Борисов: Няма да се откажем от хартиената бюлетина, защото не вярваме в машините на Мадуро

"Направете усилия за последен опит за връщане на здравия разум", призова лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Няма да се откажем от хартиената бюлетина, защото не вярваме в машините на Мадуро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е в България като член на ЕС да се гласува, както в другите страни на ЕС . Венецуелските Мадурки трябва да се забранят, защото манипулират избора на българите.

Тоя пръст си го заври отзад тикво.

Машините за мен простия пожарникар са като голям камък.

Всеки дърпа чергата към него си всеки си има цел

Боко мадуров е против мадурките? Дет съ вика това е шизофрения!

офф тоя дъртак нема ли да мре, вместо всеки ден да му слушаме тъпотиите?

Да гласуваме с вдигане на партийна книжка щом машините са проблем ! Баце форевър !

Един управител на голф-игрище плаче, че сме нямали (кои са тия дето са нямали?) достатъчно гласове против хартията. Леле-мале. Та той как си представлява - всинца българи, пардон "български граждани", тъпанарски израз отново възроден след 33 години, всинца ние-българите да търчим да изтръгваме хартиената бюлетина от ръцете на гласуващите Трюдо, Макрон, Ван дер Белен, Щайнмайер, Матарела и де що има държавни глави по света и околностите му, да им крещим, че не искат да се променят съгласно вижданията на променското задкулисие и да ги ступаме в своите и/или техните работни места по наш пример от последните месеци ... Смях в залата, няма шега, световен крясък ще настане и голям тупаник ще падне.

Смартматик е американска фирма с офиси в най-развитите държави и бързо развиващи се в света. Бойко иска да каже, че Мадуро контролира вота в САЩ, Сингапур, Тайланд ?

............Б О Й К О - 4 Е НА ХОД !

Машините на Мадуро са твой бизнес Буда.Руско турския газов поток за 2.8 милиарда наши пари са твое изпълнение Буда.Купените Ф16-Б70/ на хартия при непостроен авиозавод в Тексас за окло 3 милиарда без боеприпаси и оборудвани военни летища са твое изпълнение Буда.Пъченето с Теменужката на едно баирче над АЕЦ ,,Козлодуй” с лъже обещание за монтаж на двата блока са твои манипулации Буда.Публичните ти ТВ изявления за открити предизборно огромни количества газ и нефт край Силистар са твоите лъжи Буда.Истината е мадамата с детенцето от Барселона гейт Буда и секса с Мара Хари за 5000евра ,и стаята ти в Бояна с пистолет злато и валута също е истина и признато от теб Буда в интервю от един германски вестник.ПКП Карянчева бившата председателка на НС е твое цинично и политическо неуместно твое изпълнение Буда и т .н.и т.н.Истината за милиарди похарчени в магистрални лотове но нито една завършена магистрала при 12 годишното ти авторитарно управление Буда.Страхлив и жалък смешник си Буда гонещ кокала и протакайки нешата за личната ти отговорност и съдебно преследване.

ЩЕ БЛЕСНЕ НА НОВИ ИЗБОРИ , КОГАТО ХОРАТА СПОКОЙНО МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ , К А К Т О ТЕ ИСКАТ ! НО ВЕЧЕ пп-т0 , дб-то И СИЕ , ЩЕ БЪДАТ 4 - 5 МЯСТО , ПРЕД ИЗЧЕЗВАНЕ !

sawo

Ти самия си пред изчезване, заедно с България. Мафията те купува, мафията те продава. А ти си джафкаш за жълти стотинки и нищо друго не можеш да направиш.

Мадуро вече е на почит в САЩ, щото има нефт, който им трябва. А ти пак си назад с информацията...

Докато тея корумпирани са на власт начело с Боко кратуната,България няма да прокопса!

ПУ-ТКО-ДЕРОВ НЯМА ДУМАТА , КЪШ !

Е този е предател

Що такава комсомолска непримиримост??? Та нали вие купихте и докарахте машините! Забраааави ли сте май! Кой беше "съветника" по процеса на въвеждането на вот стил "мадуро"? Ще не се посипеш с пепел пак после да се пъчиш?!

Боци, какво скачаш на Николас Мадуро, същият си като него , но си малък мадурко и той е почнал като теб като телохранител, само че ти не си пуснал още българска кръв, но както си тръгнал и това може да предизвикаш. Иначе същите номера ни въртиш, все едно сте си плюли в устата с Мадуро.

Борисов:бихме ги с техните машини.Когато въведоха машините ПП още ги нямаше,а фирмата Сиела и машините ги избраха Борисов и ГЕРБ.Така че правилно е да се каже от мутрата:бихме ги с нашите машини,но той си е доказан лъжец и не се учудвам въобще.

А той дали си е направил справката, че машините с които гласуват в щатите са развита версия на тези на Мадуро. Най-вероятно си трае по този въпрос

Сбогом Кокорчо. И да знаете, въобще няма за ми е мъчно за вас.

Г-н Борисов незнам кой е Мадуро, ама сега в момента спрямо българския народ се разиграва схемата "КЛАТУРО" . Среднодневния разход за издръжка на Народното събрание е 275 000 лева, а се разиграват такива циркове, и в същото време няма пари за жизненоважни дейности за българския народ !!!!

Ха сега да каже директно "кой му счупи държавата"? Не е ли този, който "счупи" редовното правителство , без да мисли, че идва зима и кризисен период за света... Не е ли този, който спечели изборите, но не може да направи правителство и се държи като слон в стъкларски магазин

Грачат в един хор Борисов, Дога и Нинова.

Цялата Държава от Президенство през Парламент Министерства Армия Полиция до последния падар е запълнена с руски кавали Докато не се премахнат България няма шанс

"Искаме същите машини, като в Щатите, да дадат пари, да гласуват и да ги купим", отсече Борисов на брифинг в партийната централа." Бате Бойко удобно забравя, че по-голямата част от машините които се ползват в момента бяха доставени благодарение именно на него при последният му кабинет. Като допълнителните бройки които получихме са на същата фирма! Тъй че сам да се обвинява за машините на Мадуро. Колкото до нови машини, защо призовава да се дадат пари вместо да си ги поръча за своя сметка? Все пак вече бяха проведени парламентарни избори и именно герб са първата политическа сила. Тъй че топката за кабинет и големите решения са в неговите ръце!!! А по отношение на американските машини е те са собственост на фирма от Венецуела основена от един от бившите им диктатори. Като до ден днешен все още фирмата се спонсорира от властите на Венецуела, тъй че дали машините ще "американски" или на Мадуро е все тая!!!

Борисов купи машините, изпълнявайки решение на Народното събрание, прието от ИТН, ИБГНИ, БСП и ДБ. ГЕРБ и ДПС гласуваха против това решение.

когато борисов купи машините ИТН, ИБГНИ още ги нямаше в Българската политика. Оправи си последователността на събитията.

греп Държат Всички "Национални" Медии, Големите Медии И Методично Разпространяват Лицемерните си Лъжи И Интриги До По Голямата Част От населението На територията. Вдигат Пушилки, Димна Завеса С Безобразните Си Решения И Умишлени Скандали, За Да Може В Същото Време гълабарника На пРезидента(брат близнак на бОйкоу) Да Продължава С Още По Големите Си Безчинства и Безобразия, Постоянно Превишавайки Правомощията си, бОйкоу Е Доволен, Заповедите От "статуквтото" Се Изпълняват, И той Не Носи Отговорност, Не Че И Някога Е "Носил" Де, Но Все Пак Официално Зад Решенията Стояха министри на греп и ко..

Машинно гласуване Според решението на парламента в избирателните секции в страната с 300 и повече избиратели ще се гласува само с машини. Изключения все пак ще се допускат и бюлетини ще бъдат отпечатвани. Те обаче ще се ползват само при непредвидени външни обстоятелства, когато машинното гласуване се окаже невъзможно. Освен това с хартиени бюлетини ще се гласува в секциите с по-малко от 300 избиратели, при гласуване с подвижна избирателна кутия, в избирателни секции в лечебни заведения, домове за възрастни и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги; в избирателни секции на плавателни съдове под българско знаме и в избирателни секции извън страната, за които са подадени не по-малко от 300 заявления. Машинното гласуване беше предложено от „Има такъв народ“ и беше подкрепено от БСП, "Демократична България" и "Изправи се! Мутри, вън!“. До момента във всички 9400 секции с над 300 избиратели, които са предимно в областните центрове , имаше възможност за гласуване както с машини, така и с хартиени бюлетини. Първоначално ДПС също подкрепяха идеята за машини във всички секции. От „Има такъв народ“ бяха предвидили избирателят да гласува с хартия ако изрично попълни писмена декларация за това. Движението за права и свободи настояваше изборът да не става с документ. В крайна сметка възможността за избор отпадна, а ДПС и ГЕРБ гласуваха против машинното гласуване. При отчитането на резултатите ще има видеонаблюдение, като за осигуряването му ще отговаря Министерският съвет, а за правилата - Централната избирателна комисия, реши още парламентът.

Типично в негов стил - вчера едно, днес обратното.

КОЙ КУПИ МАШИНИТЕ ? Т И К В А Т А.

Борисов купи машините, изпълнявайки решение на Народното събрание, прието от ИТН, ИБГНИ, БСП и ДБ. ГЕРБ и ДПС гласуваха против това решение.

знаем, че искаш хартията, понеже без нея платения ти вот не върви. с някакви 20 процента няма да се върнеш на власт. КАРМА-та ше те гони до дупка, дейба и дяволското изчадие, ама си толкова тъп, че кратуната тиквенска няма да уври, поне не в този ти живот.

Счупи ги осъди ги ! Ще те арестуват те ,Мата Хари искат а ! Боко отмъстителя Тиквата ги мачка като валяк ,Кирето трепери Киркова се насра!

Да ти сера в устата..

Страх тресе Бочко Борисов ,голям страх.Даже Гешев каскета се ослушва ,защото започва международно разследване от партньорски служби на Руско - турския транзитен газов поток през България,където бившия комунист,сикаджия и министър председател Борисов зарови 3 милиарда лева,вместо да се монтират двата блока в АЕЦ ,,Белене” или АЕЦ,,Козлодуй”.За това с помоща на партньора си ДПС и навелата се пред Борисов Корнелия Нинова променят изборния кодекс и залагат на хартиените бюлетини ,които им гарантират далавери и покупки на гласове с цел спечелване от ГЕРБ на новите избори след 3 месеца и връщане на статуквото с опазване на Борисов и кликата му от съдебно преследване.Голям страх тресе страхливия и без това Борисов от международно разследване ,който с Путин и Ердоган въртеше кранчето в Турция през 2020 г. при пуска на газовия поток.

Само питам. По времето на чие управление се купиха първите машини и кой взе решение да се купят точно тези?

Обаче Киро мноо тъп баце!

Веднага отговарям - купи ги другарят Боко Тиквата чрез Сиела (и съответната "благодарност). Като от участващите шест фирми офертата на Сиела е...най-високата. Което не пречи днес на Тиквата да твърди, че това са машини "Мадуро ". Нищо, че на машините пише "Made in Taiwan" , и че софтуерът е от същата фирма.

По време на Борисов купил за 2,8 лева фките на хартия и построил на Путин газопровода за 3 милиарда БГ пари.Тогава той разреши чрез депутатите си купуването на машините за гласуване произведени във Венецуела по лиценз на САЩ.Днес в неговия каруцарски стил на говорене тези машини ги нарече Мадуровки.Простия човек си е прост даже да е Премиер или издокаран от царя Симо и Гоце за псевдо генерал ,без нито една заслуга за род и Родина,ако не се счита СИК и личната му охрана на Тато Живков и царя Симо.

Борисов купи машините, изпълнявайки решение на Народното събрание, прието от ИТН, ИБГНИ, БСП и ДБ. ГЕРБ и ДПС гласуваха против това решение.

ДПС и Бойко Борисов ИСКАТ да изолират Българите от чужбина. НО не и българските роми от турция!!!!,.

Махай се, бе. На паветата в Банкя си омръзнал вече.

Герберастите лъжат отново. По време на изборите има представители на всички участващи партии. Ако имаше разлика в гласовете, щяха първи да нададат вой още на място.

Боко, ще има ли пак предизборна визита при Ердоган? Да се разцелувате под двете турски знамена?

РЕВЕТЕ , НЕ РЕВЕТЕ , ПАК ЩЕ КАЦНЕТЕ НА МОЯ ! СВИКНАЛИ СТЕ !

Я да видим на кой частник са дадени, опа Сиела - фирмичка, която 13 години я хрантутите вие и печели всички държавни поръчки? Не разбирам от какво се оплакваш чичка? На всички е ясно, че искате служебна победа на следващите избори, всичката друга лакърдия е безпредметна.

но аз мога да те оправя

Хаааа, най-големия измамник, чиито съпартийци/подчинени влачеха чувалите с бюлетини по изборите (доказано и заснето) тръгнал да ми говори за честност... Машината си е машина, независимо дали е на Мадуро или на Тръмп, въпросът е как се работи с нея... И тук е ролята на контрола... Ама не ви изнася, защото с машината не можете да манипулирате бюлетини (до над 10% сгрешени хартиени, защо сега няма сгрешени), а пък на партньорите ви от ДПС не говорещия български електорат ще гласува по лесно, както и избирателите на БСП от "третата възраст"...

Б О Й К О , СЪСТАВЯЙ КАБИНЕТА И ГИ РАЗКАРАЙ ТЕЯ МУШМУЛИ !

За какво са му машини, ще иде пак при Ердоган да моли за вота на турския електорат! От там ще си вземе нужния процент!

Каква наглост, има вече машини но не господинчото иска други от Сащ. И сигурно фирмата, през която да мине закупуването им ще е някоя от неговите. Тоя само харчи пари и то чужди, нашите! Чужди пари, лесно се харчат. В тази криза, би трябвало да е по-разумен пред електората си и другите които не искат да гласуват за него. Мошенник!

Само с хартиени бюлетини гласуват в нормалните европейски държави. Лъжците, крадците и мафиотите от ПП и ДаБ иска да фалшифицират изборите с машините на Мадуро.

ГЕРБ и ДПС настояват за хартиени бюлетини. Изводите са очевидни.

"в нормалните европейски държави

И нали ти ги купи тези машини бе мутро

Борисов купи машините, изпълнявайки решение на Народното събрание, прието от ИТН, ИБГНИ, БСП и ДБ. ГЕРБ и ДПС гласуваха против това решение.

Значи е изпълнил волята на суверена, както се обяснява тая гербаджийска пача.

Къде е сега суверена на ИТН въвел електронното гласуване миналата година? Слави Трифонов открито работи за президентска република. Машините преизбраха президента. Вече може да ги изхвърлите. Направо при партията на Трифонов.

Ако ще и с букви до Луната да пишеш .пак ще си останеш трол нещастен

Пречи ви на пропагандата ли?

Купил ги е но явно не са минали през неговите фирми касовите бонове. А сега ще минат и може по-скъпи да вземе.

Долен корумпиран задник! Това си ти

Е нали не ви трябваше бюлетина за да спечелите БЕ тиквун, вчера друго говореше ... днеска пак започна да лъже !

Борисов, ти си пълен идиот Ти си мандрахуйо, вече и пишката ти не става! Грозно, уродливо същество, без грам мозък и нито една полезна гънка! Културният човек не говори с просташки наименования за президента, който и да е той! Майка ти не те ли е научила, нали е била учителка?

БЮДЖЕТА! ЛИЧНИТЕ ВИ ДРАМИ НЕ НИ ВЪЛНУВАТ! КОЛЕДА НАБЛИЖАВА И ПО ПЛОЩАДИТЕ ЩЕ ИМА ХИЛЯДИ КОЛЕДАРИ С ПРЕНИШКИ СУРВАКНИЦИ...

ха да видим тогава и с бюлютини на хАртия и с "мадуровки" каква ще бъде работата ... Да, задължетелно с глоба за негласуване 50 лв за начало ! Само на твърди ядки и черупки ще ми станат !

ГОЛЕМА ДРАМА. И ПРЕЗ ФЕВРУАРИ С ТИЯ ФАЛШИФИКАЦИИ КАТ ВЗЕМЕТЕ 2-3% ПОВЕЧЕ КВО БЕ, ТУМБАк? ТВА НЕ СА ДЪРЖАВНИЦИ!

Машинно гласуване Според решението на парламента в избирателните секции в страната с 300 и повече избиратели ще се гласува само с машини. Изключения все пак ще се допускат и бюлетини ще бъдат отпечатвани. Те обаче ще се ползват само при непредвидени външни обстоятелства, когато машинното гласуване се окаже невъзможно. Освен това с хартиени бюлетини ще се гласува в секциите с по-малко от 300 избиратели, при гласуване с подвижна избирателна кутия, в избирателни секции в лечебни заведения, домове за възрастни и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги; в избирателни секции на плавателни съдове под българско знаме и в избирателни секции извън страната, за които са подадени не по-малко от 300 заявления. Машинното гласуване беше предложено от „Има такъв народ“ и беше подкрепено от БСП, "Демократична България" и "Изправи се! Мутри, вън!“. До момента във всички 9400 секции с над 300 избиратели, които са предимно в областните центрове , имаше възможност за гласуване както с машини, така и с хартиени бюлетини. Първоначално ДПС също подкрепяха идеята за машини във всички секции. От „Има такъв народ“ бяха предвидили избирателят да гласува с хартия ако изрично попълни писмена декларация за това. Движението за права и свободи настояваше изборът да не става с документ. В крайна сметка възможността за избор отпадна, а ДПС и ГЕРБ гласуваха против машинното гласуване. При отчитането на резултатите ще има видеонаблюдение, като за осигуряването му ще отговаря Министерският съвет, а за правилата - Централната избирателна комисия, реши още парламентът.

ГЕРБ и ДПС

Единствените нормални партии в България. Всички останали са с един корен и един кукловод.

Да, беше ясно, че герберастието ще се извъртите и ще почнете да наричате ДПС "нормална партия". Въпреки нещата, които Борисов лъжеше преди.