Борисов: Радев е двуличен и хората ще го разберат, омразата му вече прелива (видео)

Дори Васил Левски не си е позволявал да говори от името на народа, явно дворците и скъпите дрехи променят хората, заяви премиерът и нарече президента опозиционен лидер

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Радев е двуличен и хората ще го разберат, омразата му вече прелива (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е този борисов не може да спи, само Радев му се привижда, че бил злобен, че бил комунист, че бил..., а той борисовия е чиста проба комуняга....баща му пожарникар, той пожарникар, че след това телохранител на бай Тошо, Сакскобурготски и прочие нелицеприятни хора...а сега друг му е виновен, че хамелеонът вече изпробва всички възможни цветове за пребоядисване

алоу, охраната на Дядо ли е, по-полека с обидите към президент Радев, щото вече съвсем олекна, един факт: Президент Радев е избран от около 2млн българи, а теб колко те избраха, има-няма 3%; Президент Радев яхна Спартана и обра овациите, а ти яхвай метлата и обирай паяците и четейки коментарите е очеизвадна "обичта на народа към Бай Х.й...няма друг премиер в света който да се именува Бай Х.й, което е доста срамно и позорно

Неспособността на Борисов да контролира ненавистта си вече досажда.

Явно страда от шизофрения. Говори за себе си като трето лице. Хората разбраха колко ТИ си двуличен Тикво!

прелива , ама твоята . В президента омраза няма . Вие всички от герб сте сърдити по интервютата които давате , сякаш българския народ ви е виновен за некадърността ви.

Президентът е прав...

Тая мизерна душица от Банкя?Тц,тц,тц....

Кой е по-двуличен? Ти или Президентът ни? Ти стана слушател в Симеоново със заслугите на единият си дядо, но после стана от репресирано семейство, защото другият ти дядо е бил убит , ама не казваш че е убит от завърнали се фронтоваци, заради това, че си е искал от жените им и ако не са били благосклонни ги е лишавал от дажбите! Стана патерица не СДС, ама не си върна партийната книжка! Сега говориш за законност, ама преди бе в едни гащи с Маргините и сие мутри на прехода! Ипон бе като 777, ВИС, СИК или ТИМ! Спомняне си и един друг американски доклад в който бе окачествен, като неблагонадежден, преди да станеш Гл.секретар на МВР при дедо ти Симо! А преди това не беше ли личен бодигард на Тато? Можем да изреждаме много такива факти за твоята двуличност! Борец за справедливост и пестене на народнете пара ли си? Не! Помним кога и как Цветелина стана собственик на банката на Славчо, ковчежника на Ив.Костов! Тогава като Гл.секретар на МВР как и помогна да придобие тя банката на Христов, а той не е случайна мутра? Защо не каза на американските си партньори, че и при нас има установен ред при търговете! Аванс, изплащане на фактури по получаване, след одит и 10% плащане накрая за добро изпълнение, при изтичане на гаранционният срок! Като не кандисват отиваш на ВТОРИТЕ партньори, които между впрочем даваха същите авиони при по-кратки срокове и с два повече самолета и гарантирано коопериране при ремонт и поддръжка! Защо им плати АВАНСОВО 2.2 милиарда долара, като сега нямаш нищо с което да се защитиш, ако ти откажат поръчката! Ще пием ние СТУДЕНАТА вода, а ти ще си пиеш уискито някъде под палмите! Да те питам ли за ........., а защо на пенсионерите не се актуализират пенсиите по швейцарското правило? Двуличникът си ти, колкото и да се правиш на простонароден и простодушен чичо, дето все в последният момент ще ДАДЕ, РЕШИ или РАЗРЕШИ или среже лентичка на нещо си !Двуличникът си ти! Защо не разследва захарните афери на Един, морските афери на Друг, хазартните афери на Трети и т.н. Защото... айде че станах много досаден!

но ти нямаш капацитета на президента за промяна.Какъвто си беше като пожарникар,такъв си остана.

Радев е единственият достоен президент на България от всичките помияри досега. За разлика от Борисов е истински генерал.

Крадеца вика - дръжте крадеца!

Борисов, да те попитам: Знаеш ли как се казва единственият политик в България ОСЪДЕН ЗА ЛЪЖА?

"Кат та" гледам с какви политически трупове/доказани наглеци и крадци/се прегръщаш не ще да изкараш още много и стига си плямпал врели-некипели,а може би цялата тази шумотевица е за да отклоняваш вниманието от тревожната и несигурна действителност- защо не коментираш цените на горивата и как вървят нагоре,как всичко се покачва,как измъквате и последния залък на хората -с вдигане на данъци,осигуровки , налозите растат непрекъснато, не ни топлят прегръдките ,мазните ти усмивки и целувки с тоя и оня ,поспри се малко и стига си ни излагал ,няма ли кой да го сиктирдоса тоя банкянски палячо....

Буклук си ти Борисов , абсолютен помияр

Ех,Бойко.Колко ти вярваше народа,но и ти се оказа като Иван Костов.Отново излъга хората.

Това може да го каже само човек с ниско интелектуално ниво.

какъвто е народът съответно и такива са и политиците му които излъчва !Така, Борисов, Радев,Доган,Местан,Сидеров,Първанов,Симеон Сакскобургготски ,Нинова са концентрирана българска народопсихология и представа за демокрация,култура,бизнес!Не им се сърдете, те са нашето лице и предствляват България пред светът!Ако има проблеми със корупция,кражби и измами,значи,че българското население е от бандити,крадци,лъжци и мошенници укриващи доходи!Не може да казваме те са мафиоти а ние морални и честни хора!Всички участваме и имаме заслуги България да е такава днес и в бъдеще!

Пита се в приказката - Кой е лъжливото овчарче от Банкя????

Защо се излагаш,/за пореден/път ,бе Бочко? Защо действаш /все/първосигнално,защо си се обградил с дупелизачи ,които ти замъгляват разума и губиш реална представа за действителността?Защо не слезеш на земята и не се огледаш ,ако го направиш,ще видиш разочарованието и болката ,в очите на хората ,породени от некадърното ти управление,ще видиш как доверието и рейтинга ти се топят,ще видиш как правиш поредния подарък на политическите си опоненти,а падането /особено/за теб ще е много болезнено и ще има да гледаш и се чудиш от къде ти е дошло и как всичките ти "приятели" политици и бизнесмени/създадени от теб/ мигом са се"изпарили"..и на потъващия кораб си оостанал сам...

Зашеметяващо изказване направи пак Боко. Не е възможно човек с всичкия си да лъже чак пък толкова и дотам да не може да контролира омразата и нарцисизмът, които изпълват мощната му снага, че и преливат... Истински му се възхитих като изръси, че не бил понасял подмазвачи и обожатели. Ха-ха, нещастник!!! Само такива са около теб и ти други не би допуснал. И от Ръбъла по-по-най нямало! Отврат!

Няма по-приятно от това, да гледаш как троловете на БСП се давят в жлъч и омраза, докато бавно потъват в помията, която сами бъркаха за всички останали (включително и за "заспалия тъп народ" както те го наричт). България има шанс да стане нормална държава и това се видя на тези избори, защото народа никак не е тъп и заспал. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

Горанчо,ти ли си бе ,мойто момче?Само ти можеш да ги плещиш такива ми ти небивалици и тъпотийки ,бегай,бегай при Бочко да му лижеш заднико..там за където сте тръгнали обаче път нема..тъй да знаеш..

Нещо бъркаш. Всички видяхме Борисов да се дави от омраза. Даже не се спря да лъже най-безочливо. Но не му е за първи път. Знаеш ли колко пъти досега е осъден за лъжа. И не се спря. Какво да очакваш от прост и нагъл човек.

Няма по-приятно нещо от това, да видиш как се гърчи циганин-либераст!

Колко лицемери, подмазвачи и национални предатели позират на тези снимки, воглаве с Бибитко! Обаче един ден, когато той падне необратимо от власт, тия ще бъдат сред първите, дето ще го оплюят! А колкото до президента...ами Бибитко знай , че нищо неверно Радев не е казал. А омразата, двуличието и най-вече ПРЕДАТЕЛСТВОТО спрямо народ и родина извира от теб и твоята хунта, вожде на герб-а!

Прост, по-прост, най-прост, ЦЦ, ББ! Тоя като пийне едно уиски и става себе си - самовлюбен олигофрен! На годишнината на СДС да "люспиш" и да говориш глупости за президента. Толкова злоба и дребнавос на едно място не си мислех, че ще видя някога.

каквото е българското населеление, такъв е и неговият президент,министър председател ,съдебната власт,образованието,партийните му лидери и елитният бизнес!Ето Това сме ние Радев,Борисов,Доган,Местан,Нинова,Станишев други по способни и справедилви няма!Свиквайте със попарата която сме си дробили 30 год от саморазпада на БКП заради фалита на бившия СССР!

Няма по-приятно от това, да гледаш как троловете на БСП се давят в жлъч и омраза, докато бавно потъват в помията, която сами бъркаха за всички останали (включително и за "заспалия тъп народ" както те го наричт). България има шанс да стане нормална държава и това се видя на тези избори, защото народа никак не е тъп и заспал. Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток и очи на запад.

България няма шанс да стане нормална държава с един неграмотен и продажен премиер, който не защитава интересите на държавата, а прави това, което му наредят "началниците".

То да ти каже някой, че си прост краварски задник - не си, защото ти даж и за лизането на П.К.З. не си дорасъл, а само ближеш фекалиите (толкова ти плащат, че е смешно).

Как допускаме това...? СИК да ни превземе ! За какво са ни тия американски приятели като ни докарват престъпници за управници ???

Ха. И какво излиза сега ... добре че е тиквата, та и президента да седне малко до Тръмп. Добре че тиквара му е разрешил да води делегацията ... колко е добър ... Няма друг такъв Нарцис като тоя. Срам.

Тикво,разлики има между вас много,прилики няма !!!!

Не, г-н Борисов, БКП е партията на вашата младост

Бойко как не те е срам да плюваш по президента,като лично ти обеща,че няма да има американска база на Черно море,което ще остане само за плаж и почивка,но ние сме ти свикнали веднъж да кажеш едно,а после да се отречеш и кажеш съвсем друго.Какво ще правят американците във Варна и защо идват да коментират нашите ядрени централи?Ти си един национален предател и е време да си ходиш.

Бойкото пак осра калците!Ха,ха, загубен човек!

Радев и Борисов. Нищо общо, ама нищо!

Най-простия и необразован премиер на България......хахахахаааа.....скоро ти се вижда края шкебме чораба вмирисана......Като те вкарат в затвора, ще има да ревеш като олигофрен......пълен боклук си ти, нищо друго...............затваряй си простата уста, да не си обираш зъбите някъде по улиците на София......

А ти Бойко си просто една изгнила тиква с мутренски маниери. Кой казва че мутрите си били отишли, та той министър председателя ни е мутра

а не президент.....

Дааа, а това че ти си отчайващо прост и тъп вече го знае цяла България.

мой ли сия такава работа.. Баце дето се вика с високо кръвно и цела държава се крепи на него, и да излезе некъв си президент с жëлтье штань с два раза ку ,даже не са и малинови дето се вика и да му цъка минуси....:)

Ти разбира се ще имаш само един +, този, който ти си постави!!!!!!!!!!!!!!!!!

А мутрата от кого е избран - от 10 % от избирателите. Тези на които статуквото им харесва, че могат да крадат, както мутрата, че може да не работят нищо, само да заемат щата и да прибират рушвети, както "лидера" им. Тоя негодник, който цяла България го знае, както и целия свят, особено чифутите, че е крадец и престъпник, той да дава оценки на президента, че бил двуличен!?! Мутрата се е наобиколил, ако не се усеща, само от евреи и криптоевреи, душегубци на България и българския народ и иска да е вечно на трона. Няма да стане, отиваш си. Президентът много точно ти го каза и умно - залязваш, вижда ти се края, българоубиец!

бил двуличен, а ти си страхливец и продажно ченге,лъжец,двуличник и манипулатор,мога да кажа и крадец.Но ще дойде видов ден.

не говори за Левски.не си достоен за това.А двуличника си ти.Нещо много си изнервен напоследък.Лошо е да комуникираш с по-умни и интелигентни хора,а на тебе се налага това непрекъснато.Чувстваш се комфортно само сред министрите си .

Окончателно опростачване!

По коментарите разбирам че доста голяма част от гражданите на България не удобряват премиера. От тук възникват въпросите: Защо по дяволите този човек управлява държавата, след като почти никой не го хареса? Как така бива двапати свалян с протести и три пъти избиран? Вие хора или живеете в 2 паралелн свята или чак сега сте осъзнали истината че тоя нерез Борисов съсипва и без това уморената, от предишните нескопосани управления, държава. До кога смятате този цирк да продължава и до кога вие диванни рицари ще имате смелостта да се борите за справедливос и по-добър живот само по форумите? Вместо да щтракате по клавиатурите излезте по улиците и покажете смелост да изразите недоволството си... за 3ти път и моля не допускайте същата грешка да преизбирате този примат който само ни излага. Гледах посещението му в Америка и срещата му с Тръм и бога ми аз бях отвратен от поведението на Борисов! Магистралните джофри имат повече достойнство от него. Смятам да спра до тук въпреки че имам още много да кажа, но не искам да заприличвам на вас скъпи ми ддиванни рицари.

Чадо, защо говориш във 2-ро лице мн. ч.? Ако не си диванен рицар, е редно да призоваваш в 1-во лице мн. ч. И аз, попа, като един друг такъв преди много време, също искам да изляза.

да допълня: Или искаш да си стоиш в дупката и само да си показваш муцунката? Да, ние ще излезем, а ти? Не е зле и малко да се ограмотиш.

Виж сега вмирисан задника такъв аз моите проблеми отдавна съм си ги решил, защото като видях че с прости глави като тебе нищо не става, си стегнах куфарите и се изнесох от това блато в което превърнахте България. А къде си сега защо седиш и пишеш и когато аз се мъчех да направя нещо за бъдещето на тая държава ти и подобните ти къде бяхте? Много си смел зад клавиатурата ама я кажи какво си постигнал в жалкия си безмислен живот? И като нямаш аргументи не бързай веднага да се хващаш за това кой колко е грамотен. Аман от даскали по български език и литература безполезници такива.

Определено ми се повдига когато на такова ниво чета и слушам махленски вопли , обиди и оправдания. Убеждавам се, че тестото ни не е втасало за да имаме нормална държава. Ставате за резил пред света господа управляващи ни.

Центъра на Апартаментгейт и КТБгейт Борисов някога спирал ли е да говори от името на народа? Колко добре живеели хората, колко високи били заплатите, колко силна била икономиката на страната...

Борисов има психически отклонения. Тоя човек вреди

Така е тиквичке ,като пада рейтинга Радев е виновен :)

Президентът Радев,каза едни истини, които всеки божи ден се коментират по кафенетата. Знаем, че Бойко се дразни от истината, но такъв е живота.

Такова интригантство, клюкарщина и оплюване на опонент не е присъщо и на Министър-председател!!!!!!

на България "институционално" тъпо и ГЛУПАВО "ПЛЮЕ" И СЕ ЗАЯЖДА С достойния човек и държавен глава РУМЕН РАДЕВ !!! НЕ МОЖЕ ЛИ , да се "УСЕТИ", че НЕ ГО БИВА "ПО НАЧАЛО" за премиер и още по-малко за лидер, а по-скоро - за началник на някоя строителна бригада по пътя ХЕМУС !!! Нека си облече АНЦУГА и " да рита топка"- по-полезно ще е за България !!! ИНАЧЕ САМО ВРЕДИ на държавата !!!

Абе хора, Не се занимавайте с външния Му вид. Това, Него, Го устройва. Вглеждайте се в изражението Му, опитайте се да разберете словата Му или звуците които издава.