Борисов пред "Известия": България свързва големи надежди с предстоящата среща Путин-Тръмп

Очаква уреждане на сирийския въпрос, който да спре неконтролирания бежански поток

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Аз наистина смятам, че предстоящата среща на президентите Путин и Тръмп ще помогне да се намерят начини за уреждане на сирийския въпрос, което би могло да спре неконтролирания бежански поток.".... казва наглата мутра и тъмен балкански субект!? Жалко че от Известия не са го попитали за отново намереното българско оръжие тези дни в Южна Сирия!? За пачалбите от каналите с бежанци и къде отиват тези пари!? За каналите с човешки органи /включително детски/ от Сирия за изродите в Западаща Европа и САЩ !? За каналите от исторически ценности и антики от Сирия!? За каналите от наркотици и тн....!?????

Уау! Ами ако вземат та нещо се присетят и решат нещо и за българското черноморие, или се чуят с ердоган и за желания от негова страна,ели па нещо решат за ХЪБА НА хъбовете.л. И тям подобни простотии за проблема на деня България. Бе з...и го тоя

Путин и Тръмп ще решават Световни проблеми , а не някаква си България ,която е с Назначени от Тръмп Управляващи ! Много мечтае Борисов някой да го забележи , уви той е Клоуна на ЕС и направи България Третия свят , маймунския !

надежди говежди (само чакаш да ти падне нещо за да краднеш)

Четете Б.Борисов политическият наблюдател на в-к,,Известия" Смешно е ,когато искаш от пожарникар да бъдеш политик,журналист,спортист ,икономист ,финансист, министър към Б3 по всичко в това число и депутат. Просто всестрана личност не знаещ един западен език,освен малко руски и прочел ,като юноша само една книжка ,,Винету".

Ако иска да се задържи още малко на власт, примитивният банкянски простак е добре да си трае, да не говори, да е по-нисък от тревата и да си гледа само магнолията. Всяка изява на този червеногъз мандрил предизвиква отвращение.

Борисов а какво ще каже ЦЦ по въпроса ?

Простият се прави на политически анализатор!

банскялийският тиквун се опитва напъващо да прави коментар за срещата между Владимир и Доналд. абе гледай си пържолите на барбекюто и си покани дебелото лиле та да имаш нещо за пощипване. иначе така може да те заболи главата, че да не може да ти помогне и сестра ти - докторката!

този още не е разбрал, че "бежанците" не са бежанци, и не идват от Сирия

Путин и Тръмп не са Юнкерс и Меркел и поцелуйкото хаджи Бойко не може да се реализира ,остава му само да се мазни наведен до земята ту на единия ту на другия.Колкото за надеждите Бойче ти за 10 години ги пропиля за България,изключвам твоя Ганьсвска милост.

Надежда ама нахранена

Приберете го този в психиатрията най-после!!!

Даже да се разберат за край на войната в Сирия, само наивник може да твърди, че тя създава бежанските потоци към Европа. Колко са сирийците и колко останалите, които тичат към богатите страни, но освен деца, нищо друго не умеят да правят? С тях кой ще реши проблема? На какво да разчитаме ние - българите с управляващи, които лобират за чужди интереси, а нехаят за народа, който ги избира? Какво ли ни чака, ако им позволим да продължат самоизбирането си?

Тръмп се кани да признае Крим за руска територия. Но ще иска нещо в замяна, в Сирия, Северния морски път и търговията с въглеводородите. Сега цените на нефта са високи, което е изгодно за руснаците

Абе хора, защо подяволите им е на Русия и на САЩ да се "помиряват" ?!! За тях е мнооого по -изгодно да симулират нескрита враждебност, едва ли не подготовка за война и непрестанно да продават оръжия на всички държави по света .... И руските и американските концерни са супер доволни от една такава игра :))) а съм убеден, че и лобитата в отделните страни, купуващи американско или руско оръжие също изкарват добри комисионни.

Идетята ти ми харесва. Само че това звучи оригинално само в страни подобни на Бъглария, където разни хора се хранят с крайна филия или крайна фобия. Вечните сателити и канддати за сателити.. Говори снякой англичанин например и ще се окаже, че за него няма нищо ново в инфоро че великите сили да правят перманентно сделки и синхронизират действията си. Това върви ръка за ръка със съперничеството по между им. Иначе мниого бързо отношенията биха ескалирали във военен конфликт.

Накрая да не молим за помощ Путин срещу нашествието на тъмнокожи от Азия? Щото Меркел...

Забравил шута ранга свой...

Като вика "шефовете решават" - ревете Като вика "имам надежда" - ревете..

Предпочитам "има надежда". Също така предпочитам да видя поне частичка от тази надежда в действителността.

Хъбов Островитянина е пълен нонсенс! Европредседателството му приключи, а той по инерция продължава да се бара за "величие"... :))

Този ,човек унищожи народа и държавата,говори измислици ,без да има нещо направено. Защо не погледне македонците ,направили измислени паметници ,но са направили и площади и достъпност за инвалиди и мостове и крайбрежна ,а този ще ни остави една разруха ,грозна и претъпкана столица ,с една Витошка от един километър не я направиха като хората

Ти си рядко неориентирана за да говори тези глупости.

бе човече, ти кола караш ли из София - дупка до дупка е навсякъде, а по магистралата видял ли си какво е ? а за архитектурното планиране на столицата нещо да кажеш - ту висока, ту ниска сграда, всичко е парче, една с друга не са съгласувани, на хиляда места има откровени дупки ... а за обезлюдяването и разрухата към Видинско нещо знаеш ли ?? така мога да ти изброявам до утре ... ама не виждам смисъл! Суза е повече от права....

,,Х" ,Сузана си е отлично ориентирана и казва истини,но те са трудно разбираеми за политизирани дебили. Като добавка на ,,Витошка" жълтите павета се вадят ,а фонтана е пред разрушаване.Голямите комисиони,които се лапат са причината за некачествените ремонти и ново строителство от фирми близки до управляващите,както в столицата ,по регионите, така и магистралите.

Наскоро,без никой да го пита,Цветанов заяви,че Русия и Китай са главата заплаха за Световната сигурност. Но въпреки това,среща Тръм-Путин ще има. Хаджи Борисов също ли счита Русия за заплаха? Срещата е важна и дано е ползотворна. За разлика от лилипутите ББ и ЦвъЦвъ,ще се срещнат двама от най-силните.

Така е. Но обяснението е много просто - той е едната част от шпагата. В същото време Фикуса ходи да се изявява като краен фил. ОСтаналите от групичката им си имат и те роли. Идеята е на всякъде да са те. За това не заемат истински позиции , а само играят циркове. От друга страна са ,ного удобни на всеки външен - едно потупване по темето може да тласне съвкупата им позиция в една или друга пшосока.... В някой момент ще изпуснат баланса и ще се льоснат по очи на манежа

Този още не е разбрал че вече дори руснаците на залагат нищо на Тръмп. Отчайващо зле са бугаретата. Избират си тъпа, неадекватна мутра да ги води. Мълчат само наебани когат трябва да говорят. Говорят когато няма нужда или никой не ги е питал.

ПР на Тиквата пускат такива глупости, за да не се наложи на Тиквоний да отговаря за провалите си в България. Русия-това, Америка -онова, локуми за плебса. Тиквоний да коментира поредното вдигане на газ и ток. Да каже докъде стигнаха с разследването за КТБ? Какво става с Гинка - приятелката на министър Теменуга? Да каже защо БДЖ е по-зле от преди 8 години, въпреки стотиците милиони и гръмките обещания? Да каже какво стана с 1500 лева средна заплата и полицай във всяко село??? Да каже защо Цвъки е казал, че Русия и Китай са ни врагове? Хайде за "Ало, Ваньо.." няма да го питам.

накратко "голЯмите" началници са виновни за дереджето ни, а неприлично забогателия от политка роден елит е за гъби. Слушкат, папкат, потговорност не поемат

ПАК СЕ САМОРАЗДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Търсим си шут ,но вече го намерихме. Мили Боже България е затънала в проблеми само от кражби през последните 30г.този съвети дава. Е, няма друг такъв мало..ник.

Тиква! Това да беше Радев или Нинова, щяха вече да са ги събрали тези двамката на Позитано, в защитената от подслушване стаичка, дето искаха подкуп на Марешки, пък да са им пляснали два шамара и България да е на три океана!

Срещата щяла да бъде на Видов ден. Така казват. Или май след нея щяло да дойде Видов ден, Не помня, Някакви неща тайни щели да станат Видни и на някакви мутри щели да им набият канчетата....

Боко скоро ще подпише с Меркел и ще започнат да ни връщат новите талибани, които са регистрирани в БГ. Сега се чуди дали след като го направи да се връща в БГ-то или директно да заминава за имението в Щатите, което си е купил с НАШИ пари. Не е лесно да си крадец на милиарди. Вечер не те лови сън.

А Българският народ очаква избори и съд за крадливите мутри от ГРОБ. Съсипахте всичко хората масово бягат в чужбина. Мизерията е навсякаде, а този си изживява, като международен фактор. ВЪН на всички крадливи ГРОБАРИ.

Вън всички крадливи гробари, да дойдат крадливите бесепари и депесари.

Къде се бута на коня в краката ? В БГ 60 % от населението гине. Гаврено, грабено, оскотяване.

Като се има предвид, че 60% от населението ни е цигани и пенсионери...

И какви точно са "големите български надежди"? Какво ни интересува че двама "големи" ще се срещнат да си приказват?

Къде си бе, мазник продажен?

Подмазвай се, че не е ясно дал иняма да те харижат на другия голям началник. Току виж той решил, че не му трябва твоята тиква на чело на Територията.

Може би Техеран 43-та!? А България пак е от страната на Булката.

Свърши с галенето по главата.То не бяха 3 папи,каки,баби и т.н. Като гледам ръста на Путин,може да очаква само подскок и як шамар по врата. А по темата,те ще се оправят и без теб.Ти по-добре обясни- кво става с баба Меркел,Германия,бежанците и ние?

Ами май ще им трябва някой голяяям специалист по международното положение. Да ги свърже, да ги оправи, да прелети гълъба на мира , че да им каже как се прави.

По съобщения в пресата, Путин ще се споразумее с Тръмп за сътрудничество във военната област. Новата хиперзвукова ракета "Кинжал" да бъде тествана върху някои от остарелите американски самолетоносачи.

Русняците от 1917 г. са заседнали в чугуна. Цифровите технологии за тях са непостижи.

Усети на къде духа вятъра и как Мути Меркел вече няма да го гали по главата, та започна да се мазни на новите господари ... такива ку*тии обаче на всякъде ги гледат с презрение.

Те вече се пробядисха без никаква логика покрай изборите 16-а година. Бяха сигурниче друг ще ги спечели та плюха безспирно по сегашния Президент. После като с магическа пръчка сео казаха най-видни негови фенове и дори обвиняват другите, че не били достатъчно праведни... И тоа го правят за енти път. Колкото до скоростното пребоядисване от фоби на фили - то е обисано още от Алеко в сценката Бай Ганьо журналист.... Все едно днешната ни реалност е описана :)))

От сириа са доста ,ми тези от африка са повече

НАТО и ЕС бавно но сигурно изчезват....

Просто пей сърце.

Пере, приятелю, ти ще изчезнеш много по-бързо от НАТО и ЕС. От тебе файда няма, само боклук правиш и шум вдигаш.

Поради много причини Русия успя да заеме в днешния свят достатъчно уникално положение. Без нея е трудно да се построи що-годе устойчива конфигурация на съвременния свят. И за САЩ като един от водещите играчи е доста изгодно, намирайки съгласие с Русия, да изградят важен елемент от конструкцията на новия международен ред, пише Бистрицки.

САЩ и Русия имат големи вътрешни проблеми, главно икономически. Така е и в ЕС. Върхушките на тези страни се опитват да решат тези проблеми чрез прецакване един друг - засега само търговски войни. Единствено КНР се развива, тя е и най-голямата икономика в света/износът на Китай е два пъти по-голям от този на САЩ/. Тръмп и Путин могат да се споразумеят по много малко въпроси. Главно да притиснат загниващия ЕС, но Путин едва ли ще се съгласи. Противоречията им са огромни и непреодолими.

Изинил ли се е пак на Путин за войните с Грузия и Украйна?!

кой те брои за слива бе тикво и гледай да не приемеш и една тарамбука че и ти ще станеш емигрант

За слива не, но за тиква - със сигурност, много хора. :)

Какви бежанци от Сирия? От Афганистан и Северна Африка са предимно. Всички европолитици са болни от лъжа. Отворят ли си устата и лъжа,глупост,наглост,лъжа,глупост, наглост...Медиите им пригласят.

Не знам какви точно надежди възлага ББ, но аз съм склонен да вярвам повече на сериозни руски анализатори, които са твърде скептични по отношение на тези очаквания. Твърде големи са противоречията между САЩ и Русия и твърде много са влошени отношенията между тях. Но пък от друга страна , по-добре срещи , разговори и размяна на мнения в една стая, отколкото ръмжене и взаимни заплахи от 15 хил. км. разстояние.

да си решаваш наште проблеми и се разберете с Цветанов кой кой е от великите сили.

Дано от целия цирк резултатът да е мир!

Абе, кой те брои теб за човек, та се изхождаш по всички въпроси. Колкото един човек е по-прост, токова по-насериозно се взема.

11:1...

Нулев бежански поток на границата ни или неконтролиран бежански поток? Китай - приятел, инвеститор или заплаха? Един път тъй друг път иначе :) Най-ме кефи тикви и пъпеши да се изказват :))))

още повече,нали другарю Мутев?!