Борисов: Подопечните на Радев ни наложиха незаконен мораторуим, докато тече задкулисие (видео)

Премиерът в оставка атакува президента, че призовава за работа, докато той се мотае, и заяви, че не иска да бъде забъркван в уволнението на доц. Осиковски от УНСС

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Подопечните на Радев ни наложиха незаконен мораторуим, докато тече задкулисие (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сатанизирате г-н Борисов.Това на българина е най-голяма грешка.Гледай напред българино.Направи и ти нещо за България.Инск все ще сме на последно място.

зимаха му джипката и сега е само у хасиендатата у Банкя копа бостана

Борисов още не е осъзнал, че е един голям спукан балон, съдбата му е решена и колкото и да съска от Банкя файда няма.

Борисов не е виновен. Той не е психически сам. И не може да осъзнае, че е НИКОЙ. Смешен и жалък, тичащ по гащи из болницата без маска, правещ се на важен и по гащи предлагащ правителство. ПРОСТАК и НАГЛЕЦ. Ще отидем на 130-то място по свобода на словото заради тези мисирлки, както ги нарече той, но те не се обиждат, както и ПКП.

Баце печели морков!

Кратун това го взех от Статията за Тайванските чипове! Долавяш ли разликата? НЕ!!! "Защитава се секторът като цяло, а не отделни компании. Неотдавна след земетресение правителството нареди на доставчиците на комунални услуги преди домакинствата приоритетно да осигурят вода и електричество за водещ технологичен парк. Същевременно отделните компании не се дотират и се оставят да фалират или да бъдат погълнати, ако се окажат неконкурентоспособни, макар никое правителство да не обича такива новини за структуроопределящ отрасъл на националната икономика."

БОРИСOFF ПАК СЧУПИ ТЪПОМЕРА

изчезвай бе тикво проста

Тези от ГЕРБ заедно с водача им били големи ревльовци и мрънкачи бре. Все някой им е крив и виновен за нещо. Аман!!!

Сбогом казах!

На куц кон все някой друг му е крив.... за неговата простотия....

ОТ ДНЕС ЩЕ РЕФОРМИРАТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !! СЪДИИ..ПРОКУРОРИ...СЛЕДОВАТЕЛИ.. ДЕ ЩО ИМА ТАМ !!КАК ТАКА ГЕШЕВ ЩЕ МИ НАМИРА КРАДЕНИ СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ ??? И ЗАЩО НЕ ГИ Е ПРЕДАЛ НА РУМЕН/НА ГАЛЕНО МУНЧО/ ВЕДНАГА ??? ПРИТЕСНЯВА ГО ТАКА ? И В ИСПАНИЯ НА ПОЧИВКИ ?? ПОДБРАЛИ НЯКЪКЪВ ВЪЛЧО С МАРИНКА ??? НЕ Е РЕДНО !! КРЪВНОТО ЧАК КАЧИХА ХОРАТА ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ !! СТАНА ИМ НАВИК ДА ГИ ПРИБИРАТ ТАМ РАЗНИ !! УТРЕ ЩЕ ГРАБНАТ И ТОЗИ ОТ БЕЛГРАД !!! ТЯ ГАЛЕВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ ТЕЗ ОТ ПРОКУРАТУРАТА !! КАКТО Е МАХМУРЛИЯ ОТ БАНСКО И Е КИСЕЛА ??? ЩЕ ЛЕТЯТ И ГЕШЕВ И СИЙКА И ВСЯКАКВИ ТАМ !!

На таз мутра все Радев му е в устата ( в задни.а) Има си парламентарна група, най-голямата, ами да се оправя в парламента. Хем върнаха мандата, хем президента им виновен!

Докога разни червени тролове ще осират статиите? Изглежда за сайта е важен трафикът, а на кого му пука, че трябва да четем дрисните на разни чеснови селяци, толкова некадърни, че нищо не могат да работят, а тролят за копейки?!.!?!?!

Бойче много се е разпищолил в изказванията си и ще го викат пак в съда, този път в условие на рецидив.

Този няма ли да спре да словоблудства. Пускам новините по телевизията и този присъства в тях повече от водещия.

Като не искаш да гледаш Боко сърбай шербета на Мая трипера и Курвела

тая дума "шербета" на какъв език е, може ли превод ан български

Не съм крал милярди за да съм в панделката. Панделката гробарите чака.

ББ трябва да бъде свързан с някое енергодружество за да се използва злобната му енергия по някакъв начин. Явно е гадно дълго време да си командарил на ляво и на дясно и изведнъж да останеш само с плямпане и никой да не ти се връзва

За съжаление и аз съм гласувал за гроб преди 12 години. Най-голямата ми грешка в живота ми.

що бе?! В панделата ли беше 12 години!

Всички сме така, толупа събра подкрепа на гърба на съсела.

Гроб са национални предатели. Всички които ги защитават са купени от тях Скоро гробарите да се омитат от България кърлежи гнусни. Гробаджии терминал 2 вас чака. Национални мръсни Долни предатели разпродали за жълти стотинки България.

Забравихте ли каква карикатура издигна за кандидат президент? Сега реве срещу Радев, но сам си е виновен. Повярва си, че хората безапелационно го харесват и магаре да предложи - ще го изберат. Е те тогава за пръв път от последните 20 години с БОЛКА В СЪРЦЕТО гласувах за БСП. И не съжалявам. Не, че пак за него ще гласувам, но и на децата вече им е ясно, че Борисов е балон. Спрат ли му купените гласове, ограничат ли подправянето на вота в избирателните комисии, допуснат ли всички желаещи в чужбина да гласуват - ГЕРБ няма даже да е на второ, а ще е на трето или четвърто място. Точно там, където заслужава! А тогава нека пролива колкото си иска крокодилски сълзи за задкулисието!

Как е, червени тролчета? Вашите нещо напълниха гащите и не правят правителство, а? Въпрос на време е Герб пак да дойде и да ви оправя бакиите с опразнените банки и спрени фондове.

Тъпако Гербоиден, Я си признай за снощи колко хора умори от коронавруса и колко пари получи за това? Много скоро ще лекуваш разпрани задници на гербери в ЦСЗ.

Куха лейка си.

Къде е Славчо? Мунчо сади борчета и тупка топката, африкански се катери по палмите, Мая по гестаповски пребърква предприятия, предлагат се някакви дебилни закони, изобщо ебало си е мамата, дълга зима протестърите вече изкрезват в къщи, помощите на привършване, Мунчо заеби ги борчетата , вдигай ни на въстание че се улежахме, да опънеме някоя и друга палатка и някоя сгодна протестърка, па може Черепа и по бира да отпусне - това е живота а пък вие си пишете тука , нема лошо.

А къде Бойко? Тука го търсят двама, едни с кирка и един с лопата! Доведе ги един поп.

ГЕРБ ще се върне на власт на бял кон! Защото ние българските избиратели искаме Бойко Борисов и ГЕРБ да ни управляват. А на вас като не ви изнася, ей го къде е Терминал 2 на летище София. Ще ви изпратим с цветя и рози и ще махаме след отлитащия ваш самолет. Ще подскачаме и ви аплодираме докато аеропланът изчезне в небето. Ще ви пращаме "въздушни целувки". На добър път! Към чуждите държави. А който остане тук ще бъде управляван от ГЕРБ. И никой друг! Вземете си Отровното трио, да не трови цяла България, мънкащия Ристю Бойкикиев, маршал Атанас Атанасов, майчето Мая и прав ви път, към свободния свят! Или към Азия. Имате правото на избор.

На червения кон на бай Ставри...

Не можем да схванем каква им е сега играта. Ще усетите чепатия, чак когато влезе целия. До тогава само ще се чудите какво става! А бай Ставри чака и го точи!

Прост и беден избирател на герп. Искаш да си останете само простите и циганите ли? Кой ще ви храни? Ще ядете на боко асфалта, а като свърши?

Няма кон който да издържи тонажа на Бойко.А ще се върне с безплатен транспорт до бул Столетов.Там го чакат с нетърпение.Да си носи вазелин.Марешки го раздава безплатно ще има и за него, че ще му трябва.

Дори краварите,дето го изнудват, му биха ритник, че ги компрометира и принизи от велики натовци до тъпи охранители на паблоескобаровци кат тая мутра

ГЕРБ ще се върне на власт на бял кон! Защото ние българските избиратели искаме Бойко Борисов и ГЕРБ да ни управляват. А на вас като не ви изнася, ей го къде е Терминал 2 на летище София. Ще ви изпратим с цветя и рози и ще махаме след отлитащия ваш самолет. Ще подскачаме и ви аплодираме докато аеропланът изчезне в небето. Ще ви пращаме "въздушни целувки". На добър път! Към чуждите държави. А който остане тук ще бъде управляван от ГЕРБ. И никой друг! Вземете си Отровното трио, да не трови цяла България, мънкащия Ристю Бойкикиев, маршал Атанас Атанасов, майчето Мая и прав ви път, към свободния свят! Или към Азия. Имате правото на избор.

Колко мъка има на този свят и колко много педераси тук.

Няма спешност мутрите да си раздават концесии. Какво стана с Пазарджийската енергетичка, дето шеше да копува чез за 200,000 евра?

Новите имат само пички...

Ами надупи се, за да докажеш че си прав! После, като не можеш да седнеш две седмици друга песен ще запееш!

Този пак се е преродил сабахлем рано в чиста и неопетнена мома. Събрал е глутницата в зайчарника и джафка ли джавка. Всичко в което той не участва е задкулисие. Жалък, жалък и продължава да се окопава в позиции за кражби.

Уф, индивида погазил най-много Конституцията на България и обидил Парламента с малоумното ПКП има наглостта да ни учи на добри маниери ! Свърши се доверието в теб алчно мутрагенче - видяха те хората какъв си двуличник и лицемер ! Загриженост за хората само пред камерата на севда и брутално мутренско битие в реалността с пълни чекмеджета с пари и кюлчета злато и близки отношения с най-големите иззедници на България - пеевски и доган ! "Ай сиктир", не си фактор, гнусно е да се правиш на човечен ...

Че ти спореха безпрепятственото крадене на милиарди тука, а ти даже даде на фащ от тия милиарди за невидими самолетчета....тцтц как те прецакаха, крадецо

Борисов става още по-смешен.

Колко е изпращял.

Не му берете грижата но Борисов, ами помислите за нас какво ни чака с чалгарите и истеричните лели

Ами помислихме и да ти кажа честно предпочетохме другите, пред диктатурата на алчните борисов, пеевски, доган, гешев, домусчиев и други звезди от герберасткото небев комплект с техните колекторски и бързо-кредитни фирмички ! Някак си няма бъдеще за нормалните, възпитани, образовани и политически необвързани деца и младежи в реалността на герП ! Затова резултата е такъв ! Та кое те затруднява ?

Колко много нереализирани чалгари в този форум бе,да се чуди човек колко много ерудити подържат учиндолския гей.

Лесно се краде в стил Борисов, ще се реализират бързо....да не би само тулупа да може да краде и лъже

Герберастки корумпирани боклуци!

Правно основание се излъчва тази смрад на банкянската мутра. А не се явява в НС.

За какво ти е бе чалгар

"Подопечните на Радев ни наложиха мораториум, докато тече незаконно задкулисие"

Моля те спри да ни спасяваш, поне в неделя, спри се!

Мутрагеньо е все по-жалък...не може да разбере, че повече няма да помирише власт.

Червените тролове пак са осрали форума в последните 30 мнения и са си насвяткали взаимно плюсове, уж да изглежда, че това са мнения на реални хора.

Уточнявай се! Кого имаш в предвид с (червените тролове), КОМУНИСТА борисOFF или КОМУНИСТА борисOFF.

Имам предвид платените мижитурки като теб, преживяващи с тролене, некадърни за друго. Вие сте изметта на обществото.

NeXu s, не съди за хората по себе си!

Като питат Президентът кого чука, Радев сочи към Бойко и казва "Ей туй гуси"

Бойко Борисов педераст, педераст!

Простакът е кремък- корав и могъщ, Простакът е демон без лик, весдесъщ Акула на сухо, безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи. Простакът не чака, не знае предел и стига простакът до своята цел, Защото простаци край него вървят и дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз, но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви За срам на Европа, на всичките нас, когато докопа в ръцете си власт По страшен от спина, по-жилав от рака, сега за сега се оказа простака.

Как ли се върти в гроба, докъде стигнахме 30г след промените.

Като чели е писано точно за Борисов!

но Има Такава Държава на мафията

Агата умира от нетърпение дали ИТН ще го изпратят зад решетките или да се готви за скок към Турция

Бойко спечели изборите. Всички победени се обединиха срещу него. Имат 165 депутати, конституционно мнозинство. Президентът е с тях. Искат да изчагъртат ГЕРБ от управлението. Обаче не искат да съставят правителство. Не искат да се ходи към служебен кабинет и да разформироват парламента. Не искат и ГЕРБ да управлява в оставка. Има такъв народ!

Не бързай с изводите. Не искали това, не искали онова. На теб кой ти каза, че нищо не искат? Има си процедура, ще си кажат какво са намислили ИТН и Радев. Ама вие герберите нали нямате търпение, че казвате опорките на вожда ви. Бързате с отрицанията без да си имате грам представа, ама сте царе на интригата.

Изводите ми са на базата на познанията ми за процедурата! ИТН нямат отговори, а се съмнавям, че даже и не знаят процедурата! Чакали сега президнетът да им връчи мандата. До второ пришествие да чакат, той не може да им го връчи!

Все по- ясно става, че Буци не се нуждае от прокурорска или парламентарна проверка, а от психиатрична такава. Ами не е добре човека. Не умее да губи и се е смахнал. Като Костов, Царчето, Жан, Фил Димитров. Само да загубят властта и си губят съня и психичното здраве. Защо не си стоя в болницата?

Буци им крои шапката, стой та гледай! Глътнали са си езиците, не знаят какво да правят. Най-забавно ще бъде, Баба Инджова да я назначат да търси скелети в градеробите, а Богомил Бонев да й помага. Поне с мотивацията няма да имат поблеми, ще дадат всичко от себе си и няма да се щадят да ги търсят!

Буци не им крои шапка, ами трепери каква ли шапка му кроят на него, защото знае, че те не искат да управляват, а искат единствено да му платят за 12 години безчинства и от това най-много го е страх.

Липсва ми мутрокомуниста тлъст по боксерки да обявява правителство, за което да знае, че няма да внесе в НС, но пък ЦЯЛОТО време на слугинските медии (вече сме на 112-то място по свобода на словото, при Кобурготски бяхме на 38-мо!!!!), му се отделя на него и неговоти злобни простотии срещу президента РАДЕВ! ДА, президента беше избран с 65% мнозинство за разлика от цецка цачева (къде е тя след като уреди мъжа си на блага служба и се сдоби с евтини апартаменти?). АМА АРЕ СТИГА с тоя тулуп. Решава да се оперира, което е могъл да направи много по-рано и много по-късно, разкарва се по боксерки да му се вижда късия и дебел пожарникарски маркуч и сипе ПРОСТОТИИ и лъжи! Чупка! Ще се оправяме сами без негламотния еднокнижник!

Как няма да ти липсва, като тъй наречените победители не знаят какво да кажат! Че не могат да предложат правителство е най-малкият им проблем!

При Бай Ставри да ти излекуват хемороидите.

По вероятно е Мунчо да се лекува там.

Не бре майка ти я излекувахме, защото Тиквата я беше разпрал. Сега е време ти и Еднокнижника да бъдете лекувани.

Не е виновен простака че е простак, виновен е тоэи който му ръкопляска.

Хората гласуват да себеподобни! Бойко това го е разбрал и затова печели избори след избори! Той не се надява неговият електорат да са професорите, те ще си гласуват за професори!

Когато си простак то е эа цял живот.