Борисов обеща на Пендаровски силна подкрепа за начало на преговорите с ЕС

Българският премиер обаче иска да види напредък в работата на съвместната комисия по историческите въпроси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже оправи прасетата вече се занимава с Македония все 1 "северна, югозападна.....", важното да е далеч от издънванията дето той и шайката му ГЕРБ забъркват постоянно в България!

Една кръв сме, затова сите сме българи, чужденците ако не са добронамерени, ще правят всичко, за да ни делят, "Разделяй и владей". От нас зависи, дали ще продължаваме да се делим или, ще кажем историческата истина. Едно сме. Да има много тиня за чистене, но друг път няма. Един любопитен момент от 713 г. Куберовите българи (сега Северомакедонските българи), са били в състава на Арабската ислямска армия обкръжила Константинопол. Обръщат оръжията си срещу арабите, когато последните нападат Загора (България). Следва битка в която Каназ Тривелий (Тервел) побеждава арабите, заедно с чичовците си, от Долна Мизия, така се е наричала тогава С.М. . В последствие и блокадата на Константинопол е ликвидирана. От 195 хил. се спасяват само 5 хил. Исляма е отблъснат, от Европа, за цели 7 века.

ББ: ,,Когато получим новите самолети F-16, които ще бъдат най-модерните в целия регион, ще можем да охраняваме и въздушното пространство на Македония. Казвам охраняваме, за да не излезе някой да каже, че ще ги нападаме'' Охранител, сър...

Няма какво да я"чистимЕ"Историята.Тя е ясна.Македонците трябва да са наясно и да си признаят,че и историята,и езикът им са измислени по идеологически,коминтерновски съображения.И дотам. Баце,много обещаваш,много даваш,много целуваш....чЕкай,чЕкай малце! Мицотакис се изказа по въпроса РСМ-че договорът от Преспа си е договор,но...!Гърция внимателно щяла да наблюдава и преценява,как се развиват и вървят отношенията.И чак,когато се убедели,че РСМ има цивилизовано и европейско поведение,ще одобрят евентуално присъединяване към ЕС.

Бойко Методиев Борисов е курва!!! На всеки ме го крéпи!!!

Човек без достойнство !!! Това , че казват не Северомакедонски , а македонски не противоречили на поетите задължения в Преспа ???!!! Това е наглост , типична за тези безродници !!! Шута в г... и право у Албания " они ке фатят и ке им е.. макята " . Вече усилено го правят !!! Пак ГРЕШКА !!!

Големо триене пак тука, крива дума не дават да се продума срещу диктатора.

И Пендаровски подкрепя ББ но анално, като кмета на Симитли!!!

Боце започна да ги страхува и да ги присъединява ,след като си закупи самолетите. Това е като некои реклами доведи един в нато или ес и получаваш бонус африканска чума.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ КОЕТО ВЗЕМАХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА!!! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ!!! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ ПРЕМИЕР И ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ДОРИ!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!!

А бе герберски комсомолец, защо се подиграваш на бившият комунист и активист на СИК др. Борисов? Не е правилно това от твоя страна.

Баце, поне да се беше обръснал ,за да не боцкаш Пендаровски ,с целувките си.Извини ли му се лично ,че го нарече Северомакедонски Президент.Извини се нали ! Той Баце Пендаровски е прецедент на цела Македония т.е.Северна + Пиринска + Егейска и като придатък + Луната.Къде е Пендаровски и стандарта на РСМ и къде е Бойко и ниският стандарт на живат в България? Несравними величини в полза РСМ и Пендаровски. Е това му е ясно на Баце и той чино се извинява.

И каква обща история може да имаме с измеслена държава като Северна Македноия ?! За пореден път българските политици показват , че не познават собствената си история !

Силата му е в обещанията. Никой не може да ти даде това което боко може да ти обещае....