17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има да пада ядене и пиене и изявления ала бала след това... Колко успешно са се веселили..

Тоя и тия от срещата са тотално изперкали....да се пишеш премиер в държава затънал благодарение на малоумното ти "управление" в тотална бедност и мизерия ама тотална масова ,повсеместна, фрапираща, стресираща всичко живо тука ( освен такива охранени от данъци шопари)....и тоя вече 5-6 месеца да прави само нЕкви срещи за западните балкани , и то платени от данъците на умрелите от глад българи ....този е тотално болен....

Абсолютно извън релси човек, който губи вече 10-та година (ужасТ) времето , а и парите на българите, без въобще да работи за България (некомпетентен ли е, така ли са ми наредили, от мръснищина и мутрещина ли, не е ясно защо) Този е тотално извън орбита, но с пълни с пари джобове , с нашите пари

Ядене, пиене и по некоя сгодна женица...схемата е ясна...а и пари ще вземат накрая.

пожарникара има да говори глупости пак,оправихме нашите неща-беднотия,корупция и т.н. сега западните балкани,боже ,боже ,пази боже сляпо да прогледа

И как точно РОТАЦИОННОТО пресдседателство е успешно и помогна на мнозинстото българи? Били сме вече на политическата карта? А като влизахме в ЕС на коя карта бяхме? И то от доооста по-дълго време.

Като гледам как лидери подават ръка на ББ си задавам въпроса , не виждат ли че ръцете на ББ са изцапани с кръвта на хиляди Българи които ,волно или неволно е унищожил и изгонил от България , за да освободи България за тези които му заповядат от ДД на САЩ и Джордж Сорос ,за хора които те решат ! ЕНП е престъпна Партия !

Една от предпоставките за победа при футболните мачове е домакинството. А ние тук сме домакини на много сериозни мачове между ЕС и РБ и за съжаление досега сме загубили всичките, разбирай за България нищо не е спечелено. А футболист номер едно води отбора! Защо така се получава май отборът ни е много слаб или това са уговерени мачове ?

Как може Престъпник да Управлява България ? Тези които го Назначиха не мислят ли че е безумен ,Тъп и престъпен елемент ! С какво Ротационното председателство помага на Българина ? България се върна с 100 години назад при това Управление на Герб и ББ ! Малко ще е на ББ да бъде наказан с Затвор за престъпленията срещу България и Българския Народ и ограбването на Държавата от Него и Неговите Слуги !

боцко на кой разчташ като Макрон отдавна заяви , че тва със западните балкани нема а стане? А вчера Рахой намина да ти каже, да не го търсиш за подобни глупости! А земи погледни България, че я превърна в пустиня за 10 г. преди да оправяш другите. Надеждата ми е само една, кат излъжеш шиптърите те да те опраат как те си знаят!

Абе лъжлива тикво, нали щеше да ги храниш с боклуците които яде народа, лъжец такъв...като винаги само глупости дрънкаш.

Председателят на ЕП, Макрон, Рахой, и редица други европейски лидери казаха ИЗРИЧНО,че няма да се разширява поне до 2225 год ЕС, ама наш Бокъ не разбеал и ще прави среща. Казаха му и за Турция.1е никога няма да се приеме в ЕС, защото не е европейска държава, ама Бокъ пак настоява и адвокатсва на Ердоганъ. Има ли по тъп човек от Бокъ Борисовъ

На края ще има ли купон с алкохол и полуголи танцьорки, както на младежката европейска среща преди няколко седмици?

Welcome to Hell, драги брюк.селски тарикати!

Ами -ДА, най-нагло излъга за пореден път!!!!!!!!!! Само, че не му стиска!

Големи фанфари,голямо удряне на тъпана ще пада....за ядене и пиене-да не говорим. Накрая,като резултати-"Напънал се слонът и родил мишка". Жан-Клод,доказа на "май френд"Бойко,че на еврочиновник вяра да нямаш.Олд мен е твърдо решен,до края на мандата си,да обвърже черпенето на еврофондове с Върховентсвото на Закона за държавите -получатели на евро пари.Много лоша забивка.....специално за ББ.Щото Той и Правителството му,са много далеч от тези критерии.

ДАНО ДА ИМА НЕЩО ПОЛОЖИТЕЛНО И ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ СРЕЩА , БАТЕ БОКО ДАНО ДА ПОМИСЛИ И ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВЕЧЕ!

Много ги интересува западняците! Те си уреждат техните сметки, дреме им за българина! Таксуват ни за 5 ръка хора, това е!

Снимката му като на римски император.

РИМСКИТЕ ИМПЕРАТОРИ НЕ СА БИЛИ СЕЛЯНДУРИ !!!

Като гледам Светът на какво заприлича , само ''лидери'' им пасва на тия мошета.

Deus Vult

Е как... ще приключат срещата в студентски град

Боко с изцапани с кръв ръц;е, хиляди българи унищожил или изгонил от България. А не-вече изгонил синът на Нинова, та го запратил чак в САЩ да работи в банка на Рокфелер ха-ха. Там е и доведеният син на великия ни президент,който като няма друго се върти на лост.

Изтриха ме без следа, но не изтриха този който нарича Бойко селяндур, а аз казвам - прав е - Нинова е родена в центъра на село Крушовете - то не се счита за село, защото е роден в идеалният център на селото ха-ха.

Ами като има балами да му плащат посрещането на гостите МУ защо да се се фръцка тоя дето се мисли за ''центур'' на вселената а иначе си го знаем реално че е гъ,а на вселената

Егати и съюза , щом това са му лидерите , както по сходен повод се беше изразил един министър- То се и вижда по резултатите.

Много важни гости, всичко във фокуса на камерите. Успешно представяне на премиера Борисов!

Редакцията: Няма ли да върнете стария вид на форума? Така изобщо не ставате за четене.

ПР,никой не казва защо Рахой няма да присъства," Не признава Косово за държава и не иска да седне на една маса с неин представител".Как ще стане приемането на Косово в ЕС тогава след като ИСПАНИЯ е против.Защо телевизиите не отбелязват това.

И да се откажат от старите нрави да трият личното ви мнение и отношение към събитията и факторите , които публикуват. Иначе да вземат да публикуват прогнози за времето и хороскопи.

Гушнал се сред байраците като шопар в тръстика!!!

Хайде гепайте гумата!!!

Хапнете, пийнете, договорете каналите на чужд гръб и после пшо живо по здраво с 'достойнство'' че сте си свършили личните дела:((((