Борисов: Медийните изяви да спрат и Петков да се замисли как да направим работещ кабинет

"Споразумението, което ще получат на 5 март, не е нещо, което за първи път ще чуят. Няма подмяна на приоритети", поясни лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Медийните изяви да спрат и Петков да се замисли как да направим работещ кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джавкат се Бойко и Киро за да държат симпатизантите си в кондиция,но те намаляват.Шоуто ще завърши от 5-8 .03 ,защото по властовия кокал има още блажно.Без власт тези двамата в България ще са чичко Никой,но богати нагушили се като пеликани.

Каквото ви наредят от посолството това ще стане

Петков да се замилил?! , защото тоя няма с какво.

за България ли си толкова година на власт, лакомия мрсно

Баце, нали вчера казваше, че на избори ще ходиш , ако киртака продлжава да се праи на отворен..Аре, чакаме изборите , ама май смо лаеш като скопена мастия , вързана на каишка пред месарницата

Това е човека, за когото гласуват най-много хора в България! Да си поема отговорностата най-после заедно с почитателите му

Прави сметка колко идиоти и боклуци има в България

Изпуска властта и се крие зад фразата Работещ кабинет. Под такъв разбира, само той да го управлява и нищо друго. Докопа ли властта, ще се развихри и само това което той прави ще е в медиите. Заметеното под килима няма да има никакво значение, до поредното избиване на цирея. Нарцистичните типове така съществуват.

Както се видя пак си повел Севда ТВ -то зад теб Значи изявите да започнат сега !!

Тиква цензор,ха ха ха.

Боко, само като видиш патката на посланика и ще изсулиш прашките!!!

За да спрат е нужно и Бойко да се скрие и да млъкне. То само глупости тия дни.

най-много обичам провалени и корумпирани тикви да дават акъли на още по-абсурдни парапети. тези всичките са за разстрел.

Тоз иска коалиция? Няма ли да ви стане много дълго името? - ПП-ДБ-Герб-СДС! На следващите избори вкарайте в коалицията БСП и ДПС и ще постигнете 99,5% мнозинстви, като при ментора ти бай Тошо! Що направо не си върнете оригиналното име - БКП? Хем кратко, хем ясно, хем добре познато! Всъщност както сте я подкарали на следващите избори и Червения пират да направи партия ще ви отвее в процентите! То бива политически курвалък, ама вие направо се оляхте!

Щом може, да направи партия и да управлява! Глас Народен, Глас божи!

Дори и сега ГЕРБ и ПП-ДБ да не подпишат коалиционно споразумение и отидем на избори, ще го подпишат след тях. Ако не го подпишат след следващите изборите, ще го подпишат след по-следващите, ако не след по-следващите, след по-по- следващите. Иде реч, че те могат само да отлагат да го подпишат, но са обречени да го подпишат. Защо си мисля така! Защото никой от тях не може да сформира евроатлантическо мнозинство без другия!

Те нали заради това се търпят. В момента имат парламентарно мнозинство без ДПС. След нови избори, няма да го имат това нещо. Ама когато си крал, крал, крал, та си се забравил, някак си идеята да има независима прокуратура, регулатори - т.н. правова държава някак си не ти изнася :)

да ни заведе в светлото бъдеще - води ни

Когато се говори за Борисов, първо трябва да се каже КРАДЕЦ и после всичко останало. Да имал е грижа за държавата и какво от това след като е крал. айде няма нужда.

Сега, когато цяла България и сащисана и всички са възмутени от огромната наглост и безочие на Петьо Еврото и Нотариуса, как са рекетирали и заплашвали МАСОВО, но ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ТЯ И ОТ ШАЙКИТЕ - ОПГ на ГЕРБ и ДПС!!! Я си спомнете с какво излизаха в новините имената на Пеевски и Борисов ПРЕДИ КУКЛОВОДИТЕ НА ДС МАФИЯТА ДА ГИ ИЗСТРЕЛЯТ В ПОЛИТИКАТА И ВЛАСТТА! Да, с РЕКЕТ! Да припомня ри веднага 5, 10 или 20 примера? Ами нари точно в този занаят специализира Борисов в СИК, докато Пеевски пък стажува при Илия Павлов, чиято Мултигруп изнудваше и източваше направо цялата държава, заставайки на входа и изхода и в полза на Москва и на собствените им задници и в ущърб на държавата и на народа!

Много сте нагли.Дано скоро народа се събуди и ви изхвърли.

Тиквата и Шиши треперят да не стигнат до тях разследващите за корупционните далавери в България.

все още не, все още ги държат

Подобно на двете ОПГ - двата клуба на отрепките Петьо Еврото и Нотариуса, които са с един и същ генезис и кукловоди, но после - тъй като в България мафията си има държава - те се развиват и разрастват самостоятелно - зер в България, където ДОРИ И ОТКРОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ. ДЪЛГОГОДИШНИ РЕКЕТЬОРИ, КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ И ОТКРОВЕНИ БЕЗСКРУПУЛНИ ПРОСТАЦИ са премиери - дори 3 мандата, инсталирани за шефове на служби - ДАНС, та дори си назначават и главните прокурори - ДРУГИ БОКЛУЦИ, като Филчев. Цацаров, Гешев, Сарафов… Та така и преди години “двата клуба” - на Мутрата Борисов и на другата Мутра и рецидивист Доган и Пеевски се бяха хванали туша за гуша! “Големият мъжкар” Борисов дори публично изплака., че Доган го е бил поръчал, за да се презастрахова… А в онази ВОЙНА между 2-те мафии по-силната бе ДПС, защото Доган с Пеевски цяха овладели прокуратурата и чрез нея - държавата. И дори и Борисов и Трактора - видни мутри - рецидивисти, претендиращи да са (бири) легитимни полицаи и директно споделиха по телевизията, че ще ги убияТ !!!! в ареста!.. Но след това двете мафия си се разбраха и си стиснаха ръцете! Първо - защото наистина се насраха от кражби - става дума да над 200 милиарда да последните две десетилетия! И второ - явно но Доган му светна, че ако елиминира Мутрата Борисов, тогава да цял народ остават назидава … мутрите от ДПС! А тези нищо, че обичат да се правят на велики - те са подлеци и страхливци, които при търсени на отговорност се покриват!

Само ти и охранения ти приятел се изявявате в медиите,защото са ваши.

Боко не е сериозно при дата на ротацията 6.3.2024 ти на 5-ти да обсъждаш твоето предложение и тепърва да го предлагаш на партньорител

Абе то и аз съм ял във соц времмената. филия със свинскка маз но пак не мога да съм като бате Бойко и еефенди Пеевскки!Все съм си 60 кг и карам колело без охрана!?

И Айнщайн е ял филия с мас, и Шекспир, и Моцарт!

Т.е досега правителството не е било работещо и тепърва ще се учат как да проработи?? Да не правели медийни изяви.. а как, бе бочко?? На тъмно ли?

Зад мощният и охранен гръб на бат Ббойко,ял няккога филия със свинска маз днес стоят елитни наши. хора от близкото минало!

Е нали свършиха основната работа изпраха Батко и Шиши?! Сега остава по-лесното да разпределят баничката. Все ще се разберат кой, колко да блажи!

На Концертът на Гвардейският духов оркестър в зала „България“ снощи. Накрая публиката освирка името на военния министър Тодор Тагарев, а аплодира на Президента и Върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев!

Шилo

Румен Радев е служител на Русия, национален предател. Истинските български патриоти, които дадоха живота си за България се въртят в гроба като гледат това копие на Тодор Живков как дърпа България към Империята на Злото. Захари Стоянов е казал: "“Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г. Раковски, Л. Каравелов, В. Левски, Хр. Ботйов, А. Кънчев, П. Волов, Г. Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”"

Мутри вън!

Пак със тебе ли да правят правитесттво бе бате Бойко?Не се ли уяде ,на пари,власт,лукс и охолство?

Та когото ПП и ДБ предложиха тещо като основа за разговор, тези ГУЗНИ идиоти и простаци. РЕКЕТЬОРИ И РЕЦИДИВИСТИ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!!! веднага скочиха и изляха поредната си порция повия. Така и Габриел - Мадам ЙЕС ми падна в очите - видяхме как Мутрата веднага а спеши да се изтъпанчи пред народа и да изсипе типичните да нози рецидивист помия! Во забележете друго - онази, другата мутра, дето толкова години ни а величаеха и хвалеха, а всички сега виждаме ко да ТЪП ИНФОНТИЛ Е (наричайки възрастни хора, премиери, академици МОМЧЕНЦЕ. че някои му седял и на скъпа и промие простотии, размитайки на наистина много пошлия манталитет на идиотите като него и тях и шайките им). Та и Пеевски веднага се включи до припява в оплювките на другата вутра. Но онзи ден, когато Борисов обяви, че подготвяли коалиционно споразумение Пеевски НЕДНАГА АД ХОК ГО ПРИЕ - ПУБЛИЧНО?!? Идиоти! Прозрачни и тъпи натри крадливи рекетьори и идиоти!

цитат :"...всичко вървеше и миграцията беше 0.." Е тогава защо ги връщат тук, а не в Румъния или другаде ? Значи не е било на 0 Вие сте нули и е крайно време да се махате от властта !

Мумурандума МИ е по добър от мумурандума ТИ! Ха ха ХА!

Тоз ни омръзна вече с приказките си за "простия" народ.Дайте сега да видим до къде стигна разследването с терорист Номер 1 на държавата - ЧЕРВЕНИЯ ПИРАТ.

Дир, хайде бъдете обективни, моля! Искаме статия с информация за мигрантите - изнасилвачи, убийци и тн. Тези които идват всяка седмица. МОЛЯ!

Докато има правителство, Бойко Пеевски е с имунитет. Бойко Пеевски не че няма да бутне правителството, ама и хоро ще играе...

Тия от ПП те взеха за подигравка, бъзик и омаскаряване. По всички основни медии хората им изместват темата от евентуално новото правителство. Всичко друго /регулатори, ВСС, ВПС и от този род/ е пазарлък и изнудване от тяхна страна. Стига сте им правили подаръци. ОСТАВКА, НОВО ПРАВИТЕЛСТВО И БЕЗ ПП И ДБ ВЪВ ВЛАСТТА.

споко бре Той посланника отдавна е дал сценария и списък с имената на надежните министри след въртележката. Тагаренко Не Се бара окраинците мноо гго харесват.

Намерил се кой да говори за медийни изяви ....

Май са го почнали вече от посолствоТО. Пак ще клекне Баце

"Пак " ??? Че той кога е бил изправен тоя. Само на приказки е голям и то лакардии иначе интелект 0 даже Винету е в пъти над него.

Флескаджиите, които отрязаха паметника ще празнуват ли 3-ти март? Или важно е да не ходят на работа в понеделник? Природата /Бог/ е най голямата симетрия във вселената. Нищо не остава без възмездие.

Бописов и Пеевски с Доган са ПРЕСТЪПНИЦИ, и то закоравяли, рецидивисти! И наистина омръзнаха с просташките им приказки и простотиите им. И след време децата ни ще се дивят на онези, които са им се подчинявали от страх, зависимости, алчност или безхаберие за държаната и бъдещето й и грижа само до собствения задник! Понече от ясно е, че над “двата кръга” на БОКЛУЦИТЕ Петьо Еврото (бивш началник и авер на Пеевски) и Нотариуса стоят и стояха … кръговете обръчите на други два кръга - на Борисов и Пеевски! И това е ОЧЕВАДНО! Как ли? Ами вижте, че боклуците Петьо Еврото и Нотариуса не са си позволили до рекетират и тормозят И ЕДИН от шайките на двете мутри Борисов и Пеевски! Дори един да бяха имитирали че рекетират - нари и двете мутри и шайките им са големи актьори - ей така, за цвят!

Нали избори щеше да правиш??? Трябва да си малоумник, клиентела или бивше ченге, за да гласуваш за тоз. аааа, забравих - баби ГЕРБ.

да ходя на избори. Тази помия дето се излива от съдебната система се е образувала до голяма степен по времето на ГЕРБ. В случая Борисов е прав, но това не измива историческите грехове на ГЕРБ. Как взеха моделът на ДПС и го развиха. Окрадоха и опорочиха всичко и сега ще оправят държавата. Хахахахахаха. Избори. Избори. Избори.

Назад, назад, моме Калино…

Власт в България отдавна няма. Има картели - ПП-ДБ-ГЕРБ-СДС-ДПС, които властват чрез картелни споразумения за разпределение на териториите, пардон, областите на влияние. България е картелизирана, така да се каже.

Ще лепят стикери на своите прокурори. Както в мутренските времена. Например: "Този прокурор е на ППДБ, респ. ГЕРБСДС. Който го пипне ще яде бой! Подпис КП, респ. Бацето"

Всички прокурори, се избират от ДпС, за да служат на ДпС. И за да бъде назначен някой за прокурор, означава че в ДпС имат съвсем ясни и гарантирани начини, да определят напълно решенията му, действията му и изказванията му. На това се крепи властта тука и за това не се правят никакви компромиси по отношение на службата им.

Шилo

Ами нали това беше договорено бе??! Нали трябваше просто да се сменят Денков и Мара? Или не помниш какво си говорил преди 9 месеца? Ама то не е чудно, като се има предвид как си мениш позициите през ден.

Всеки народ си заслужава управниците.

Киро дали ще отиде на Бузлуджа на 3-ти Март? Предния път суверенът го поздрави със снежни топки. Този път нещата са по-други.

Този път няма сняг и камъните ще се намират по-лесно.

Шилo

Предния път суверенът го поздрави със снежни топки. Какъв суверен бе!? Това бяха няколко несретници от Вгъзраждани.

Единственото харизматично нещо в Бойко е„ че винаги разплаква жените по онлайн форумите.

Голям цирк! Прочете нарежданията от "посолството" и действайте! И без това решенията ги вземате не вие, а съответният генерал-губернатор! Ако пък не разбирате указанията обадете се на Галя, тя ще ви ги разясни...