Коментари - Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада | Днес.dir.bg

Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада

В този му вид няма да подкрепим бюджета, съветвам финансовия министър да си го поправи преди първото четене, за да не гласуваме "против", заяви лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада | Днес.dir.bg

Коментари

Ахааа... ето как "спечелиха" пп-дб, боко пак е помогнал, а деня преди балотажа разтръби, че гроб няма да подкрепят В.Т....

И вие се съглазихте да сте добре

Петков трябваше да не се съюзява с теб достатъчно злини нанесе на хората

Рекетиран рекетьор?!

тоз лъжлив Боко ще го натикам аз в дупето дълбоко.

Има ли наистина толкова малоумни българи, които да гласуват за тези помияри, или всичко е само от "ала-бала" преброителите с машини или без?

Народе,народе, потрай още малко. Не ги съдете,те вече са осъдени.

Изгуби ли човек Божественото , в него остава само животното

Виж си изродите - пръкнали се от БКП/БСП: Киро Тъпото(и баща му - Петко), Васил Терзиев, Плевнелиев, Борисов, Костов и др., а вероятно и Кокорчо! Все некадърници, сътворени по един и същ калъп!

Ами той, доносникът на VIГУ та ДС?! С баща полицай и майка партиен секретар?! Главният хулиган в Банкя?! Не прочел нито една книга?! Такива познава, такива си избира.

И как точно е лежала - възнак, по корем или партер... Защото не виждам никаква причина жена да излежава присъда в мъжки, повтарям - МЪЖКИ концлагер. В него не е имало жени освен в случаите, когато на охраната са довеждали момичета от женския концлагер на остров "Щурче"... Христо Стоянов - Фейсбук

Че бащата на Киро Тъпото - Петко е работил във Военното Контраразузнаване(ВКР), то приказките на Про100 Киро са зле скалъпена, най-обикновена лъжа! Киро Тъпото си е за психиатрията, докато Терзиев е за затвора!

Искам да ви подрепя. Прави сте и за много други неща ама как като сте крадци, партийни крадци. Всички сте милионери от партийна работа и така надолу по места. Първо решете този въпрос и после ще говорим за останалото.

Със същия довод свинята пеевски стана шеф на ДАНС и чекмеджан орева орталъка, като карпатска мечка

добре, че не ти е казал да скочиш от Аспаруховият мост. Малей, колко си бил "наивен" позьор.

Васето днес инспектирало пред Ал. Невски. Да се подготвим за 4 години инспекции на боята, ревизии на ядки от асфалта и констатации за корупция. Преди обещаваха мостове на Дунав, електрически автомобили, редовни полети до Скопие. Вече разбраха, че може и да не обещават, защото тези, които ги докараха на власт, нямат капацитет да мислят три дни назад и два дни напред. Избирателите са им обикновени хейтъри, чийто живот е изпразнен от съдържание, така че е нормално да нямат кой знае какви потребности, извън начесването на дълбоки емоционални страдания...

Дразнещо е, че сега ще контролират кой какво и как го прави, нали?! Досега се даваха парите още преди да е сключен договорът.

на новия кмет на София е НЕЗАКОНЕН! След второто ПУБЛИЧНО признание на Борисов за дирижираното гласуване на герб, изборните резултати трябва да бъдат коригирани и, спреведливо спечелилият най-много гласове - Ваня Григорова - да встъпи в длъжност като кмет на София!!!!

В България управляват или БКП дядките отмъкнали парите на България или техните издънки! В кюпа са всички барабар с Възраждане! Айде да видим как ще ни дадат демокрация, евро и Шенген, да няма визи за САШ!? Защото за сега само се чудят как да ни окрадат, къде апартаментите, къде да ни набучат с нови данъци и високи осигуровки, а пенсии ще видим на куково лято, лечение и лекарства ако не си платим ще видим някой друг път! Къв съм аз!? Българин!? Балък!? Идиот за цоцане!?

визи за сащ? и ти ли искаш да спиш под мостовете или нямаш 2-3 бона за билет? или са те дармонили яко като дете?

Тези от ПП и ДБ все едно са ги събирали на състезание по противност !!! Предателски Боклуци, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗРОДИ !!!!

Бойко Бойко,какво падение.Ами като не се разбирате па се разведете .Писна ми от вас

Дебелата кратуна, размишлява на глас и отново е неподготвен бахур бахар от банкя за идващата демокрация без него !

Бързайте за първите места! Шоуто ще е много интересно! :)))

Българските политици ме върнаха в детската градина.

Значи посолството те е подарило на кирчовците и те те държат за топките ,а не ти тях.Трябва да си много тъп за да не ти е ясно че не Русия не те ще а посолството те е отписало

Борисов потвърждава че истинският победител на избора за кмет на София е Ваня Григирова!

Всеки ден ли трябва да публикувате "мъдростите" на тулупа? Хайде да почнете през ден и така докато стигнете 1-2 пъти в месеца!

Злобен,прост и много отмъстителен е Борисов! Жалък българоубиец! Толкова го е яд,че не спечели онова дребно и то злбно Хекимянче! И Брошош голям злобар се оказа! Дребни,злобни души! Само обиждат и лъжат нагло! Липсва им всякакъв морал! Много ги боли,че не могат да крадат вече! Много злобна и Ванчето! И тя с претенции за по- добра! Кои са тези гореизброените и с какво ще запомним и тях и Фандъкова? Превърнаха за 18 г. Управление,София в клоака! Селски площади, съсипани емблематични места и никаква инфраструктура и ужасно презастрояване!

Киро какъв е ?! :)))

Зад всичко стои посолството на САЩ! Те командват кукления театър за малоумни, наречен "правителство"!

Затова ли предложи неизбираем,а в миналото Ц.Цачева и ни подари Бсп.Гласувал съм за теб,ноооо в бъдеще ще си помисля,много шикалкавиш байо

Командват?! Та нали я продадоха тази държава и нас в добавка! Как се чувствате като индианци!

Не я продадоха, а я подариха. Срещу имунитет!

Сега ще го видите Терзиев само по форуми да се тъпче със стриди, а софиянци ще му ядат косматия ченгесарски уй още 4 години, в тъмна, презастроена и гнусна София.

Боце, защо казваш това сега? Защо чак сега? Защо изобщо го казваш? Защо не го каза преди балотажа? Ако имаш нещо напреки на правителството, то защо го крепиш със зъби и нокти?

Купуване и продаване на гласове не беше ли престъпление???

Всички ревяхте, че обезателно трябва да има правителство, а сега ревете, че това-онова! С Боко дружба не може да има, той е шмекер!

Няма по-долно нещо от мъжки просtитутки. Тези двамата са нагледен пример.

Предатели и крадци са, ясно е. Но нали знаете, че всички ние им позволихме да са начело! А пък Дира изтри статията с Пеевски. Гьобелс е аматьор пред днешните експерти по евро-фашизъм.

Такава повръщня сте всичките, и Боку, и ПростотоКире и всичките. Как ще се радвам като почнете да мрете един ден...

А, ти ще гушнеш букета преди тях, boby!

Боке, и ти ли с посланиците ни пуашиш! Мауее, закъсахме го!

Х хитрец си ти.

Два престъпника,два весёлых друга.

++++++++++++++++......

До кога пазарлъци на тъмно? Не е важно дали става, важно е да е от нашите. Вуте беше казал: я не сакам да съм добре, сакам комшията да е зле...

Всички сме наясно че чуждата държава САЩ е залепила заедно Орел,Рак и щука в уродлива Сглобка! Заедно да работят само в интерес на САЩ,което значи срещу България! Държавни изменници които ДАНС трябва да разследва веднага.

И какво ? Нали и без това не ги подкрепяш? Да пада, то само щатското посолство ги иска

Дакъто Борисов не бъде затворен и подведен под отговорност, нищо няма да се оправи. Всичко останало е следствие и функция на това.

Някой дава ли и сметка, че тези от снимката трябва да са просто едни назначени от народа държавни случжители, които покорно да наведат глави и да работят за благото на нацията!? Н акакво отгоре тов асамочувствие, превишаване на правомощията, крадене на пари, вобще за какво става дума!? Самозбравили се, алчни, корумпирани хора са начело 30 години на чело на държавата. Каква демокрация, какви пет лева....по страшностана от Комунизма бе идиоти! Ние ни вкарахте в такъв трилър,че няма излизане от влакчето на ужаса...Честно повръща ми се. А народа не проумява,че той трябва да дава власт и работа на тия самозабравили се плъхове и той да им отне,ма всичко, ама всичко!

Само че на избори народа си стои вкъщи и затова посолството сглобава и управлява

След като със социологическо проучване на 1000 човек аможеш да предвидиш резултата, вс етая дали останалите гласуват или не. И докато всичко е корупция, корпоративен вот, платени гласове, все тая. Франция и развитите демокраци и те едва докарват 30 -40 процента на гласуващи. Политиците д асе замислят, зашоо хората са отвратени от тях! Когато стоката е вмирисана , дори не влизаш в магазина! Тов аса фактите....

Ами ти що не гласува Гост, да те еба в боклука!

Гласувах, с умерзение представи си ! Но разбирам и негласуващите видиш ли. Зашото човек трябва д аразбира и тяхната позиция. Нали тов ае демокрациатя и либерализма, да разбираме вс епак ближния и той да има право на глас и мнение. Но видиш ли на "либералите" различното мнение е неприемливо. Или си комунист или путинист или не знам си какъв - ист. Пълен фашизъм!

Борисов спрямо ГЕРБ е както Иван Грозни спрямо сина си Иван - той го създаде, той го убива.

Точно казано ! Той ги уби вече. Нали виждаш че ренегатите Митев, Биков, и некои други първи говорители и защитници ги нема никакви. Търсят си нова партия.

Тези там не са свършили за 5 стотинки работа. Във вселената няма толкова пропаднало място.

Баце че ги оправи

Горкият толуп, жалка карикатура...

Борисов стана голям минус за герб! Да го гонят!

че даваше почти всички пари в София, софиянци май нещо не го уважават .

Ма той Кикито е от вчера във власта бе брат.Кикчето ти казва как стават нещата?

Терзиев го "избират", правителството остава, а Борисов за момента се откачва от магнитски.

Браво на г-н Борисов!

Коментари - Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада | Днес.dir.bg

Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада

В този му вид няма да подкрепим бюджета, съветвам финансовия министър да си го поправи преди първото четене, за да не гласуваме "против", заяви лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Петков ми каза, че ако Терзиев не бъде избран, правителството пада | Днес.dir.bg

Коментари

Ахааа... ето как "спечелиха" пп-дб, боко пак е помогнал, а деня преди балотажа разтръби, че гроб няма да подкрепят В.Т....

И вие се съглазихте да сте добре

Петков трябваше да не се съюзява с теб достатъчно злини нанесе на хората

Рекетиран рекетьор?!

тоз лъжлив Боко ще го натикам аз в дупето дълбоко.

Има ли наистина толкова малоумни българи, които да гласуват за тези помияри, или всичко е само от "ала-бала" преброителите с машини или без?

Народе,народе, потрай още малко. Не ги съдете,те вече са осъдени.

Изгуби ли човек Божественото , в него остава само животното

Виж си изродите - пръкнали се от БКП/БСП: Киро Тъпото(и баща му - Петко), Васил Терзиев, Плевнелиев, Борисов, Костов и др., а вероятно и Кокорчо! Все некадърници, сътворени по един и същ калъп!

Ами той, доносникът на VIГУ та ДС?! С баща полицай и майка партиен секретар?! Главният хулиган в Банкя?! Не прочел нито една книга?! Такива познава, такива си избира.

И как точно е лежала - възнак, по корем или партер... Защото не виждам никаква причина жена да излежава присъда в мъжки, повтарям - МЪЖКИ концлагер. В него не е имало жени освен в случаите, когато на охраната са довеждали момичета от женския концлагер на остров "Щурче"... Христо Стоянов - Фейсбук

Че бащата на Киро Тъпото - Петко е работил във Военното Контраразузнаване(ВКР), то приказките на Про100 Киро са зле скалъпена, най-обикновена лъжа! Киро Тъпото си е за психиатрията, докато Терзиев е за затвора!

Искам да ви подрепя. Прави сте и за много други неща ама как като сте крадци, партийни крадци. Всички сте милионери от партийна работа и така надолу по места. Първо решете този въпрос и после ще говорим за останалото.

Със същия довод свинята пеевски стана шеф на ДАНС и чекмеджан орева орталъка, като карпатска мечка

добре, че не ти е казал да скочиш от Аспаруховият мост. Малей, колко си бил "наивен" позьор.

Васето днес инспектирало пред Ал. Невски. Да се подготвим за 4 години инспекции на боята, ревизии на ядки от асфалта и констатации за корупция. Преди обещаваха мостове на Дунав, електрически автомобили, редовни полети до Скопие. Вече разбраха, че може и да не обещават, защото тези, които ги докараха на власт, нямат капацитет да мислят три дни назад и два дни напред. Избирателите са им обикновени хейтъри, чийто живот е изпразнен от съдържание, така че е нормално да нямат кой знае какви потребности, извън начесването на дълбоки емоционални страдания...

Дразнещо е, че сега ще контролират кой какво и как го прави, нали?! Досега се даваха парите още преди да е сключен договорът.

на новия кмет на София е НЕЗАКОНЕН! След второто ПУБЛИЧНО признание на Борисов за дирижираното гласуване на герб, изборните резултати трябва да бъдат коригирани и, спреведливо спечелилият най-много гласове - Ваня Григорова - да встъпи в длъжност като кмет на София!!!!

В България управляват или БКП дядките отмъкнали парите на България или техните издънки! В кюпа са всички барабар с Възраждане! Айде да видим как ще ни дадат демокрация, евро и Шенген, да няма визи за САШ!? Защото за сега само се чудят как да ни окрадат, къде апартаментите, къде да ни набучат с нови данъци и високи осигуровки, а пенсии ще видим на куково лято, лечение и лекарства ако не си платим ще видим някой друг път! Къв съм аз!? Българин!? Балък!? Идиот за цоцане!?

визи за сащ? и ти ли искаш да спиш под мостовете или нямаш 2-3 бона за билет? или са те дармонили яко като дете?

Тези от ПП и ДБ все едно са ги събирали на състезание по противност !!! Предателски Боклуци, ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ИЗРОДИ !!!!

Бойко Бойко,какво падение.Ами като не се разбирате па се разведете .Писна ми от вас

Дебелата кратуна, размишлява на глас и отново е неподготвен бахур бахар от банкя за идващата демокрация без него !

Бързайте за първите места! Шоуто ще е много интересно! :)))

Българските политици ме върнаха в детската градина.

Значи посолството те е подарило на кирчовците и те те държат за топките ,а не ти тях.Трябва да си много тъп за да не ти е ясно че не Русия не те ще а посолството те е отписало

Борисов потвърждава че истинският победител на избора за кмет на София е Ваня Григирова!

Всеки ден ли трябва да публикувате "мъдростите" на тулупа? Хайде да почнете през ден и така докато стигнете 1-2 пъти в месеца!

Злобен,прост и много отмъстителен е Борисов! Жалък българоубиец! Толкова го е яд,че не спечели онова дребно и то злбно Хекимянче! И Брошош голям злобар се оказа! Дребни,злобни души! Само обиждат и лъжат нагло! Липсва им всякакъв морал! Много ги боли,че не могат да крадат вече! Много злобна и Ванчето! И тя с претенции за по- добра! Кои са тези гореизброените и с какво ще запомним и тях и Фандъкова? Превърнаха за 18 г. Управление,София в клоака! Селски площади, съсипани емблематични места и никаква инфраструктура и ужасно презастрояване!

Киро какъв е ?! :)))

Зад всичко стои посолството на САЩ! Те командват кукления театър за малоумни, наречен "правителство"!

Затова ли предложи неизбираем,а в миналото Ц.Цачева и ни подари Бсп.Гласувал съм за теб,ноооо в бъдеще ще си помисля,много шикалкавиш байо

Командват?! Та нали я продадоха тази държава и нас в добавка! Как се чувствате като индианци!

Не я продадоха, а я подариха. Срещу имунитет!

Сега ще го видите Терзиев само по форуми да се тъпче със стриди, а софиянци ще му ядат косматия ченгесарски уй още 4 години, в тъмна, презастроена и гнусна София.

Боце, защо казваш това сега? Защо чак сега? Защо изобщо го казваш? Защо не го каза преди балотажа? Ако имаш нещо напреки на правителството, то защо го крепиш със зъби и нокти?

Купуване и продаване на гласове не беше ли престъпление???

Всички ревяхте, че обезателно трябва да има правителство, а сега ревете, че това-онова! С Боко дружба не може да има, той е шмекер!

Няма по-долно нещо от мъжки просtитутки. Тези двамата са нагледен пример.

Предатели и крадци са, ясно е. Но нали знаете, че всички ние им позволихме да са начело! А пък Дира изтри статията с Пеевски. Гьобелс е аматьор пред днешните експерти по евро-фашизъм.

Такава повръщня сте всичките, и Боку, и ПростотоКире и всичките. Как ще се радвам като почнете да мрете един ден...

А, ти ще гушнеш букета преди тях, boby!

Боке, и ти ли с посланиците ни пуашиш! Мауее, закъсахме го!

Х хитрец си ти.

Два престъпника,два весёлых друга.

++++++++++++++++......

До кога пазарлъци на тъмно? Не е важно дали става, важно е да е от нашите. Вуте беше казал: я не сакам да съм добре, сакам комшията да е зле...

Всички сме наясно че чуждата държава САЩ е залепила заедно Орел,Рак и щука в уродлива Сглобка! Заедно да работят само в интерес на САЩ,което значи срещу България! Държавни изменници които ДАНС трябва да разследва веднага.

И какво ? Нали и без това не ги подкрепяш? Да пада, то само щатското посолство ги иска

Дакъто Борисов не бъде затворен и подведен под отговорност, нищо няма да се оправи. Всичко останало е следствие и функция на това.

Някой дава ли и сметка, че тези от снимката трябва да са просто едни назначени от народа държавни случжители, които покорно да наведат глави и да работят за благото на нацията!? Н акакво отгоре тов асамочувствие, превишаване на правомощията, крадене на пари, вобще за какво става дума!? Самозбравили се, алчни, корумпирани хора са начело 30 години на чело на държавата. Каква демокрация, какви пет лева....по страшностана от Комунизма бе идиоти! Ние ни вкарахте в такъв трилър,че няма излизане от влакчето на ужаса...Честно повръща ми се. А народа не проумява,че той трябва да дава власт и работа на тия самозабравили се плъхове и той да им отне,ма всичко, ама всичко!

Само че на избори народа си стои вкъщи и затова посолството сглобава и управлява

След като със социологическо проучване на 1000 човек аможеш да предвидиш резултата, вс етая дали останалите гласуват или не. И докато всичко е корупция, корпоративен вот, платени гласове, все тая. Франция и развитите демокраци и те едва докарват 30 -40 процента на гласуващи. Политиците д асе замислят, зашоо хората са отвратени от тях! Когато стоката е вмирисана , дори не влизаш в магазина! Тов аса фактите....

Ами ти що не гласува Гост, да те еба в боклука!

Гласувах, с умерзение представи си ! Но разбирам и негласуващите видиш ли. Зашото човек трябва д аразбира и тяхната позиция. Нали тов ае демокрациатя и либерализма, да разбираме вс епак ближния и той да има право на глас и мнение. Но видиш ли на "либералите" различното мнение е неприемливо. Или си комунист или путинист или не знам си какъв - ист. Пълен фашизъм!

Борисов спрямо ГЕРБ е както Иван Грозни спрямо сина си Иван - той го създаде, той го убива.

Точно казано ! Той ги уби вече. Нали виждаш че ренегатите Митев, Биков, и некои други първи говорители и защитници ги нема никакви. Търсят си нова партия.

Тези там не са свършили за 5 стотинки работа. Във вселената няма толкова пропаднало място.

Баце че ги оправи

Горкият толуп, жалка карикатура...

Борисов стана голям минус за герб! Да го гонят!

че даваше почти всички пари в София, софиянци май нещо не го уважават .

Ма той Кикито е от вчера във власта бе брат.Кикчето ти казва как стават нещата?

Терзиев го "избират", правителството остава, а Борисов за момента се откачва от магнитски.

Браво на г-н Борисов!