Коментари - Борисов публикува предизборния клип на ГЕРБ: За успеха ни! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Га пусне газове зелен гущер на тучна морава.

В краденето, дезинформацията и пропагандата. При 80 % минава.

"Крадене, крадене, крадене!"

"Хората ни избират, за да работим за себе си!"

клип на ДЕ-БЪ озвучен от ХИ-Маджото - да мога да съпоставя и избера. Моля те ХИ-Маджо напъни се за да освободиш България ....

Явно за някои хора в тези ширина не правят разлика между крадене и работене !!!

"Хората ни избират, за да работим!" С тези думи започва клипът, в който са събрани кадри от различни проекти, които са реализирани у нас. А трябва да завърши с думите:"А ние после само крадем!"

Тъп на з@дник, ама нагъл до безкрайност.

Не вярвам да са останали все още нормални хора, които да вярват на тая хунта. То не беше крадене, то не беше чудо. За тия според мен ще гласуват купените цигански гласове, продънената държавна администрация и всичките им фирми, които са на директна хранилка през т.н "обществени поръчки". Нормалните хора, които не са се облагодетсвали от ГРОБ са в пъти повече от горепосочените. Така че не вярвам на социология, вярвам на разумността на сънародниците си.

интeрвю c Бoйкo Бoриcoв кaтo бoдигaрд нa Живкoв, взeтo oт Вaлeрия Вeлeвa и публикувaнo в „Труд” нa 9 aвгуcт 1998г. тoй признaвa, чe нaпук e нaпуcнaл МВР, oткaзaл дa ce дeпoлитизирa и ocтaнaл члeн нa БCП. Ocтaнaл cи e кoмуниcт, дoкaтo нe зaдухaли други вeтрoвe и ce прeбoядиcaл.

Ей, гербав комсомолец, я марш от тук!

А за чекмеджето с парите и кюлчетата няколко приказки що не каза ?

Браво Боко, здравна система ТОП, образователна система УЛТРА, инфраструктура ИЗВЪНЗЕМНА, коронамениджмънт ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ, борба с корупцията НЕЗЕМНА, безработица НУЛЕВА, борба с мафията УНИКАЛНА, грижа за пенсонерите БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА, просто нямам думи, БОКО, ти не си Боко, ти си БОГ! Ха ха ха!

Страхотен клип. Личи, че е правен от професионалисти.

Реално трябва да е усвояване, усвояване ...... Поне да можеха да стигнат 80% на Европейските фондове та да се биеха в гърдите. За качеството няма да коментираме :) :) :) Трябва в наредбата да вкарата качество по Стандарт ГЕРБ :) :)

Баш па вие да работите мажете с асфалт и го изкарвате златен хранилката на партията -Трейс груп холдинг това са кърлежите на държавата,

С този клип ГЕРБ ще вдигне поне с 5%. Не очаквах толкова добра изработка. Този път ударихме шестицата.

Ху́нта (на испански: junta) в превод от испански означава „събрание, комитет“. В Испания и испаноезичните страни с думата „хунта“ се обозначават различни органи на държавно управление, в това число на такива с граждански характер. В много страни се означава военна диктатура, установена с държавен преврат (например: гръцката военна хунта на „черните полковници“). Глупако тролски, хунта можеш да наречеш опитващите преврат - Мунчо, Корнела, Мая Костинбродска, Отровните пвдали и прочие!

Работа,кражби,работа,кражби- това трябва да им е лозунгът !

Айде да идва 4 април да ги ошамаршм на комунягите и да приключим с тая сган- разни кюстендилски гювендии, учиндолски чалгари и всякаква сволач. Бухай ги Бойко. Бухахаха

И Мата Хари.

Тоя тулуп май саде е публикувал реалното надграждане на телесата си и е отчел някакво ''правене'' за това за което бая наша пара е похарчена а и това е работата на всеки държавник и не е за самохвалене защото хората имат очи и уши..Както винаги помен с чужда пита прави завалията сякаш всичко с което се хвали го е ''направил в извънработно време''със собствени средства...

Ударихте на шестицата геврека

Благодатна тема за сране на червените тролове. А помните ли 10$ заплата и опашки за хляб?

С този клип вече съм спокоен. ГЕРБ ще спечели убедително изборите.

И както може би се досещате, скъпи другарчета, г-н Борисов ще остане на власт 4-ти и 5-ти мандат. Не се хабете да гласувате - с вас или без вас, той и ГЕРБ все ще управляват.

Аз само не разбрах кое в клипа е направено от Борисов

Другарят Борисов може и да не остане във властта

'ми Той след 4 април ще продължи да пълни чекмеджето. Ти за какво се радваш?

Е, таман, таман - щом лично го е озвучил, Каскета най-накрая ще сравни тези автентични записи с "онези" записи и ще се произнесе онова с 200 и ПКП-то Буци ли го речИ или не се е изказвал тъй "уважително" към лидери в ЕС и партийни другарки;)

И 5$ пенсии? А занулените спестявания? Румен Гечев е налице. Гласувайте за него.

САМО МУТРИ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СТРОИТЕЛСТВО НА ПЪТИЩА И СЪБИРАНЕ НА БОКЛУК. АЙДЕ СЕГА ТРОЛЧЕТАТА НА ГРОБ ДА КАЖАТ КОЙ В БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАНИМАВА С ТЕЗИ ДЕЙНОСТИ.

Така е - за 6-ти мандат най-вероятно вече ще е прекалено възрастен. За останалите два съм на 1000000% сигурен, че ще е на власт.

Ура герберският трол изкара още 10 ст

А всичко друго в тоя клип ти е ясно, така ли ?!

Борисов 12 години краде , обаче е отворил уста като хипопотам за още и още . Не наяде се , колко още трябва да открадне за да е доволен? Или колкото повече , толкова повече, не е истина за власт какво правят хората. Алчен по-алчен , Боко Тиквата, ама всяко преяждане се заплаща накрая!

Бойче, в клипчето ЛИПСВАТ: ВОДНИЯТ РЕЖИМ в Перник; ПЛАВАЩИТЕ БОКЛУЦИ в РЕКИТЕ; ТОКСИЧНИТЕ БОКЛУЦИ, заровени В ПОЧВАТА; ОБГАЗЕНИТЕ градове; КЪЩИТЕ за ТЪЩИ; ВЪЛНИТЕ и СРУТИЩАТА по магистралите; КЪЩАТА в БАРСЕЛОНА; ПУРИТЕ от БОЖКОВ срещу 700 МЛН. ЛИПСИ в БЮДЖЕТА и 65 МЛН. в ЧЕКМЕДЖЕТАТА; ПАЧКИТЕ и КЮЛЧЕТАТА; ЦВЕТИСТИТЕ ЗАПИСИ; Снимка от работното място в ПАРЛАМЕНТА... .... ПРЕДИ ВСИЧКО липсва СМЕТКАТА - 38 МЛРД. ЛВ. НОВ ДЪЛГ. И за цвят - ПРЕГРЪДКАТА и ЦЕЛУВКАТА с ПКП. А ОЗВУЧАВАНЕТО на клипа трябваше да бъде пак С ГЛАСА НА ПРЕМИЕРА, но от АВТЕНТИЧНИТЕ ЗАПИСИ. ... СЪД и ЗАТВОР, преРАБОТИла се, Мутро! Пази боже от работлив Глупак!

На този запис се вижда един разплут екземпляр, приличащ на ББ и озвучен с глас, наподобяващ този на премиера. Няма доказателства, че това е Бойко Борисов, защото неговото мото е: "Усвоявай, усвоявай, усвоявай". А програмата му е: "Да напълним още много мои шкафчета. За успеха Ми!"

А гавазите от НСО какво правят в предизборен клип на ГЕРБ? Или и те вече са частна гвардия като муджахидините на Гешеф от охрана на съдебната власт (разбирай главния прокурор и метресата му).

Свалете от фотото охраната. Нещо гнило има в тези охранявани успехи на Асфалто Риос .За 12 години властване неможа да асфалтира даже 259 км.лотове и пътища. Още не е стигнал километрите на Тодор Ж. ,а това му бе хобито асфалта ,големите машини и самосвали.Другото бе екскурзии и разходки по цехове в частни фирми и по планини и селца с клипове на Севдето. Отиде в Разград да открие след време в завода линия за ваксини ,изфука се ,но се оказа ,че лъже. После до хъбчето ,,Балкан" ,което е още на основи и тук излъга ,че сме на 100% независими ,защото от него нищо не зависи.Единствения голям успех за Русия и Турция ,който отчита Бойко за свой успех е построения с наши пари -3 милиарда, от чужди фирми транзитен газопровод ,,Турски поток" за Европа вкл. ЕС.Големи успехи за 12 години самоуправство на Бойко ,а най-беден народ в ЕС са българите и на последните места по всичко и първите по смъртност и демогравски срив.

Скъпи гербаджии,колкото и да се подмокряте,напъвате и плюнчите, вашият Бойко няма да бъде следващия преемиер ! Даже и да спечелите,пак няма да бъде ! Във Вашингтон вече са му били черния печат в паспорта като абсолютно ненадежден партньор,който играе за руските интереси !Примери бол . Газопроводът който прокопа на руснаците преля чашата. Администрацията на Байдън даде недвусмислени сигнали,че тоя вече е бита карта и си заминава ! И вашият Бойко се втурна да лови руски шпиони,но вече е много късно ! Всичко приключи за него . Сигурно ще победите,но той няма да е премиер !

И ОТ ВИДЕОТО СЕ ЧУВА:" ЧАО,ЧАО, ЧАО........................................................................................"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Трийте трийте че такава ''голяма любов и гордост'' как да понесе ментора ви.

Човекът партия. Сам си озвучава клипа. Само Той се появява на кадрите. Човек ще си помисли, че клипът е за президентски избори. Избира се личност, а не партия. Което си е вярно по принцип. ГЕРБ е лидерска партия и всички слушкат Вожда, за да папкат после. Самовлюбен и.д.и.о.т.

вече всичко е ясно. Бойко ще е с четвърти мандат. Въпросът е дали с 60% или с 83% колкото Лукашенко. Всякакви агенции са излишни.

С този лозунг "Работа, работа, работа" санданският кмет на мутрата беше изхвърлен като мръсно коте.

Ами щото всички в ГРОБ са ПКП. И накрая Той няма на кого да разичта, и самият Той си го озвучава. Кой, Той.

А ти Ото ше налапаш шланга му.

Та те и зад... му бършат в тоалетната и главите си врът в чинията преди да седне завалията да не би някой руснак да го гръмне от чинията .....

Не искам да го гледdм, устисках на психо атаката и натиска:))