Борисов почете гибелта на Гоце Делчев с послание към Македония

Нека неговата саможертва ни бъде и пример за това как, час по-скоро, да намерим верния път към общото ни европейско бъдеще, написа премиерът в оставката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Биби, един съвет от мен. С македонците се знам 60 години. За Гоце Делчев знам повече от 90% историци. Не се навирай там, където и понятие си нямаш как стоят нещата. Преди 11 години се хвана с нещо , от което понятие си нямаш-да управлявал държава и резултатът е налице-румънците ни изпревариха, фондовете ги окрадоха, държавният дълг се утрои, а вече сме сме в тотална изолация по отношение на чужди инвестиции

Да прочетат коментарите в северномакедонски форуми за изказването му. Само жлъч и омраза към Бълггария. Тези изроди не заслужават да ги споменаваме,камо ли да ги пускаме в ЕС.

Изкукуригалият изрод да не квака много ..особено за неща дето не разбира и ме знае ..ако искаше да беше отишъл на гроба или там дето е загинал....почел той подчовека със драсканица у фейса ...големо нещо

Сърбизираните Макетата имат история след 1991, демек когато са основани и признати. В този смисъл ние нямаме обща история с тях преди тази дата, това си е Българска история и герои. Борисов, че си е тъп си знаем, но това не го оправдава да ни пробутва ОБЩА история. Вето за идиотите от Македония, докато не почнат да вдяват кои са били дядовците им и бабите им. А Борисов да ходи в затвора и там да ръси мозък на разни цигани!

Борисов, да каже кога е датата на съединението!!!

Лилия, нали не забравяте, че дори при набързо скалъпен преразказ трябва да се обръща внимание на лексиката, стила и граматиката.

другаря Мутрисоф вечеря, а за вас - МУЗИКА и Снимка от ФБ

АБЕ СПРЕТЕ СЕ .... ДНЕСКА ЦЯЛ ДЕН ПО ТЕЛЕВИЗИЯ, РАДИО, ИНТЕРНЕТ САМО ЗА ТИКВАТА СЕ ПУСКАТ СТАТИИ ЩЕ РЕЧЕШ, ЧЕ Т.Н. МЕДИИ СА ЛЕКО НЕ НЕЗАВИСИМИ!

"Нека неговата саможертва ни бъде и пример за това как,( ! ) час по-скоро, (!) да намерим верния път към общото ни европейско бъдеще." Г. Делчев и ЕВРОПЕЙСКО бъдеще :) И Левски се е борил за ЕВРОПЕЙСКОТО бъдеще според Европейските Граждани. Списвачът на фейсбука на Д-р Бойко натръшкал ЗАПЕТАЙКИ за по-голяма тежест на ЕВРОПЕЙСКОТО бъдеще. :) Неграмотник, назначил неграмотници до Себе СИ...

в оставка ма примиер, примиер ма в оставка? Ади Бойчо до кога ще е в оставка нещо много дълга стана ади в пенция

Боjko е мафиот и ке падне в руките на Европол

- най - добрия му приятел, защото там описва цялата противна природа на характера на българите. Защо гробът му е в Македония? И това не ви изнася - да кажете как сте му хвърляли костите от влака.

Безродни тролове,поне за малко се спрете,когато става въпрос за важни за държавата неща

Според македонците македонеца Гоце Делчев се е борил за Освобождението на българите в Източна Тракия!! Македонец освобождава българи в другия край на България! Македонците са изключително арогантни но са такива защото България им позволява!

Гнусна свиньо усмърдял си оаметника на Гице Делпев. Боклук долен.

Общо европейско бъдеше . след като признаят общото минало

Това са му написали Той няма и понятие....

Защо, залагате името на този голям човек в политически залози?! Вие сте безскруполни същества!

Стига ни занимавахте с боко шизофренията

Дира, кой е тоя Борисов без първо име и длъжност в заглавието?

Еднокнижният не знае кой е Гоце Делчев?!? Тулупът не днае за какво иде реч!!!

И нека плюенето започне СЕГА!!!

Тва е патент на герберските тролове.