Коментари - Борисов пристигна в Украйна, посрещат го с питка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не виждам снимка как тъпче в устите на момите:))))) Двете подлоги еврогейски взаимно ще се надлъгват каква ''любов'' има към тях в страните им.... Не си седна на задника тоя...и къде отиде все за резил ни прави

ББ се здрависва с най-кървавите режими: украина, уса, саудити и други арабски сатрапи, чиито ръце са до лактите в кръв; трябва по-често да тича за индулгенции

Оплювайте ,ругайте своето правителство платени и заблудени боклуци такива.Защо поне един от вас не отиде да живее в страната на дребния Вожд като е толкова хубаво там?

В твоята кочина мислиш, че живееш по добре ли бе цървул прост????

Боже, колко е малоумен нашият! Краварите са го пратили там, за да дразни руснаците, а той дори не е разбрал, че го употребяват. Никога досега не сме имали такава пионка, пуделче в краката на Запада, който винаги ни е желаел злото. Пак под влияние на краварското посолство направи плевелиев президент и искаше да направи президентка "майката на народа". Нека да си остане при фашиста пърдошенко и въобще да не се връща.

Не ти ли омръзна да ближеш самая великая во всем мире жопа?Долен предател,защо защитаваш чужда държава?

Боже, колко е малоумен нашият! Краварите са го пратили там, за да дразни руснаците, а той дори не е разбрал, че го употребяват. Никога досега не сме имали такава пионка, пуделче в краката на Запада, който винаги ни е желаел злото. Пак под влияние на краварското посолство направи плевелиев президент и искаше да направи президентка "майката на народа". Нека да си остане при фашиста пърдошенко и въобще да не се връща.

....незабавно даване на двойнно гражданство на Бесарабските Българи - България се нуждае повече от всякого от тях !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - емигарнтите няма да се върнат -----ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ШАНС ДА НЕ СЕ ПРИТОПИМ!!!!! .........

И защо желаете такова зло на бесарабските българи, които до ден днешен са запазили българщината там а тук е навряна в краварските и еврогейските дупки.

Две марионетки се срещнаха и цалунаха....

Незнам кой от двамата е по-глупав.

Борисов до снощи те намразиха 1/2 Българи ,сега цяла България ! Ами Патриота Далаверко какво прави с теб ?

Това май е 4-тото посещение на гербераст на високо ниво в Украйна. Плевнелиев 2 пъти, Борисов 2 пъти. И като си припомтим на фона на това как Борисов се хвърли да прегръща погнусения Путин и му разправяше как големите братя винаги прощавали грешките на по малките братчета! Това посещение в подритваната от цяла Европа Украйна идва малко след посещението му в САЩ. Сигурно там са му казали: браво, отлично се справи със Западните Балкани, продължавай сега топлите връзки и с Украйна. И защо за честванията на годишнина на училище (и то даже не е в Киев) не отиде да кажем просветния или културния министър? Едно време Т. Живков беше малко попрекалил с топлите прегръдки с разни африкански лидери, току що взели властта след пореден преврат и уж тръгнали по пътя на Маркс, Енгелс и Ленин. Не за друго, а за да получат пари и безплатно оръжие от соц лагера. Тези срещи на Живков по поръчка на СССР, разбира се. Същата работа и сега, само дето поръчката идва от друго място. Вярно, че Борисов се опитва да копира Живков, но резултатът е плачевен.

Порошенко наистина се е родил в Болград, може да ce намери дори българска връзка, ако ce копае дълбоко.

Еврей

Каква връзка с Българи той е еврей ,малко се ограмоти преди да пишеш глупости

Ама направо е като нашия ''дисидент'' боко с такава рода ''потискана и избивана'' от тия дето прегръщаше ама кога му е необходимо плюе на воля..

Каква по-нормална среща от тази?!?!? След БРЮ Македония, Украйна е държавата която е най-близка във всяко едно отношение на България. Все пак около 30 процента от населението на Украйна е съставено от етнически българи отвлечени от руските войски през 18-19 век и насила заселени в днешните територии на Украйна. Фактите са неоспорими и могат да се видят в етнографските музеи, а също и в украинския език който е смесица от полски, български и руски.

Значи през 18-ти век е имало руски войски в турския вилает Булгаристан? И заптиите, онбашиите, бинбашиите са гледали как руснаци са отвличали раята за да я заселват в бъдещата Украйна? Много некачествена дрога, приятелю!

Хахаха - комундетата квичат като заклани прасета във форума. Иде Коледа!

Дебелата банкянска мутра отново изпълнява някаква мръсна поръчка на САЩ, с която другите лидери в ЕС не искат да се цапат. Така беше и с Ердоган. Никой не искаше да се среща с него , само нашият дебил изпълняваше поръчките на посраната Меркел и пияницата Юнкер.

Цървул

Няма как, ще трябва да се поднесат венци на паметниците на Шухевич и Бандера ! Та те са борци за самостоятелна и независима Украина,така да се каже съюзници. И с Киевска водка ще се почерпят с бандеровският поздрав Слава Украинъй , както си му е реда. А и по автокефалията на Украинската църква ще се подкрепят. Между приятели е така. И за насилствената мобилизация на българи в бандеровската армия ще си побъбрят и за убийствата на мирен народ,деца ,старци и жени в ДНР и в ЛНР ще обсъдят .И забраната на българския език ще споменат . Има какво да обсъдят двамата приятели за задълбочаване на братските отношения между тях. Та нали Русия им е общ най главен враг.А после и с орден "Слава Украинъй" може да се закичат. Няма лошо.

Това е по-скоро среща за обмяна на опит в управлението между двама сродни властници; както и повод укрите да получат отново някоя и друга придобивка от наша страна.

тая питка тиквеник ли беше?!

"а след това ще направят инспекция на ремонтиран участък на международния път Е87 Одеса - Рени." Малоумници!

Туристическа агенция "Герб" развива трескава дейност.

Фигаро тук, Фигаро там, ех, дебили, дебили.... Вие си плащате глупостта, ами защо и на нас ни натрисате този политически клоун. Кой знае за какво е отишло момчето за поръчки. Вероятно САЩ искат да демонстрират на Русия, че няма приятели, а кой е най-удобен за такова нещо от българите. Те обичат да предават другарчето си.

Като се има предвид с кого е в коалиция, едва ли много ще му се зарадват.

Боко нещо за паспорти на българите от украйна не каза май .

Чий го дириш при фашагите?! Срамота!

Боко Тиквата прекарва повече време извън България, сигурно се страхува от народната любов?

Много рашистка комуноидна смрад в форума бе, още ли сте живи боклушки тролове.

Даже се развъждаме, за разлика от някои джендъри.

А-ууу..., той и вицето с него, а не е споменато в резюмето... Моля, да се преработи иначе, ще ви критикуваме чрез тв скат

дискриминация

Бат Бойко ще му обещае газ от нашите "хъбове".

Кога ще изметем всички мекерета и ще върнем суверенитета на България....

Никога.

Тоя гаче "трите папи" не са го галили по главата, а по долното продължение на гърба му, щото там видимо размерът се увеличава, а акълът му изфирясва с всеки изминат ден.

а, само търбух и задник.

Ало Дир-а, да не сте объркали буквата и в думичката питка ?! Би трябвало да е буквата У, щото откакто дойде Порошенко на власт, от Украйна можеш да съ поръчаш за 1000$ пИтка и ти я карат с чартърен полет където искаш топла-топла.

Буквата трябва да е А за ръководителя на бг делегацията. Нали все пак рипаше за ИК.

И едната и другата буква да се сложи на сгрешената в думата все ще характеризира и двамата..

Изключителният държавник д-р Борисов е желан гост навсякъде по света! Гордеем се с теб и те обичаме!

Хаааааа, хаааа, хааа

За гербаджиите светът се състои само от Косово и Украйна.

Боже, колко е малоумен нашият! Краварите са го пратили там, за да дразни руснаците, а той дори не е разбрал, че го употребяват. Никога досега не сме имали такава пионка, пуделче в краката на Запада, който винаги ни е желаел злото. Пак под влияние на краварското посолство направи плевелиев президент и искаше да направи президентка "майката на народа". Нека да си остане при фашиста пърдошенко и въобще да не се връща.

Че е така , така е. Ама краварите могат да ни унищожат много , много бързо...Не че не го правят , но могат и още по бързо..А ние не сме Унгария...Все пак там няма толкова малцинства ...

Вътре в Бг да прави, каквото иска и да крафе, колкото иска. Навън обаче лае по поръчка и стриктно изпълнява нарежданията.

Търкулнала се тиквата при бандеровците и си намерила питката...Лека нощ, деца.

Само му вижте изражението на лицето: ."Само леб ли ве?"

Трябваше леб със свинска мас ...Че нали такова е ял ...

Сигурно пак ще подаряваме газ на Украйна чрез реверс. После и него ще го направят човек на годината, както наградиха за същото сантименталния подлец Росен...

Така и "Цар" Борис се срещаше и снимаше с Хитлер.....До там ли опря да се среща с такива политически трупове дошли на власт след преврат и разорили Украйна ?! Или го изпратиха там ..?! Кажи си бе бойко ще ти олекне..

След успешното европредседателство и Оправяйки Западните Балкани, всички виждаме как, е редно да Оправи и 404, надявам се също толкова успешно.

Чий го дърви тия в Украйна при бандеровците ...

а тук трябва да го посрещнем с АК.

Срещи с Порошенко, Хашим Тачи... Въртиопашкото още не е разбрало накъде духа вятърът.

Нашият може ли да грухти на украински, бре?

Joe69

По-голЕма питка от него не виждам да има...

Сега укрите купуват руска газ от Полша. Бацeто може да им обещае да им пусне от Турски паток, ако на него му пуснат!?

Радев са по посрещнали със садвич!

Ко туй садвич, ба?

Имат два развалени Миг-29 нашият е отишъл да ги купи

Сега смело може да твърдим, че имаме премиер завършен идиот. Вместо да се опитва да нормализира отношенията с Русия, той отива на безсмислени срещи с една американска марионетка, която избива собствения си вече бивш народ. И по този начин усложнява още повече отношенията ни с Русия. Защо Орбан не прави, това. Просто Орбан не е такъв глупак и не очаква кокалче от брюкселските господари, а се бори за страната си. И е далновиден политик, заложил на възхода на Русия, което е факт. Защо, Боже все такива кретени стават политици, които определят, по-точно съсипват бъдещето на България. След простотията с Македония, сега и това. Ако може да наемем Орбан за няколко години.

казано. Отличен коментар.

с Македония няма простотии а предателство. Само предател може да признае македонска държава върху български земи и македонски език върхе българско Вардарско наречие.Защо Германия не призна австрийски език, Англия американски език, Гърция кипърски език и пр. и пр.Веднага съд и затвор

Виждате ли една Австрия какво прави. А този прост човек и поддържащата го комсомолска клика у нас , какво правят и на къде водят народа. Вижте и гледайте добре,колко са нагли и безкруполни и не ги интересува какво ще стане утре. Срам и не само, много по лошо.

Спокойни сме тука, защото Подишахът е зад гърба ни . А тези ще ги изпроводим за УСАта , както изпровидиха камунистите Симеончо!?

То Покрайната няма да я бъде много! Бацето отива да види какво да заделим за нашите българи.

МНОГО СИ ДОБЪР ! ЕВАЛЛА, БЕ ПИЧ !

Отишъл е да види двата бракувани морски катера произведени 1988 който краварите им продадоха миналата седмица за 10 мил.

Чист рекет им направиха

много ще скучни. Лека нощ тъпчовци.

Какъв красив хляб - погача, да не смееш да си отчупиш, а само да го гледаш!!!!

Разгони фамилията на Българската Македония се отиде да ликвидира Руската Македония