Борисов предложи да ползваме общи посолства с Македония

Аз съм минал по този път да се бутаме коя делегация по-първа да влезе, заяви премиерът в Рим

Обратно в новината

Коментари - Борисов предложи да ползваме общи посолства с Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

непоискано добро не се прави особено от името на народа

"О санта семплицитас" , как хубаво си стоят двамката на снимката !!!

Свещенна простота ?

ще го изядеме пак от македонците, че ще ни свирят трътките като жетварски стомни в слог! Като ги признахме първи за държава и ги дундуркаме с най-различни подаръци и бонуси още ни викат татари, бугари-цигани и ни плюят като фашистички окупатори! По безродно и долно племе от това здраве му кажи!

Я запей Баце оная за хъба , катарската , азерската и черноморската газ , че е по-безобидна. Тая с общите посолства е много рискова.

Що да се охарчваме, пък и ако стане неудача - ще има винаги удобен виновен..., македонците де!

Тиквата пак избухна с предложение. Тоя кратун трябва да се спре най-накрая, затрива ни със скоростта на светлината :(

"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/ Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

А общо правителство със Зоран Заев премиер не предложи ли ?

Добре, но вече Р. Македония и Сърбия имат общи посолства..., трудно ще изтикаме югоносталгията от македонските кратуни...

Грешка моя за "два народа". Ние сме един народ, разделен от злите сили на коминтерна и на "добрите съседи". Моля за извинение.

това си е наша земя и ние сме си един народ колкото по-бързо и цялостно се обединим, толкова по-добре.

Нито земята е наша, нито народа е един. В България няма шиптари !

Нека се обединим, да си живеем заедно , да си плащаме сметките заедно...

Че самарът е на наш гръб , това ми е ясно , но на тоя трябва да му се турят юзди.

А защо все нашият предлага? Хайде като са толкова "добри съседи", да вземат и те да предложат нещо. Или това го е имало като клауза в договора - "България да предлага, а Македония да взима". Македонците ще се окажат повече българи и от нас - само чакат някой да им даде, без нищо да направят.

Немат си Бойко Борисов , за това.

Нашият Б.Б. толкова се е развихрил в химерите си, такъв гражданин на света стана, че забрави за българските проблеми. Когато ни казваха - готови сте за Шенген, покрили сте критериите за чакалнята, всички бяха ентусиазирани, а после - студен душ.

няма два народа, няма такова нещо, българи сме, в моята рода винаги така е се е казвало "ние сме българи", но тези днешните македонци там са по- скоро яко сърби, ще получат каквото искат от нас и ще видите, пак ще започнат да плюят, сърбите си свършиха работата преди години, агитация срещу нас и то непрекъснато, взаимотношенията ни с Македония в този си вариант са временни!

Не се мислят за сърби. Мислят си се за отделен народ, различен от сърби и от нас. И ние сме си българи в родата, ама като мина Бараково и ме наричат македонец. И не ме питат дали ми харесва да ме идентифицират с вардарчани. И въобще почвам да се чудя дали българите не сме само на юг от Балкана.

Бацето като го обземат мечтите , става страшно.

Да предложи направо, Западни балкани и България "ЗББ" :) С Кмет Иванчева какво стана? С кметството в Младост какво стана? Казват самосвалите пак тръгнали...

хайде, не се оливайте толкова, сега македонците се мазнят, защото имат полза от нас иначе са си сърборизирани от всякъде, в момента в който получат това, което искат ще видите как ще се държат!!!!!

За общ АЕЦ вече знаим , а общ хъб.

Един народ, разпилян в миналото, разделен от "Коминтерновците" се опитва да възстанови многовековното си родословно дърво !! Какво по-хубаво от това ?! Зоран Заев е много позитивен човек - не само политик !! Радвам се за всичко онова, което се случва между нас и Македония и дай Бог да пребъде в бъдещето !!! УСПЕХ !

македония е шиптарска ... не знам в коя година живеете, но нещата малко са се променили от 1878 .... кви българи кви 5 лева ...

От къде ли се пръкна тезата за два народа?

Баце , абе дай направо обща територия да имаме , кво ще си играем на дребно.

МАЙ СТАНАХМЕ ПО -ГОЛЕМИ ИДИОТИ И ОТ УКРИТЕ.В ПОСЛЕДНАТА СИ РЕЧ ТОЯ ЗОРАН НЕ НИ СПОМЕНА КАТО СЪСЕДИ.КАЗА ,СИ ЖИВЕЕЛИ ДОБРЕ С ГЪРЦИ ,АЛБАНЦИ,ЦИГАНИ И Т.Н.БЕЗ ДА СПОМЕНЕ БЪЛГАРИЯ ПЪК НАШИЯТ/НЯМАМ НЯКАКВО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА НАШИОТ /ГО ПРЕГРЪЩА.НАВРЕМЕТО ИМАШЕ ЕДИН “ЛЕЛЯТА НА БАЙ ТОШО ГО ПИТА -АБЕ ТОШО КАК ГИ ПРЕГРЪЩАШ ТИЯ Ч.ЕРНИТЕ А ПЪК ТОЙ -ПОЛИТИКА ЛЕЛЬО ПОЛИТИКА.ЛЕЛЯТА ОТГОВАРЯ НЕ ЗНАМ ЗА ПОЛИТИКАТА ,АМА КОЙТО МЕ ПРЕГРЪЩАШЕ ВСЕ МЕ И.БЕШЕ

Правилно го е казал, да не би българите в Македония да са отделен етнос? В Македония живеят албанци, власи, турци, цигани и ... българи. Други няма.

В изказванията си до сега Зоран Заев не е споменал за съществуването на българи в Македония.

По всички телевизии показваха българската и македонската делегации в Рим, които заедно са отдали почитта и преклонението на двата братски народа към свещенното дело на братята Кирил и Методий. До тук всичко добре. Заедно с всичко друго, операторите са заснели и много паметни плочи, поставени в Рим с надписи за важни събития и дела. САМО, ЧЕ РЕЖИСЬОРИ, ОПЕРАТОРИ И ДРУГИ ТЕХНИЧЕСКИ ЛИЦА ГИ ПОКАЗВАТ НА НАС ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА? Ние всички не можем да отидем на тия свети места за българската писменост и култура, НО БИХМЕ ИСКАЛИ ДА ПРОЧЕТЕМ ТЕХНИТЕ ИЗПИСАНИ СЛОВА. Уверени сме, че съвременната техническа екипировка на телевизионните екипи, дали на мястото на заснемането, или от апаратната на телевизиите, във всеки един момент може да стопира конкретен кадър и да го задържи колкото време пожелаем. Молим ви, уващжаеми режисьори и оператори, направете така, че ние да сме пределно информирани за тези важни исторически места. Ще ви бъдем искренно благодарни.

Ти да не би да живееш в друга държава? До РИМ има евтини полети и който иска отива. Ще намериш и прилични цени за настаняване. Проблемът е , че не искаш. Отказваш категорично западната посока...

Подкрепям тези действия -и коментарът ми не беше и не е спам.

Защо тези двама гащници делят народа. Народа е един. Няма Македония. Има България. Видимо изпълняват нареждания от някъде. Със същия успех можем да започнем да разделяме сегашните области в България на народи. И по въпроса за името е пълна тъпота. България трябва да си поиска земите в Гърция. Древната македонска държава не е гръцка и не е била на това географско място, където е днешната псевсо Македония.

Бацето знае ли що е то посолство на една държава , очевидно не.

zaho47

Най-добре е да ползваме и обща тоалетна...

" Външна" разбира се .

Идеално! Действайте, не слушайте критиците -те са политически пристрастни.

А ке има ли преводачи на мАкедонски во амбасадите? :)

Бацето си мъобразяма , че играе Кумчо Вълчо със Заю Баю , но да не получи секс по заешки.

А БГ ?????????? Търси успехи другаде. А нашия народ. Какво става в у нас ? За пенсионерите АД.

Служителите на турски петзвезден хотел в курорта Кемер заловили група туристи от Русия в опит да откраднат големи количества вещи от хотела. Освен голямо количество шампоан, душ-гел, няколко килограма плодове и чай, в куфарите на рускините били открити покривки за легла, чаршафи, кърпи, чехли, рула тоалетна хартия и дори чинии. Руската НТВ излъчи и видео с названието "Руски туристи се опитват да отмъкнат в куфарите си половината хотел", бещше публикувано и в Youtube.

И връзката с изказването на Вожда е ...? Я дай прогнозата за времето в Тимбукту

Понякога мисълта на Бобо е като ниско летящ самолет - не може да се открие и с радар.

Бацето го преследват гениални идеи , но той бяга по-бързо от тях. Всъщност не знам нито една реализация на ''големите'' му замисли. Абе Баце , а общи КТБ-та да имаме ли?

Патологичен случай.

Не става. Става само, ако има впредвид обща сграда. Но посолство като инстутуция е невъзможно поради ред причини.

Според тоя сега, ние ли ще анексираме Македония , или те нас.

Ще има ли и общи тоалетни в общите посолства?

Сигурен съм, че и трите пъти е влизал преди макетата,а Заеца може да сподели и къщата в Банкя!

Мръсен, долен предател, дай да си сменим името на държавата, ибрикчио, вече си не само турска, краварска и еврогейска подлога, но и македонска?! Абе тоя няма ли да го прибират вече в стая с тапицирани стени и таван!?

А в България мизерия, измами, мафия, мутри и 240 хрантутници.

Макетата се мазнат да на си използват за влизането в ЕС. След това ще ни бият чута а ние както винаги невинни жертви на собствената си тъпотия!

А кой ще плаща наема?

пак се изказа неподготвен

Олигофрен, бе братче!

Е па я сакам Зоран да е общиот министер и за двете држави...!!! :::))) Дааа...!!!

Ква хубава турска дума си имаме в нашия език за такива цели.. Кръщавайте се Западна(сега е модерно) България(квито сте си реално)... Само дето тумбата западни тракийски бртчеди - алабнците демек - не знам кво ще ги правите... а неминуемо някой ден българите там ще поискат присъединяване - тогава пък ние какво ще ги правим :) абе тааква кочина забъркаха комунягите миналия век там, че оправия трудно току така...

Кой си питал, за да предлагаш такова нещо, бе тикво? Я попитай македонските историци какви са Кирил и Методий? Ти нямаш место в Рим на гроба на СВ. Кирил. Той е македонец.

И общи тоалетни!!!