Борисов: Ние с "Да, България" изпълняваме исканията на ПП, няма да имаме министри

"Не познавам тази жена, поне футбол да сме играли", каза той за Ивайла Бакалова, свидетел по "Барселонагейт"

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Ние с "Да, България" изпълняваме исканията на ПП, няма да имаме министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятен театър, само и само да са отново в управлението.

и що гласувах за вас?

Има и други плашещи моменти Лельо: например съм свидетел, как отявлени противници на ГЕРБ, които не харесват и ПП приеха мантрата, че е добре да има правителство на всяка цена. Това им е определящо и оттам изхождат и осъждат всеки, който е против този политически Франкенщайн. Апропо: дами и господа, когато гледате телевизия, особено тези трибуквените, имайте силно критично мислене и не възприемайте нещо като абсолютно вярно, само защото е казано по телевизията. Някакъв режисьор бил обяснил много добре, как видите ли трябва да има правителство. "ЕВАЛА". Явно режисьорите са еквивалент на ментори, политолози, мъдреци. Искам да призова всички, които имат глави на раменете ДА НЕ слушат какво им се казват разни политици, че трябва, а да гледат същите какво правят! Ама Асен Василев бил много умен, дай да го слушаме? НЕ! Вижте първо какви ги върши, вижте записите, какво възнамерява да прави, дори каза, че застава зад думите си. Той и Костуфф беше много умен, пък кви ги свърши помните ли?

Най-плашещото е какви ще ги надробят за следващите 3-4 месеца. 1. Факт 1: всички тези мезрзавци в парламента успяха да озлобят и настроят харата един срещу друг. Ако не подкрепяп войната си русофил и купейкин, ако я подкрепяш си евроатлатнтически боклук. Горе долу това са двата лагера независимо, че вторите са много по-малко , но много по-кресливи. 2. Факт 2: Министър на отбраната става откровенно про украински фен. Може да се очкват одобрени всякакви решения за подкрепа на войната. Освен предоставяне на територия, изпращане на военни части, тежко военно оборудване и България ще стане цел. Апропо американските военни от 10 000 вече са 40 000 в базите в България. 3 Факт: Конфликтът се разширява и задълбочава, след избиването на украинската армия ще трябва други войски да я заместат, най-късно до есента. Естествено може да размишлвате, че няма да са западняците. 4 Факт: Какво стана с Украйна? Изчезна така наречената най-добра армия в Европа над 400 000 и добре оборудвана. Изчезнаха градове, заводи. Пълни гробища с мнади хора иструмент в ръцете на англосаксонците. 5 Факт: Русия няма да отстъпи и подготвя времето за смяна на Путин с доста по-радикален военно любец. Позволяването на Пригожин да говори открито против ръководствотона военното министерство е показателно и стряскащо. Така че мили хора ние ще се плюем за 3 месеца С ПП и Герб ще станем участници в този западен конфликт и ще ни пукат ушите. Тогава ще бъде късно за каквото и да е, просто ще си понесем заслуженото. Бъдете здрави.

ти да не си мъжка? Така сладко ни говориш за армия, въоръжение, знаеш бройката на военнослужещите американци в България, знаеш кой ще наследи Путин...

"Борисов: Ние с "Да, България" изпълняваме исканията на ПП, няма да имаме министри" Ако съществува изобщо това уродливо двуглаво правителство уж само на Продължаващите Падението само ТИ с Гроб ще сте виновни! Пълните Помияри изобщо НЯМАТ никакво право да управляват! Освен, че хората не са гласували за тях, а са фалшифицирали изботите,те са и държавни предатели и чужди шпиони!

Това е резултата от търчането всеки ден в американското посолство!!!!!! За да си запази задника тиквата клекна със свалени гащи!!!!! Пълна цигания , боклуци , педераси и тем подобни продават държавата!!!!!!! До кога ще ги ТЪРПИМ??????

На местните избори. ППДБ изтича в канала. Те са некадърни на две прасета, храна да разделят. Курнела източи БСП, вече отива на 4%. Възраждане, първа политическа сила.

Много ми се доака и реших да акам тука ак ак ак

Боклук

Тук виждам хора, подмокрени от кеф, че Баце е изгорел. Всъщност пропускат много важен момент. Банкянския хитрец им го нахлузи с 200 на променените. Ще обясня - тези леваци не могат да се справят с управлението на държавата в нормални условия, та камо ли сега. Давам им макс 3-4 месеца с инатенето. И така ще се усерат, че на следващите избори, може и да не са въобще в парламента. Вижте ги, та те са изцепка върху издънка, без почивка. Баце си върза гащите, да не го гонят, направи се на отговорен и ги остави да операт пешкира. Кирчо и Кокорчо са толкова тъпи, че не разбраха какво им се случва.

освен ако получат външна подкрепа. как се беше и зразила татчър - "кучи син, ама наш кучи син"

Да така е, но най-плашещото е какви ще ги надробят за тези 3 месеца. 1. Факт 1: всички тези мезрзавци в парламента успяха да озлобят и настроят харата един срещу друг. Ако не подкрепяп войната си русофил и купейкин, ако я подкрепяш си евроатлатнтически боклук. Горе долу това са двата лагера независимо, че вторите са много по-малко , но много по-кресливи. 2. Факт 2: Министър на отбраната става откровенно про украински фен. Може да се очкват одобрени всякакви решения за подкрепа на войната. Освен предоставяне на територия, изпращане на военни части, тежко военно оборудване и България ще стане цел. Апропо американските военни от 10 000 вече са 40 000 в базите в България. 3 Факт: Конфликтът се разширява и задълбочава, след избиването на украинската армия ще трябва други войски да я заместат, най-късно до есента. Естествено може да размишлвате, че няма да са западняците. 4 Факт: Какво стана с Украйна? Изчезна така наречената най-добра армия в Европа над 400 000 и добре оборудвана. Изчезнаха градове, заводи. Пълни гробища с мнади хора иструмент в ръцете на англосаксонците. 5 Факт: Русия няма да отстъпи и подготвя времето за смяна на Путин с доста по-радикален военно любец. Позволяването на Пригожин да говори открито против ръководствотона военното министерство е показателно и стряскащо. Така че мили хора ние ще се плюем за 3 месеца С ПП и Герб ще станем участници в този западен конфликт и ще ни пукат ушите. Тогава ще бъде късно за каквото и да е, просто ще си понесем заслуженото. Бъдете здрави.

Киро тънко изигра Прост Бою и го принуди хем да го вкара в политиката, хем да му изпълнява безусловно всички искания, хи хи хи! Герберастието газ пикае, но до седмица вече ще са станали заклети привърженици на ППДБ, щом като тиквеното им Боче вече е гащи и дупе с тях. Герберастието принципи няма, герберастието обича да го ебат с 200 и затова продължава да си гласува за осъждания вожд комунист, който не пропуска да ги направи на прости путки след всеки избори, хи-хи-хи!

Ако му кажат да си смени пола сигурно и това ще направи. Пъълна загуба на гласове за всички които са гласували за кратунчо

Христо Иванов не се е отказал току така, все ще намаже нещо!

Абе де ги сега послушно гласуващите глупаци, които обясняват как "ако не гласуваме, е по-лошо"? Видяхте ли се какво направихте този път като послушно изтичахте да пуснете бюлетинка, че отново едни и същи доказани мошеници да не останат без работа и пак да ви правят на балъци, глупаци малоумни?

Бат Раде в няма да им вземе мандата, гледай сейр. Все по-забавно става. Ще иска да го им пиичнат, а той само това чака. Създава ново 20 с нова партия и изчегъртва всички на новите избори.

Ти да видиш

Благодарим ви, че пак ни го натресохте Тиквоча, че той да ни натресе и ППДБ/ДПС, герберасти.

Бете боко го държат за орехчетата, а той си мисли че няма да носи отговорност когато цялото правителство отиде в канала.

Ние с да България изпълняваме заръките на американското посолство

Това,че Герб и Да България нямат министри в този проектокабинет го разбирам,но не разбирам какво ще прави Мария Габриел там? Кафета ли ще разнася?

Ще серат върху нея. Тя и без това е достатъчно тъпа за да не разбере какво става

Този крадец, тази торба с лайна,, продажен плъх и мазен плужек трябва да е в затвора и да бъде онождан от мангалите там а не да ми прави правителство на България. Мръсен, смрадлив изрод.

Бойко е яко наведен!

продължавайте промяната до последния българин

Боко е толкова загазил, че ще си легне и с ДБ и с ПП

За Боко ясно, но ПП как са загазили... По-зле от управление на службите отвън няма за някоя държава. По-голямо провинение е само ако избиеш хора.

по боково време.

ДБ изпълняват нарежданията на САЩ

ГЕРБавите уруди, заедно с ПП-ДБ за баце висчко правят, и ше го изперат, и ше го измият. А след това - Човека взе парите, каза чакай малко, хвана самолета, дръжте му петите....

И дупе дава Тулупа само да не му свалят имунитета!

Не ми пука за любовниците на Бойко и колко деца има от тях. Важно ми е да не се съгласява за съставяне на правителство с Подмяната. Бойко ти си Смачкан Чесън. Дръж се като мъж, все на такъв се правеше а излизе шут и пъзльо.

Този субект сложи кръст на собствената си партия!

RIP Герб, живя охолно, весело и честито. Но се опияни от власт и пари и сам си надяна примката на Сащ и предаде Богу дух.

Щом няма представители на истинските българи в Парламента, време е ние да да си кажем ТЕЖКАТА ДУМА НА ПАВЕТАТА! Вън на всички партии

Бойко прояви мъжество и тропни с юмрук на масата и кажи НЕ НА ПРЕДАТЕЛСТВОТО! БЕЗ да влиза Герб в тази измама с ПП. Бойко това сториш ли го, партия Герб приключва. ПП знаят, че са на издихание и това им е за последно, и затова не ги е страх и настъпват. А и добре ще им се плати от Посолствата.

PEYTSCH

С какво ви натиснаха така силно че се предадохте и сега лежите по гръб ? Срам няма ли във вас ?

Срамно, позор! Това е подигравка с гласувалите за ГЕРБ-СДС.

Борисов да се маха и от порламенга и от държавата. Предаде депутатите си . Предаде народа който гласува за него . Унижава всеки ден депутатите. Говори простотии и небивалици всеки ден. Обсолютно неадекватен човек. И се чудя до кога ще се излага . Защото той - излага и семейството си в което се кълне. Изперкал е до безкрай.

Ти предаде избирателите си!

И така заради тази тиква вече напълно узряла, която ще я отсекат след съставянето на правителството, ще имаме правителство изцяло на ПП, а ГЕРБ ще се подчини на тиквата. Всъщност герб би трябвало да престанат да го третират като шеф след като се факто е пленник на ПП.

Сменя ги но все с дърти пръчове с пари. И дега свидетел- светила им- и на кой първо каза Рашков 100 имота?! Офф И Банкята и тази са б.клуци

Бо.ко досега като Премиер в НарСъбрание дори не влизаше- сега депутат стана?! Игри- мръсни игри

Ами ще изпълнявате разбира се ! Така трябва ! ГЕРБ и ДА България да си бяха направили тяхно правителство и тогава да си слагат който искат !

Ще го изиграем курвенската. Ще направим правителство, а после ще гласуваме да падне имунитета на Баце. И той от отчаяние ще провали председателството на Габриел, та в Брюксел да го разнасят като пълен идиот. И хем ние ще кажем, ето видяхте ли, няма сделки с Борисов Само така може да се очистим от петното със записитв.

киро парапетов няма полезен ход.. боко също се е осрал но той е бащицата и има още уроди дето го виждат като Исус Христос и господ на земята...

Заформя се коалиция от мутри и соросоиди, които се борят с комунисти, националисти и турци. Сега ако някой ми каже ,че сме нормална държава.

Борисов си е бандит за затвора, с или без имунитет.

Досега дпс и възраждане са казали че ще призоват на протест избирателите си, бсп и итн ще дойдат сами, много хора излъгани от пп и герп също, забравете да правите колониално правителство на националното предателство, засрамете се

И баце май го закърши. Щом не дава имунитета Явно се притеснява от нещо.

Боци са го гепили за топките и скача като е ван нерез на дръво

"Да България" как се превежда на английски? "Yes..."

Това вече ни е в повече

Парашутистки и СИК част 2. Просто отврат В Дубай с Бож.ОФФ сега др филм. Бо.ко досега като Премиер в НарСъбрание дори не влизаше- сега депутат стана?! Игри- мръсни игри

Борисов, нерез еблив, казвай с мой пари ли купи къщата на курвето, защото съм приготвил клещите- ще те скопявам

Споко не е негово детето, защото той е педал. Него кмета на Симитли го е ебал с 200 :)))

За Козяк е перфектно, когато политиците ни са крадливи и алчни. Получават три в едно - покорство и раболепие, разсипана държава, по-скоро територия, плацдарм и едно сломено и бездуховно население, а не достоен народ.

Бистришкия тигър на мачле с МИС-ка. :) ... Чегъртаният Бойчо Изпълнител на чегъртащия Кирчо. СмЕх! Включете ПЕРАЛНЯТА!