли/". Танкери, рафинерии, складове, и др. други написани на салфетка...

"Ти ще подкрепиш един отбор по футбул ,а аз ще ти се отплатя ,когато му дойде времето."Всичко пито платено.Такова е управлението но ГЕРБ ,това е само един пример.Няма нито един свестен човек назначен на отговорна позиция. Ако беше изрядно всичко,ако хората не се рекетираха,ако имаше отговорни и кадърни хора това ли щеше да е България?Ами то за 30г.само 10%от хората държат всичко в това гето наречено държава.

Ние сме на всеки квадратен метър...

Абе индиански идиот защо не следиш с камери всяка улица на всяко село за да спрат да издевателстват циганите над родителите ни...или твоите вече ги няма и те боли онова дето вече за нищо не става....тръгнали да имитират дейност...

Много си прав пич

Чичко гугъл знае всичко. Винаги е имало неправди, така че не винете само него. През соца конфискуваха и една женска адм. Секретар, леля Ваня продаваш конфискувани обувки сабо и... Сега виж са ме очерноли като Ласкин, Пепа. В бг подмолвноте си живурлат най добре пред теб звезди, а след теб гроб, а може вече при мен да е от възрастта, от скуката, от загинали или умрели нервни клетки, по вероятно за вас на власт от 44 г е така, но кажеш ли истината и веднага те захапва от Дясно и Ляво, за мен те на цвят са едно па макар да им се иска народа да не е на моето мнение

Само така! И ще ловим всяка снежинка във въздуха.

Браво! Много е важно да контролираме контрабанда та, за да не пропусне някой да се отчете където трябва. Предстои новия европарламент да ни помоли да влезем в Шенген, а ние да поставим условия.

На Бойко не му трябват камери Той вижда всичко !!!

Ако следите и с камери всеки километър магистрала за джигити равни няма да имате...

В хотел Берлин ще сложиш ли камера?

Сега ще изпишат едни пари за камери, които или няма да работят или няма да има кой да ги гледа... и те така.

Точно. Като тези 3000 камери по улиците на София, дето им се развалил DVR-a и 2 години нямало запис на повечето, а само гледане на живо. От 5 човека. 3000 камери...

Вчера питат шефа на апи що не работят камерите на струма за голямата верижна катастрофа, след като мин на регионалното и пуснахан записа като казва че работят, и тоя мълчи шото нямало такава система за наблюдение, СИРЕЧ министърката излъгала цяла България публично. При шайката е така слънцето не се знае откъде изгрява, според зависи....

Пак говори глупосни

Ей , как разбира от контрабанда нашия Борисов !Спец е човека!

Направо смеех ,голеем смеех спомням си и друга "крилата " фраза - до всяка дупка - полицай ? Помните лия и какво стана : зад всеки храст ченге ,актове ,снимки ,несъразмерни - огромни глоби които Не съществуват никъде в ЕС ??? А за дупките ако питате - е те си останаха ! Аиде със здраве да се ползва поредният балон !

Изхвърля се като чикия на мокър вестник.

Контрабандата не е по кварталите, а по границите/Справка чл.242 от НК/.Нужно е пренасяне "през границите на страната".Иначе не възразявам да се говори по темата.

В петък Беновска да му подари една ножица да го отреже/локума/

Тиквоч! Вие със сървърите не сте много на "ти". И там ще дата фира както при АВ. Но трябва да сме снизходителни - какво ли му разбира една мутра, бил той бивш "маркуч" от сървъри. Еле па, неговите калинки.

са му дали да яде от magic mushrooms

На Боко му вервам - на всяка дума. Даже по-добре да сложи камера на всеки кавадратен милиметър - тогава няма да слага даже камери, а микроскопи. А те бол - колко болници затвориха

па ти ако напраиш и видеонаблюдение на тва как ги строят магистралите цена нема да имаш, че се спестат полвината паре, дето иначе ората викат, че се крадат….

Друго си е държавата да се намеси или както му казва народа ,,Ръка да пипне,око да види и джоб да усети" Тая 2019-та ще влезе в историята:електрони винетки,избори не знайно колко,камери за горивата,ако вземат да осъдят и политик току виж,че циганите емигранти се върнат.

Автоцистерна може да разтовари където си иска,а първоначалната бележка да изчезне.С жп цистерна това трудно може да стане,защото тя върви само по релси!

"Той обясни, че е въведено 24-часово видеонаблюдение с памет в сървърите,'. Много професионално звучи. Сигурно нова технология? Иначе камерите си дават сигнал и той си се записва някъде. Туйа е с памет в сървърите.

Фирма на Баш бандита беше осъдена за контрабанда на цигари, той обаче бори контрабандата. Смях до сълзи.

Кажете какво направихте с изнесеното по БНТ за танкер в Бургаско пристанище. заснет с дрон от Валя Ахчиева,който разтоварва безконтролно горива в автоцистерни ,вместо във вагонни цистерни, за складове,които се намират край Русе? Аз зная отговпра-уволнихте Ахчиева от "обществената" телевизия БНТ!

И господарите,сега е ред на Слави,кодираха евроком,,кой ломотити чао,,А защо не сло и камери по пътищата,дето народът се избива,лакардийте му ги знаеме найзуст

сте професионали, след като мине през митническа проверка и отчет, няма значение дали се товари на камион цистерна или на вагон цистерна за да стигне до склад, където и да се намира. Това на журналистката си беше поръчкова статия и нека тя да каже кой плаща.

Те това е демокрация ! Гордея се с "нашите" демократични Медии !!! А такаа ,нема лабавоо Ахчиева ,махчиева че ми снима ,че ми пише ,че ми разобличава това да не и е Европа ! 111-то място си е направо престижноо

А кога ще хванеш дето обраха ало измамници те дето обраха деди реститутки, звънят та пушек се вдига, га взема допата и по глава у пуквам, смеем се, ама не е шега, развихри ха се циганите, кой кво ли им обеща, прикаляват досаждам, като падари станахме

щото всяка далавера в която БХ не участва е контрабанда.....

Премиерът е убеден, че новият контрабанден център ще елиминира човешкия фактор и борбата със сивия сектор - никой друг да не може да щипка - само ние.

Вие видимото се правите ,че не виждате,сега с камери ще борите контрабандата. С какви пари се бетонира цялото Черноморие и планински курорти и това продължава и няма орган ,който да го спре.Как станаха заменките от кой ? борисов хората са отвратени от вас.Никой за нищо не ви вярва.Много контролни органи,но те не могат да си вършат работата ,защото нарежданията идват от "калинките"горе.Всички блага са само за тях.

Мъжленца, само за съвет- мога ли да заработя нещо едричко от тотото или и там се наблюдава с камери?

"Премиерът е убеден, че новият контрабанден център ще елиминира човешкия фактор и борбата със сивия сектор на горива ще има ефект, както при цигарите." Когато държава прави официално"контрабанден център" и пеленачетата разбират за какво иде реч.

хората на този центъхр май щен следят аок янкой не се отчита...и ако е така направо го " праят да умира "))))

ам,чи как ? току - виж някой пропуснал да се отчете и да отброи ?

Папагала ще следи конкуренцията, да не би да мине нещо и да не му се е отчело. Идиоти!

Камерите не пазят... Те само регистрират, бе Бочко... Я си виж последната "високотехнологична" отсечка от магистрала Струма.. Оназ за която блюдолизци-храбри ти благодариха, че си ги направил еврогейци... Ми те дори мъглата не видяха, бе Бочко.. Ша елиминираш човешкио фактор га цъфнат налъмите... Той само една чашка за кафе пред обектива да сложи .. И камерите ша си мислите пак, че няма мъгла.. И

А кой наблюдава камерите?

Tezl koito ne iskat da kradem ne obitchat konkurenciata

Може да ви светна малко,но сте гламави и ще трябва да ви бракувам камерите,мамерите и т.н. Но, поне за колегите....."Внасяш" една стока произведена от братския китайски народ и наръгана в чували от по 50 кила. След това у нас я препакетираш в пакети по един Кг и я изнасяш,като родно производство.След това си теглиш ДДС-то. Акъл и за шифиори нямате!

Когато избраха Пеевски за шеф на ДАНС, Бойко Борисов излезе пред медиите и ревна като мома, че в ареста щяли да го убият. Трябваше Пеевски да остане на тази позиция, защото май само той може да свърши тази полезна работа. Да вкара този крадлив задник в затвора. Сега сме много, които съжаляваме, че протестирахме срещу Орешарски и Пеевски и спасихме задника на крадливия Борисов. Тогава видите ли протестирахме за 1 милиард заем , който Орешарски искаше да вземе, сега не съм видял един да протестира за взетите заеми оттогава на стойност 17 милиарда. Със съжаление го казвам, но 50% от тези , които протестираха, се оказаха долен слугинаж...

плачкаше от трибуната на парламента, че Доган го е поръчал...

Най-много да "гепите" вашите хора !

Паяци ли ще наемеш да ги гледат? Човек се фокусира в една точка и може да гледа около 16 камери на един монитор. По плямпанията на този всеки метър щял да се гледа. Това значи, че трябва да плаща повече заплати на повече мутри, отколкото е загубата на държавата от контрабанда.

... и това е без да смятаме самите камери, кабелите, каналите, центровете за наблюдение и техниката в тях, купени сещате се как и от кого!!!