Борисов: Предупредих Слави, че реформаторите ще го оставят по средата на реката (видео)

Не могат да откраднат ББР и затова ще я източат, коментира бившият премиер, който заяви, че "изпаднал в паника" след изказването на Тошко Йорданов в парламента

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Буци мозъка му е вече в трето измерение! Скоро очакваме от него да потвърди за среща с извънземна цивилизация а след това че звездите му говорят...! Такъв неориантиран индивид не е имало в историята на България

Вече ясно си личи накъде отиват нещата.ИТН никога не са се конфронтирали с корупцията на ГЕРБ и с техните безобразия.

ГЕРБ са корумпирани и безобразни, но и другите са така. Тогава защо да се маха ББ? Всички са маскари, а, лАйно?!

ИТН прави подмяна,а не промяна.Вече е прекалено ясно.

А ти не трябва ли да си в затвора за хилядите кражби, корумпирана Тикво?

На протестърската гмеж в Парламента Само чешат мъдете на белия кон на който ГЕРБ се връща Мдаа

Браво на г-н Борисов.

ОЩЕ ЛИ Е ЖИВА!!!!МИРИПЕ та СЕ НЕ ТРАЙ!!!!

Като на Баце Ама Славуца има сал една пичка И се скри!

Явно Баце е седял на оракул на оная работа....

Вече си НИКОЙ! Ако те беше грижа, щеше да останеш депутат. Да не говорим, че нито е редно, нито етично да се натискаш с огромната си маса да влезеш в Парламента и да не влизаш. АРЕ чупка в Бар8селона или Гърция, където май си скрил Мис Кюлоти!

След ваксинацията с витамини на тоя му проработи още повече фантазията.

От сега ми е писнало от Тошку , Мая , Дончева и Ристе ..... Най добре ще е Бойко да се върне !!!

Този защо не е арестуван за всяване на паника ? Да сме се запасявали с хранителни продукти за зимата !? Ха ! Баси тъпотията !

Не е АМ "Хермус" а АМ "Хермес" !!!! тъпи джурналя

Отборът на Green Socks взеха много да бавят топката! Май публиката ще излезе на терена!

Прост Бою не спря да ръси простотии.

Ми бегай се радвай на Маямата!

Бай Ганьо дава интервюта.

С таква тиква Борисов поне не е застрашен от удавяне. Няма да потъне.

Боко на това слънце сигурно мирише отдалеч на пържена филия.

Целият филм е с цел да дадат властта на Фатмака!

Това ние го знаем!

'Простака' Борисов остави държавата в перфектно състояние, предвид пандемията. Минимален дефицит и дълг - всички предпоставки за растеж. Затова сега всички са обезумели за властта, защото има какво да се краде. Една-две години всичко ще продължи по инерция, дори да са пълни калъфи. Ще източат ББР, ще правят соларни паркове с парите за възстановяване и когато дойде време за еврото и контрол от ЕЦБ ще си бият камшика по офшорните зони и ще ви оставят да подсмърчате с курс лев евро 2.15:1. И знаят, че 'тъпака' Бойко вече уреди договор с максимално отклонение при преминаване към еврото 15% т.е колкото и да крадат ЕЦБ ще е длъжна да ни приеме и стабилизира. Затова са така алчни, защото всички свинщини ще бъдат покрити от ЕЦБ в един момент.

защото НИКОГА не можеш да бъдеш това, което е той! Да летиш с хеликоптер над корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е отвратително. Да заявяваш, че ти трябват още година и половина да управляваш, за да можеш да завършиш корупционните си проекти е нагло и недостойно. Да платиш 3 млрд. лева народни пари от бюджета да осигуриш от Турски поток руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е връх на политическата корупция. Да твърдиш, че се справяш добре с кризата, когато страната, която управляваш от 12 години, е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е гьонсуратщина. Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил хората в бедстващо положение, а бизнеса, който трябва да пълни бюджета във фактически фалит. Борисов трябва да бъде най-сурово наказан за страданията, които причини на народа.

Да летиш с хеликоптер над корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е отвратително. Да заявяваш, че ти трябват още година и половина да управляваш, за да можеш да завършиш корупционните си проекти е нагло и недостойно. Да платиш 3 млрд. лева народни пари от бюджета да осигуриш от Турски поток руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е връх на политическата корупция. Да твърдиш, че се справяш добре с кризата, когато страната, която управляваш от 12 години, е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е гьонсуратщина. Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил хората в бедстващо положение, а бизнеса, който трябва да пълни бюджета във фактически фалит. Борисов трябва да бъде най-сурово наказан за страданията, които причини на народа.

Боко да се беше поизпрал, толкова се е залоил, че мас капе от него.

Залоен, прост, еднокнижен, злобен. С една дума - отвратителен гербераст.

Отборът на Green Socks взеха много да бавят топката! Май публиката ще излезе на терена!

Нещата са ясни. След 12г управление целият свят ни завидя, че в България расте най - умната тиква и решиха да ни прецакат, сваляйки я от власт. :(

Че тиквата си е направо интелект, в сравнение с избирателите на Маямата, Ристьо и Слави!

Прилича на все едно някой е хвърлил голяма тиква да пльосне в каца с лой.

Влез ти в клетката ! ...Добро за околната среда и . .Човечеството.

Към Зооградината.

Оставям други,по-умни хора да го правят. Нямам ценз, неграмотен съм. /Ей го, карам кака да го напише това. /

Когато другарите Мунчовци се самоизядат помежду си, се обадете да отворим клетките на лешоядите - ако все още има нещо за ръфане

Толкова посредствен човек. Как го търпят съпартийците му, не знам.

ГЕРБ по своята същност е ЕООД с едноличен собственик на капитала и управител Буцифал Еднокнижний. Всички техни "партийци" всъщност са си чисти служители във фирмата, които за друго не стават Та затова го търпят - трябва да лапат от огризките, иначе ще умрат от глад...

Пара, брат, пара! За пара, всички тъпи калинки дупета дават, а той им обещава да ги оправя с 200 в дупарата. Същинстки интелектуалец. Също им внушава, че акъл (какъвто няма), не се набива, КУР се набива - цитирам думите му пред Горанов.

Какво искате от човека, бе? Дори не е еднокнижник. Сестра му му е прочела ,, Винету,, до половината и е там е загубил интерес, зарязал е книжката.

Власта стои и чака някой да я вземе .Ама от простотия и лакомия не могат да разпределят баницата . Лигите им текат от глад , настървили са се , бой за всяка мръвка. Ние си ги избрахме . Ние ще ги поим и храним .

Преди гласувах за Борисов, но откакто предложи Цачева за кандидат президент, спрях. Не може нормален човек да предложи точно нея за президент на държавата. Като видях как от злоба очерняше опонентите си се убедих, че съм бил прав и пуснах глас за Слави. Радвам се че постъпих така всеки път когато видя жалката злоба на Борисов.

Сега като дойде СлавиТрифоновата зима си спомни задоволството си и да няма олеле

Крадецът с чекмеджето говори, че други ще крадат! Човекът опоскал ББР и раздал милиарди на брат си Делян говори, че други ще я окрадат. Защо му се два трибуна на този шезофреник?

Прост, злобен, залоен, примитивен и неграмотен. Много противен тип е лидерът на ГЕРБ.

Висок, снажен, красив, умен и пращи от здраве - голям симпатяга е лидерът на Няма Такъв Народ

Повтаряйки тази мантра Трифнов се е съюзил с ДПС и Баце се надяват да стане истина. Я си представете че някой от екипа на Трифонов е бил министър в правителство на Борисов както беше Христо Иванов на какво щяха да го начравят сега талибаните от ДБ?

Лойко е затлъстял като свиня. Прилича на чувал със свинска мас.

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

4-ти километър - в Психиатрията!

Вий храбри потомци на Крум, Кубрат и Калоян, в оная паметна неделя вий на България съдбата защитихте! Вий сладко закусихте, с бодри крачки към секциите вий тръгнахте, комисията поздравихте, към машините се отправихте, картата поставихте НОМЕР 22 на дисплея натиснахте, разписката извадихте, на две я вий сгънахте и в урната уверено я вий пуснахте! Секциите бързо напуснахте, дълбоко въздух поеехте, радостни,щастливи в къщи вие се върнахте! Свойта половинка прегърнахте, сладки дечурлига целунахте, на сладкарница, на Витоша ги заведохте, уверени в победата се смеехте :)) А привечер пред телевизора спокойно вий седнахте, от долапа чипса извадихте , биричката отпушихте. Хрупкай,хрупкай ти на воля Пийкай пийкай ледено-студена бирка Корумпираната Тиква изхвърлихте С ПОБЕДАТА НА СЛАВИ СЕ ПОЗДРАВИХТЕ!! На Слави позвънете, С победата го поздравете, за бъдещето на България му благодарете! Да живее БЪЛГАРИЯ!! ДА спрем гербоиди, борисовци, тикви, Гешефта с каскета, на Ердоган корумпета На Боко бушони Вий вдън земя от срам ги ОТПРАТЕТЕ! ИТН ПОБЕДАААА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! БРАВО СЛАВИ!

...Уйчиндол !

Казах на Трифонов, че........ Кога му го каза БЕ, Кога си говорите със Славчо?

Ми , ако искаш да "плуваш надалече" -трябва да е на дълбокото!?..бе ,Баце..Де го търсиш, до брега ли??

12-сет ГОДИН ВИ КОМАНДВА ТОЗ "ПРОСТАК " , ХА !

Ама как ви го каза всичко в очите, измамници

айде вече цункайте се със Славчо,и да хващаме пушките

Очевадно е че Христо иска мандат за правителство..........

Де са ятаците, ...де партизаните?

ТОЙ ,/слаф4о / , НЕ ЗНАЕ ЛИ ПРИТ4АТА ЗА ЖАБАТА И СКОРПИПНА , ЯВНО НЕ !

Насред блатото!

Лапай му пишката на Буци тулупа, за да не удавиш в блатото.

Тоя и Слави да не се целунат накрая и ДПС заедно на хорото . Ама като му гледам физиономията от лов на таралежи се връща.

Много простотия и злоба лъхат от Борисов. Не знам какъв човек трябва да си да гласуваш за такова просто и злобно същество. Много противна личност. Добре че Слави го изхвърли от властта.

Не е точно така - от Бойко лъха простотия, а злобата лъха от Радев.

Играят заедно - само дето ние не го знаем!

БОЙКО , ТОЛКОЗ Е "ПРОСТ" 4е ВИ КОМАНДВА 12-год. КОИ ТРЕБЕ ДА СА ПРОСТАЦИТЕ , А ?

С насочен срещу теб пистолет - ти не говориш, а сричаш. ...от един филм с Брат Пит - "Боен Клуб" По-скалъпено и несвързано с реалността изказвне няма как да има. Време ти е не за политически а за затворнически живот, ББ

Правителство се избира, правителство се сваля след вот на недоверие. И петдесет споразумения да се подпишат ако не се спазват се стига до второто. Това което прави ДБ и ИБНИ си е политиканстване.

От думите на Борисов излиза, че същите кръгове, които го назначиха за премиер, сега лансират Слави, а ДСБ винаги са им били основни врагове.