Борисов обяви тежки мерки срещу разбунтувалите се бежанци

Мигрантите, които създават проблеми, ще бъдат настанявани в изоставени казарми по границата на групи от по 50 до 100 души. Подстрекателят на бунта е известен.

Обратно в новината

Коментари - Борисов обяви тежки мерки срещу разбунтувалите се бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Миниране на границата с Турция, пък нека тогава Ердоган да ни изнудва и плаши, че ще отвори вратите. Добре са ни дошли, ако някой успее да премине. Ще се разчуе и ще започнат да заобикалят България. А тия, които вече са тук да ги изпратим на гости на Меркел.

да се подиграваш и гавриш с българите, Господин измислен премиер. Такава идиотия и най-големия враг на България не може да измисли, щял да ги настанява по стотина човека в забележете, бивши казарми и застави по границата. Засрами се от хората служили самоотвержено и защитавали границата на Родината ни. Как хората от Харманли са те изтърпели да говориш глупости?

Да ви кажа, чух за тази "гениална" идея на Боце, а сега я и прочетох. И като бивш граничар, от времето на соца, например си представям как 50-100 човека "бежанци" ще бъдат разположени по протежение на границата, нещо като едно времешните застави. И кой ще ги контролира? Че те тогава ще отворят портали по границата ни за влизане в държавата. Господа политици, ОСЪЗНАЙТЕ се! Не я вършете като "кучето на нивата"!

Не ги затваряй, изведи ги извън България по най-бързия начин.

Баце, с тези тежки мерки ке паднеш скоро и безславно. Мерки на посткомунистически диктатор, ще наказва с казармени и лагерни условия от време ОНО бежанците, които не искат да мрат в мизерията на България, а искат да заминат за другата Европа , без да си вижда мизерната политика по отношение на бежанския въпрос. Защо , Баце, българо- турската ни граница зее напълно отворена и свободна за навлизане на всякакви имигранти? Защо ти и побратима ти БСП изядохте 500 милиона евро дадено от ЕС на двете последни правителства на БСП и ГЕРБ да направят сигурни съоръжения по 259 км българо-турската, считана за външна граница на ЕС? Корупцията ти на алчен олигарх ще те свали от власт много скоро и не от твоя овчи народ, на когото ти промиваш мозъка с подобни патриотични слова, а Европа ще ти даде ритника- твоите билдерберговци от ЕНП. Ето какво е жалкото състояние на българо-турската граница сега http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Photo/68397-tova-e-balgarskata-granitsa-dnes

След размириците в Харманли Бойко пак се скри под масатa Размириците в мигрантските центрове в Харманли и на остров Лесбос в Гърция се случват в контекста на кризисния момент в отношенията между Турция и ЕС Безредиците, предизвикани от държаните в бежанския център в Харманли мигранти, доказаха нагледно колко силен лост за влияние могат да бъдат чужденците на българска територия. И докато общественият дебат за причините е фокусиран основно върху това били ли са мигрантите провокирани от лошите условия или пък културните им особености са непреодолима пречка да се интегрират, на заден план остана международният прочит на събитията, който е ключов. Мигрантските атаки срещу органите на реда в България и Гърция от четвъртък се състояха в момент на рязко изостряне на отношенията между Европейския съюз и Турция. В средата на месец март Турция и ЕС постигнаха историческо споразумение. Брюксел се съгласи да отпусне 3 млрд. евро помощ на Турция в замяна на връщането на незаконните мигранти и обещание да спре притока от хора. Брюксел ускори уж и плановете за безвизово пътуване на турски граждани. Превратът срещу Ердоган и последвалата разправа с политическите противници обаче изостриха отношенията между Европа и Турция. В края на август на съвместна пресконференция с извикания в Истанбул Бойко Борисов турският премиер Бинали Йълдъръм заяви, че е от изключителна важност в края на октомври да влезе в сила подписаното споразумение за визова либерализация и ако това не се случи Европа ще бъде поставена под огромен риск.

Мерки тежки.... мерки забележки! Докато не почнат да падат гилзи по границата няма да има оправия!

...ще бъдат настанявани в изоставени казарми по границата на групи от по 50 до 100 души... Ще ги въоръжават ли, та те да пазят границата ни?

До: Чикаго Прибързани са ти изявленията. Ние живеем в смесени региони и виждаме много неща. Самите християни военни сме чували да ни казват от поделения в град Х. Само 5 души сме християни, всичко се назначава от Крумовградските села-мохамедани. И те вече на 45 г. тази година ги пенсионираха-не зная дали са петте, но един от тях е наш племенник. И сме чували следното преди 3-4 г. При една война много ни е интересно към кого ще насочат оръжието. Не сме националисти, не ни пука, защото точно вие те депутатите изгониха младото поколение, оставиха ги без работа, а през това време назначаваха хора от селата-мюсюлмани, мохамедани. Нищо против тях. те са български граждани. Живели на тези земи, но непрекъснато ни говорят за Туркие, колко хубаво било и пак ще се повторя НЕПРЕКЪСНАТО, с изключение на някоя по интелигентна приятелка мюсюлманка, а останалите тялом са тук, духом са в Туркие... Както искате така ни тълкувайте написаното. Имаме здрави ръце. Децата ни заминаха на запад. Болни родители заминават на запад при децата си-Белгия,Германия, Великобритания, не ни е страх от работа, нашата е лесна, сега се готвим да ходим да работим в западна държава, очакваме обаждане от племенницата на съпруга ми, вярвахме на бб, но и той ни изпързаля, както и приватизаторите сдс,ндсв. Хората не искат много. Не може мъж,жена,деца в мвр,съд,нои,горско, а цели семейства безработни или с пенсии, със заплати от 300 лева. Все пак и ние сме хора. И ние имаме нужда от лекар, лекарства(скъпи), зъболекар, да отидем до родните си градове, където са погребани родителите ни, не искаме много, но и най-малкото ни се отнема. Пиша не в единствено число, а в мно

Който не храни своята армия, храни чуждите пришълци.

Президентът да забрани такова опасно действие! Как така ще се разполагат агресивни нашественици по цялата граница? Това е лудост. В българските казарми по границата да се настанят български войници и да се спре това цирк.

Ще разположат най-агресивните чужденци в казарми по границата? А оръжие ние ли ще им раздадем или ислямистите?

abasador

много, тъжно е за да не кажа смешно. Човек чете статията и се чуди как само и за най дребните неща сме задържани на времето с часове по границите. Печата на паспорта ми, за безсрочно пребиваване в Германия бе по разлят, за което на унгарско-сръбската граница, семейството ми бе задържано 6 часа. Жена ми, сина ми на 4 год (със същите визи) и аз бяхме отделени от преминаващите и надлежо чакахме цели 6 часа за да получим разрешение за влезане в Сърбия. С днешна дата издирван търговец на наркотици... евентуално след 4 месеца ще бъде.... ай сик... сик ... чик чирик.... Лек ден.

Логично. Щом задържат почтените хора, ще пускат престъпниците.

ГОСПОДИ, слезни и си прибери вересиите..... Абе те ги знаят тези 1000, ама няма незабавно да ги репатрират а ще се отнесат строго като ги преместят по границата.... Господа политици... вие сте малоумници за ,които БЪЛГАРИЯ и НАРОДА не значат нищоооо. Проклети да сте!!!!!!!

Всички нелегално нахлули в България мъже от Близкия изток от 15 до 60 години веднага трябва да бъдат репатрирани.Тук само жени и деца до 14 г. и то временно за определен срок.И никакво размножаване.

сам е предложил на Меркел България за "гореща" точка, това бе обявено от самата фрау. Другите горещи точки са Италия и Гърция. Най-тежката мярка трябва да бъде срещу лицето от снимката, продало националните интереси за грошове.

Драги ми достопочтени българи, смирете се и мислете! Не се решават с противопоставяне мигрантски въпроси и проблеми никъде! Никой не може да засели Странджа с ислямисти! Познавам този край - от Ямбол до Малко Търнова и от Любимец до Царево, като дланта си... - няма какво да ядат там; ще останат ли в двете "живи къщи" в Заберново..." И други места в България няма да допуснат трайно заселване! Не "искат гостите" да живеят в България! Не щат да учат български, за да се устройват...! Ако "...тоя, тъп, прост ...идиот не му е ясно, че в Странджа никога не е имало мюсюлмани...." ! Сега, драги ми люти българино, помирете се, всичко се прави с МИСЛЕНЕ И ПОЛИТИКА! Вие въобще ли не знаете какво означава да се противопоставяш на ислямската идеология агресивно и с пренебрежение.. Какво искате, хилядите ТИР-ове, 2/3 пътуващи в мюсюлманските страни, че даже в Европа, да бъдат палени и взривявани; помните ли убитите български шафьори в Ирак?; искате ли в България да има Париж и Ница? Изнасяли ли сте окървавени трупове, във паника и терористичен хаос...? Помолете се на Вашия Бог и оставете на политиката и с добро да бъдат преселени бежанците, временно останали в България! Знам, от съжителство, колко злопаметни са мюсюлманите и какво може да произлезе от конфронтиране, СВЯТ МИ СЕ ВИЕ! НЕКА СЪМ ИДИОТ, но Вие нямате и капка представа накъде отиват взаимоотношенията... Знаете ли какво може да се направи с 160 милиона за мигрантите...? С политика, добронамереност, "...со кротце , со благо...и со малко кю..." може да не хвърчат толкова плюнки! Тъп съм, прост съм, идиот съм... но не желая да изживявам и виждам това, което и сега ме кара да повърна! България няма нужда от други трагедии!

В Турция няма война. Значи пресекли границата незаконно трябва насила да бъдат върнат от където са влезли- Турция. Нека да попитам, ако тези се опитат да влязат във вашата къща, понеже е по-добре уредена от тяхната без ваше разрешение как бихте реагирали?

ако това са "тежките" мерки, то значи, че както и досега ни будалкат. Искат да повярваме за пореден път и ТЕ (ТОЙ) да си веят байрака пак за наша сметка! На това дередже сме, защото последните две години само ни лъгаха, уж стена (а, само краднене, стана най-скъпата и пак я няма), уж пазена граница, снимки и целувки (Бъчвата гадно и нагло ни лъга, дори заплашва), съдят българи (добри или лоши, но българи милеещи за България), защото се опълчват и показват раздраните ни гащи по границата, сега искат да съдят полицаи, които рискуваха живота си за Родината си. То не бяха метани пред Ердоган, Местан(кой подкрепи тиквата на изборите), то не бяха гаври с обикновени турци и предаването им на смърт на падишаха. И имат наглоста да се надяват, че пак ще ни яздат и предават. Мислете, идват избори! тези са нагли и ще се опитват докато не им бием шута!

....НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НИКАКВО РАЗСЕЛВАНЕ, А ДИРЕКТНА ЕКСТРАДАЦИЯ на тия ТЕРОРИСТИ, България и народа си имаме достатъчни проблеми, за да оставим на едни ДИВАЦИ ДА СИ ИГРАЯТ С ТЪРПЕНИЕТО И С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА НИ, да ги обслужваме, да ги храним, да ги лекуваме...това всичко е от нашия джоб и отгоре на това ДА РУШАТ , ДА ПАЛЯ, ДА РАНЯВАТ ПОЛИЦАИ, утре ще тръгнат и срещу народа ни..НЕ, НЕ и НЕ на мигрантите!!! БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ към Вишеградската четворка и да ОБЯВИ: ИЗХВЪРЛЯМЕ всички мигранти от Б-я и НЕ ПРИЕМАМЕ НИТО ЕДИН ! А Меркел да бъде обявена за Престъпник, това е, ако вие имате по-добри идеи...давайте, на ред сте...И НА ПРОТЕСТИииии!!!

Такова безаконие и не защтита на европейците не е имало никога както сега.някаква си пача разпространявал наркотици и пуснат по живо по здраво да си холи през България и у нас вече почва да бонтува егати държавата и европата.тоя вместо да изгние в нашите затвори те щте го екстрадират та да напоиня на нашите малоумни ръководители че нашият шофьор който го хваноха в иран с наркотици го осъдиха на до живот не знам отчайвам се по малко от България единственно което щтеми остане една гордост че съм българин а защто

Лагера в Харманли е направен с разрешението на ББ и е подписан от ЦЦ,а не от Орещарски-документа е в интернет.

тъп,прост и не знам как още как да го нарека ЯСНО ЛИ МУ Е , ЧЕ В СТРАНДЖА НИКОГА АМА НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МЮСЮЛМАНИ , А ИДИОТА ПРОСТ СЕГА ИСКА ДА ГИ ЗАСЕЛИ ТАМ . Това трябва да си пълен ИДИОТ за да заселиш МЮСЮЛМАНИ в тази част на България .Просто се чудя как може да има толкова прости хора въобще !!!

не са прости, това са кириякстефчовци и им се плаща да разрушат държавата ни!

Като си припомня как мои приятели бягаха при комунизма през Югославия, Гърция и Турция...Като си спомням как цели нощи прекарвахме в обсъждане и, че най-големия страх беше да не ги върнат, после добирането до лагерите в Триест, Гърция и Турция...Чакането там, с молби до страните, които те искаха да ги приемат...Тайната поща, която ползвахме... Днес ми е мъчно за тези, които чакат без ясна надежда в нашите казарми... Не е хубаво да имаш 2 милиона, уж "легални", емигранти и да се държиш не много в канона на милосърдието към тези хора, тръгнали да живеят човешки... Говоренето за опасност от пробутване на терористи е много важно, но има способност да бъдат проверявани, и после - 160 милиона за 2-3 000 бежанци, малко ли са? Каква програма на цивилизована страна им предлагаме?

Има лекинка разлика между имигрант годен да се интегрира в риелото го общество и такъв, който желае облагите му но желае и да въведе своето разбиране за бит, закони и религия

Случайно да сте дигали бунтове в лагерите??да сте замеряли полицаите им???Писна ми от таквиз ''поборници'' за правда дето са си измекяри по душа

Така е, Чикаго, като си бягал на Запад. Трябвало е да бягаш към Ирак, Афганистан, Пакистан, в краен случай към черна Африка.

много ербап нашия конгратюлейшънс...да не вземе да вдигне кръвно само)))))

Мюс.юлманина докато не разбере, че не трябва да взима това което не е негово, и не трябва да ходи на чужди места и да граби и убива, трябва да се трепи на място.

Оставката не е поемане на отговорност, Бойко, трябва да бъдеш наказан пропорционално на вредите които си нанесъл чрез дадената ти власт и доверие от народа.

Тоя колко престъпления е извършил, архива на прокуратурата, не може да ги събере.

Нямам друга алтернатива за Б-я , ако не се обединят всички, политици и народа ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТОТАЛНО ЕКСПУЛСИРАНЕ на афганци и иракчани, ТЕ НЯМАТ МЯСТО В ЖИВОТА НА една бедна Б-я, която е християнска, в противен случай ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ИЗТРЕБИМ дори с голи ръце, това е, пука ни на Г*ЗА за БХК или за който и да ВАМПИР от тия ВИРУСИ, та той целия свят се разпада, а ние да им цепим басма, не по-добре да им РАЗЦЕПИМ ТИКВИТЕ!!!

На товарните кораби по 1000-1500 паразита - ГОЛЯМАТА КОЛЕДНА ЕКСКУРЗИЯ...

АЛООоо, КАК ТАКА този ВАМПИР радикализирания трафикант СЕ Е ОТЗОВАЛ В Б-Я??? Защо не се даде информация, ДАЛИ МЕРКЕЛ ИЗПРАЩА за Б-я ТЕРОРИСТИТЕ ИЛИ какво става....? И ЗАЩО българският народ НЕ ЗАЯВИ КАТЕГОРИЧНО ДА СЕ ЗАПЕЧАТИ ЮЖНАТА ГРАНИЦА и ДА СЕ МИНИРАТ граничните ПОЛЕТА??? Народеее.... не виждаш ли, ще се намираме В ПАТОВА И ПАГУБНА СИТУАЦИЯ, от една страна сме разграден двор, от друга Турция е на път да ЗАЛЕЕ Б-Я с МИЗЕРНИЦИ, а НАЙ-ОПАСНОТО Е , ЧЕ Б-Я в този момент е с Правителство в оставка ??? От всякъде тегнат ЧЕРНИ ОБЛАЦИ над държавата ни и като прибавим, че ОТКАЧАЛКАТА М*РКЕЛ нямала и ПЛАН "Б", а у нас комунистите освен за власт НЯМАТ И ХАЛ ХАБЕР КАК ДА СЕ РЕАГИРА при тази ЗЛА ОБСТАНОВКА, направо смеее ЗАГИНАЛИ!!!

щот службите МУ кат и министърката МУ на тоа мутрафон са много професионални

Телефоните не могат да им вземат, но маже да им ограничат интернета и да нямат връзка с целия свят!

Борисов , ТИ си виновен за бунта на емигрантите!Как може да оставите хората без храна от стола , да затворите и хранителния магазин , лагера е под карантина , е и?Гладни ли да мрат!Май , нарочно си ги свиквал на глад , да подстрекаваш бунт и да се явиш в ролята на съдник и спасител!Какъв си интригант и сценарист!Затова ли направи пътека до Харманли , хубавецо?Брей , голяма гад си бил!

А на теб кой ти каза за какво точно са се бунтували?

Най -доброто за всички нас е Борисов да се скрие и да си харчи откраднатите от нас пари. Всичко друго е глупост и популизъм. Дано си получи заслуженото за всичко което открадна от нас и не не даде. Не ни даде разумно управление на държавата. Взе от наше име 16 милярда и ни нсалага да гледаме неговите некомпетентни мутри за министри.

Туй за харченето на откраднатите пари не съм много съгласен , за другото -да и имам конкретна идея относно укритието му -ЦСЗ.

Борисов може само заеми да тегли от наше име и да се чуди кой да обвини за всичиките си глупави постъпки. Резил, че този човек е бил министър -председател толкова дълго време. Няма такава държава.

Вариантите с т.нар."бежанци" не са много. Първо-не виждам проблем със сирийци и иракчани. Познавам такива и са хора като хора, освен това ще се завърнат като се укротят войните. Дори да остане някой, с тях проблеми няма. Проблем са афганистанците и вероятно африканци, но у нас има малко от Африка. Афганистанците. Първи вариант е да тръгнат към Европа. Все по-труден и невъзможен, особено след падането на Меркел, идване на власт на нови пронормални политици в цяла Европа. Втори вариант. Афганистанците прииждат все повече и седят в лагери като Харманли до безкрай. (Това със заставите няма да сработи. Много скъпа издръжка и ще ни скъсат от съдебни дела за концлагери, БХК и т.н. Сигурно е и незаконно.) При втория вариант ще имаме всеки ден погроми, побоища с полиция, ще се включат и футболни агитки. Въпрос на време е да изнасилят жена или дете или да заколят някого. По същество гражданска война. Трети вариант. Самолети ги извозват към Азия. Най-добрия вариант и единствено работещ реално в интерес на България. И най-малко осъществим. Бежанците ще откажат, насила нямаме право. Това просто няма да сработи. Не вярвам дори и най-престъпните да успеят да ги депортират. Остава най-лошия втори вариант. Постепенно се увеличава наплива. Гета във всеки град и селце. Като белгийския Мьолнбек. Престъпност, наркотици, убийства, джамии, радикализъм, атентати, мръсотия. Ще стане да не можем куче или дете да разходим. Край на разходка в парка, кафе, вечеря с жена навън. Ще се оградят престижни квартали за богати. България просто умира и няма сила, способна да промени този факт.

Третият вариант е напълно възможен, от скоро има спогодба за реадмисия с Афганистан ..депортирането не става по желание, така че дали искат или не е без значение...

Варианта е един! Служил съм на българската граница 1968-1970 г.,който искаше да влезе или излезе в и от НРБ, минаваше през ККП. Всичко останало беше нарушители. Нямаше социални помощи, а "специални заведения", в който за да ядеш, трябваше да работиш и нямаше гладни стачки.

Само да попитам тоя защо се появява ВИНАГИ гокато нещата са приключили??Не мго ли е срам да продължава да харчи бюджетни пари за разходките си и перченето пред медиите??Като си такъв ербаб защо не пристигна когато беше напъна, да застанеш отпред и да даваш пример бе ''каратисте''??Какво точно направи като се разходи два пъти до там????хортуване, лъжи, манипулации..Страхлив си бил страхлив ще си останеш и вечно с 3-4 джамбази около теб..

Хайде спри се с лъжите защото додяваш и отвръщаваш..Какво прави две години та докара до тук нещата ама сега видите ли за месец ''щчл да ги оправи''...Такава жажда за власт в човек е пагубна не само за него а и за останалите защото пред нищо няма да се спре за да се пъчи след това с ''доброжелателството си''

Да им вземат телефоните,как така нямат документи пък имат телефони,без снимки без връзки с други такива като тях,неможе да не спазват законите в Държавата,може да е крайно но е така.

Лъжите на ББ: 1) Миграните ще бъдат екстрадирани -> стана: Мигрантите ще ъдат настанявани в казарми по границата; 2) Подстрекателите ще бъдат наказани -> стана: организаторът (вече ед.ч., което е малко вероятно) ще бъде екстрадиран.

Да свали вмерисаната тениска, и нещо чисто да облече ! Щом и оная повлекана, Боряна, вече не може да го трае, работата Му е много серйозна !

Драги ми прости българчета селянчета демократи. Изведнъж направих аналогия с еврейското учение талмуда за евреи и неевреи демек гои. И знаете ли какво се оказа че да убиеш неевреин бог не те наказва, че можеш да пожелаеш и да преспиш с жената на неевреин пак си ненаказуем. Еврейската раса е завладявала света с миграция. Това да ви дава някакви аналогии с заблуждаващото наименование "Ислямска държава" или пък с тези "бежанци" на които някой или тези същите им плащат. ..... Но вярно, забравих че ги спасихте от ръцете на Хитлер и сега те ви го завират дълбоко с банките си и неимоверни лихви, с Украинския майдан и разрушени икономики.

ни е така..... мигрантите баце, са чудовищен соцялен експеримент в реално време. Да се види как действа теориата за мултикултурализ. А е в Европа, защото тук има уседнали държави структури: с векове. Ако те бъдат мултикултурализ - начи теориес успешна. Тва върви парлелно с още 2 соцялни експериментс. Икономически: количестените в Япониа. Сичко, пригодно от цикъла беше внедрено и в сащ, за де се купи още време във властта. И накрая: екологичен. Върви у скандинавието. Слабите им парвителства са готави да си разоръжат икономиката и да го карат нса ветърни мелници. ЦЕЛТА: НОВ СВЕТОВЕН РЕД С ПАСИВИРАНА БИОМАСА И ЧИСТА ПРИРОДА ЗА КУКЛОВОДИТЕ. И НЕ, НЕ СА САМО ЕВРЕИ. ЩОТ ЕВРЕИТЕ НЕМА КАК ДА ПОДЧИНЪТ АЗЯТЦИТЕ. Познатиа ни свет - свършва. дано си готов затва.

Миланския стресов орган, от источник, внедрен в Турски бърдак, съобщава че Боквун и Ер-доган са се споразумели, да се избрекцат* на ЕС, като създадат и управляват заедно Турска империя, под ятагана на султан Ердоган и под бохалка на велик везир: Лабут паша!

червените мошеници нали спечелиха изборите защто не правят правителство да управляват а се крият като мишки

Такова мнение означава липса на политическа култура! Без съмнение си избирател на ГЕРБ. Ами помисли защо Борисов подаде оставка, каквато никой не му е искал и кой бяга от отговорност? Как БСП ще състави правителство, след като няма парламентарна подкрепа? Това означава да поднесе властта на ГЕРБ на тепсия, защото те само това чакат. Вече го правиха и е добре позната тактика!

Това решение е много грешно и опасно. Сега има конфликт на едно място. След разселването ще има конфликти на много места. В малките селища няма кой да се опре на тези хора и ще има много пострадали.Ще пострадат доста и от пришълците- там няма много да се церемонят с тях. Трябва друго решение. Просто хората, на които плащаме да вършат работата по нашата охрана, най-сетне трябва да поработят малко, не само за шкембетата и джобовете си да работят.

Най-първо трябва Боце да заяви, че вече не желае БГ да е буферна зона и да върне парите дето взе от Меркел за това а нас излъга , че му ги били дали за друго!

Динко и Перата ще се оправят със терористите от харманлии.

Виж че не им разрешават и ги съдят и ги тормозят. Първо трябва да справим с антибългарския хелзински комитет.

Израелците на техните БТРи имат полуавтоматични каменометни агрегати които ползват камъни хвърляни от демонстранти.Спешно вземете 4 каменометни катапулта на лизинг и ги пуснете в действие. Законът в тази част има дупка, която може да се използва. Даже АнтиБХК не ноже да му намери цаката. Пострадалите навлеци ще се таксуват като ударени от Рикушет. Хвърля камък със скорост 30 м/сек, той рикушира в толерантността на БГ и се връща със 60 м/сек по кратуната на примата. След кето Марковски мери траекторията на камъка според платата и доказва, че камъкът е дървен и незаконен.

Значи няма да ги разкарваме от България, а просто ще ги местим някъде другаде из страната ? Евала Бойко! Евала "генерале"!

извикайте селския генерал радев да ви орай дирижето или чалгара славко нали гласувахте за тях ....псевдо експерта орешарски направи лагера и това е факт

Пълна скръб е Бойковото управление, а тая лелка Бъчварова начело на МВР направо да си взима бохчата и друм. Не че Борисов е голям капацитет като полицай, но поне се прави на такъв. Ако обаче си мисли че това че отиде в Харманли му дава основание да се извърти отново и да управлява с ПФ се е объркал.

нивото на ББ е най много за шеф на полицията в малък град ще краде но малко защото не може повече .. няма

Не знаеш другият факт - че решението за този лагер е взето по времето на първото Борисово правителство през 2012 година, а Орешарски просто го е изпълнил. Ама то като се изпълниш с толкова злоба, не можеш и да разсъждаваш нормално.

Гербаджийска мърша и нормален са две противоположни неща. Народен съд трябва за гробарите, които искат да затрият България, за да си напълнят джобовете на селските потури. Въшливи неграмотни уроди - това са ГРОБ!