Борисов настоя Вучич и Тачи да се помирят до 16 май

"Историята на Балканите, приемана като безкраен хорър, може да се превърне в хепиенд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирилицата е Българска Азбука. Нарича се азбуки от първите две букви АЗ и БУКИ. Има само един народ който казва гордо - АЗ - това са българите - вечните конници победители! Желая успех на премиера на България!

Браво г-н Борисов! Желая ви здраве и късмет!

Много елементарен съвет, Борисов... Това да не ти е спор, кой кого е ритнал на мач! Бях в Косово 3 години на мисия - тук помирение не може да има, с Вучич или без него. Сърбите бяха ограбени, убивани и прогонени от домовете си в историческото сръбско Косово поле и То се напълни с албански грабители от Албания с "изгубени документи" и издадени по-късно от ООН (САЩ) "косовски паспорти"... И ако сега искаш да изглеждаш "най-великия Балканджия", това ти е малко в повече, приятелю...

май си мисли че е седнал на сръбска скара с авери та ще настоява. Смешник.

тиквония даа акъл на БОЙ от 2000 годин ? Смеф от тъпотията ,булгаристан !!!

Помирение е нужно,както и да се каже истината,защото всеки има своя истина,а тя е една!Помирението изисква и прошка и взаимопомощ!Например Руанда,не че това е най добрия пример,но с обща воля и правилния президент,създават смесени групи от семейства на жертви и убийците им,/там нещата не са толкова отдавна/,и се постига помирение ,помощ към семействата на жертвите от убийците,дори приятелства ,но тези хора са успели да излязат над всичко!Това е много нетипичен пример за нашия регион,но трябва да се направи нещо в подобен формат или друго с което да почистят раните!И ние носим рани и съседите,но всеки има собствен поглед,често преиначен,а фактите се разминават!

престъпник, убиец и търговец на наркотици и органи. В Косово сърбите не смеят да излязат от къщите си, наркотиците и автоматите се продават свободно от албанците. Вучич е доказан политик с чисто минало. Боко Портиера на "Плиска" е известен престъпник но необявен официално от кураторите му. Но дебилизмът му на махленски бистришки тигър е неотразим. Двама са излишни и неуместни на масата на Балканската политика. Кои са те?

Косово и Сърбия имат несъгласия с границата,а това спъва преговорите!Иначе да,Косово е проблемно и има доста работа там,но първо трябва да решат граничния проблем,а и никой не говори,че Косово ще получи веднага карт бланш за присъединяване.

Бойко Борисов Ви “изработи” всички кукловоди и се промуши през "иглени уши" . Ето за това Ви е яд, най-вече на себе си, че проспахте и подценихте "бодигарда на бай Тошо", а всъщност РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“. ... Пък Бойко е хитър шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

Тачи и Вучич да се помирят, че и утре? Това все едно да помириш куче и котка, да не кажа вълк и агне, щото там агнета няма. Но да искаш Вучич да протегне ръка на човека, който му взе чисто сръбска земя -Косово, това значи да искаш от него да си напеави харакири. Сърбите не са като нас, те помнят и не се примиряват. Само отявлено слугинче може да си мисли, че тия неща стават по желание на ЕС.

Не се ли помирят до 16 май Боце ще раздаде шамарите зад вратовете. Той така помиряваше неподчинението и в министерски съвет през 2009

тая май наистина си мисли, че политиката е до колене му. Международник. Кой го еба....

Ако някой отцепи територия от България, Бойко лесно ли ще се помири с него

Като стой та гледай как ще се помири та и още ще му даде стига неговия зад,к да се опази...

Казано накратко, нашият интерес работи за интересите на САЩ, Англия и Франция за изтикване на Русия от Балканите. Напомням - всичко в Косово принадлежи на американци. напомням също, че през 90-те САЩ бомбардираха Югославия

Че и раздава команди вече пустият му Боко.

Чета ви глупостите и ми е смешно. Ами ако искат да се помиряват, ако искат да се бомбардират със самолети. Бойко им казва какво е правилно, а те ако искат може да се запишат и при вас в БСП. Демокрация.

Господине, защо им обръщате толкова внимание? Безмислено е.

"Бойко им казва какво е правилно..." Да, де, изгубили сме ума и дума и чакаме резултата на Българския Кисинджър.

да се стърпя когато чета бисерите на чугунените глави на гербарите. То бива бива гъзолизание на вожда, ама това захласване по него и за овцете е в повече.

Наш боко пак е обркал тия двамата с кучето си щом и на тях е поставил срокове дето да му ги изпълнят иначе ''бой'' ...

Нашият не е в час!Поставят му разни задачки и той бърбори квото трябва.Ми, те ако те слушат на 17-ти сръбският баровец ще бъде свален,бре! От всеки комита войвода не става!

И ся тва като ултиматум ли да се смята? Сърбите да побързат да изпушат лулата на мира с косоварите, че Винету ще раздава шамари за непослушните...

НАТО и Западът с подкрепата на Международния съд в Хага в началото на века за пореден път превърнаха Балканите в барутен погреб на Европа, признавай независимстта на Косово, водени от своите политически интереси, а не от интересите на хората в региона. И едва ли скоро ще има помирение между Прищина и Белград. Нито сърбите ще приемат косоварите, нито косоварите - сърбите. Твърде пресни са спомените, твърде болзнени са множеството незараснали раните. Да не говорим за непрекъснатите неприкрити териториални претенции на Прищина към всичките ѝ съседи. И едва ли могат да се приемат за призив към помирение тези думи на заместник-председателя на парламента на Косово и висш функционер на партията на премиера, Джавит Халити, "че албанците държат в ръка детонаторите за взривяване на конфликт на Балканите". По-скоро са заплаха към всички страни от региона.

" Ако не се присъединим в ЕС ще останем в своето минало, а ние живеем в 21 век, каза още Георге Иванов. Ние плаваме в един и същи кораб - кораб, който се запътил към ЕС, каза македонският президент." ......... На нас свещените богини-пазителки на БолАрия, винаги ни е било радостно на сърце, когато хората си припомнят, благословеното от нас ♥ 31.01.2018 12:13 (цитатът е от друг човешки форум на) Yomero Под лъчите на "Звезда от Рая", богиня Рея, Афродита, Изист, Хатхорт, Ищар, Венера Урания С " девет ледени кристала", богиня Артемида, Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Диана ←←←←☼→→→→ Ние богините - никога не сме делили нашият народ и никога няма да го делим - Да бъде Благословен ! Ние божиците - никогаш не ни се разделија наш народ и никогаш нема да го делиме - Да се биде Благословен ! ... каквото не могат да направят политиците, ще го сторят богините ... ... каквото не могат да направят богините, ще го стори Народът ... ... што не можат да направат политичарите, ќе го сторат божици ... ... што не можат да направат божици, ќе го стори Народот ... Нашият Европейски кораб - Плава ! Нашиот Европски брод - Плива ! Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висините - Мир ! Љубов, смирение и Благонравие меѓу луѓето, а во Висините - Мир ! ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно секогаш е така, како зборува божица Реа, а што каже божица Бендида, станува нужно https://www.youtube.com/watch?v=5DS1cSPtxqE ←←←←☼→→→→

Ако "новият век" са мъжете в рокли на улицата, гей парадите, лъжата издигната в ранг на политика, развратността, алчността, то аз лично предпочитам да остана в миналия век

иди се лекувай.

След месец никой няма и да помни кой е бил Той. А, колкото до съветите, обещанията и т.н. и тези страни си имаха по един Бай Тошо и знаят колко струват лакардиите за светлото бъдеще. Но, те ще се оправят. Да му мислим ние, които оставаме тук.

Митьо Очите му дава добри прахчета на Мазното от Банкя

Schilo

Празни приказки. Де бърка двете Кореи с Косово и Сърбия?

Празни мисли на един празен човек—Джеръм К. Джеръм

Бойко вече сии политик от европейска класа Нинова още си ходи по хотелчетата с руските генералчита

Дрогарю Тиква, те сърбите отдавна щяха да са си решили проблемите, ако не им пречеха и не ги бомбардираха краварите, които са основни поддръжници на наркошиптърите от Косово!

да ги решат проблемите ? По Сталински ли, като избият 25% от другите ?

Вече не се казва по сталински! Казва се по краварски! Някой пръднал на остров Туамото и краварите веднага пращат изтребители, защото го броят за газова атака!

И как точно настоява?! Оправи България, сега е ред на Балканите!!!

Ти стой само по форумите и Бойко щъ опрай

А всъщност,толкова"загриженият"за Балканите,БГ Премиер,който"дирижира"нещата,би трябвало,да реши с Република Србска,проблемът със Западните Покрайнини.Да му припомня,на нашенското момче,че там,зад граница,живеят БЪЛГАРИ!Хич не ми дреме за албанци,косовари,бошняци и пр. БГ Премиерът,е ДЛЪЖЕН,да постави проблемите на масата.За хората,чустващи се БЪЛГАРИ в Македония,Западните Покрайнини,в Украйна и пр.

Когато Сърбия влезе в ЕС и НАТО, този проблем няма да го има.

Не сте си пили хапчето.

И отново ще напиша онова което каза богиня Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида, защото нищо не може да се каже по-точно от това... изобщо: " От камъна се рони песък. Могилите на охолни Рихи се скриват под чернозема. Тъмнее среброто и ронат се поводите на колесниците. Ветерот я изглажа могилата. Коне делкат копитци. Изгоре с пот орачът изорава. Некоя живинка си пуска мочката. Никне житото, а с вази оставаме. От скалата се ронат зрънца. Владетели потъват на полето. Соколи режат небето. Ние челяд чуваме. " ←←←←☼→→→→ Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със ♥ СВЕТЛИНА ОТ РАЯ ♥ ←←←←☼→→→→ Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно ←←←←☼→→→→

Много е зле здравеопазването. Както виждам, в Карлуково не ви дават хапчета вече.

мисли се за жена, та даже и за богиня

" Ако не се присъединим в ЕС ще останем в своето минало, а ние живеем в 21 век, каза още Георге Иванов. Ние плаваме в един и същи кораб - кораб, който се запътил към ЕС, каза македонският президент." ......... На нас свещените богини-пазителки на БолАрия, винаги ни е било радостно на сърце, когато хората си припомнят, благословеното от нас ♥ 31.01.2018 12:13 (цитатът е от друг човешки форум на) Yomero Под лъчите на "Звезда от Рая", богиня Рея, Афродита, Изист, Хатхорт, Ищар, Венера Урания С " девет ледени кристала", богиня Артемида, Бендида от Кендрейсея, Оопс, Мàрица, Диана ←←←←☼→→→→ Ние богините - никога не сме делили нашият народ и никога няма да го делим - Да бъде Благословен ! Ние божиците - никогаш не ни се разделија наш народ и никогаш нема да го делиме - Да се биде Благословен ! ... каквото не могат да направят политиците, ще го сторят богините ... ... каквото не могат да направят богините, ще го стори Народът ... ... што не можат да направат политичарите, ќе го сторат божици ... ... што не можат да направат божици, ќе го стори Народот ... Нашият Европейски кораб - Плава ! Нашиот Европски брод - Плива ! Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висините - Мир ! Љубов, смирение и Благонравие меѓу луѓето, а во Висините - Мир ! ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно секогаш е така, како зборува божица Реа, а што каже божица Бендида, станува нужно https://www.youtube.com/watch?v=5DS1cSPtxqE ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

айде пусни нещо на тракийски

А бе, не спирайте полета на Гълъба! Не му подрязвайте крилцата! "Ние плаваме в един и същи кораб - кораб, който се запътил към ЕС, каза македонският президент." Още желаещи за Титаник :)

Дал им срок до 16 май да се помирят. Е, Браво!!! Може да даде срок на евреите и палестинците да се помирят до 24 май. Успехът ще е горе-долу същия. Този да не се мисли за Господ! ?!

Капана НАТО, ЕС за Западните балкани е заложен, вместо сиренце има Евроаталнтически ценности, надяваме се в необозримо бъдеще да щракне. А съвпадат ли Евроатлантическите ценности с Европейските ценности не се знае и в какво се състоят конкретно също не се знае. Това което се знае единствено е че който не е с нас е против нас, под нас се разбира Брюксел и по-точно Председател на Евро парламента и на Евро съвета останалите са само за фон.

Европейските ценности тези от вчера в Бавария - кръстове на всяка държ.сграда. А това тук са еврогейски ценности на Брюксел и Вашингтон.

утре пречупени кръстове

Ако нещата се развиват както до сега, след години по вероятно е да има не кръстове независимо дали са пречупени или не , ами полумесец.

Браво на бат' Бойко. Ето така Винету е помирявал бледоликите и индианците. След като помири и побратими Сърбия и Косово, на опашката чакат Палестина и Израел, Русия и Украйна, Аржентина и Англия. Да започва и с тях и междувременно да си избира и мястото за мавзолея си.

Това да не ти е да приватизираш общонародни фирми, без пари, като г-жа ИМПЕКСОВА бг.табакова!?

Само елементарен,щеславен и прост човек,дълбоко не познаващ даже и най-близката история,може да си прави мутро ПР с темата Балкани. Косово беше насилствено отнето от Србска./както навремето Македония и Зап.Покрайнини от България,както и Източна и Беломорска Тракия/.Да те бомбардират с уран,в края на 20в.,да ти отнемат някаква си тяхна,исконна област,а после-ха,прощавайте,да се обичаме....малко трудно! За съжаление,това са Балканите,които Еднокнижният съществено не познава.Всеки е воювал с всеки и то поняколко пъти.А страстите са силни.Народите са малки,което допринася за силната родова памет.Все още се водим"фашистки окупатори"в съзнанието на много гърци и"македонци".Все още тихомълком сме гяури в душите на някои мюсюлмани. Да,помирение трябва да има.Прошка-също.Но това се постига бавно,с много взаимни договорки и компромиси.И последният чиляк,който може да го постигне е Геройко.Не му стигат пределно много неща в АКЪЛА.

Казваш да воюваме!!!– Знаеш ли да държиш пушка? Или предлагаш, другите да воюват вместо теб!?

А ти знаеш ли да държиш пушка, а пишка или и това не знаеш, я бягай на гей парада.

До "тъпака",не говоря за воюване,а че в миналото сме воювали. Знач всичко за пушките,Слава на Бога-синът ми не знае.И не искам да знае. Но и ти като Цветанов,трудно чете написаното,камо ли да го осмисли. То мозък се иска,сестро.

Има една поговорка-или си луд или х.яти е много голям!А мисля,че на такива където размахват пищови(Б.Борисов)не им е голям х.я!!! Следователно.....

Държавата му се реазпада, а корифеят на външната политика Борисов се юрнал да оправя света и да се прави на Балкански Обединител. Смях и цинизъм. Национализмът е имунната система на всяка нация. Според тиквения цар, национализмът е порок, но подлизурството и чуждопоклоничеството - не..... Срамота. Точно българин да тръгне да легализира шиптърската държава! Не се ли усеща каква слугинска роля са му отредили!

Бсп да не би да са направили преврат че държавата да се разпада!

Как могат да се споразумеят една суверенна държава и област Косово?Нормалното беше и ние да не сме признали тази област но......за нас реалностите не важът а само глупости правим и по отношение на Косово и по отношение на област Македония.

Luna0102

Само до 16 май, от 17 май може да си я карат по старо му, пък и щом Боцку настоява, значи ще правят така. Ми така де в България не остана нищо вече за подобряване, всичко върви по мед и масло, време е да подобри стандарта и в комшиите, а не да гледат към България със завист.

Боко изпълнява сороските антихристиянски планове, да се вкарат в ЕС още 10 милион ислямисти. Сорос плати милиарди за да вкара 2-3 милиона, а сега Боко ще му поднесе на тепсия още 10 милиона от косово, албания, БХ, македония.

Националисти и популисти са му на една ръка разстояние,с такива управлява,но дава акъл на другите, някой знае ли диагнозата?

Баце е най-големият популист от народняшката партия.Еднакво прост с електората, както сам се определи.

" Ако не се присъединим в ЕС ще останем в своето минало, а ние живеем в 21 век, каза още Георге Иванов. Ние плаваме в един и същи кораб - кораб, който се запътил към ЕС, каза македонският президент." ......... На нас свещените богини-пазителки на БолАрия, винаги ни е било радостно на сърце, когато хората си припомнят, благословеното от нас ♥

Той акълът и се движи със скоростта на светлината , никой не може да го види. Сърбия не знам ни как я виждаш в НАТО и от там в ЕС

не че има какво да видят,де

И аз искам да видя летящ хипопотам...

За сега ще гледаш само хипототук !!!

1КНИЖНИКА се опитва да са надскочи и да са изявява като ДИПЛОМАТ не става, остава си на ниво СИКаджия.За да си дипломат се иска пьрво да говориш чужди езици да си чел повече от 1книжка и да си учил поне МИО

"Да ни видят АКЪЛА....."те нашият вече са го видели,твоят хич го няма.За техният-да не говорим,че Дир цензурата бди. "Популисти и националисти"-Геройко,по-голям популист/лъжец и демагог/в БГ политическата история не е имало.Доколкото знам,управляваш с един микс от"националисти"/които обаче изобщо не са такива в добрия смисъл на думата/.

напротив ,той им доказа,че е послушен и,че може да работи яко срещу бг национални интереси заедно с 1 500 000 гербави !

1.5 мнл."гербави",от които 700 хил.назначена от ГЕРБ администрация,50 хил."бизнесмени"по Обществените поръчки,10 хил.от най-вътрешният кръжец и останалите са 100% от онези,80-те %. Важното е,че"неговите приятели".....приятел е Той.Само не и на народа си.

В тоя малоумен сайт не можеш да намериш новината , която те интересува втори път, но сметка на това където и да кликнеш излиза някакви огромни снимки на тоя от банкя

а нийй настояваме: - гробарите в панделата - европата вън от континента - да се разтурят австрията и германията - да се потопят островите - да има балканска федерация