Коментари - Борисов: Нашият кандидат за премиер е българският еврокомисар Мария Габриел | Днес.dir.bg

Коментари - Борисов: Нашият кандидат за премиер е българският еврокомисар Мария Габриел | Днес.dir.bg

Коментари

"Хубава" Бг фамилия - Габриел

Боцьо, мъжко магаре не намери ли?

Работническо -селската управленска класа на страната :-( Както си върви от Тошово време, сега ги домъкват в БГ ,където не са живели 20 години и са забравили родните си села ,но готови за постовете ...

Забрави ПП - англоамериканските, но пък то Български няма и не е имало поне от век. Но всеки си е харесал едни от чуждите и ги защитава като български. Добре че за 45 + 34 години ни убиха българския дух, щото иначе щяхме и да се избием по улиците докато им защитаваме чуждите интереси.

Голям театър! Разбира се, ПП не могат да приемат кандидатката на ГЕРБ (има обективни причини за това, но има и голям процент дебилност, което е характерно за ПП+ДБ). Бойко знае много добре, че Габриел няма да мине. Номерът е, че сега на ПП ще им е много трудно да обясняват на ЕС бюрократите защо са против Габриел. Там не се интересуват от моралните терзания на лидерите на ПП.

Мария Габриел ли бе Борисов ? А стига с тези майтапи бе човек ! То бива бива, ама ти ептен го удари на случаен принцип !

Дали еврокомисарката няма и френско гражданство? Втори Кирчо но удобен за горене бушон на бацето.

Ниска топка бочи. Тряваше кристалина георгиева да издигнеш или херо мустафато :)

Това не е жена. Това е гейчок некрофил. По добре да си джасате козите от тоя дъргел.

Съдейки по обичайния му репертоар, Боко вече се е договорил за хартиената коалиция, но му е важно да изкара ПП-ДБ виновни. Затова беше театърът, дайте програма - ама не е хубава, дайте имена - ама не ме кефят. И затова, ето ви прекрасната Мария с най-добрите корумпета, щото няма какво повече.

стига сте циврили,защото точно ГЕРБ нагласиха Копейко Късопишков за музея,при това без да има ценз.Не хапете ръката,която ви храни,че ще ви тресне един юмрук.

......

Ако някой се е чудил защо в ДИР. БГ ни заливаха със статии на Марчето в последните месеци. Ами ето, по поръчка на герП е било. Мутрата си е платил за платените герберски публикации на ДИР. Бг

Дори играе от зелената брюкселска коалицийка, не от Боко.

Борисов пак изглупя. Стига с тия жени, кого ще заблудиш. Пак жена за Министър председател. Работата на Габриел няма да стане, колкото стана работата на плевенчанката да Президент.

Абе Бойко, що не поръча някоя с по-големи цици. Ти на ли разбираш от жени. Владиката от Америка ли ти траща този чироз?

БОКО можеше да предложи СЛОНИЦА САЧЕВА баща и Библиотекарския У-т СЛОНИЦА има големии ЦИЦИ 1687 тапии за ВИСШО от всемъзможни Западни Университети владее 125 езика 349 след дипломни квалификации има ГОЛЯМ ГРЪБ и може да НОСИ държавата на ГРЪБ работеши бедни българи докато БОКО граби с 200 км ЕВРО МИЛИАРДИ и ги изнася за ЛИВАН,ОАЕ и ДУБАЙ

Вашият кандидат е кандидатката Мария и е съгласна?!

Браво Бойко,брилянтен ход,надигра ПП-то и ДейБъ-то и им показа,че са първосигнални аматьори!

Не цитирай, кажи нещо от себе си.

До вчера Борисов и шайката му Герб, пребиваха деца, майки и възрастни по площадите, крадяха като за последно, под благосконноя поглед на Брюксел, а сега ще съставят правителство. Помислете за това.

И остава да оповестят, че и тя е лесбийка спусната отгоре.

Ще защитава френските интереси,ДПС турските,възраждане руските. А българските интереси кой?

Добре че руските интереси са българия да е по-независима и да дърпа повече в ЕС

вгъзрожденец.Наоисал България с малка буква,но Путин,Россия и Масква ги пише с главна буква.Какво да каже повече човек?

(0)(0)

Който и ще да е народа не е забравил вашите препоръки на село да си гледат картофи

Си прави каквото иска.

Банкянски цирк с привкус на канадска отрепка и ококрен крадец.

Абе Бойко, що не поръча някоя с по-големи цици. Ти на ли разбираш от жени. Владиката от Америка ли ти траща този чироз?

Гербераст кожата си мени, но нрава никога.

Тиквата от Банкя отново играе андрешковски номера ат сулске вучуренк. Пределно му е ясно, че какъвто и да било кабинет начело с това крайно посредствено същество, което на всичко отгоре и открито си признава, че е негов човек едва ли ще мине. Но с тази кандидатура Тиквата постига една от основните си цели - доказва на Козяк и на Брюксел, че е техен верен хранен човек и ултра либераст-глобалист. Не случайно негов личен политически ментор е Иван Кръстев, член на Глобалния борд на Отворено общество. Той просто прехвърля топката на ПП-ДБ и за втори път ги вкарва в политически цугцванг. Първият път беше когато ги принуди да обявят техни кабинет. Сега ако се съгласят - губят електората. Ако не се съгласят, Тиквата остава чиста пред Брюксел и Козяк - той е предложил техен (либерал-глобалист) и безкрайно управляем човек за премиер, а "предателите" от ПП-ДБ не са съгласни. Това му дава възможност и после да им извива ръцете при втория мандат или направо да го отхвръли. Тиквата получава и бонус - запазва добрите отношения с Доган и Пеевски, с хората на Станишев в БСП (може и да са малко, но ги има) и извива ръцете на ДПС за получаване на подкрепа. Диванният фюрер от Учиндол му е в кърпа вързан. На всичко отгоре, каквото и да стане, той печели местните избори - сривът на ПП-ДБ му е в кърпа вързан. Андрешко. Ако стане - ще управлява, ако не - пак ще спечели.

Моля за извинение - объркване в клавиатурата. Това андрешковски номера ат сулске вучуренк да се чете андрешковски номера от селски вечеринки.

Ебаси държавата, фирмата “Рога и копита” търси премиер, единственото условие е да може да носи на бой и ако се наложи да е съгласен да лежи в затвора!

Идиоти избират идиоти, те избират други идиоти…лош матрял

Разбрахме, че сами не можем да се управляваме, защото не сме народ, а мърша. Възможностите са две: 1. Молба за връщане в Бившата Османска Империя като евро вилает 2. Молба за приемане в Съединените Щати като отвъдокеански щат

е най-подходящата мишка,чироз да управлява България, Кокорчи е най- финансовият финансист, Нобелов лауреат. Кирчо е най- умната пишка , Лоренцо най-силният евреин.КирКорЛор по-,по-,най-.

За Премиер Мария, за вицепремиер Габриел

КирКорЛор най-бързо крадящите политици проект на Муньо

На бардака най подхожда жена за “мадам”

Подхвърлят опорни и шараните кълват,то бяха чекмеджета,кюлчета,пачки,къщи в Барселона,острови в Гърция. Ей,този Бойко го нямате за нищо, примитиви.

Истинската бомба е друга: "Местните избори през 2015 г. в Пловдив са били фалшифицирани, обяви сензационно във фейсбук плофила си адвокат Деница Чингарова, която по това време е била председателят на Общинската избирателна комисия на Пловдив. "Да се знае. Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества никога не са печелили избори, защото не го заслужават!!!" - написа Чингарова." Ще се намери ли журналист с кураж,като този на колегата му от Дир-а, който да запита борисов дали по този повод е ангажирал адвокати за защитата си?

Тази шматка къде беше от 2015;година до сега. К.ура ли ми държа. Новата шарлатано-бабикянска опорка-измислицс

Б.Б. ще умре !

Гривна ще пукне преди него. Косата му съвсем окапа

_stankow

Има такова понятие - "баражна оферта". Когато продавачът я прави с намерение тя да не се приеме, да предотврати сделката. Например поставя много висока цена, ниско качество, никаква гаранция и други такива условия. В случая на ГЕРБ ама никак не му се управлява, особено сам. Преди да се види какво ще става след края на войната ... Интелектът не, но инстинктите на Борисов са силни. Така че одиозната Габирел е отлична, за целта, кандидатура, очевидно неприемлива. Защото на всяко правителство ще му диктуват крайно непопулярни задачи - спиране на ТЕЦ-ове, купуване на несигурно ядрено гориво, купуване на свръхскъпа газ наесен, взимане от нашите и изпращане на оръжия и войски срещу Русия, още конфронтация с Русия, още чужди войски на наша територия, вземане на още и още дълг, смяна на българския лев с евро, грабене и грабене от страна на запада без да можеш да се противопоставиш. Това предствои. И после да ти търсят сметка ... тц, никой не иска. Вече не е блага работа да управляваш. Особено с подкрепа, изразена с едноцифрени проценти. Дори при ГЕРБ - 25% от 40% гласували едва достига 10% подкрепа. И тя ще падне доста, след местните избори ...

Окрадахте млиярди от най-бедната страна в ЕС, гербаджииски измамници!!!

Тази няма нито компетентността, нито визията и харизмата да плува в български политичести води.Ева Майдел би се справила къде по-добре,

След Лайнен тази е вторият чироз на власт.Пловдивска даскалица!Кой я набеди за управленец?

Ака де мишка химик,физик или лизник. Той не беше ли в правителство на ГЕРБ.

Мария Габриел - политическото лице на българската мафия

Българската мафия ПП и пРезидента и БСП =

Тя ли най-успява да разбере мисълта на банкянския безхаберник и да козирува до откат..?!

Юмрук чал, каунов е вашата надежда за управление. Шарлатани и маджовски невнятници.

Плевналиев - епизод 2 ... Пази, Боже!

Тъжна смешка ... Добре, че няма да бъде осъщствена! Искрено се надявам!

Тя ако е хитра няма да се хване на тази въдица

Вече се е хванала. Пуснала си е неплатен отпуск.

Който и да е кандидата хората не са забравили когато им казвахте да си гледат картофи

за комуноидно мекере - да преведял България през блатото, в което е заседнала! Изрод! Нали ти и твоите боклуци я доикарахте до тук!? Преди вас имаш и друго, не се кичете със 100% заслуги, миндили гадни! иван черния комунист, има сериозен дял в убиването на България!

новациите, научните изследвания, културата и младежта. - за кое поотделно може да се докаже нещо?

Еврокомисар е тя като има двойно гражданство и не знае на кой падишах да се кланя. Румъния е вече с два пъти повече БВП на човек.

ХАХАХА - тетка цачева едно към едно! тиквеник, ти се подиграваш с българите!!!

Коментари - Борисов: Нашият кандидат за премиер е българският еврокомисар Мария Габриел | Днес.dir.bg

Коментари - Борисов: Нашият кандидат за премиер е българският еврокомисар Мария Габриел | Днес.dir.bg

Коментари

"Хубава" Бг фамилия - Габриел

Боцьо, мъжко магаре не намери ли?

Работническо -селската управленска класа на страната :-( Както си върви от Тошово време, сега ги домъкват в БГ ,където не са живели 20 години и са забравили родните си села ,но готови за постовете ...

Забрави ПП - англоамериканските, но пък то Български няма и не е имало поне от век. Но всеки си е харесал едни от чуждите и ги защитава като български. Добре че за 45 + 34 години ни убиха българския дух, щото иначе щяхме и да се избием по улиците докато им защитаваме чуждите интереси.

Голям театър! Разбира се, ПП не могат да приемат кандидатката на ГЕРБ (има обективни причини за това, но има и голям процент дебилност, което е характерно за ПП+ДБ). Бойко знае много добре, че Габриел няма да мине. Номерът е, че сега на ПП ще им е много трудно да обясняват на ЕС бюрократите защо са против Габриел. Там не се интересуват от моралните терзания на лидерите на ПП.

Мария Габриел ли бе Борисов ? А стига с тези майтапи бе човек ! То бива бива, ама ти ептен го удари на случаен принцип !

Дали еврокомисарката няма и френско гражданство? Втори Кирчо но удобен за горене бушон на бацето.

Ниска топка бочи. Тряваше кристалина георгиева да издигнеш или херо мустафато :)

Това не е жена. Това е гейчок некрофил. По добре да си джасате козите от тоя дъргел.

Съдейки по обичайния му репертоар, Боко вече се е договорил за хартиената коалиция, но му е важно да изкара ПП-ДБ виновни. Затова беше театърът, дайте програма - ама не е хубава, дайте имена - ама не ме кефят. И затова, ето ви прекрасната Мария с най-добрите корумпета, щото няма какво повече.

стига сте циврили,защото точно ГЕРБ нагласиха Копейко Късопишков за музея,при това без да има ценз.Не хапете ръката,която ви храни,че ще ви тресне един юмрук.

......

Ако някой се е чудил защо в ДИР. БГ ни заливаха със статии на Марчето в последните месеци. Ами ето, по поръчка на герП е било. Мутрата си е платил за платените герберски публикации на ДИР. Бг

Дори играе от зелената брюкселска коалицийка, не от Боко.

Борисов пак изглупя. Стига с тия жени, кого ще заблудиш. Пак жена за Министър председател. Работата на Габриел няма да стане, колкото стана работата на плевенчанката да Президент.

Абе Бойко, що не поръча някоя с по-големи цици. Ти на ли разбираш от жени. Владиката от Америка ли ти траща този чироз?

БОКО можеше да предложи СЛОНИЦА САЧЕВА баща и Библиотекарския У-т СЛОНИЦА има големии ЦИЦИ 1687 тапии за ВИСШО от всемъзможни Западни Университети владее 125 езика 349 след дипломни квалификации има ГОЛЯМ ГРЪБ и може да НОСИ държавата на ГРЪБ работеши бедни българи докато БОКО граби с 200 км ЕВРО МИЛИАРДИ и ги изнася за ЛИВАН,ОАЕ и ДУБАЙ

Вашият кандидат е кандидатката Мария и е съгласна?!

Браво Бойко,брилянтен ход,надигра ПП-то и ДейБъ-то и им показа,че са първосигнални аматьори!

Не цитирай, кажи нещо от себе си.

До вчера Борисов и шайката му Герб, пребиваха деца, майки и възрастни по площадите, крадяха като за последно, под благосконноя поглед на Брюксел, а сега ще съставят правителство. Помислете за това.

И остава да оповестят, че и тя е лесбийка спусната отгоре.

Ще защитава френските интереси,ДПС турските,възраждане руските. А българските интереси кой?

Добре че руските интереси са българия да е по-независима и да дърпа повече в ЕС

вгъзрожденец.Наоисал България с малка буква,но Путин,Россия и Масква ги пише с главна буква.Какво да каже повече човек?

(0)(0)

Който и ще да е народа не е забравил вашите препоръки на село да си гледат картофи

Си прави каквото иска.

Банкянски цирк с привкус на канадска отрепка и ококрен крадец.

Абе Бойко, що не поръча някоя с по-големи цици. Ти на ли разбираш от жени. Владиката от Америка ли ти траща този чироз?

Гербераст кожата си мени, но нрава никога.

Тиквата от Банкя отново играе андрешковски номера ат сулске вучуренк. Пределно му е ясно, че какъвто и да било кабинет начело с това крайно посредствено същество, което на всичко отгоре и открито си признава, че е негов човек едва ли ще мине. Но с тази кандидатура Тиквата постига една от основните си цели - доказва на Козяк и на Брюксел, че е техен верен хранен човек и ултра либераст-глобалист. Не случайно негов личен политически ментор е Иван Кръстев, член на Глобалния борд на Отворено общество. Той просто прехвърля топката на ПП-ДБ и за втори път ги вкарва в политически цугцванг. Първият път беше когато ги принуди да обявят техни кабинет. Сега ако се съгласят - губят електората. Ако не се съгласят, Тиквата остава чиста пред Брюксел и Козяк - той е предложил техен (либерал-глобалист) и безкрайно управляем човек за премиер, а "предателите" от ПП-ДБ не са съгласни. Това му дава възможност и после да им извива ръцете при втория мандат или направо да го отхвръли. Тиквата получава и бонус - запазва добрите отношения с Доган и Пеевски, с хората на Станишев в БСП (може и да са малко, но ги има) и извива ръцете на ДПС за получаване на подкрепа. Диванният фюрер от Учиндол му е в кърпа вързан. На всичко отгоре, каквото и да стане, той печели местните избори - сривът на ПП-ДБ му е в кърпа вързан. Андрешко. Ако стане - ще управлява, ако не - пак ще спечели.

Моля за извинение - объркване в клавиатурата. Това андрешковски номера ат сулске вучуренк да се чете андрешковски номера от селски вечеринки.

Ебаси държавата, фирмата “Рога и копита” търси премиер, единственото условие е да може да носи на бой и ако се наложи да е съгласен да лежи в затвора!

Идиоти избират идиоти, те избират други идиоти…лош матрял

Разбрахме, че сами не можем да се управляваме, защото не сме народ, а мърша. Възможностите са две: 1. Молба за връщане в Бившата Османска Империя като евро вилает 2. Молба за приемане в Съединените Щати като отвъдокеански щат

е най-подходящата мишка,чироз да управлява България, Кокорчи е най- финансовият финансист, Нобелов лауреат. Кирчо е най- умната пишка , Лоренцо най-силният евреин.КирКорЛор по-,по-,най-.

За Премиер Мария, за вицепремиер Габриел

КирКорЛор най-бързо крадящите политици проект на Муньо

На бардака най подхожда жена за “мадам”

Подхвърлят опорни и шараните кълват,то бяха чекмеджета,кюлчета,пачки,къщи в Барселона,острови в Гърция. Ей,този Бойко го нямате за нищо, примитиви.

Истинската бомба е друга: "Местните избори през 2015 г. в Пловдив са били фалшифицирани, обяви сензационно във фейсбук плофила си адвокат Деница Чингарова, която по това време е била председателят на Общинската избирателна комисия на Пловдив. "Да се знае. Бях принудена със заплаха към децата ми, да фалшифицирам изборите в полза на Иван Тотев, Костадин Димитров и Димитър Колев! Въпросните същества никога не са печелили избори, защото не го заслужават!!!" - написа Чингарова." Ще се намери ли журналист с кураж,като този на колегата му от Дир-а, който да запита борисов дали по този повод е ангажирал адвокати за защитата си?

Тази шматка къде беше от 2015;година до сега. К.ура ли ми държа. Новата шарлатано-бабикянска опорка-измислицс

Б.Б. ще умре !

Гривна ще пукне преди него. Косата му съвсем окапа

_stankow

Има такова понятие - "баражна оферта". Когато продавачът я прави с намерение тя да не се приеме, да предотврати сделката. Например поставя много висока цена, ниско качество, никаква гаранция и други такива условия. В случая на ГЕРБ ама никак не му се управлява, особено сам. Преди да се види какво ще става след края на войната ... Интелектът не, но инстинктите на Борисов са силни. Така че одиозната Габирел е отлична, за целта, кандидатура, очевидно неприемлива. Защото на всяко правителство ще му диктуват крайно непопулярни задачи - спиране на ТЕЦ-ове, купуване на несигурно ядрено гориво, купуване на свръхскъпа газ наесен, взимане от нашите и изпращане на оръжия и войски срещу Русия, още конфронтация с Русия, още чужди войски на наша територия, вземане на още и още дълг, смяна на българския лев с евро, грабене и грабене от страна на запада без да можеш да се противопоставиш. Това предствои. И после да ти търсят сметка ... тц, никой не иска. Вече не е блага работа да управляваш. Особено с подкрепа, изразена с едноцифрени проценти. Дори при ГЕРБ - 25% от 40% гласували едва достига 10% подкрепа. И тя ще падне доста, след местните избори ...

Окрадахте млиярди от най-бедната страна в ЕС, гербаджииски измамници!!!

Тази няма нито компетентността, нито визията и харизмата да плува в български политичести води.Ева Майдел би се справила къде по-добре,

След Лайнен тази е вторият чироз на власт.Пловдивска даскалица!Кой я набеди за управленец?

Ака де мишка химик,физик или лизник. Той не беше ли в правителство на ГЕРБ.

Мария Габриел - политическото лице на българската мафия

Българската мафия ПП и пРезидента и БСП =

Тя ли най-успява да разбере мисълта на банкянския безхаберник и да козирува до откат..?!

Юмрук чал, каунов е вашата надежда за управление. Шарлатани и маджовски невнятници.

Плевналиев - епизод 2 ... Пази, Боже!

Тъжна смешка ... Добре, че няма да бъде осъщствена! Искрено се надявам!

Тя ако е хитра няма да се хване на тази въдица

Вече се е хванала. Пуснала си е неплатен отпуск.

Който и да е кандидата хората не са забравили когато им казвахте да си гледат картофи

за комуноидно мекере - да преведял България през блатото, в което е заседнала! Изрод! Нали ти и твоите боклуци я доикарахте до тук!? Преди вас имаш и друго, не се кичете със 100% заслуги, миндили гадни! иван черния комунист, има сериозен дял в убиването на България!

новациите, научните изследвания, културата и младежта. - за кое поотделно може да се докаже нещо?

Еврокомисар е тя като има двойно гражданство и не знае на кой падишах да се кланя. Румъния е вече с два пъти повече БВП на човек.

ХАХАХА - тетка цачева едно към едно! тиквеник, ти се подиграваш с българите!!!