17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко чети Алеко Константинов..Щастливеца преди повече от сто години е писал за теб и другите бандити и безродници от ГЕРБ...прототип си на Бай Ганьо...ама ти си го знаеш...

Най-голямото престъпление на Боко е спирането на АЕЦ Белене, с което той самия е виновен, че сега има проблем с климатичната неутралност, както и с това той уби десетки хиляди българи заради мръсния въздух.

Изглежда, че нашият го канят само и единствено за атракция!

Какво, по дяволите, означава климатична неутралност? Ние няма да се бъркаме на климата, но и той няма да ни се бърка? А питахте ли климата дали е съгласен? Този нашия изтъпя повече от Грета Стунберг.

А ти па си много умен

Тоя незадоволения не престана да прегръща без взаимност както се вижда на повечето му фота защото така си начесва нарцизма и комплексарщината.. И кога попита тия дето те издържат какво искат че непрестанно стоварваш на гърба им изпълнението на твоите обещания????БЕЗ някой директно да те е избирал?????

Ама както се вижда, дамата искрено се радва и е доволна от близостта му. Май комплексарят си ти

И вие като него се много далеч от същността на думите възпитание и дипломация:((((

Виждам как това възпитание и дипломация, което споделяте превърна всички хора по света в ледени блокове, психопати, убийци, изверги. Сърдечното човешко поведение също е плод на възпитание, но друг вид от това на което за съжаление се кланяте. Трябва да сме добри и общителни хора, а не да се държим надменно, лицемерно, студено или като диви зверове.

Тя просто не иска да му каже в лицето, че е ПРОСТАК

МНОГО БУНАЦИ...ПО ДОЛУ МНОГО НЕЩО ДРУГАРИ....

Колкото да го обиждаме г-н Борисов, няма как да отречеме че ни изгради: 1. Метро; 2. Магистрали; 3. Пречиствателни станции; 4. Мостове и т.н. ОК! Още от самото начало не трябваше да залага на природния газ, а на нещо, което е доказано, че го имаме и към което учените се опитват да тласнат световната енергетика - ГЕОТЕРМАЛНАТА/ХИДРОТЕРМАЛНАТА енергетика. Вече сме ужасно закъсняли и в страни от посоката, в която вървят нормалните държави.

ВСИЧКО ПО РЕДА СИ.....

Дишаме отрови, нямаме чиста вода, бедни сме, тормозят ни и ни дебнатм а калинките тънат в разкош и привилегии. Цените растат с невиждан темп, въпреки ,че лева е вързан за еврото. Ръста на заплатите изсотава драматично, както отр ръста на цените, така и от повишаването на доходите в Европа.... Това, че покрай 200-те милиарда потънали в партийните джобове са похарчени и 20-30 по предназначение не е за хвалба. Ефективността им е на минимума, за да не буъдат изритани с камъни и дръве.

Не употребявай невиждан, защото сме виждали много, много - например при Луканов, Виденов и след това при всички, до появата на Царя, който също всички плюят, но ако върнете лентата и сте честни, ще установите че при неговото управление народът масово надигна главите от лайната. Много бързо забравяте всичко или сте много млади и нямате представа какво е било. Така, че по внимателно с употребата на думите невиждан и драматично

Лъжеш. По времето на Станишев бяха построени много повече магистрали, метро, мостове и т.н. И е нормално те да се строят ПО ВРЕМЕТО на някой премиер, а не еднолично от него.

Верно ли, че ББ щял да забранява въглишата, за това щял да увеличава вноса на токсичен боклук от цял свят - да има какво да горят тецове, циментови заводи, леярни и прочее?

Не ББ, а ЕС ...

А кой е инструмента да въвеждане на глупостите на ес????дето май никой ''не го знае'' в България?????

НЕ, не е вярно

Мисъл и изказ - гениална идиотия ! Горките преводачи !

не, ще декламира като Радев с неправилната и дразнеща интонация.

Реториката на Борисов е най-ценното му качество. Завиден е комуникативният му дар. Понякога написаните на хартия изказвания на Борисов изглеждат нелепо, но това е дело на МИСИРКИТЕ. Вербалния му изказ е едно, там има интонации, паузи, употреба на отделни думи като реплики, след това мисирките напишат сухо какво е казал и поставят нарочно, точки например, на неподходящи места и от тоя сорт елементарни похвати. И миналата вечер, по повод изцепката на Радев за доверието, чух Бойко какво каза, на другия ден като прочетох какво са написали задръстените мисирки яко се вбесих, не за друго, а защото тия са толкова тъпи, че не усещат какви бели вършат, като формират мнението на хората с елементарните си мозъци. Не става въпрос само за Борисов и за Радев, а за всичко и всички. Всяка кокошка се е хванала да отразява това което е чула, но са толкова зле, че не могат две изречения да пресъздадат едно към едно.

На пуяка все някой му виновен. Мисирките, Орешкото, Бетовен.

вдигнах холестерола само от мазната персона на бойко

Важно е също така, да останем джендър неутрални и да разрешим най-вече гей браковете възможно най-скоро.

Вървим към закриване на държавата Но плавно

ти вървиш уверено към дъртоза ,ноне плано а просташки

Тука е екологична катастрофа бе, горим в цигански пещи по тецове боклук от всякакъв вид и от цял свят - токсични пластмаси, найлони, стъкла, гуми , пестициди...

Ще "вървим" към "климактична неутралност"??????Тоя да стааааа да и да са маха!!!Климактериума го тресе яко,източени язовири идва лято 40°С жеги,зимният сезон на ски курортите от 20 години е 2месеца и половина от януари,снеговалежи до началото на март,п омните ли преди 20години октомври,ноември,снеговалежи и снежната покривка се задържаше в планинските райони до средата на март?

А ти мигновено ставай и отивай да се прегледаш! Най-вече главата.

Шлякатурниците пак са потрошили стотина хиляди лева за зияй пазар, че пролетта иде и шопинг трябва сда се прави. Не се насмукаха тия на народната кръвчица.

Очаквам в най-скоро време наш прЪв да бъде даден под съд за сексуално посегателство след тези целувки и ръце, които раздава - подобно на случката с Кубрат Пулев...

много нахилена пред наши селяндурин, дето ги целува където му падне!

Плужека и Хашим Тачи са любимците на третополовите комсомол-комисари.

мазник и прост човек!! ще потече мас от подмазване!!след време ,ако е жив ще се хвали пред внуците колко важен е бил деда им,кой е целувал,прегръщал и олигавил !! човек без достойнство !!!

Когато човек е сърдечен, не означава, че няма достойнство. Толкова сме се овълчили, че нормалното човешко общуване ни се струва ненормално.

За климаКса ли говорим ?

Обарване на мисирки.

Простак!!!!! И тази ли е мисирка, Бе Ганьо????? Що не се гръмнеш, че да и олекне на тая Европа.

Плавно, разбира се- че иначе територията ни ше остане съвсем без местно население. При червените чорбаджии нормалните работещи българи живяха в нищета, при сините живеят в обикновена бедност, чакаме за в бъдеще лилавите- да видим какъв ли разкош ще да е животът на ниво социални помощи...

Да разбирам ли, че след Козлодуй, Белене, Южен Поток сега идва ред на ТЕЦ Мариците? Свещи, кандила и индиански огньове - ето го Европейското бъдеще на България!

Може да са направи плавателен канал от Дунава да свържи Марица при Пловдив хем ще има вода за напояване хем за битови нужди и на корабчето се качаш в Русе и пристигаш в Пловдив

Най добре е да се свържи с плавателен канал Бургас със Охридското езеро

А сме са свързали а 4 македонски флот е акустирал в Бургас

Климатично неутрален МИСИР!!!!

Сига патока ши го праими ли или са спихна

Да напрайми истински паток От Дунава да закарами вода до Марица и от там с помпи да пращаме за перник

Плавния преход го изживяхме. Сега страдаме от резултатите му - Баневи, Арабаджиеви и пр.

Мазното Срамно петно на България.

Голяма радост... за какво се смеят?

Г-н Борисов е приятел с всички лидери на света....а за Радев даже не са чували.

Бойко световен лидер-простака на територията

Какво все ги прегръща, чак на мен ми става неудобно.

Ами,обичлив и добър човечец си е той . . .

Какво неудобно има в това да си сърдечен. Хайде дръжте се малко по-човешки и с хората около вас.

Браво на г-н Борисов.

Щерев направи му една свирка

Хахахаха

Слушането на лакърдиите на пожарникаря убива повече мозъчни клетки, отколкото притежава един член на ГЕРБ.

тове е вицът на деня. се едно ас да кажем: Борисов, що не станеш 70 кила? но плавно. За друг незнам, ама борисов ше ме разбере.

"Приоритет за България продължава да бъде осигуряването на плавен, социално и икономически-справедлив преход към постигането на климатична неутралност. А тя изисква значителни ресурси и по-амбициозна Многогодишна финансова рамка", посочи Борисов Това е фалшива новина ! ББ не може да произнесе такова сложно изречение, камо ли да го измисли.

Да и направи един двоен дуплекс, като на Херо Мустафа, та да миряса.

Да и направи двоен суплекс исках да кажа, като на Херо Мустафа.

Бай Ганьо награби и Фон Л.

Бойко Борисов - спасителен лъч светлина за Европа!

Истината е само една, а Президентът Радев по категоричен начин я заяви пред цяла България. Нужна е промяна в управлението. Никакви снимки на тиквата не ще спрат разпада на държавата и водната криза в Перник.

Бойко демонстрира мощно присъствие в Европа. Заел е 3/4 от снимката. За shefката на ЕК е останало малко ъгълче в южния край.

Заплата 2 800 лв. Бензин - 300 лв Уиски и водка - 500 лв Шоколад и ядки - 500 лв Компаньонки - 1500 лв ------------------------------- Общо 2 800 лв Господин Борисов, как се живее с 2 800 лв на месец?! С какво да си платя тока, водата и храната? Оставка!

Не си много умен, сигурно не си и красив, затова си нощна смяна. Вероятно се казваш Димитър Ганев.

Не! Тъп и грозен съм. И некадърен. Стоя до два посред нощ и викам "оставка на правителството" за 5 лв на ден. Доволен съм! Иначе и толкова не съм способен да изкарам.

То в България и пенсии и заплати са неутрални от мноооого години.С тази усмивка изглежда че е доволен от ?? Вие Българи довършете от какво !!??

Относно кои са тролове и дали са руски щото през коментар едни и същи брътвежи се носят тааа не знам дали троловете са Руски но знам със сигурност, че ЕС и нато отпуснаха няколко милиарда за борба с руската пропаганда. Всеки да си направи извода кой плаща при това офицялно за тролене из форумите хахаха

Едните отпускат няколко милиарда, другите прибират няколко милиарда. Справка - КТБ.

Те откраднатите от ктб пари не са на случайни и обикновенни хора. Така че ми дреме че руснаци са гепили парите на крадците лакомии за големи лихви ...

По-важното е че ти и децата ти ще ги възстановите. Нищо, че не ти дреме.

Може да са отпуснали но ГЕРБ ги окраде

Много руски тролове и червени в кармазъ сайтовете са плъзнали !

Няма по прост човек от този дето верва на руската пропаганда, троловете и сайтовете с фалшиви новини. Казах

Очаквам сигнал от президента да излезем и да ви изметем.

Първо подай молба за назначение в чистотата. Уточни, че искаш да метеш, да не те пратят някъде другаде. Обаче изчакай да се стопи снега. Сега най-много да се сдобиеш с лопата за ринене на сняг. И ще се почувстваш прецакан с неосъществени мечти.

Като ме пита защо Малинов е допуснат да отиде в Москва , аз нямаше какво да обясня на президента Тръмп .... Това го изцепи сгърченият в подчинение премиер Боко Тиквата пред журналистите когато беше в САЩ преди месец . Плачеше му се че когато САЩ грубо нахлуват с мръсни ботуши в Българската Външна/Вътрешна политика ...той не може да им се Обясни ...като един истински Прислужник !! Отвратени сме