Борисов обиколи 5 манастира и обяви: Дойдат ли БСП и ДПС на власт, фондовете заминават (видео)

Нашите опоненти не могат да се похвалят с такива неща, имаме отлични условия за поклоннически туризъм, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да разбираме ли,че БСП и ДПС идват на власт с коалиция и затова очаква спиране на всякакви еврофондове.

Аз пък оставам с впечатление, че герб имат църкви и манастири които са по-подходящи за поклоннически туризъм от тези на БСП и ДПС.

Най-големият турчин в България крещи: "Дойдат ли ДПС на власт мойте кражби от фондовете и бюджета заминават"?!? Най големият комунист в България крещи: "Дойдат ли БСП на власт мойте кражби от фондовете и бюджета заминават"?!? Най-големият простак в България крещи: "Стабилност и демокрация! Само аз ви я осигурявам с"Проста кърджалийска ПУТ*ка" и "Магаре за президент да ви предложа , ще го изберете!" Най-големият ДЖЕНДЪР в България крещи: " Те ме знаят, че съм "ПРОЗ", пък аз... в дупарата... и после мърдат да ми правят кеф" Най-големият глупак в България крещи: "На първо място сме в света по модернизация на Б.Аармия със 60 годишни изтребители от САЩ изхвърлени от производство, с които ще ви модернизирам!" Най-голямата мутра в България крещи: "Гърците пак ми го натресоха - "Никога нямало да допъснат в Гърция заплати и пенсии като при мен!" Най-големият клетвопрестъпник в България крещи: "Мразя тези толупи, мисирки, минетчийки, лош човешки материал и КВО от това, че съм се клел да им служа...???"

Ай изрод мръсен.

Е КАТО Е ТОЛКОВА НАБОЖЕН ЩО ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАХА С ОНЯ МИСИРКА КАТЕТО ГА НЕГОВИЯТ ГОСПОДАР Р-ТИЙП СОДОМИЗИРА ЦЪРКВИТЕ В ТУРЦИЯ И ЛИЧНО ВИЕЕШЕ МААНЕТА КАТО РАНЕН ЧАКАЛ??? А ПОСЛЕ КОГАТО Р-ТИЙП ИЗПРАТИ В АЗЪРБЕЙДЖАН 3000 ТЕРОТИСТА ОТ ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ СРЕЩУ ЦИВИЛНИТЕ ПРАВОСЛАВНИ АРМЕНЦИ ОТНОВО СЕ ПОКРИХА С ХАНЪМ КАТЕТО И ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧАХА ИЛИ ИМ ДРЪПНА КАИШКАТА Р-ТИЙП НА ВЕРНИТЕ СИ ПИНЧЕРИ.

Другаре цоциалисти!И да квичите и да се тръшкате пак отивате на заколение.Не разбрахте ли ,че повече власт няма да помиришете без въорежена борба?

Не прибързвай, изчакай да видим твоя кумир как ще вие като не успее да сформира правителство, защото не му останаха патерици вече, всичките ги употреби. Ще се навежда пак на Доган, то се е видяло.

Престанете да плюете по всичко, това е хубаво което са направили, на черното цяло не може да се каже..

На бялото черно исках да напиша:)

През целият преход ДПС не са напускали властта дори в момента. За всички българи нека бъде ясно. че в момента ГЕРБ управлява с ДПС. Симбиозата Борисов-Доган е ясно изразана в нецелесъобразното харчене на публични средства и тяхното усвояване от приближени фирми и корпорации до симбиозата Борисов-Доган. Избираш Борисов получаваш Доган

Вцърква или манастир трябва да влизат само хора с добри чувства и мисли.тия който влизат да се молят да им се упростят греховете нямат място там.който е крал ,убивал или поръчал убийства рано или късно ще му се случат и на него .не случайно хората от векове назад казват ,,ГОСПОД БАВИ НО НЕЗАБРАВЯ,, не цитирам име ,имена Госпот знае

Вцърква или манастир трябва да влизат само хора с добри чувства и мисли.тия който влизат да се молят да им се упростят греховете нямат място там.който е крал ,убивал или поръчал убийства рано или късно ще му се случат и на него .не случайно хората от векове назад казват ,,ГОСПОД БАВИ НО НЕЗАБРАВЯ,, не цитирам име ,имена Госпот знае

Всичко ще му се върне на гнусната крадлива и лицемерна мутра. Защото мутрата няма работа в църква, та и свещи да пали и с чужди пити помени да прави....

Смях! ЕТНИЧЕСКА партия ЗАБРАНЕНА ОТ БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ е в парламента от години. Сега даже ще Е във властта.

ВИДИМ в "Триъгълника на ВЛАСТТА",КАТО СЕ "натиска" за 4 - ти МАНДАТ пак от жИбката ЛИ ще ни "оПРАВЛЯВА",ТОЗ Е ТОЛКОВА ТЪП та ДРЪНКА!!!!Явно,че само това може да ПРАВИ,да кара "СЛУЖЕБНИ" автомобили,ОБИКНОВЕН "ПРОСТ" ШОФьОР,дори НЕ МОЖЕ ДА РЗБЕРЕ,ЧЕ Е В НАРУШЕНИЕ НА "ПРАВИЛАТА",е няма НИКЪДЕ ПО СВЕТА ТАКЪВ ДЕБЕЛООК,ДЕБЕЛОКОЖ НАГЛЕЦ на ТАКЪВ ВИСОК ДЪРЖАВЕН ПОСТ!!!И ПО ТОЗИ "ПАРАГРАФ" УДРЯМЕ ЯКО ДЪНОТО!!!ПОЗОР и ЗАТВОР!!!

В събота премиерът пред оставка ходи ли някъде да наругае опозицията (БСП-то де). Че нямам филм от вчера та викам да не е пропуснал?

Заради Борисов вече не влизам в църква!

Влез и се помоли Господ да си го вземе барабар със заграбените пари За свещи да ги дава

Нещастен боклук Унищожител на Българското Крадец и подъл мошенник барабар с тези слуги попове които пък се кръстят на анатемосан престъпник Вместо да целуват ръка на бога целуват ръка на престъпник защото и те са замесени с това тесто

малко остава на Малоумния Еднокнижник. Иде Великден /католическият/.

Колкото по са грешни, толкова по-големи свещи палят! И по един метър Буци да пали свещи дано не си откупи гибелтта на един народ БЪЛГАРИ!

Той направо там да си остане в манастир! И без това вече не вдига кренвирша! Завалията ,колко е безобидно религиозен ! Праведен , чситичък и душевно кристален ! Само едно чекмедже му трябва ,не иска много !

То... фондовете ясно- заминават. Ама заемите и те ли ще заминат или ще си ги плащаме ? То... не ,че такова... ама аз да си питам ,де!

Ааа, заемите ще си ги плащаш, няма мърдане там. Чуждото нещо и на Великден се взема казваше моята баба.

Лошо! А аз тайничко се надявах. Да не верваш!

А пък като започне работа Лаура да видиш ти кой къде си заминава.Малиииии

Ехеййй, неосъдено корумпе няма да остане. Ти вярваш ли си като ги пишеш тези?

Луд умора няма-само се поти!

От всички коментари разбрах едно - българите няма да гласуват за Бойко (бил мутра), няма да гласуват за Корнелия (комунистка), нито за Слави ( чалгар), нито за Мая ( селянка), нито за Шкембе войвода, нито за някой друг. И както се случва през последните години, българите ще оставят съдбата си в ръцете на ДПС или ромите и после пак ще се оплакват, незнайно от кого и от какво...

ДПС и ромите не са виновни, че "нашите" крадци не стават. Ти от две храни развалени и двете коя ще избереш?

Ще избера постната пица! Зеленчуковите токсини са по-безопасни ! Но НЕ Е ТАМ въпросът!

Вчера новата руска посланичка в църква, днес Бойко да не изостане и той в 5 манастира.

Без Бойко Борисов и ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и турско-комунистическо робство!

С Бибитко България е обречена на мутромилиционерско и турско, авторитарно посткомунистическо робство! Разрухата няма да е тотална защото тя вече е такава, а повсеместна - България ще загуби територии, суверенитет и независимост!

оправете си сайта и махнете бъговете, че вече ми писна от вашите промени в текстовете - едно пишеш, а друго четеш след публикуването му! Не променяйте букви и словоред така, все едно изреченията са писани от неграмотни!!!

Премахната постинга, че БМБ си осигурява азилно право след изборите, целува ръка на митрополит Николай белим стане патриарх и осигури за БМБ религиозен сан.

да го канонизират я за светец, я за СВЯТ дарител и покровител на БПЦ?!

Не сме ли ние на власт няма да има еврофондове и няма да имате рали за нищо - това е скритият смисъл на думите на Борисов! Защо е толкова уверен че само и единствено той е този чието участие в управлението на държавата осигурява отпускането на средства от еврофондовете по различните програми на ЕС?!

Защото и при ореха и при станишката ни спряха фондовете. Колко да е трудно да се сетиш какво ще стане ако курни дойде на власт. А никой друг няма да събере гласове да е поне втора партия, че да стане премиер.

Чакай малко ... той на инспекция ли е или на предизборна обиколка? Или е в перманентна предизборна треска ... усеща накъде отиват нещата след 4-ти април ...

Второто е! С държавни пари! И с плоски и тъпи закани за малоумници!

Азилното право означава, че бягаш при поповте, те не пускат да те прибере властта.

Бая тренировки извърши БМБ да си пусне Брада.

Винаги в края на учебната година дечицата ги водят на екскурзия! Повтарям за по-глупавичките: В КРАЯ !

Оставяте пачките и под редица в затвора. #Оставка

Премиера каза, че правителството подкрепя църквата, а джамиите се подкрепят двойно - от правителството и от ДПС. Кой е облагодетелстван повече???

И по метър свещ да пали този фарисей, не може да си изкупи греховете!

По големината на свещите ще познаете най-големите грешници и фарисеи.

Тъпо парче!

До там ли опряхме,че без подаяния сме една кръгла нула?!?

О не, и с подаяния пак сме една кръгла нула след десетгодишно мутромилиционерско управление на ГЕРБ и калинките на Боко!

пак много се задържаха. Подаяния от ес за колониланата администрация. Даже се радваг ка ги хабим и пилеем под мъдрото ръководство на боеко. ставаме по-зависими и под контрол. ДА СЕ МАХАТ ФОНДОВЕТЕ И ПРОГРАМИТЕ, ЧЕ СТАНАХМА ЗА РЕЗИЛ.

Браво, Бойко! С коментара за фондовете - право в десетката!!! Квиченето е яко.

Ти пък за какво квичиш? Да не би да си получил нещо от тези фондове или на челото ти да има маркер, че си от скапаните тролове на герб и ще получиш потупване по...задника?!

Понеже българите сме глупаци, ще ни управлява доживот.

Обикаля като Ким Чен Ун в Северна Корея и си прави представителни видеа за реклама! Така правят диктаторите - вижте колко е хубаво при мен и какво направих аз за вас и вижте колко лошо ще бъде ако не съм аз на власт, а дойдат лошите. Онзи ден си скъсах предна гума в една изрязана дупка и все още не асфалтирана, но стояща гордо като него в нашата столица. Като тръгнеш по улиците да шофираш и все едно си на офроуд рали, само дето гумите са за твоя сметка. Как пък в един квартал на София не взе и не преасфалтира всеки улици от, до и то с качествен асвалт. Не помня по Живково време да е имало кратери из Софийските улици, не помня и бай Тошо да си е правил видеа, че няма. Гледам сега по централни булеварди в София направили една маркировка, но крива, после дори не я изтрили, но мазали втора върху нея, та се чудиш коя е вярната. Не искам да хваля годините преди 89г, но тогава не се крадеше в такива размери като сега, пък имаше идеално пътища без дупки и с хубава маркировка, правеха се огромни строителни обекти само с наши пари, мостове, кръгови, представяте ли си колко милиарди евро щеше да струва сега моста на Цариградско на 4ти км. ако се строеше в наши дни, при това парите щяха да са от ЕС, а нашите политици щяха да откраднат 75 процента от тях, а моста щяха да строят 15 години поне със 150 фирми подизпълнители, за са може повече да се открадне.

Само тоя де.бил може да обикаля за чужда сметка, да си прави пиар и предизборна кампания пак за наша сметка, да се хвали, че "дава" пари, които са от Европа или пак от нас. Сигурно ще обикаля и по време на предизборна тишина, когато агитацията е забранена. И без него слънцето няма да изгрее. Колко е отк.ачен, не е истина.

Заминават далеч от чекмеджето ;-)

И това го прави във храма.Ако има господ,тоя простак трябва да гори в ада.

Тулупа , не му издържат нервите и от СТРАХ ръси простотиите СИ !!;) Абе ТУЛУП прост... и след Цезар ...РИМ го има, и след Хитлер Германия я има и след Сталин,... Русия я има и хиляди ПРИМЕРИ още !! И след ТЕБ ,...България ще я има ТЯ и след 500 години под Турско е оцеляла и я има!!!;) КЪФ, си ТИ бе,... Нещастник ???? ;) Ако, не си ТИ ...на власт си мислиш, че няма да има България ли бе ,..да ти Е.П.М,....проста Тикава???;))

прекрасно изляние!

То... дори и вол да е човек ,пак ще му писне и ще вдигне колата на рогата си!

Не остане в някой от тях за постоянно.Ще го уредим с два квадрата площ и отгоре ще засадим тикви.

Мислех че ЕС дава фондовете, е то бил Бойко и Герб _Сдс, нищо тъкмо ще се развие отново инициативата на народа, стига чака помощи от някой.

Не ги дава Борисов, но ЕС не дава фондове на крадци и престъпници като БСП и ДПС. Други въпроси?

Е те тия шкафчета не се пълнят от крадци, а от въздуха прехвърчат пачки

Я СТИГА ПРОСТОТИИ!!! АМАН ОТ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ!!!

Идолът на прос...таците от Банкя винаги привлича себеподобните !

БГ медийте са също съпричастни за това,че ГЕРБ толково много се задържа да краде. На всяка крачка се отразява неговите заслуги,а професионално и чесно би било да раследват правителството а не непрекъснато да му правят Реклама.

Като падне от власт тогава да видиш медиите как се обръщат.....

Да те са в душата си продажници

Когато Орешарски стана премиер журналистка от БНР, мисля, че беше Катя Лещанска каза, че сега вече трябвало да обръщат повече внимание на властта, да разследват, да питат. А защо преди не питаха Борисов не стана ясно. Сега ще бъде същото. Ако случайно Борисов не е премиер журналята изведнъж ще се усетят каква е ролята им.

Още 34 дни до изборите за народно събрание.

Какво е поклоннически туризъм? Тоя е мегапрост !

Не щем фондове, не щем карантини, не щем магистрали, не щем имунизационни паспорти ни ваксини, не щем и 5G, не щем изтребители ни зелени коридори... Европа загни и в момента Герб ни дърпа към гнилото

Всъщност всеки път така е ставало

Верно че заминават....ама за Гроб...

Десислава Димитрова,която пише статията за премиера Борисов явно е една от многото" неотрални" "журналисти" ,които не са пристрастни за ГЕРБ и парички.