Коментари - Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10% | Днес.dir.bg

Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10%

"Само ще катализираме разединение с моя кандидатура", заяви лидерът на партията в Ловеч

Обратно в новината

Коментари - Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10% | Днес.dir.bg

Коментари

Правителството с измисления премиер е на ГРОБ, полицията с т.н. менистър е на ГРОБ, де що се огледаш виждаш как ония продажници и крадци от ПП и ДС гласуваха да се назначат хора на ГРОБ и ДПС. И виж ти сега Баце се "плуаши" оти може да стане ала-бала с машините. Ама как, ве. Нали и машините са ваши. Опааала, извинете, той ни утешава, не бойте му се, машините напълно независимо ще гласуват реалистично, т.е. за нас. А ние сме Народа, т.е. народа това съм АЗ. Как беше свършил оня дето беше го рекъл първи. Ами четете историята, ве.

Корумпирани, по-корумпирани, най-корумпирани... ГЕРП! Докато ги има няма да има бъдеще за държавата.

ала*бала има само с ГЕРБ и агент Буда.

Боже Господи, не пак този идиот..... Какво сме направили Господи, че ни наказваш пак!? Трябва веднъж за винаги да го махнем тоя! Заедно с Пеевски са най големия кошмар на тази страна! Готов съм за всякакви действия срещу ГЕРБ и ДПС! Трябва да бъдат забранени, и да се направи тази забавена лустрация!

Много ясно, че ще ви говори против машините, защото БАЙ ГАНЬО ОТ ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ не може да ви направи бележката от машината невалидна. За пръв път чувам, че Информационно обслужване, която се занимава с държавни поръчки откакто този индивид се е пръкнал, е фирма на ППДБ. Вервайте му.

Предварителна подготовка

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

. Само с масово гласуване можем да променим нещата. Ако не, с бой!

Нищо няма да промениш с гласуване при сегашната система, с бой още по-малко. Населението трябва да се ограмоти политически и да приемем нова конституция и политически модел. Това е единствения път напред. Това което предлагаш е запазване на статуквото или път назад.

дебела. След жена на годината, остана само патриарх да станеш. Там се кандидатирай. Ако не друго ще си най - дебелия патриарх съществувал някога.

КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО И ОРОСТОБАЦЕ....А???

Бойко форевър, работа работа, работа ! Метро в София, магистрала до морето, толко срезани лентички на нови обекти колкото косми нямаш, резултатите са важни не изрезките от вестници на киро и хайката платени протестъри :)))))

Машините са в техните ръце и в техните фирми?!? Баце ти сериозно ли - публична тайна е, че Сиела е ваша фирма от много години преди ПП даже да са проект. Вие им дадохте сума ти и държавни поръчки, за машините също. Ама какво коментирам, този патологичен лъжец дори да каже, че Слънцето изгрява от изток хич няма как да му повярвам.

процента от двайсет процента избирателна активност. Лойко да извика Витанов да му изчисли колко от народа представлява.

премиер. Да се кандидатира за светия дебелия нарцис.

Бат' БОйко - Банкяанлията, пак докато е спал се е въргалял в мокра слама - сънува изборна победа, някаква?!? На изборите ГЕРБ са аут, веднъж и заинаги.

Пипирастите и дебилистите оттичат в канала

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

Браво, Борисов!

Никой не ни е виновен, че оставяме тая мърша и боклук да вършее държавата 15 години броени само от герб насам. Те със дпс си имат твърдия електорат + корпоративния вот + купения вот, които винаги ще си гласуват за тях, така че колкото по- ниска е избирателната активност, толкова ще им е по- добре.

Щом има шанс Бойко да е премиер пак ще гласувам за ГЕРБ въпреки че по ме кефят Израждане :)))

35% ГЕРБ-СДС и 15% ДПС и правителството е готово. Тези резултати ще дойдат на фона на най ниската избирателна активност

Боко още сънува розови сънища за премиери и 200 депутата. Няма по-лакомо и ненаситно същество от тоя. Изберете си го пак скъпи Ловчалии. Пък току виж ви отворил болницата дето неговите хора я обрекоха. Или може да ви закара всички да работите в Баховица нали обещаваше 1500 работни места като за начало.

Работа, работа, работа! И ред в хаоса! Стига вече простокиро :)))

Се готви да става министър председател? Е нема по нагъл урод от Боко. Той трябва да ходи в затвора, вместо това се готви да става премиер. Сега и ако свинята реши да става президент, ще е върха.

Нема по-кадърен президент от Пеевски сегашния мунчо не е евроатлантик!

Мдааа... а Бойкикев вицепрезидент за да може да му седи в скута

скута на Пеевски го е топлил с дупе твоя идол Христо Иванов :)))

Мечти

тиквата сбира сдадата по места, че иде Видов ден и трябва да се плаща иначе!

Много интересно! Възраждане се очертават втори с по-мако от 10 пункта...

Хахааа... в момента е класация според донорите:)))))

Излезте масово и гласувайте. Само по този начин ще обезмислим купения и корпоративен вот. Чалгарите тъпи ще са аут от парламента, а изрожденците може и да не прескочат 4%. Гласувайте масово за да има бъдеще за тази територия.

Принципно сте прав, демокрацията работи само при висок процент на гласуване, в противен случай идват правителства на малцинствата и после се почва кой ми сра в гащите. В тази връзка Борисов вече десетилетие и повече демагогства, тарикатсва и загробва България, но уви, пак печели изборите, докато повечето хора са за гъби.

Възраждане да не прескочат 4%?!? Тежки жълтопаветни полюции

При гласували 5 милиона, а за Израждане 100 хиляди, това са 2%, аут, на боклука, в махалата ще си остане Капейкин.Това е. Масово гласуване!!!!!!

пеевски го гласят отдавна.Онова генетично недоразумение караговнЪ затова го дръпнаха задна линия.Просто фесовете не им стиска да сложат още резняк за министър-председател.Герб = дпс.

"проучвания " са нагласени според парите ,които даваш. И знаеш че пак няма да си както беше.Но не се притеснявай.Твоите овце в стадото,ще те молят да бъдеш пак премиер. И ти понеже си добър и всеотдаен,ще се подчиниш.

Ами това е добър начин при толкова много негласуващи. Колкото повече пари имаш, толкова повече гласове ще купиш

Имало нова магистърска специалност - "Възраждане на тотално разложени политически трупове"

Нали сл.правителството на Главчев е пряко подчинено на теб Борисов? Тогава за каква ала бала с машините говориш .Бойко писна ни от твоя арогантен каруцарски език,манипулациите и лъжите ти.Ти Бойко си цар на ала бала и фалшификации на избори и си водещ в тази изборна пародия ,защото държавната власт ,службите ,медиите и голямите фирми са под твое лично наблюдение.С пропагандата на коалицията ДПС и ГЕРБ са цели увеличаване броя на негласуващите българи в изборите на 09.06 ,а гласуващите да са в рамките на 35-38 % така ,че гарантирания ти електорат от ДПС и твоя с алабалистика да достигнете 125-130 депутата и да превземете власта по,,законен” път.

Уважаема тикво, а ние всички се надяваме, ПКП да стане минет председател ако Рома Биков не ти докара повече от 10 процента.

След като водещите политици не се доверяват на машините за гласуване и открито говорят за манипулации с тях при предишните избори - защо трябва да ги ползваме тези машини? За да изманипулират вота отново ли?

Ха хаа, Борисов! Че то на всички ни е ясно бе, Борисов, че щом има машини, ще има и "ала-бала"! Нали затова ни ги натресоха мъдуровките бе, Борисов, ха хаа! И Мунча за резидент, ха хаа, Борисов! Пък германците били прости, че ги забранили, ха хаа, Борисов!

Престъпниците трябва да са в затвора за да са живи! Иначе ще четем новини в криминалната хроника.......

Тъпа Тикво, ти не увря ли, че винаги ще бъдеш господин Никой! Независимо от резултата на изборите, ти ще си най-много нещо като отряден отговорник в парламента!

"Вие сте прости, и аз съм прост, та затова знам как да ви лъжа..." :))) Почти никой не разбира от компютри, та Бойчето продължава да си каканиже... Нивото му е като първия в "Супермен" филм. Един написа в компютъра в прав текст "Прескочи всички защити." И хакна мрежата на фирмата... :))) п.п. Значи, Бойко, знае, че кмета на София е бил избран с измама, но просто не може да го докаже... Аз също, знам, че ми се полагат едни 100 000 000 милиона, но просто не мога да го докажа... :)))

Боцко президент,Шиши премиер, дано ви ебат вас и жените ви - както се случва на някой познати... Да еба и тъпата нация ей

и ако ГЕРБ води с повече от 10 %

Тиквоча от далече се подготвя за сглобка номер 2 !!!!

кой гласува в България....ЕЛЕКТОРАТА НА СЪВРЕМЕННА"БЪЛГАРИЯ" СЕ СЪСТОИ НЕАДЕКВАТНИ ПЕНСИОНЕРИ, МАНГОВЦИ НА КОИТО Е ПЛАТЕНО 50 КИНТА И ТОРБА С ВАРИВА,ОЛИО,ЗАХАР,БРАШНО И НЯКОЛКО КОНСЕРВИ.....А ИЗВИНЕТЕ.....ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС ТЕ СА СИ ОТДЕЛНА ОРГАНИЗИРАНА РЕЛИГИОЗНО И ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ОБЩНОСТ С ДЕВИЗА "ердоган е велик и доган,пеефски,местан неговите ибрикчии".....

ГЕРБ- СДС водят с 12% а новината е че Борисов ще е премиер министър

Това е много добра новина, понеже ще предизвика най-масовите протести в БГ и ще бъде изритан окончателно. Естествено, Путин ще е виновен, но все тая, важното е да се отървем от дъртия вампир.

Моля другарко , пък Възраждане ме бие !!!

пффф

"Моля другарко, отркаднаха ни гласовете!!!" :))) Трябва да имаме над 75%, пък нямаме 15%. Чувствам, че трябва да са повече, но не мога да го докажа... п.п. Изведнъж чувствата се оказа важни, не само за либерастите... :))))

Боче, айде бе , синко, ставаш на 65 години, айде - пенсийката и у Банкя да ровиш картофи. Стига се прави на мъж, дай кокала и на младите, доста прибра...

Продажните ДИРници, отново са изрязали най-интересната част от това което казва Тулупа! До кога ще я караме така, правите конкурси и награди за "честна" журналистика, а вие сте позорната част на тази гилдия?! ""Бях мъж на годината, жена на годината, политик на годината, премиер – по три пъти всичко съм бил! Сиреч, ако не дойде някой насила от Банкя да ме извлече, да ме закара там ... Отсега ви казвам – има ли над 10 процента разлика, тогава ще го мислим заедно. Ще свикаме един конгрес, ще преценяваме", обясни Борисов.

как политическите ни олигофрени ги водят на каишка от козяк,в момента няма партия или кандидат за депутат било то европейски да не е вързан с каишка от козяк,всичките са там на големия казан с помия,и новите и те се присламчиха там да ядът помия,защото всички не ги е грижа за България поради това че са финансово зависими крадци,и марионетките от козяк топва и чакат,няма читав човек,само народа остава читав но и той намалява под ударите на европейския натиск с мигрантите и помощите за циганите и турските малцинства

Едните Ала-Бала с машинките, другите Ала-Бала с бюлетините (Р. Желязков и Костенец, бачо не знам кой ...) Да ти е кеф да си загубиш времето за да отидеш да гласуваш, когато е пределно ясно, че вота не се определя от избирателите, а от други "сили".

Коментари - Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10% | Днес.dir.bg

Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10%

"Само ще катализираме разединение с моя кандидатура", заяви лидерът на партията в Ловеч

Обратно в новината

Коментари - Борисов не изключи "ала-бала" с машините и отказа да е премиер, ако ГЕРБ не води поне с 10% | Днес.dir.bg

Коментари

Правителството с измисления премиер е на ГРОБ, полицията с т.н. менистър е на ГРОБ, де що се огледаш виждаш как ония продажници и крадци от ПП и ДС гласуваха да се назначат хора на ГРОБ и ДПС. И виж ти сега Баце се "плуаши" оти може да стане ала-бала с машините. Ама как, ве. Нали и машините са ваши. Опааала, извинете, той ни утешава, не бойте му се, машините напълно независимо ще гласуват реалистично, т.е. за нас. А ние сме Народа, т.е. народа това съм АЗ. Как беше свършил оня дето беше го рекъл първи. Ами четете историята, ве.

Корумпирани, по-корумпирани, най-корумпирани... ГЕРП! Докато ги има няма да има бъдеще за държавата.

ала*бала има само с ГЕРБ и агент Буда.

Боже Господи, не пак този идиот..... Какво сме направили Господи, че ни наказваш пак!? Трябва веднъж за винаги да го махнем тоя! Заедно с Пеевски са най големия кошмар на тази страна! Готов съм за всякакви действия срещу ГЕРБ и ДПС! Трябва да бъдат забранени, и да се направи тази забавена лустрация!

Много ясно, че ще ви говори против машините, защото БАЙ ГАНЬО ОТ ГЕРБ ПРАВИ ИЗБОРИ не може да ви направи бележката от машината невалидна. За пръв път чувам, че Информационно обслужване, която се занимава с държавни поръчки откакто този индивид се е пръкнал, е фирма на ППДБ. Вервайте му.

Предварителна подготовка

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

. Само с масово гласуване можем да променим нещата. Ако не, с бой!

Нищо няма да промениш с гласуване при сегашната система, с бой още по-малко. Населението трябва да се ограмоти политически и да приемем нова конституция и политически модел. Това е единствения път напред. Това което предлагаш е запазване на статуквото или път назад.

дебела. След жена на годината, остана само патриарх да станеш. Там се кандидатирай. Ако не друго ще си най - дебелия патриарх съществувал някога.

КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО И ОРОСТОБАЦЕ....А???

Бойко форевър, работа работа, работа ! Метро в София, магистрала до морето, толко срезани лентички на нови обекти колкото косми нямаш, резултатите са важни не изрезките от вестници на киро и хайката платени протестъри :)))))

Машините са в техните ръце и в техните фирми?!? Баце ти сериозно ли - публична тайна е, че Сиела е ваша фирма от много години преди ПП даже да са проект. Вие им дадохте сума ти и държавни поръчки, за машините също. Ама какво коментирам, този патологичен лъжец дори да каже, че Слънцето изгрява от изток хич няма как да му повярвам.

процента от двайсет процента избирателна активност. Лойко да извика Витанов да му изчисли колко от народа представлява.

премиер. Да се кандидатира за светия дебелия нарцис.

Бат' БОйко - Банкяанлията, пак докато е спал се е въргалял в мокра слама - сънува изборна победа, някаква?!? На изборите ГЕРБ са аут, веднъж и заинаги.

Пипирастите и дебилистите оттичат в канала

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

Браво, Борисов!

Никой не ни е виновен, че оставяме тая мърша и боклук да вършее държавата 15 години броени само от герб насам. Те със дпс си имат твърдия електорат + корпоративния вот + купения вот, които винаги ще си гласуват за тях, така че колкото по- ниска е избирателната активност, толкова ще им е по- добре.

Щом има шанс Бойко да е премиер пак ще гласувам за ГЕРБ въпреки че по ме кефят Израждане :)))

35% ГЕРБ-СДС и 15% ДПС и правителството е готово. Тези резултати ще дойдат на фона на най ниската избирателна активност

Боко още сънува розови сънища за премиери и 200 депутата. Няма по-лакомо и ненаситно същество от тоя. Изберете си го пак скъпи Ловчалии. Пък току виж ви отворил болницата дето неговите хора я обрекоха. Или може да ви закара всички да работите в Баховица нали обещаваше 1500 работни места като за начало.

Работа, работа, работа! И ред в хаоса! Стига вече простокиро :)))

Се готви да става министър председател? Е нема по нагъл урод от Боко. Той трябва да ходи в затвора, вместо това се готви да става премиер. Сега и ако свинята реши да става президент, ще е върха.

Нема по-кадърен президент от Пеевски сегашния мунчо не е евроатлантик!

Мдааа... а Бойкикев вицепрезидент за да може да му седи в скута

скута на Пеевски го е топлил с дупе твоя идол Христо Иванов :)))

Мечти

тиквата сбира сдадата по места, че иде Видов ден и трябва да се плаща иначе!

Много интересно! Възраждане се очертават втори с по-мако от 10 пункта...

Хахааа... в момента е класация според донорите:)))))

Излезте масово и гласувайте. Само по този начин ще обезмислим купения и корпоративен вот. Чалгарите тъпи ще са аут от парламента, а изрожденците може и да не прескочат 4%. Гласувайте масово за да има бъдеще за тази територия.

Принципно сте прав, демокрацията работи само при висок процент на гласуване, в противен случай идват правителства на малцинствата и после се почва кой ми сра в гащите. В тази връзка Борисов вече десетилетие и повече демагогства, тарикатсва и загробва България, но уви, пак печели изборите, докато повечето хора са за гъби.

Възраждане да не прескочат 4%?!? Тежки жълтопаветни полюции

При гласували 5 милиона, а за Израждане 100 хиляди, това са 2%, аут, на боклука, в махалата ще си остане Капейкин.Това е. Масово гласуване!!!!!!

пеевски го гласят отдавна.Онова генетично недоразумение караговнЪ затова го дръпнаха задна линия.Просто фесовете не им стиска да сложат още резняк за министър-председател.Герб = дпс.

"проучвания " са нагласени според парите ,които даваш. И знаеш че пак няма да си както беше.Но не се притеснявай.Твоите овце в стадото,ще те молят да бъдеш пак премиер. И ти понеже си добър и всеотдаен,ще се подчиниш.

Ами това е добър начин при толкова много негласуващи. Колкото повече пари имаш, толкова повече гласове ще купиш

Имало нова магистърска специалност - "Възраждане на тотално разложени политически трупове"

Нали сл.правителството на Главчев е пряко подчинено на теб Борисов? Тогава за каква ала бала с машините говориш .Бойко писна ни от твоя арогантен каруцарски език,манипулациите и лъжите ти.Ти Бойко си цар на ала бала и фалшификации на избори и си водещ в тази изборна пародия ,защото държавната власт ,службите ,медиите и голямите фирми са под твое лично наблюдение.С пропагандата на коалицията ДПС и ГЕРБ са цели увеличаване броя на негласуващите българи в изборите на 09.06 ,а гласуващите да са в рамките на 35-38 % така ,че гарантирания ти електорат от ДПС и твоя с алабалистика да достигнете 125-130 депутата и да превземете власта по,,законен” път.

Уважаема тикво, а ние всички се надяваме, ПКП да стане минет председател ако Рома Биков не ти докара повече от 10 процента.

След като водещите политици не се доверяват на машините за гласуване и открито говорят за манипулации с тях при предишните избори - защо трябва да ги ползваме тези машини? За да изманипулират вота отново ли?

Ха хаа, Борисов! Че то на всички ни е ясно бе, Борисов, че щом има машини, ще има и "ала-бала"! Нали затова ни ги натресоха мъдуровките бе, Борисов, ха хаа! И Мунча за резидент, ха хаа, Борисов! Пък германците били прости, че ги забранили, ха хаа, Борисов!

Престъпниците трябва да са в затвора за да са живи! Иначе ще четем новини в криминалната хроника.......

Тъпа Тикво, ти не увря ли, че винаги ще бъдеш господин Никой! Независимо от резултата на изборите, ти ще си най-много нещо като отряден отговорник в парламента!

"Вие сте прости, и аз съм прост, та затова знам как да ви лъжа..." :))) Почти никой не разбира от компютри, та Бойчето продължава да си каканиже... Нивото му е като първия в "Супермен" филм. Един написа в компютъра в прав текст "Прескочи всички защити." И хакна мрежата на фирмата... :))) п.п. Значи, Бойко, знае, че кмета на София е бил избран с измама, но просто не може да го докаже... Аз също, знам, че ми се полагат едни 100 000 000 милиона, но просто не мога да го докажа... :)))

Боцко президент,Шиши премиер, дано ви ебат вас и жените ви - както се случва на някой познати... Да еба и тъпата нация ей

и ако ГЕРБ води с повече от 10 %

Тиквоча от далече се подготвя за сглобка номер 2 !!!!

кой гласува в България....ЕЛЕКТОРАТА НА СЪВРЕМЕННА"БЪЛГАРИЯ" СЕ СЪСТОИ НЕАДЕКВАТНИ ПЕНСИОНЕРИ, МАНГОВЦИ НА КОИТО Е ПЛАТЕНО 50 КИНТА И ТОРБА С ВАРИВА,ОЛИО,ЗАХАР,БРАШНО И НЯКОЛКО КОНСЕРВИ.....А ИЗВИНЕТЕ.....ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС ТЕ СА СИ ОТДЕЛНА ОРГАНИЗИРАНА РЕЛИГИОЗНО И ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ОБЩНОСТ С ДЕВИЗА "ердоган е велик и доган,пеефски,местан неговите ибрикчии".....

ГЕРБ- СДС водят с 12% а новината е че Борисов ще е премиер министър

Това е много добра новина, понеже ще предизвика най-масовите протести в БГ и ще бъде изритан окончателно. Естествено, Путин ще е виновен, но все тая, важното е да се отървем от дъртия вампир.

Моля другарко , пък Възраждане ме бие !!!

пффф

"Моля другарко, отркаднаха ни гласовете!!!" :))) Трябва да имаме над 75%, пък нямаме 15%. Чувствам, че трябва да са повече, но не мога да го докажа... п.п. Изведнъж чувствата се оказа важни, не само за либерастите... :))))

Боче, айде бе , синко, ставаш на 65 години, айде - пенсийката и у Банкя да ровиш картофи. Стига се прави на мъж, дай кокала и на младите, доста прибра...

Продажните ДИРници, отново са изрязали най-интересната част от това което казва Тулупа! До кога ще я караме така, правите конкурси и награди за "честна" журналистика, а вие сте позорната част на тази гилдия?! ""Бях мъж на годината, жена на годината, политик на годината, премиер – по три пъти всичко съм бил! Сиреч, ако не дойде някой насила от Банкя да ме извлече, да ме закара там ... Отсега ви казвам – има ли над 10 процента разлика, тогава ще го мислим заедно. Ще свикаме един конгрес, ще преценяваме", обясни Борисов.

как политическите ни олигофрени ги водят на каишка от козяк,в момента няма партия или кандидат за депутат било то европейски да не е вързан с каишка от козяк,всичките са там на големия казан с помия,и новите и те се присламчиха там да ядът помия,защото всички не ги е грижа за България поради това че са финансово зависими крадци,и марионетките от козяк топва и чакат,няма читав човек,само народа остава читав но и той намалява под ударите на европейския натиск с мигрантите и помощите за циганите и турските малцинства

Едните Ала-Бала с машинките, другите Ала-Бала с бюлетините (Р. Желязков и Костенец, бачо не знам кой ...) Да ти е кеф да си загубиш времето за да отидеш да гласуваш, когато е пределно ясно, че вота не се определя от избирателите, а от други "сили".