Борисов поиска контактна група за бюджета с президента Радев и служебното правителство

Това се мерки, насочени изцяло към хората, към потребителите и към преодоляване на кризата, обобщи лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов поиска контактна група за бюджета с президента Радев и служебното правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

борисов да върне крадените парии тогава да иска

неискаше контактьори,гиди серсемино неден.

Хахахахаха контактна група тук, контактна група там, кав е тоя в управлението на Държавата? нито е депутат нито нещо друго. Да си гледа там партииката и да не се меси в делата на народното събрание

А един симитлийски хой не иска ли?!

Вместо да е подсъдим ръси мозъци Къде сте Българи спите ли или чакате народните будители…..

Стига с тия контактни групи, друго Севда не може ли да измисли.

Банкянски бек, ти кой си, че въобще да искаш нещо?!

А кюлчета още не иска ли?! Баси точупа тиквен!

ЗА 12 ГОДИНИ ВИДЯХМЕ КЪДЕ БЯХМЕ - НА ДЪНОТО ПО ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ, ТА СЕГА ПАК ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ НЕ КОМПЕТЕНТНИ МУТРАЦИ НЕ ТРЯБВА ВЪОБЩЕ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ. ТЕЗИ ПРЪЧОВЕ ОТ ГЕРБАВИТЕ СА ИЗПЯТА ПЕСЕН.

махни се от очите ни и остави държавата която съсипа да се оправи.Махни се беееееее,изрод непоръбен.

В тая задънена улица в която ни натикахте, всички вкупом с общо безхаберие, освен челен удар друго не ни очаква.., който оцелее, оцелее.. Няма изход, трябва да се затворят всички и да се дебнат, така може и да излезе нещо добро, разберат ли се .. удряме стената!

скапаняк от снимката изобщо и въобще не му минава през кратуната да участва в каквато и да е форма на правителство. Единствената му цел е да отлага, върти и шикалкави, за да не влезе в затвора. За 24-те часа пребиваване в ареста се е насрал два пъти-това е споделил пред близки! Представете си какви купчини ще бъдат като влезе в затвора.

Лакей долен.

Иронията е, че когато ГЕРБ / с ДПС и АБВ / ГЛАСУВАХА 8 МЛРД.ЕВРО НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ, Тулупа обясни, че, ако държавата не го вземе, щяла ДА ФАЛИРА. 8 МЛРД. ЕВРО държ. дълг в МИРНО време. Във време НА ВОЙНА служ. фин. м-р Р. Велкова предлага същия дълг / 15.9 МЛРД. лв. / и ако държавата го вземе, ЩЯЛА ДА ФАЛИРА. :) Фин. мин-во подготвило 3 ПРОЕКТА-бюджета 2023 г.: ПЪРВИ вариант - проект на удължителен закон, който запазва разпоредби на закона за бюджет за 2022 г.; ВТОРИ вариант - законопроект при действащи политики през 2022 г.; ТРЕТИ вариант - който отговаря на фискалните правила за дефицита, но има значителни промени в политиките, които служебното правителство не може да направи. Служ. правителство щяло ДА ПРЕДЛОЖИ ВТОРИЯ вариант - този със запазени действащи политики през 2022 г. ПРИХОДНАТА част на Бюджет 2023 е УВЕЛИЧЕНА с 5.9 МЛРД. лв. спрямо Бюджет 2022 г.; РАЗХОДНАТА част на Бюджет 2023 г. е УВЕЛИЧЕНА 11 МЛРД. лв спрямо Бюджет 2022 г. с НАЙ-ГОЛЯМО увеличения на РАЗХОДИТЕ, традиционно, са СИЛОВИТЕ министрества: На МВР с 19% РЪСТ ; На ОТБРАНАТА с 16%; Бойчето ПРОТИВ СИЛОВИТЕ министрества ли е?! Ами, КОЙ ще ГО пази и КОЙ ще МУ купи ВТОРАТА партида ЧЕРТЕЖИ?!?!

Бойко никой не може да го опази. Не са решили, не са го гръмнали. Или нещо друго.

КУР ЗА ИВАН ГЕШЕВ КУР ЗА БОЙКО БОРИСОВ КУР ЗА ГЕРБ-ДПС КУР ЗА МАФИЯТА и един МАААЗЕН САЛАМ за сланинестата им мастия Борис Казаков + Петър Карабоев_Прокопов

Петнадесет милиарда дефицит от тях три за осем чертежа, вони на ланшно кисело зеле, в бонус тока от първи януари, който ще обрече на бедност голяма част от българите,но те изглежда си го заслужават

В името на България! :)))

Хайде гърмете го този нещастник! Мерки насочени към хората, ама друг път. Лъжите на Боко ги знаем.

Ден двайсети...евтино гориво НЯМА! Що мълчите, вашта мама! Бойкоо, къде е евтиният бензин и дизел? Оня, фъснята, с левчето, омириса и парламента. Бахти и оплаквачката на герб, дори и гласа и вони... Къде ми е левчето шашкънино? p.s. пазете си касовите бележки, скоро ще им сложим раираните дрешки. Бъдещето е наше.

А паси и плевнелиев ще участват ли в новите седенки? Пенсионерът бай хой е на такава възраст, че получи ли ерекция и му се допикае не трябва да губи време!

По-добре да има контактна група за посещения на Централния Софийски Затвор на който Тиквата трябва да стан постоянен обитател за дълги години напред.

БРАВО БОЙКО,САМО С АНГАЖИРАНЕТО НА РАЗЛИЧНИ ИНСТИТУЦИИ,ПАРТИИ, ЕКСПЕРТИ МОЖЕ ДА СЕ РЕШАТ КРИЗАТА И ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА!!!

Патент на Тулупа е ДА ОБЕЩАВА на всички всичко и след това да Прави какво си иска. Сам се похвали - карал Горанов да обещава всичко на министрите, а посре го карал да ги ОТРЕЖЕ. ... Със срещата при президента Тулупа иска ДА СПОДЕЛИ ОТГОВОРНОСТТА. Тулупа си въобразява, че ще Управлява. :)

Още нещо ще поиска ли Борисов?

изборите. Прави кабинет и управлявай. Стига се измъква - контактни групи, президент, служебно правителство и т.н.

Благодарение ГЕРБ имаме еталон за наглост " Една Десислава Етанасова" = 1 ДА, която скоро ще бъде вкарана в Междинародната система на мерните единици СИ и ще прослави държавицата ни и Партията!

Държавата била ФАЛИРАЛА според Бойчето и Счетоводителя Му Киро. По последни данни: "Бюджетното салдо по консолидираната фискална програма към август 2022 г. е ПОЛОЖИТЕЛНО в размер на 1 701,4 млн. лв.  Бюджетното салдо по държавния бюджет към 31.08.2022 г. е ОТРИЦАТЕЛНО в размер на 330,5 млн. лева ФР в БНБ към 14.10.2022 г: 12. 840 600 МЛРД. лв. БРУТЕН ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ ПРЕЗ 2021 ГОДИНА (АКТУАЛИЗИРАНИ ДАННИ) През 2021 г. брутният вътрешен продукт (БВП) на България възлиза на 139.012 млрд. лева. Реалният растеж на БВП е 7.6% ( !!! ) спрямо 2020 година. Засравнение: През ПОСЛЕНАТА Бойкова година - 2020, ръстът на БВП е бил МИНУС 4.0 %.

Бойчето и остави държавния бюджет с 1.3 МЛРД. лв. бюджетен ДЕФИЦИТ.

Тиквата какъв че да диктува какво да правят ? Той дори не е Депутат ? Прави се на Управление в Сянка , Сивия Кардинал от Зайчарника , като топлия резер Доган да го духа !

Аз искам създаването на контактна група за разпределение на откраднатите пари от бюджета. От едната страна Народът от другата страна Бойко Борисов. Започваме работа от понеделник!! Дали ще дойде Борисов?

Накрая ще получи един щепсел отзад!!!!

докога ще издевателстват с нас като пускат Десилсава Атанасова да контактува с нас чрез медиите и праламентарната трибуна?

лидерите на другите партии са в Парламента. Там се решават и гласуват важните за страната и народа въпроси. Борисов се отказва за пореден път да бъде депутат. Срам го е, страх го е да е редом до другите в Парламента. Иска да командва и ръководи още, ама ако може така от офиса на ГЕРБ. Еми не може. Може да нарежда само на групата си и толкоз. Другите партии не приемат да разговарят с пратениците му Чехлю и Пасито. И те не са избирани и нямат място в българския Парламент. Айде , в канала на историята.

Герб и Фандъкова прецакаха жълтите павета в София

Ми що избирахте три дни председател, бе тулуп? Като виде, още първия ден, че се закучи , що не отстъпихте на некой от другите тулупи " в името на народа".? Дееба и тиквата проста.

Много иска!

Замириса му на еврофондове и започна пак да се мазни и лъже,да се прави на евроатлантик в услуга на Путин.С парите за възстановяване на България да напррави още един газопровод на Путин,минаващ транзит през България.

Незнам на тиквоча, какво му е замирисало, но бая глад и студ се очаква зимоска! Може на някои от Вас да ви е комфортно, но доста от българите ще затягаме коланите!

Целта на ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ е да ни вкарат във войната официално

Само Бойко Борисов и ГЕРБ ще оправят кризите в България. И това няма да е за първи път. Те имат опит да оправят такива кризи.

Верно е, оправят ги като създатат още кризи в по-голям магнитут, та предините да ни се видат банални по значимост

Има си парламент, г-не... ти какъв си!?!

Но в качеството си на какъв? Лидер е на парламентарно представена политическа партия. Е, и? Не е народен представител, няма никакви конституционни правомощия. Защо ще иска контактна група с президента? По тази логика, аз бидейки председател на спортен клуб, а също и член на друга парламентарно представена ПП мога да поискам същото нещо. Дори карам джипка и имам диванче у дома. Наглост безчовешка.

да изпратиш Паси и Плевенлиев за контакт е толкова силно предизвикателств (т.е. обида), че много хора ще откажат контакта!

Бай Тулуп Искал СРЕЩА с ПРЕЗИДЕНТА. Да не би Тулупа да очаква президентът да Му НАБИЕ АКЪЛ?!

епа тия убаво си контактуват, ама аз днес като контактувах с цените в магазина и вече 5 часа не мога се съвзема. голем контакт беше, за некой работи цените са около 3 пъти по-високи или с около 300% по високи, ама много стресиращ контакт беше и не ми се контактува повече с тях. а тия си обичат контактите... нещо не е наред с тия контакти, пари ли правят с контактите, кво ли?

За триесе лева земах зелен лук, зелена салата, ена краставица, 250 гр кравемасло, половинка кайма, кисело млеко, пакет кроасане и ена вода.

Време да си по контактуващ с бензиностанцията и газостанцията !

НЕРУСКИ газ; НЕРУСКО ядрено гориво; ОЩЕ 8 ЧЕРТЕЖА. ГЕРБ-ави, вървете на майната!

И да ви няма Не се накрадохте бе !

Като крадяха

Не бе, още се издирва АРАНЖЬОРКАТА на ЧЕКМЕДЖЕТАТА, прословутата МАТА ХАРИ; 800 МЛН. лв. от Божков; 60 МЛН. лв. от "Хемус" и т.н., и т.н.

Останалите до сега нищо не са предложили.Само с конфронтация не става.

Коментиращите срещу ГЕРБ са много зле! Нямат аргументи и повтарят дебилни аргументи до припадък!

Звездите МУ говорят.

Бойко, вземи си преговарящите, като си толкова велик и харесван на 5% от втория сядай на масата и прави политика е не някой друг да ти изпира гащите. Сядай с първите 3-4 партии и правете кабинет не си ги подбирай нали парламента се избира от хората. Обединявай се с ПП, Възраждане ДПС и давай ако можеш, ако не ходи си гледай внуците.

Sm3hurk0

плащаме масрафа на зеления, сега и ограничения на тока гласят, а толупа иска да спонсорираме сащ за още самолети.. Я у лево и легай да мреш в банкя.

Отново глупостите на ГЕРБ ! Отново искат да грабят !

Трябва да крадат от бюджета