17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя не е сбъркал а се е пошегувал . Боко никога не бърка , дори да го спипат .

Тикво скрйсе докарани до просешка тояга 12 години стига кражби и лъжи

Баце копай си бостана с тикви и лъжи само тях

Лошото е че този шегаджия ще го забравиме също като Иван Костов и ще потъне в забрава и никой няма да му потърси сметка за краденото. Сега зорлем се тика със тъпите си изказвания и си го набива сам! Ама то алчността и наглостта граници нямат.

И така минаха 12 години. В шеги и закачки.

Еййй, голям шегаджия бил тоя пъпеш бе! На шега ни занули последните 12 и повече години!

Eee, Баце бил голям шегаджия. Като в оня виц.

Бацеее Баце , един голям майтап си !

Толупа си е толуп.Бил се шегувал.Абе простак кой те бръсне за слива бе.

Ох, паднах от клона от смях! Този се оказа голям шегобиец, а си е и просто убиец. “Партии, които не лапат”. Ох, умрех от ташак!

Другарю, ти вече не знаеш какво говориш! Хайде в пенсия!

ще гласувам за Тиквоний. Ха Ха.

Напълно е прав Бойко, но Ганьо обича да го лъжат!

Трътлестата пиарка се чуди в кое село да събере няколко общинари да му слушат тъпизмите.....

Единственият начин да се размине с панделата е Карлуково!

Долни комунисти сте, намразихте Бойко и Гешев, защото ви подгониха да ви съдят, да ви разследват криминалната приватизация, ограбването на пенсионните фондове, отрязаха ви от евросредства. Вие комунистите, понеже мразите работата, а обичате готовите пари, пощурявате, щом видите много пари на едно място. Кирчо и Кокорчо са проект на БСП, както и Стефан Янев, защото скоро БК(С)П няма да събере и 4 %.

Да не си пил лудо биле?

Боко е най големия българомразец и комунист верен на Русия. Мрази ни толкова много, че 10 год ни трови с пестициди и той си го призна, справка жабата и тенджерата

Баце ,нито Слави Трифонов повече ще направи концерт на Орлов мост или някъде другаде в София, нито ти ще станеш отново премиер !!! Загуби и то жестоко ,приеми го !! Апропо, коя е Мата Хари??? Баща ли си на детето на мис Гащи в Барселона, а ??? Кажи си ,може и да ти олекне ,но повече ба власт, ти с Александър Сталийски, НЕ !!!

Какво ще кажеш за лабораторията на Капитан Андреево от 10 год.са ни тровили нас и децата ни по твоето управление! И това ли е майтап ? Явно са се раздавали добри комисионни за да си затваряте очите ! А ние сме се хранили с пестициди 10год.голям майтап!

Фирмата е от октомври 2021, бе тъпак

Гербаджийски депутати на промоция!

Той и бай СТАВРИ много обича да са шагува Най добре са смей тоя дето е най отзад сиреч СТАВРИ

Хайде измислете нещо ново де, стига вече с бай ти Ставря, изтърка се. Червени идиоти.

Значи и когато плюеш по Кирчо и критикуваш управлението му , пак се шегуваш! После Кирчо и правителството му били мафията е това беше голям майтап! Корлеоне казва че не той , а друг бил мафията! Ха, ха това си беше майтап .С управлението на Кирчо мафията си имала държава ха , ха! Аз пък мисля че в твое лице мафията си иска държавата обратно!Ха, ха

Долни комунисти сте, намразихте Бойко и Гешев, защото ви подгониха да ви съдят, да ви разследват криминалната приватизация, ограбването на пенсионните фондове, отрязаха ви от евросредства. Вие комунистите, понеже мразите работата, а обичате готовите пари, пощурявате, щом видите много пари на едно място. Кирчо и Кокорчо са проект на БСП, както и Стефан Янев, защото скоро БК(С)П няма да събере и 4 %.

Този,който пазеше бай Тошо да ни дава акъл.Срам

Значи всяка дума на Бацето е шега!Ами той и така ни управляваше , на майтап!

И заявлението му, че няма да подкрепи може да е майтап. Може да си говори каквотро иска, вие чакате с влажен поглед да махне с лапа и да ви повика на пилона.

Докарахме я до там, ББ да е моралният компас на това НС. Всички други треперят от избори и са готови на всякакви извраения само и само да избегнат мнението на публиката.

Голям , тлъст лъжец!

Ама как само го чакате с влажни очички да ви гласува кабинетче :)))

осъзнал, че сам си направи харакири - прати Каскета да арестува съветници на Президента, той се ядоса, вдигна юмрук и Баце отече в канализацията. Върви натам, че Радев ще управлява поне година със служебни правителства, а Баце ще подсмърча обидено под магнолията. Хак да му е! хе-хе

Тоя си мисли, че ако вземе властта, понеже е чихуахуа на Путин, ще ни пуснат евтин газ и нефт. Селянин, ограничен мироглед но развит инстинкт за самосъхранение и пълнене на джобове

БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО,БОКО ТИКВАТАААААААААААА

Пълен дебил. От толкова време на власт явно се оглупява.

Шегаджия

Абе, Тиквоний, не изглеждаше много шегаджия, когато го каза... Но ти си ветропоказател, знаем... и преди си правил завъртания на по 180 градуса - сутрин кажеш едно, а следобед - точно обратното ;)

Аз пък предлагам таван на партийните субсидии. Максимум 200000 на година. Даже и това може да им и много

Педер@аст ! Ха, ха ! Пошегувах се !

Ееее, случва се човек да се пошегува. Той и другарят Живков се шегуваше на навремето :)

Толупа ...пак влиза в ролята на "Бойко-ВЕЛИКИЙ",!! Абе,... ГЛАВАНАК ...Цецу -Гуменката иска да те ОПРАСКА с 200 в дупарата ....не чуваш ли какви ги забърква срещу ТЕБ : Пита публично КЪДЕ са 3-те Милиарда за Турски поток ....в чекмеджето ли са бре,... да ти Е.П.М проста Тикава!!??;)

Голям майтап пада, само като го видиш и кажеш "господин" и те напушва такъв смях, че не можеш да продължиш.

Онзи ден и аз се пошегувах с Боко Тъпото като написах, че е пълен идиот и ненормалник. Днес обаче казвам, че не съм се шегувал - Тъпото наистина не е наред с главата.

Нагъл лъжец! Върти си задника на 180 градуса, дано някой го опраши....

Той каза че някой се е пошегувал и със снимките

"Борисов съобщи, че ГЕРБ ще предложи таван в цената на бензина до 2,70, лева." Утре ще каже и че с това се е пошегувал...

Така ли ще ти каже?

А колко си нагъл и крадлив само…

Не думай....

При пълния хаос с отстъпките за горива тип тоя може, оня не може, отново Боко ви дава решение на проблема! Тъп бил, еднокнижник бил, лош бил ....

Абе ти си голям тъпанар като дъртия комунист

Бойко ще направи коалиция с Възраждане, Възход, ДПС и отцепниците от БСП на Нинова.

И с гъза си.

бих направи коалиция с гъза ти, малко майтап да сторим, а?!!!

От простоминистрите на ПП най-много се прекара дедо Еконтий, купи си министерство с изтекъл срок на годност.

Че кой ти иска корумпираните отрепки за подпора на правителство. В миналото сте.

Ти си гледай Мунчака!

Що не идват тия избори, да те изметем веднъж завинаги!!!

Муци! Или януци...., а може и Куци...

Бай Танас от ДСБ искаше да закрива БСПсъс закон, а сега се натиска да прави коалиция Червените дебили на Курнела. Усладиха му се четири заплати на жужето от ДСБ и както каза самия той, който и каквото да прави винаги е за пари. Тъй де Бай Танасе, принципите са за вековете, изгодите за нас!

Имах съмнение като казваха, че си сменя решенията по три пъти дневно, но вече не! Не е редовен, кух бидон!

друго си е киро канадеца, той никога не излъга за нищо

Е ГОЛЕМ бе мишоци!!! Не могат да му стъпят на малкия пръст! Откакто не е на власт, летиме по нанадолнището, инфлация до небето (започна далеч преди войната), тотално нищоправене (всички инфраструктурни проекти са тотално заебани), усвоени милиарди без покритие ....!!! Да ви еба и промяната!!! БОрисов бил лош!!! Само можем да мечтаем за нормалната държава, която имахме при Борисов.

Яко пристастен. Браво!