Коментари - ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие" | Днес.dir.bg

ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие"

Партията оставя вратата отворена разговорите с ДПС и ИТН да продължат, не сме обсъждали министри, обясни Сачева след срещата с представителите на Слави Трифонов

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие" | Днес.dir.bg

Коментари

Каква монахиня, тази е въплащение на злото! Дано ври в казана заедно с другите от групировката им!

Ако ИТН се коалират с ГЕРБ на следващите избори може да последват съдбата на Поредните Продажници и да загубят гласове. А това отново ще ги постави извън парламента.

Гледайте изявлението на Тулупа в момента. По-жалък е отвсякога. Почти като живков на оня последен конгрес гледа, но упорито държи да си довърши лебедовата песен. Представете си умиращия лебед, но вместо Плисецкая - Тулуп Банкянски. Красота Балканска.

тая овалната с русата коса, мноо ми приличаа на монахиня! Не че имам нещо против монахините...чувал съм много палави неща за тях!

и аз и аз дедо попе!

Малкото ДПС по известно като ИТН, мълчат като ремсисти. А са ги активирали и осветили, край с чалгарската партия (която НИЩО от обещаното не направи)

Сачевата ако се отърколи на бостана, големи тикви ще станат!

А Слави се обясняваше с ироничен тон на въпросите на Тошко Маймунски, че Просто Киро вече не искал да чегъргта, щото това било стара новина, минало , свършено било отдавна , сега друго били мислили..А вие каво правите в момента, абсолютно същото ,давате легитимност на Шиши и Баце..и не ми казвайте, че ГЕРБ и ДПС са организации, които независимо реагират и функционират, независимо от едноличните заповеди на Баце е и Шиши

Кравата, върбаковата жаба и новата свирка !

Сглобката е готова отдавна ! Има такъв прост народ..

Много дълго кафе са пили.

ЗащоПеевскинесекаранаТошко ? Защото Тошко СЛУШКА !!!

Е колко експерт ще е финансов министър, на който ДПС и такъв, като Йордан Цонев ще му определя бюджетната политика. Тези "титани" на финансите така правят, че мимолетно минаха новините за новите луксозни коли за полицията, новите коли за 4 000 000 за Парламента, но пък липсвали пари за детски линейки, за кувьози, за дефибрилатори, за какво ли не за хората. Едни хора с някакви онлайн курсове и дипломи на конвейер, било то издавани и от западни университети, но без кариера и без работен ден на друго, освен държавна хранилка не са експерти.

Абе какво са 4 млн - продаваме 2 реактора на Украйна за 300 млн и си купуваме 2 за 50 000 млн

Боко Простака нито веднъж не даде интервю никъде, щтото мисирките от купените гробаджийски и депесарски телевизии, ги пазят заедно с Шопар Магнитски от неудобни въпроси! Те не участват лично в преговорите,щтото са прости ,нагли и безпардонни простаци! Те няма какво ново да кажат! Някой чу ли програмата на ГРОБ и ДПС? Някой чу ли как смята да управляват държавата, ако няма схеми и схемички за кражби в големи размери? Защтото те само тези прийоми владеят!

Хехеее "спделена отговорност" ще ви се. Като имаш вуъзможност за такава се направихте на итересни и предизвикахте поредните ненужни избори, които само вкараха поредните руски пионки в парламента !

Понеже нямаха възможност за споделена отговорност, затова отидоха на избори! Победените искаха да поемат цялата отговорност, без да я споделят!

"Не помня кой направи предложението за промяна на Конституцията"

ИТН се държат зряло. Дори и да отидем пак на избори, народът чува тяхното мълчание и ще го оцени. Те ще бъдат припознати като отговорни политици!

Какво мълчание? Не е необходимо да говорят! Достатъчно е да натискат бутона в подходящите моменти за лобистките закони на ГРОБ и ДПС!

Те ти булка - Спасовден.

и него намагнитили, та нещо се спотайва, обмисля, пресмята ... вече чегъртането е забравено

Чегъртането беше едно време, преди три години! В политиката няма вечни приятели, това го е казал един умен човек и затова никога не се казва никога!

До 300: "Е нали ГЕРБ бяха победители а не могат да направят правителство. Значи победата е само на приказки. И сега чакам Борисов да го разкъсат медиите, както разкъсаха Слави след като не направи правителство. Слави беше в аналогична ситуация - 25% на изборите и всички му отказаха подкрепа. Чакам." Има разлика. Тогава ИТН очакваха подкрепа само от партиите на промяната, не търсеха подкрепа от партиите на статуквото! Сега Борисов ако направи всичко възможно да състави правителство, за какво да го упрекваш?

Хубавото е, че ГЕРБ се поохарчиха доста за купуване на гласове, а резултат - никакъв!

Не ГЕРБ, а пеперастите се изхарчиха, те наливаха пари в кампанията и то не само за купуване на гласове! От всеки стълб висеше Денков, да го гледаме колко е готин и колко са лоши Пеевски и Борисов! ГЕРБ са умни, не хвърлят партийна пара за тоя, де духа! А имат може би повече от всички останали, взети заедно!

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, например от някоя тайна гора в центъра на София?

Сега веки я втасахме ! Шо ке праим не е ясно, па язе сакам да нема проблема !

нищо лично - просто биснес ... ШишиБей да развързва кесията

..........от резултатите на преговорите ще е ясно кой ще клъвне и няма да влезе в следвашият парламент

ППДБ + Възраждане + БСП = червена коалиция "Нито патрон за Украйна"

...ама не е баш так: в друга новина от деня ни напомниха, че ИТН беше съ-вносител на жалба до КС за спиране на закона за помощта за Украйна. Тоест до днес ИТН беше също срещу помощта за Украйна, но по съвпадение днес беше освободена от тази "тежест", за да може да влезне в сандвича. ППДБ пък бяха най-верните помощници на Украйна и надали ще спрат да бъдат. За Корнелия и оръжията вече е световно известно как вървеше бизнеса. Новите евроатлантици от Двуличие им омекнаха коленцата от неочакваната слава. ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, която е ВИНАГИ е била ПОСЛЕДОВАТЕЛНА е ВЪЗРАЖДАНЕ. Техните приоритети си остават непроменени.

Отговори ми, защо Възраждане участват в предизборната надпревара, след като заявяват, че не искат да управляват! Това, че са против помощта за Украйна, могат да го заявят и във фейсбук! Пак ще ги разберем!

Моля!? Хайде да не говориш надрусан. "Костадинов още веднъж подчерта, че „Възраждане” ще подкрепи единствено кабинет със собствен мандат. „Готови сме със състав на Министерски съвет. Имахме такъв още в предишния състав на НС. Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет”, увери той. По думите на Костадинов той е съставен от ярки имена, което ще покаже потенциала, възможността и амбицията на „Възраждане” да управлява. "Това е целта на нашата организация", допълни той. " "Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим последователна политика, отстояваме своите принципи и нито веднъж не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите избиратели. Много битки вече минаха. Знам, че още много предстоят. Имаме програма за управление на страната, която поставя интересите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България."

Пеевски еничар №1 - Трифонов еничар №2. Правителство с 8 г. мандат.

Само тези срещи да останат, пак трябва да поздравим преговарящите! До скоро българските политици не можеха да се гледат, не да си говорят! Но ще го израстат, те започват да правят разлика между желаното и реалното!

"...колкото по-енергични и ефективни действия имаме, толкова повече ще получим доверието на гражданите" Гражданите, както и селяните показаха колко доверие имат в цялата политическа престъпна върхушка, неизвестно защо наричаща себе си "елит". Нови избори, и въдворяване на работещите против българските интереси на топло.

При нови избори ще има по-голяма активност!

100% съм сигурен, че който е гласувал за ИТН е искал да се гушнат с бочко и шиши. Ако чалгарите се гушнат с тези са чао форевър.

По примера на герб, не само правителство, ами и кворум в Народното събрание да си правят сами. Бездруго са политически вампир, който звлича в небитието всеки, който се докосне до тях.

Значение · улица, переулок, дорога и т. п., не имеющие сквозного прохода или проезда; также непроезжий или непроходимый конец улицы, дороги и т. п. Само да кажа на Эвроатлантиците че ОмбудсманкиТе и Сметната палата са изчерпани као опция Мераклии от шефчетата на БНБ има ли да поемат държавата отговорно вместо да заглавушват Ганя с Эврото

Главчев е единствена опция за служебен премиер!

Пука му на Бойко че няма правителство. Нали Ицо-Малката Шехеризада го изпра и му направи служебно правителство, което да е на ГЕРБ. Така де, защо служебното правителство да е на Радев, когато Бойко иска и него.

Е нали ГЕРБ бяха победители а не могат да направят правителство. Значи победата е само на приказки. И сега чакам Борисов да го разкъсат медиите, както разкъсаха Слави след като не направи правителство. Слави беше в аналогична ситуация - 25% на изборите и всички му отказаха подкрепа. Чакам.

Правителството на Ники Василев трябваше да се сбъдне. Беше приемлив за ГЕРБ и за много хора. Но Слави го оттегли. От неговото мнозинство останаха само машинките на Мадуро, от които и сега страдаме. ИТН сега са на поправителен. Лично предпочитам консерватизма на "Консерватори и Реформисти", но и ИТН може да свърши подобна работа.

Слави го убиха защото не им даде порциите на обръчите от фирми. Такива не им трябват. А избирателите очевидно са достатъчно прости да гласуват например за Киро Лъжата, който от първия ден излъга за гражданството. Ама хората пак си гласуваха за него. Обещал че няма вече да лъже. И Бойко обещава че вече няма да краде. И Делян.

"Политическият пиар Алгафари: Всичко зависи от СМС-ните преговори, които се водят в момента" "Според мен към този момент някои с някои са се договорили, някои са имали желанието да участват, но не са получили нужния брой министри или зам.-министри, затова сега твърдо няма да разговарят. Другите, които са се договорили, че ще получат достатъчен брой министри, зам.-министри и т.н. ще отидат на преговорите, ще се разберат и ще си вървим към едно хубаво правителство." /Фокус/

още ли е гербаджииско депутатче и тоз нема ли да слаза от екран веке

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

Като румънското злато, ще имат да вземат

В Партийния дом има само измет

17.07.10 г. Подписи под документа сложиха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на енергетиката на Руската федерация Сергей Шматко. На подписването присътсва и премиерът Бойко Борисов, предаде БТА. https://www.investor.bg/a/332-ikonomika-i-politika/102831-podpisahme-patnata-karta-za-yuzhen-potok

Спокойно, ще пристанат!

Дали са имали климатик , че много жега и ако се вмиришат не ми се мисли.

Щом някой почне да говори за правителство, като за "надпартийно", "експертно" или за "национално спасение", значи ни чака здраво крадене, поне досега в последните 35 години друго, след такива думи не се е случвало. То и без тези думи пак подобни неща се случват, ама след тях престъпленията се отличават с особена дързост, наглост и безочие!

Има новина и тя е от приватизатора на ТНТМ, а сега шеф на АИКБ. Може да си го закачите на хладилника: Той /Васил Велев/ настоя да използваме "своя глас" в Европа, защото настоящето управление на ЕК е погрешно. „То доведе Европа до положение на икономическо джудже. Имаме спад с близо 5%-тни пункта на дела на европейската икономика в световната икономика. За периода на управление на предишната ЕК. Искаме това да продължи ли?! Зелената сделка трябва да се предоговори задължително. България е четвъртата най-засегната страна в ЕС от нея“ "Може би е по-добре ПП-ДБ да са в опозиция. Походът им за нулева толерантност към корупцията завърши с нов връх в усещането за корупция, измерен от ЦИД. Подобни изследвания направи сред бизнеса БСК със същия резултат. От АИКБ отчитаме посивяване на икономиката. Включиха ни в черния списък за пране на пари“

Борисов няма други шансове и ще направи сглобка. Ще се купуват депутати. Сега има един изхвърлен от БСП и той ще се приюти някъде. По един, двама, трима могат да се вземат от всякъде. В София вече се продадоха едни от „Възраждане“. Партиите няма да отидат на още едни избори, защото няма какво да предложат. Заради намалената избирателна активност Борисов няма други шансове и ще направи нова сглобка, защото има много хора, които не могат да работят нищо освен депутатстване. Тодор Живков ни управлява 30 години, сега сме на път и неговият пазач, портиер да ви управлява още 30 години.

Много Гербери припознават идеята на "Величие" , отказ от диалог с "Величие", ще е пагубно за % подкрепящите ГЕРБ . Все още има шанс за малко разсъдък .

Наречените срещи - проведени и отказани, стана ясно , че има няколко опозиции. Остава да се разбере на кого все пак ще опозиционират

Реално останалите партии биха могли да сформират кабинет без Гроб и ДПС..

Видяхме три години на какво са способни.Не могат да се разберат кой колко да открадне.

Възраждане да не управлява самостоятелно???

гербавите кокошки идват ... леле Сачева как се е нагиздила , гордоста на Тиквун ...

Ленче, ти ли си, парапетке?

Сачева ти ли си , животно

Е какво сте правили два часа на тази закрита среща като няма отговор и позиция на нито един от въпросите? Голямо канене, големи срещи, големи ръководители...

Умен пожарникар и зелен кон-НЯМА !!!

Както и под зелена фуражка нищо не расте

както ви казах вече ще има правителство на тримата мошеници ББ ДП и славчо с фалиралата тв ще изкара много време ще сложат отпред сламени хота Желязков, къдравата Сю и др. парцали и отзад ще крадат и разделят народната пара МИЛИАРДИ но щом гласувате за тези оттпадъци ГЕРБ и по-малкия отпадък сакатия подигравач хуморист си заслужавате съдбата

Коментари - ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие" | Днес.dir.bg

ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие"

Партията оставя вратата отворена разговорите с ДПС и ИТН да продължат, не сме обсъждали министри, обясни Сачева след срещата с представителите на Слави Трифонов

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Няма новина за Тройна коалиция, Борисов отказа на писмото на Марков за среща с "Величие" | Днес.dir.bg

Коментари

Каква монахиня, тази е въплащение на злото! Дано ври в казана заедно с другите от групировката им!

Ако ИТН се коалират с ГЕРБ на следващите избори може да последват съдбата на Поредните Продажници и да загубят гласове. А това отново ще ги постави извън парламента.

Гледайте изявлението на Тулупа в момента. По-жалък е отвсякога. Почти като живков на оня последен конгрес гледа, но упорито държи да си довърши лебедовата песен. Представете си умиращия лебед, но вместо Плисецкая - Тулуп Банкянски. Красота Балканска.

тая овалната с русата коса, мноо ми приличаа на монахиня! Не че имам нещо против монахините...чувал съм много палави неща за тях!

и аз и аз дедо попе!

Малкото ДПС по известно като ИТН, мълчат като ремсисти. А са ги активирали и осветили, край с чалгарската партия (която НИЩО от обещаното не направи)

Сачевата ако се отърколи на бостана, големи тикви ще станат!

А Слави се обясняваше с ироничен тон на въпросите на Тошко Маймунски, че Просто Киро вече не искал да чегъргта, щото това било стара новина, минало , свършено било отдавна , сега друго били мислили..А вие каво правите в момента, абсолютно същото ,давате легитимност на Шиши и Баце..и не ми казвайте, че ГЕРБ и ДПС са организации, които независимо реагират и функционират, независимо от едноличните заповеди на Баце е и Шиши

Кравата, върбаковата жаба и новата свирка !

Сглобката е готова отдавна ! Има такъв прост народ..

Много дълго кафе са пили.

ЗащоПеевскинесекаранаТошко ? Защото Тошко СЛУШКА !!!

Е колко експерт ще е финансов министър, на който ДПС и такъв, като Йордан Цонев ще му определя бюджетната политика. Тези "титани" на финансите така правят, че мимолетно минаха новините за новите луксозни коли за полицията, новите коли за 4 000 000 за Парламента, но пък липсвали пари за детски линейки, за кувьози, за дефибрилатори, за какво ли не за хората. Едни хора с някакви онлайн курсове и дипломи на конвейер, било то издавани и от западни университети, но без кариера и без работен ден на друго, освен държавна хранилка не са експерти.

Абе какво са 4 млн - продаваме 2 реактора на Украйна за 300 млн и си купуваме 2 за 50 000 млн

Боко Простака нито веднъж не даде интервю никъде, щтото мисирките от купените гробаджийски и депесарски телевизии, ги пазят заедно с Шопар Магнитски от неудобни въпроси! Те не участват лично в преговорите,щтото са прости ,нагли и безпардонни простаци! Те няма какво ново да кажат! Някой чу ли програмата на ГРОБ и ДПС? Някой чу ли как смята да управляват държавата, ако няма схеми и схемички за кражби в големи размери? Защтото те само тези прийоми владеят!

Хехеее "спделена отговорност" ще ви се. Като имаш вуъзможност за такава се направихте на итересни и предизвикахте поредните ненужни избори, които само вкараха поредните руски пионки в парламента !

Понеже нямаха възможност за споделена отговорност, затова отидоха на избори! Победените искаха да поемат цялата отговорност, без да я споделят!

"Не помня кой направи предложението за промяна на Конституцията"

ИТН се държат зряло. Дори и да отидем пак на избори, народът чува тяхното мълчание и ще го оцени. Те ще бъдат припознати като отговорни политици!

Какво мълчание? Не е необходимо да говорят! Достатъчно е да натискат бутона в подходящите моменти за лобистките закони на ГРОБ и ДПС!

Те ти булка - Спасовден.

и него намагнитили, та нещо се спотайва, обмисля, пресмята ... вече чегъртането е забравено

Чегъртането беше едно време, преди три години! В политиката няма вечни приятели, това го е казал един умен човек и затова никога не се казва никога!

До 300: "Е нали ГЕРБ бяха победители а не могат да направят правителство. Значи победата е само на приказки. И сега чакам Борисов да го разкъсат медиите, както разкъсаха Слави след като не направи правителство. Слави беше в аналогична ситуация - 25% на изборите и всички му отказаха подкрепа. Чакам." Има разлика. Тогава ИТН очакваха подкрепа само от партиите на промяната, не търсеха подкрепа от партиите на статуквото! Сега Борисов ако направи всичко възможно да състави правителство, за какво да го упрекваш?

Хубавото е, че ГЕРБ се поохарчиха доста за купуване на гласове, а резултат - никакъв!

Не ГЕРБ, а пеперастите се изхарчиха, те наливаха пари в кампанията и то не само за купуване на гласове! От всеки стълб висеше Денков, да го гледаме колко е готин и колко са лоши Пеевски и Борисов! ГЕРБ са умни, не хвърлят партийна пара за тоя, де духа! А имат може би повече от всички останали, взети заедно!

Партизаните от ППДБ няма ли да се включат нелегално, например от някоя тайна гора в центъра на София?

Сега веки я втасахме ! Шо ке праим не е ясно, па язе сакам да нема проблема !

нищо лично - просто биснес ... ШишиБей да развързва кесията

..........от резултатите на преговорите ще е ясно кой ще клъвне и няма да влезе в следвашият парламент

ППДБ + Възраждане + БСП = червена коалиция "Нито патрон за Украйна"

...ама не е баш так: в друга новина от деня ни напомниха, че ИТН беше съ-вносител на жалба до КС за спиране на закона за помощта за Украйна. Тоест до днес ИТН беше също срещу помощта за Украйна, но по съвпадение днес беше освободена от тази "тежест", за да може да влезне в сандвича. ППДБ пък бяха най-верните помощници на Украйна и надали ще спрат да бъдат. За Корнелия и оръжията вече е световно известно как вървеше бизнеса. Новите евроатлантици от Двуличие им омекнаха коленцата от неочакваната слава. ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ, която е ВИНАГИ е била ПОСЛЕДОВАТЕЛНА е ВЪЗРАЖДАНЕ. Техните приоритети си остават непроменени.

Отговори ми, защо Възраждане участват в предизборната надпревара, след като заявяват, че не искат да управляват! Това, че са против помощта за Украйна, могат да го заявят и във фейсбук! Пак ще ги разберем!

Моля!? Хайде да не говориш надрусан. "Костадинов още веднъж подчерта, че „Възраждане” ще подкрепи единствено кабинет със собствен мандат. „Готови сме със състав на Министерски съвет. Имахме такъв още в предишния състав на НС. Ако третият мандат бъде връчен на нас, ще представим кабинет”, увери той. По думите на Костадинов той е съставен от ярки имена, което ще покаже потенциала, възможността и амбицията на „Възраждане” да управлява. "Това е целта на нашата организация", допълни той. " "Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим последователна политика, отстояваме своите принципи и нито веднъж не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите избиратели. Много битки вече минаха. Знам, че още много предстоят. Имаме програма за управление на страната, която поставя интересите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България."

Пеевски еничар №1 - Трифонов еничар №2. Правителство с 8 г. мандат.

Само тези срещи да останат, пак трябва да поздравим преговарящите! До скоро българските политици не можеха да се гледат, не да си говорят! Но ще го израстат, те започват да правят разлика между желаното и реалното!

"...колкото по-енергични и ефективни действия имаме, толкова повече ще получим доверието на гражданите" Гражданите, както и селяните показаха колко доверие имат в цялата политическа престъпна върхушка, неизвестно защо наричаща себе си "елит". Нови избори, и въдворяване на работещите против българските интереси на топло.

При нови избори ще има по-голяма активност!

100% съм сигурен, че който е гласувал за ИТН е искал да се гушнат с бочко и шиши. Ако чалгарите се гушнат с тези са чао форевър.

По примера на герб, не само правителство, ами и кворум в Народното събрание да си правят сами. Бездруго са политически вампир, който звлича в небитието всеки, който се докосне до тях.

Значение · улица, переулок, дорога и т. п., не имеющие сквозного прохода или проезда; также непроезжий или непроходимый конец улицы, дороги и т. п. Само да кажа на Эвроатлантиците че ОмбудсманкиТе и Сметната палата са изчерпани као опция Мераклии от шефчетата на БНБ има ли да поемат държавата отговорно вместо да заглавушват Ганя с Эврото

Главчев е единствена опция за служебен премиер!

Пука му на Бойко че няма правителство. Нали Ицо-Малката Шехеризада го изпра и му направи служебно правителство, което да е на ГЕРБ. Така де, защо служебното правителство да е на Радев, когато Бойко иска и него.

Е нали ГЕРБ бяха победители а не могат да направят правителство. Значи победата е само на приказки. И сега чакам Борисов да го разкъсат медиите, както разкъсаха Слави след като не направи правителство. Слави беше в аналогична ситуация - 25% на изборите и всички му отказаха подкрепа. Чакам.

Правителството на Ники Василев трябваше да се сбъдне. Беше приемлив за ГЕРБ и за много хора. Но Слави го оттегли. От неговото мнозинство останаха само машинките на Мадуро, от които и сега страдаме. ИТН сега са на поправителен. Лично предпочитам консерватизма на "Консерватори и Реформисти", но и ИТН може да свърши подобна работа.

Слави го убиха защото не им даде порциите на обръчите от фирми. Такива не им трябват. А избирателите очевидно са достатъчно прости да гласуват например за Киро Лъжата, който от първия ден излъга за гражданството. Ама хората пак си гласуваха за него. Обещал че няма вече да лъже. И Бойко обещава че вече няма да краде. И Делян.

"Политическият пиар Алгафари: Всичко зависи от СМС-ните преговори, които се водят в момента" "Според мен към този момент някои с някои са се договорили, някои са имали желанието да участват, но не са получили нужния брой министри или зам.-министри, затова сега твърдо няма да разговарят. Другите, които са се договорили, че ще получат достатъчен брой министри, зам.-министри и т.н. ще отидат на преговорите, ще се разберат и ще си вървим към едно хубаво правителство." /Фокус/

още ли е гербаджииско депутатче и тоз нема ли да слаза от екран веке

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

Като румънското злато, ще имат да вземат

В Партийния дом има само измет

17.07.10 г. Подписи под документа сложиха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и министърът на енергетиката на Руската федерация Сергей Шматко. На подписването присътсва и премиерът Бойко Борисов, предаде БТА. https://www.investor.bg/a/332-ikonomika-i-politika/102831-podpisahme-patnata-karta-za-yuzhen-potok

Спокойно, ще пристанат!

Дали са имали климатик , че много жега и ако се вмиришат не ми се мисли.

Щом някой почне да говори за правителство, като за "надпартийно", "експертно" или за "национално спасение", значи ни чака здраво крадене, поне досега в последните 35 години друго, след такива думи не се е случвало. То и без тези думи пак подобни неща се случват, ама след тях престъпленията се отличават с особена дързост, наглост и безочие!

Има новина и тя е от приватизатора на ТНТМ, а сега шеф на АИКБ. Може да си го закачите на хладилника: Той /Васил Велев/ настоя да използваме "своя глас" в Европа, защото настоящето управление на ЕК е погрешно. „То доведе Европа до положение на икономическо джудже. Имаме спад с близо 5%-тни пункта на дела на европейската икономика в световната икономика. За периода на управление на предишната ЕК. Искаме това да продължи ли?! Зелената сделка трябва да се предоговори задължително. България е четвъртата най-засегната страна в ЕС от нея“ "Може би е по-добре ПП-ДБ да са в опозиция. Походът им за нулева толерантност към корупцията завърши с нов връх в усещането за корупция, измерен от ЦИД. Подобни изследвания направи сред бизнеса БСК със същия резултат. От АИКБ отчитаме посивяване на икономиката. Включиха ни в черния списък за пране на пари“

Борисов няма други шансове и ще направи сглобка. Ще се купуват депутати. Сега има един изхвърлен от БСП и той ще се приюти някъде. По един, двама, трима могат да се вземат от всякъде. В София вече се продадоха едни от „Възраждане“. Партиите няма да отидат на още едни избори, защото няма какво да предложат. Заради намалената избирателна активност Борисов няма други шансове и ще направи нова сглобка, защото има много хора, които не могат да работят нищо освен депутатстване. Тодор Живков ни управлява 30 години, сега сме на път и неговият пазач, портиер да ви управлява още 30 години.

Много Гербери припознават идеята на "Величие" , отказ от диалог с "Величие", ще е пагубно за % подкрепящите ГЕРБ . Все още има шанс за малко разсъдък .

Наречените срещи - проведени и отказани, стана ясно , че има няколко опозиции. Остава да се разбере на кого все пак ще опозиционират

Реално останалите партии биха могли да сформират кабинет без Гроб и ДПС..

Видяхме три години на какво са способни.Не могат да се разберат кой колко да открадне.

Възраждане да не управлява самостоятелно???

гербавите кокошки идват ... леле Сачева как се е нагиздила , гордоста на Тиквун ...

Ленче, ти ли си, парапетке?

Сачева ти ли си , животно

Е какво сте правили два часа на тази закрита среща като няма отговор и позиция на нито един от въпросите? Голямо канене, големи срещи, големи ръководители...

Умен пожарникар и зелен кон-НЯМА !!!

Както и под зелена фуражка нищо не расте

както ви казах вече ще има правителство на тримата мошеници ББ ДП и славчо с фалиралата тв ще изкара много време ще сложат отпред сламени хота Желязков, къдравата Сю и др. парцали и отзад ще крадат и разделят народната пара МИЛИАРДИ но щом гласувате за тези оттпадъци ГЕРБ и по-малкия отпадък сакатия подигравач хуморист си заслужавате съдбата