Премиерът провежда среща с превозвачите

Обсъждат се мерки за решаване проблемите в транспортния сектор

Обратно в новината

Коментари - Премиерът провежда среща с превозвачите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

борисов провежда среща.Ама защо?Той е неадекватен,експертите до него също.Каквото и да последва от тази среща ще е грешно.До кога с това управление"проба грешка" от този неграмотен човек.Тол системата пак нищо няма да подобри ,както и винетките и данъците.Всички пари ще отидат не за пътища,а за имения,сараи,джибки,оборудване на "специалнислужби въоръжени да зъби"а престъпността расте ли расте.Сбъркана държава,цели 30г.всичко е с главата надолу,за да живеят 10%добре и да избират този.Трагедия повсеместна.

Вън мутрите от траспортния бизнес - Собствениците вземат европеиски навла а плащат стотинки на всички по веригата . Като не им отговаря да отиват в Северна Корея

Тия да се прегърнат с мед. сестрите и да лежат на лъжите на Боко.

Тефлоновия ББ нищо не се лепи по него, той е безгрешен и никога за нищо не е виновен, винаги другите са виновни.

Тези приказки за "печатницата на пари" задължително водят до "протести" ! И колкото и да е виновен Борисов, все пак той е единствен. А останалите?! Вклютително и тези които смятат че той единствен е виновен. Те са много - вижте форума. "Така че" Борисов е най-малкия проблем. Като го махнем "всичко ще се оправи" с магическа пръчка?????? Друг път! А малоумниците дето го сочат с пръст - те ще останат!

Изхабил си се да пишеш, краткия вариант е: Към момента няма алтернатива на герп в управлението на страната. И това трябва да си го повтаряме сутрин обед и вечер, в противен случай заговорничим срещу правителството.

Като ги гледам какви свине са та нещо им е празна масичката ? Далавераа да има мотото на Б.Б

Какво е толкова смешно, не мога да разбера...

Ше ги извози .......

като гледам усмихнати те им физиономии ми е ясно,че и тези ще ги успи бате!!!!Но поне ще им остане,че са се докоснали до сияйния му образ а може у пъка да му целунат!!!

Тези измекяри ще опитат на Макрон хурката и сега се опитват да си пробутват номерата в България! В северните държави осигуряват шофьорите на реалните им доходи, чистата заплата е над 2000 € и хранителните продукти са по- евтини, а горивото е по- скъпо!

аве днес няма ли да вдигаме някакви цени..... от сутринта чакам.... скучая...

Оставка на режима "Борисов 3"

Единственият виновник за цялата мизерия в БГ е Султанът от Банкя Не разбирам какво търсят тези котараци слуги на ГЕРБ при Султана

Защо снимката ми напомни за срещата с медицинските сестри?

За публиката е дразнещо стила на управление на държавата - първо се предлага нещо което с просто око се вижда че е вредно за всички, после браншовите организации скачат, появява се Той и решава проблема. Това не е устойчиво развитие, а държане на непослушните на каишка. А когато няма браншови организации гражданите не могат да се организират лесно и затова непрекъснато сме замеряни с най-различни глупости и небивалици. Да се живее в тая страна, в която държавата дебне зад всеки ъгъл да те прецака ВСЕКИДНЕВНО не е хубаво.

И кое решение , с случая с тол таксите, е вредно за гражданите? Ама вие наистине не мислите с главите си!!!

Абе наясно сме, че всичко се прави в услуга на гражданите, и увеличението на гражданската отговорност е в полза на гражданите нали така? До сега най-голяма полза имахме от въвеждането на винетните стикери и след това от увеличението им с 50 %. Добре, че е герп да се грижи за нас че иначе край.

Понеже главата ти е за хубост, аз помислих вместо теб и ти отговарям - вредно е решението с тол таксите както ги бяха замислили първоначално, а именно - превозвачите (на стоки и на граждани) да плащат в пъти повече. Това неминуемо щеше да доведе до драстично вдигане на цените на ВСИЧКО! Сега ясно ли е?

Събрал е котараците за да решат как да не плащат тол такси, а бедния народ пак ще го отнесе. Половината фирми са на гравитиращи около властта хора и не искат да пълнят бюджета, а да взимат от него!!!

Обсъждат се мерки за решаване проблемите в транспортния сектор - тези проблеми сигурно ги е оставил Орешарски или Станишев ?

Пак Той да се слави името му ще реши проблема!!! Как ли се нарича територията където институциите явно не вършат работа и проблемите ги решава еднолично вожда ?

Институциите си вършат работата, само че българите не искат да плащат.

Борисов провежда среща с преялите феодали...

Това по ми мяза на седянка!