Борисов пред Дир.бг: След пет години ще си управлявам партията

Очаквайте видео интервюто с премиера Борисов на 24 април, вторник

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако имаш такава

Казвам Не!

дано да е само партията, а не и държавата

Ней сигурну...

“След пет години ще си управлявам партията, ако сме живи и здрави, но само Господ разполага. Това заяви в интервю за Дир.бг премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос къде се виждате след пет години.” Така Тодор Живков на времето, през лятото на 1989 година каза - успокои другарите си от Политбюро на ЦК на БКП с така скъпите им на сърцето партийни книжки..., че си бил направил сметката и неговият интерес изисквал той да управлява до 2006-та година, когато щял да се оттегли и подготвяше незаконния си син Петко Дачев да го наследи. Но нещо не му се получи...

Малей,още една петилетка как ще се изтърпява!

ще управлявате с кауня глистите в ауспуха на кучето където ще бъдете натикани

Като го гледам още малко и пак ще се разплаче.

Сиреч, след 5 години Цецо няма да го има. Бравос !Тоя ме успокои, че още саммммммооо 5 години ще му подсказват и мажат ските откъм цецова страна.

надявай се... не се е и замислял за президент, драмата ще е пълна когато изведнъж го ядосат и го реши ей така, напук да ни стане и президент

Накрая ще останат Бойко и Цецо сами да си плащат данъци и да се оправляват един друг и да се залъгват колко всичко е хубаво !

е че не му е мястото в политиката!

боза, боза ...

Линка??

''си'' е възвратна форма на лично притежателно местоимение.

И кой го вълнуват поредните ''мокри сънища'' на тоя???Сега директно да разбираме ли че НЕ той управлява групировката ама след 5 години?????щял да започне ?????Незнам дори дали той самия си вярва на това дето тиражирате....

ЪХ това членство в ЕС и НАТО защо ни го повтаряте непрекъснато.Съвсем е видимо че има проблем в Обществото за Членстването НИ,поне в една от организациите.Да не сме папагали като вас -да повтаряме едно и също по1000 пъти без да разбираме.

тая партия ще я има само докато управлява, след това няма какво да ги държи - ще си търсят друга далавера. така ,че по-скоро ще си управлява спестяванията

След 5г. всичко ще е опоскано,защо му е хотелиерство!

Премиерство

Из изказване на Р.Р. - "...България е най-бедната държава в ЕС с милиони хора, живеещи в бедност, с пенсионери, които масово мизерстват с пенсии, които са шокиращо ниски за държава членка на ЕС, с ширеща се битова престъпност и корупция..." Из интервюто на Б.Б. - "...Аз съм казал на КСНС това, което имаше да казвам в очите, че се чувствам обиден ..." Из доклад на САЩ - "...Докладът съдържа анализ на положението в България през 2017 година. В документа се констатират сериозни проблеми като липса на независимо правосъдие, корупция на всички нива на управлението, трафик на хора..." И хронологично цитатите са в тази последователност , та мисля че е удачно при следващата си , така хвалена , закуска в белия дом , докато си хапва бекон с яйца Цветанов да обърне внимание и да направи забележка и на Тръмп , че май и той обижда Н.В.премиера и работи за излизането ни от ЕС и НАТО ?!? Абе не им върви на ГЕРБ с президентите в последно време...

Когато беше гладен секретар също каза че няма да става кмет, после каза че от кмет няма да прави партия и да е министър председател и т.н. С две думи, има ли някъде пари, крадене и мафия, вашия герой ще е там.

Ти пък да не вярваш и на една негова дума? Вождът е патологичен лъжец и ако ти каже "Добър ден!", най-вероятно е около 2-3 след полунощ!

Че ще я управляваш мафията ГЕРБ, ще я управляваш, ама стройте по-бързо онзи затвор в Кремиковци, че да я управляваш от така по-ново, по-уютно място. Обаче да слушаш бай Ставри! Човекът е строг, но справедлив!

защо не си погледнете вашите хора - първанов - с хотелите - от къде - от село ли с клозет, т.е. дупка в двора или изнася лекции скъпо платени по цял свят, - корнелия нинова, "купила" техноимпекс за 70 000 долра вместо 700 0000 и откъде ги взе тези 70 000 долара. Що никой не я пита - всички мълчат, явно и те крият, да не говорим за Гергов, за лечевата - това са популярни престъпници, а тези които не ги знаем от БСП.

Ти не разбра ли, че всички са в един отбор или те е ударила томахавка по чутурата?!?! Ей много балък в тази страна!

По разбираеми причини , с изключение на теб естествено , пак по разбираеми причини. Десет години вече този индивид ни разкатава мамичката и на държавата също. И не си и помисляй за някакви наши симпатии към Първановци ,Герговци , Премяновци , Миховци , ще изпаднеш в дълбоко заблуждение.

Нагуши ли се обилно бе Бацка ?

Забележителна акция на Дира!Това не съмнено ще ви дигне рейтинга.Освен това много точно избран момент за интервю.Можа с основание да се твърди ,че Дира е направил "голям удар",като е успял да вземе интервю с най забележителният българин на столетието.

По нищо не се различаваш от Винетко! Но лижеш, малко по-малко от него.:)

Хахахаах!!! ХО ХО ХО

Този се е самозабравил - държавата е негова, партията е негова...

Dir къде е линка към старата страница??

brus старата версия на ДИР МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ КАТО ОТВОРИШ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА ПОД НОВИНАРСКИТЕ ЗАГЛАВИЯ ФРОНТАЛНО ДЯСНО НА ЕКРАНА.

Но само първа страница излиза в стария вариант. Като се цъкне коя да е новина, тя се отваря в новата версия.

Мошеничеството мече му е избило на мутрата, не може да се прикрива.

лед 5 години съм аз начело на гроб ,а ти си точно там.

Масите се манипулират основно по две направления. Медии и социологически проучвания. В психологията това явление се нарича Конформизъм. Всичко останало, което не отговаря на статуквото, услужливо се цензурира. И според цензуриращия, така България ще се оправи. Но цензуриращия вероятно не се интересува България да се оправи, а по-скоро да си вземе заплатата, както не се е интересувал и продаващия части с двойна употреба.

Борисов постепенно обръща палачинката и заговори за съвмвстни бизнес отношения с Русия....Ако и сега не ги направим, той знае, че за 5 години ни чака само глад в тая държава, защото няма да има тогава еврофондове. Борисов има шанс да се поправи, има грехове за изкупване спрямо Русия, и от него зависи....От него зависи , като какъв ще е пресдставен в учебниците на децата след 20 години-като Турски агент, или като премиер който е имало нещо българско в него!

Че 2020 година еврофондовете секват по програма и ГЕРБ ще се саморазпадне...

А се и пъчи, болгар, болгар!? Баба Меркел много се кефи на такива послушковци.

"Според него БСП хейтят всичко, което правят управляващите. Но както и да е това е тяхна работа.+ Еднокнижният доктор на науките е научил нова дума...хейтя. Хейтят, казва Докторът, всичко вкл. сделката ЧЕЗ - Гинка. Която си е нормална сделка. Това последно ли е?

Какви 5 години, какви 5 лева?! Народът няма да те търпи и 5 месеца! Особено с твоя кретен Цък цървула! На есен с нова песен, гледай си ГРОБарската партия!

Айде и мутрата от управляващата СИК се нареди до божествено избраните. Господ го разполагал видите ли.

Баце, а в затвора кога???

Нищо не казва за негативните оценки за корупцията, в доклада на САЩ!

Основният въпрос си остава защо вече 15 години оставяме държавата в ръцете на некомпетентни и злоноамеренени личности и организации, а малцината си годни политици отхвърляме и оплюваме. И най-лошото: не поумняваме в този процес, не се учим, а напротив, ставаме все по-лековерни и нехайни.

Колко процента от имащите право на глас гласуваха за ГЕРБ на последните избори? Има тенденция за намаляване на този процент. И май гласуват предимно от столицата, която е най-голямата електорална единица.

Пожарникарят имаше 20%, от 30% гласували. Направи си сметка колко гласа има, едва 5-6 % от всички имащи право да гласуват. Най лошото е, че си мисли, че народът го подкрепя. Ако всички излязат да гласуват, Герб няма да влязат в парламента при следващи избори!

Въпросът е защо по-добрите алтернативи не можаха и 2% от имащите право на глас да хванат?

DIR.BG, да не би Бойко Борисов да е купил сайта? Стига с тези плонжове. Нито момчето с маркуча, нито учителят по физическо ще оценят геройските ви усилия.

Сайта беше купен преди месеци от някакъв "инвеститор", като най-вероятно става въпрос за някоя офшорка, собственост на "може да гадаем само".

Евала готин, получаваш "6" за "момчето с мъркуча".

е ако цецо ти даде проблемът на всички подставени лица - вярват че са главния герой във филма. ...

Хехехехе;) Раздвоена съм дали да тъжа или да се радвам, защото за десет (почти) години управление на държавата се сдобихме с приза "най-бедни в целия ЕС"! Факт! Ако след 5 години управлява партията и под вещото Му ръководство успее да направи и членовете барабар с "елита" и бизнес-кръговете около тях също най-бедни, от това произтичат две новини: - добра - за народа; - лоша - за партийните му другари и правилните олигарси!;)

След 5 години---в Симитли ще тъпче суджуци и ще угажда на кмета!:))))))

каквото и да драскате Борисов е най успешния и обичан български премиер.

По тези постове и лайковете най-ясно се вижда точно колко тролове на ГЕРБ са на смяна в момента и отговарят за dir.bg. Супер яко!:)

Как така има прекрасен диалог с Сидеров? Волен продава страната ни на руснаците и се финансира от тях. Сега беше в Крим и плю на европейския път на БГ с изказвания че Крим не е анексиран. Ния сме членове на НАТО и ЕС, имаме едина политика, а Сидеров постоянно работи против този факт. Той е един червей в ябълката България.

След 5 години тези неща ще се решават от новият главен прокурор!

По-нормално е след 5 години да ръководиш отделение в централния Софийски затвор. Много ми е интересно дали журналистите на ДИР са го попитали какво му е мнението на доклада на Държавния департамент на САЩ за България и за това, че е пропита до най-високите нива от корупция, макар, че надали са посмели да го направят.

А сега кой управлява партия ГЕРБ,Бойко или Цветан? Защото Бойко казва едно,а Цецо си прави каквото си иска.

Господи, как ще дочакам утре, да видя интервюто на Светиня Му от Банкя, да се свети Името Му, без теб сме загубени и ние и Западните Балкани и Европа и света и Галактиката.....