Сценарий: Плевнелиев държи Борисов премиер два месеца

Президентът Росен Плевнелиев може да остави премиера в оставка Бойко Борисов на „Дондуков“ 1 до 22 януари, пише «Труд».

Обратно в новината

Коментари - Сценарий: Плевнелиев държи Борисов премиер два месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пожелаваме му здраве и много щастие в живота. Знае ли се, може и по-зли да дойдат от бат Бойко!

БОЙКО Б. КАК Ни ТЪРПИ ОЩЕ.народа не е доволен на нищо.има какво още да се направи,но през неговото време преобладават хубавите неща.единствената грешка беше Цачева. това е.

Цецка не е грешка. Цецка е депутат, избран на законни избори. Грешка е Москов+ Шарков. Никой не ги е избирал, а ни изкараха престъпници

Хайде с здраве, пък след нова година Плевньо - министър председател, Борисов шеф на полицията. Цецко на затворите, а Москов (Менгеле) да си продължи работата. В европа, България, може да я има, ама дали ще има българи в нея?!

бе, дядо Йоцо, що не прочетеш малко български правопис. Или поне Дядо Вазов. Все щеше да вденеш че преди думи започващи със "С" и "З" се пише "със". Но вие в БСП сте така - неграмотни, но винаи верни на Партията. независимо дали се казва БСП, или БКП, важното е да се управлява от Кремъл. И членовете да са с работническо-селски произход. Е, с баща механизатор и майка краварка надали образованието е висша ценност. Апропо, Европа се пише с главна буква. А ако ще има такива българи селяндури и неграмотници като теб .....мерси.

ЛьОЛьО,нали и МАМАТА я е изучило БКПто?Ами КРАЛЯСЛЪНЦЕ нали и той е номенклатурен кадър на БКП????С министър на образованието като тази проскубана кокошка и цялата сбирщина на ГРОБ има да сънувате образовани хора като тези които учеха и следваха допреди 30 години,като се изключат децата на политиците от всички цветове,които учат в чужбина,но няма да се върнат в БЪЛГАРИЯ.Между другото винаГи се пише с Г, а не винаи.Ясно ли ти е ТОНТО?????

Целият ни проблем е в малоумната конституция, приета от комунисти и ренегати. Защо са тия безумни служебни правителства, бе? Един служебен министър докадо научи къде е тоалетната в министерството, и вече трябва да си ходи. Каква работа ще свърши за 2 месеца - айде чиба! А какво по-просто от това - дава се 1 месец на президента за консултации и връчване на мандати. Ако всички мандати се върнат, имаш още 1 месец за организиране на изборите. През това време си работи старото правителство в оставка. Парламентът се разпуска 1 месец преди изборите. Ясно, точно и практично. Да не говорим, че за страна като България най-добрият вариант е президентска република. Това е то МАЖОРИТАРЕН ВОТ - целият народ избира президент, който съставя правителство и управлява 5 години. И тогава парламентарните избори могат да са по пропорционалната система с преференции - така всички български гласоподаватели ще бъдат представени във властта. Няма да има нито парламентарни, нито политически кризи. А ако президентът наруши Закона, ще си има процедура за импийчмънт.

Без такива..Експертен кабинет поет от някоя от партиите в този парламент който да работи за нови изборни правила при новите избори основаващи се на исканията от референдума защото в противен случай ще се правят избори по старите и герберасите пак ще се стоварят на гърба ни..

Най-големият грях на ББ е , че ни натресе президанта Пневналиев, затова не трябваше да има втори мандат , а сега се готви за трети.Моля замислете се!

Бат, Бойко е обичан от системата т.е. пожарникарите. Абе бате кво ти требеше Мин-предс., ставаш`Е за Министър на вътрешните работи. А иначе Бог да пази България! от пожарната пожарникарчетата. Жив и здрав да си ни.

Ако е вярна тезата на Простия , че не се ползува с подкрепа от народа , че пристрастеността му към демокрацията го заставя да подаде оставка , тогава какво прави тоя сульо Чехъла тогава , та с манипулации ще го държи още два месеца на власт ?!

то от чехльо нищо не зависи тая среща е да казва какво ще прави чехльо е никой

Abu Talib

Ако Борисов не остана още два месеца поне, то овчаров и другия обвинени по делото Белене ще съдят после България в Страсбург, защото бсп-то са големи шмекери, ще подкупят съдиите във ВКС и те ще ги обявят за невинни. НИКОГА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ НА бсп-то!!

магаре",пардон комунист,доказа правилността на характеристиката,че е циник и ръси пълни глупости.Тъпизми!!!

ей тоя на снимката горе направихме с 10 цифрена сметка няма харчене стига му толкова

Навремето Желю Желев не даде мандат на БСП да състави нов кабинет след падането на Ж.Видинов, изчаквайки пловдивската майничка да встъпи в длъжност и с това допринесе за хаоса в обществото.....Плювньо изглежда , че върви по същия път....

Ех "...НЕПРОМЕНИМА..." За първи път чета такова красноречиво описание на автопортрет"Злобен...Садист..." Само дето срамежливо премалчаваш за доходите си от ОКОЛОВРЪСТНОТО

еми на него едно откриване може и чешма да е е пари идва пиар агенцията и ти казва сумата минималната миза 10 000 лв нагоре до 6 цифрено все пак божество идва да ти открива обекта така че да него жалим събота и неделя като направи събирателна разходка из България после цяла седмица ги брой

В анкетата на ДИР-а за предпочитанията си за президент хората познаха,бе.Що не я признаваш сега анкетата.Или както ти е изгодно.Това е общественно мнение и то съвсем неманипулирано.Електронно.

ДАВАТ МАНДАТ НА МОНТАФОНКИТЕ, ДА СИ НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО !!! ЗАЩО НЕ ИСКАТ ???ЯВНО ИСКАТ ВИНАГИ ДА Е ЗБЪРКАНО, ЗА ДА ОТЪРВАВАТ КОЖАТА !! НАЛИ ПИХА ШАМПАНСКО, ВСИЧКО БИЛО ЧЕРВЕНО, ХАЙДЕ, ЧАКАМЕ БЛАГОДЕНСТВИЕ !!! ТАКИВА КАТО МЕН ОТ 1944 ГОДИНА. ХАЙДЕ, УРА ДРУГАРИ, УРА. ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ ПАК ПЕТИЛЕТКИ ЗА ТРИ ГОДИНИ !!!

Да го фане за дедавиа и да му го цмуцне !

към цирка се е насочило вече едно магаре и един уйчиндолски пръч.

улчиндолския пръч и богу избрания от банки са едно и също и двамата едни същи номера имат в психиатрията

кражба за последно касата ще е празна както на общината като я напусна всички пари ги нямаше фирмите чакаха като дойде фандукува леко полека ги изчисти задълженията

Поради голям интерес от страна на зрителите,цирковите постановки на цирк"Българан" продължават.Продължаваме да набираме нови клоуни,факири,акробати,еквилибристи,ще покажем много нови екзотични животни.Готвим се за новите пролетни представления през 2017 год.Напред народе!!!.Циркът е в стихията си.

е стига с тоя 10 години го гледаме и героя е един и същ клоун номерата едни и същи БСП И ДПС виновни напредък 0 касата на цирка я пълним с пъна пара но клоуна събра пара и не иска да работи еми сега да му се помолим малко но да не го обидим че като се расърди ратистите ги рита бие много е лют

"демокрация" дори при нормални избори едно правителство не може да се смени по нормален начин с друго правителство.Близнето/проф.Близнашки /се произнесе ,че конституцията ни е била най-добрата...защото той е участвал и я правил.

колко е "най-добрата Конституция"! Съставилите Конституцията, незабавно да върнат взетите пари обратно-във Бюджета!

Това ще е най-лошия сценарии в новата Българска История ! Лошото е че много хора в Българи чакаха фалита на тази партия ГЕРБ , а той все някой си го задържа ! Много прогресивни хора дадоха живота си за да изтрием тази Партия от България , самозапалваха се хвърляха се от мостове и балкони , малко помнят или се стараят да забравят ! Кой уби България , отговора е кратък , Бойко Методиев Борисов и неговата ПП ГЕРБ , сега ще минат десетилетия докато се върне икономиката на България на ниво тройна коалиция , когато се строеше много и имаше някаква работа и бизнес с износ на зеленчуци и плодове към Русия ! Някой искат да го връщат на власт , а той си е за Затора и за много години !

Ха вие не може да си продадете хотелите и моловете от първия строителен балон по морето ,сега искате втори!НАП влизаше само с жандармерия на обектите ви! Самозапалиха се 5 откачалника ,директно подклаждани от капут тв с преки репортажи за грамади!

дир-А на въпроса одобрявате ли решението на Бойко Борисов да подаде оставка,с ДА отговарят 48.14%,а с "НЕ" - 51.85%. Българска работа,хем боли,хем сърби.Хем го плюваме до припадък да си отива,хем го искаме да остава.Чипа,чипааааа!!!

Бойко го каза - матриала не става за здрава къща,кирпич вместо железобетон!Валери също - лумпени,пейзани ,дрътаци и павиани!

Не вярвай на анкети , те лъжат ! Там троловете на Гебрберите пишат за да дадат илюзия че ги искаме , лъжа и измама !

Харода явно е по умен от боко защото разсъждава трезво а не като обидено дете че му взели играчката..Рекета на боко му изигра грозна шега за която не беше се сетил дори

Видите ли, предвидената от конституцията процедура била - СЦЕНАРИЙ.Оставаше др. Големанов да й пришие и един етикет за да е пълно манипулативното внушение. Например - пъклен, престъпен и т.н. Единственото друго решение е журналистите да внимават какви думи по какъв начин употребяват и да осмислят това със смисъла с който са натоварени употребените от тях дум. Особено на тези които от прекомерна журналистическа употреба са придобили и някаква пропагандна стойност.

всичките сте едни сценаристи нямам думи, престъпници...

Ти, пък, откъде изпълзя въшлива гнидо? И от позицията на какъв обиждаш един български офицер?Още по-вече, натовски генерал, командвал до скоро военновъздушните сили на една натовска страна? Усещаш ли колко дълбоко навлизаш в чуждото блато, там, където нямаш работа!

Това, че е упраялявал натовските ввс доскоро не го прави по - малък безродник, готов да предаде България на империята на злото сесесере ,както са готови и комуноидните шизофреници, които пак взеха да надигат глава. Ама на другите избори турците ще си гласуват за дпс ,и пак ще гризнете дървото

борисов не моя да разбере че Mосков и Kунева го довършиха и продължава да се надява още на реформаторските тъпаци.

Ще позаметат следите, ще унищожат документи, ще доизхарчат каквото могат и ще изтупат като брашнян чувал хазната, ще раздадат спешно концесии за по 50 години на последните останали държавни активи, ще подпишат задължаващи България договори, които ще убият докрай страната, ще пропуснат да достроят оградата по границата, ще приемат и ще плащат на още 10-20 хиляди нелегални престъпници и главорези, идващи от цял свят. Хубаво е да те управляват гербадийски мутри и национални предатели, защо да не поостанат още, мдам.

Буда рече : Господ ще ги накаже. Той е говорил него.

Като се избере президент трябва моментално да заема мястото си на такъв, за да няма време за замитане под чергата.

Да и според мен това е най доброто за България решение. Г-н Борисов трябва веднъж за винаги да разбере,че правителството не е детска градина да влизаш и да излизаш когато си искаш защото друго дете ти е взело играчката.

Eх този кокал много сладък.

БНТ - Цецко БТВ - Бъчварова Нова - МенТа Стоянова Както казва ББ - те това е демокрация.

Сега те ли са на амбразурата?! Лукарски поведе четата в отбрана на Бойко, вендга след изборите, сега идва свежа смяна. По всички телевизии, по всяко време, даже и посреднощ ходят при нелепия Милен Цветков.

Този безгръбначен Президент ще ни тормози до 22 януари!Бай Х.. му се изсра публично в устата,а тоя Роско още се облизва!Щял да провежда консултации!Целият български народ знае ,кой сега взима решенията и , че Роско е безгласна буква!Вчера Тиквата му нареди да прави консултации с парламентарните партии два месеца , така че до 22 януари да продължи да управлява ГЕРБ!?Това е новината от вчера и нито един журналист не се опъна на този явен пазарлък!На Тиквата въобще не му се напуска властта!Не го ли виждате , колко е тъжен!Той без власт не може да живее и не може нищо друго да прави!Защото, иначе , трябва книги да чете,не дай си Боже!

Че ще се пъждосате и двамата ще се пръждосате , лошото е само че и тая Нова година в 12 без пет ще ни накарате да натиснем мутето и загасим телевизора да не ви гледаме те това ще спечелите САМО с тия мафиотски тинтири _минтири.

Ще, ами - ще чака! Да не беше го бил по челото преди време, да не беше говорил за "агнешки главички", Прокопиев и кой му назначавал министри!! Сега ще чака - ред му е и МУ се пада;-:

Бойко е личност и като политик и като човек. Каквото и да се случи с него, той винаги ще си остане такъв. Той беше натоварен със свръхочаквания, като месия или спасителят. Той явно не се справи с тая роля. Той не направи това, което можеше да направи. Той гледаше на управлението си с розови очила. Той беше прекалено зависим и правеше не това, което трябва, а това, което му се нарежда. Успехите, които имаше, не можеха да решат проблемите България. До като виновните за катастрофата на страната не влязат за дълго в затвора, ние няма да се променим. Бойко не смее да направи това. На такава решителна стъпка са готови само патриотите. Поне нека и дадем възможност да се опитат.

1997 г. до 2000 г. се изявяваха три непримирими лъвици - Антонина Стоянова,Елена Костова и Алиса/Кума-Лиса/ Софиянска.Сега се очертават следващите три фурии - Курнелия Нинова,Илиана Йотова и Деса президеншата,т.е първата дама.

Това е добър вариант. Не ни е нужна смяна на министри през два месеца. Но е редно Плевнелиев да го заяви ясно за да няма безвремие.

Едва ли Борисов ще позволи на Плевнелиев да не назначи, каквото и да е временно правителство, за да избяга сега от властта! Оставайки на власт още два месеца Борисов така ще се омаже, че плануваният му "кавър" на поведение за връщане на власт, които разигра 2013- 2014 г. няма да мине отново! Този път ще отиде на политическото бунище, а партията му ще се разпадне, защото тя е електорална партия, която събира интересчии и ламтящи за служби и власт! Ако, останат две години извън властта ще се последват съдбата на партията НДСВ!

"България отбеляза най висока дефлация за целия ЕС. " Може ли някой специалист или специалистка да ми каже, кои цени точно са паднали???

Дефлацията е лошо нещо за икономиката! Това,че вие лелките и бабките се радвате на падащи цени, не значи,че бизнеса се радва!

Ние и на "бизнеса" не се радваме! К'во ли произвежда този бизнес, па и му падали цените за радост на ... жените, доколкото те разбрах!?

Бойко Борисов ще управлява България поне още 10 години! Нека позитановските тролове полудеят....СЕГА!:)))

Сигурно е точно толкова, колкото беше сигурна и майката Цачева... Най-вероятно е ГРОБ да изчезне, също като великата партия на негово нищожество

Трябва да замажат доказателствата си за кражби и далавери..Трябва да поокрадът къде каквото може..Трябва завалията боко да преживее още два месеца като ''жертва'' в името на народа защото това е планът на боко и той си знае за какво изигра този цирк, за какво кълне народа си, за какво се прави на нещо дето не е

След Б-1 Мая сливата костинбродска се размина само с мариз на ларгото от софиянци ,а след Б-2 усещам как курнела я чака и публична еб...н!

Имам чуството,че тълпата подкара и другарката Нинова...

в момента тя е една партийна фигура от нея не зависи нищо стане ли премиер няма прошка стига да згафи

:)

ПИТАМ УШАНКИТЕ НА МОМАТА И ФЕСОВЕТЕ НА САЧМАТА- КОНКРЕТНО С ИМЕНА ! КОЯ ОТ ТРИТЕ САМОДИВИ- КУРНЕЛА,ИДИОТОВА ИЛИ ГЕНЕЛРАЛШАТА ДЕСИ ЩЕ ДОВЪРШИ ТУНЕЛА ПОД ШИПКА ,ВМЕСТО БОЙКО ДО ЛЯТОТО НА 2017????

Нима все още вярваш, че твоят Бойо лично и собственоръчно "гради" пътища и тунели в България?????

ВЯРВАМ САМО НА ТОВА ,КОЕТО СА ВИДЕЛИ ОЧИТЕ МИ И ПОЛЗВАЛИ РЪЦЕТЕ И КРАКАТА МИ ПРЕДИ 2009 И СЛЕД ТОВА И НЯМАМ НУЖДА ДА МИ ГО ОБЯСНАВАТ ОТ ПЕРВИЙ КАНАЛ,ДУМА И АЛВА ТВ КОЛКО СА УПАДЪЧНИ МЕТРОТО И МАГИСТРАЛИТЕ!

Буля Ниновца май взе да се изживява като политически лидер на България и следващ министЕр-председател. Нямала да подкрепи бюджета, ако не се въведе прогресивно подоходно облагане. Не се разбра дали е питала пловдивската Бърдоква и останалите паралии в БСП(о)* и още неща. Например с колко пара ще се увеличи приходната част бюджета, ако успее да събере увеличените данъци.

Нинова предлага нещо добро. Хората с доход 1000 и 1500 лв. няма да имат увеличение на данъците, което е добре. Хора, които са успели да изкарат от занаятчийство например, някакви мижави 200 лв. на месец е добре да са освободени от данъци. Те надали ще могат да се реализират по друг начин, при тая безработица, но поне ще свързват двата края. Много хора не се хващат с нископлатена дейност, само защото разходите, които отиват за държавата обезсмислят усилията им.

Орешарски беше само една година на власт, а пътища не бяха спрени от строителство!!!!!!!!!!!!!!

кво те боли тунела нали си имаш дунав мост там си лапате от таксите а за тунела има кой бойко ще го копа с кирката

Мексиканци от Щатите ще строят тунела под Шипка от януари догодина, когато официално Тръмп ще се премести да поживее безплатно в Белия дом. Още в предизборната си кампания той заяви, че ако бъде избран за държавен глава, пребиваващите нелегално в САЩ мигранти ще бъдат депортирани, но не спомена къде. Вече е ясно. Очаква се още в първите дни на мандата му като президент мексиканците да пристигнат в Габрово по новата програма Work and one-way travel. За разлика от досегашната програма Work and travel, при която хиляди неамериканци заливаха Щатите през лятото, за да работят, от 2017 г. доскорошни американци ще бъдат изпращани да работят по места, за които дори и не са чували. Тръмп разчита на американската образователна система, че качествено е произвела граждани без капацитет да различат България от Унгария. С минималните си познания по география доскорошните американци няма да знаят как да се върнат в Щатите уверен е Тръмп. С надеждата, че за няколко месеца мексиканците няма да са научили добре български и няма да разберат какво се случва, след достигане до Дома на хумора тяхната карнавална група ще бъде пренасочена от контролните органи в посока север. Там други контролни органи ще ги инструктират жестомимично да започнат работа по автомагистрала Хемус. Предварителните прогнози са магистралата да бъде завършена през лятото на 2017 г. С чисто нова магистрала и тунел под Шипка Северът най-после ще може да се изфука пред Юга, че и той има инфраструктура. Това ще бъде повод за всенародни тържества, за които обаче още не се знае кой ще плати, защото дори милиардерът Тръмп се оказа стиснат като габровец.

16 000 000 000лв ЗАЕМ, някой може ли да си представи какво означава тази сума за обема на нашата икономика??????????????????????

2016г.-номиналният размер на държавния дълг възлиза на 13 370.5 млн. евро, от които 3 541.9 млн. евро вътрешен и 9 828.7 млн.евро външен; 2014г.-11531.8млн.общо;къде ги видя нови 16000млн.

Колко повече го държи плевела , толкова подобре , всеки ден помалко оставащи заблудени ОФце и даже и чалга референдума няма да му помогне и ще бъде залудо напъна на учиндолеца...... а живота си тече и Путин започва закриването на ГЕЙските организации по света , вчера започна с международния наказателен съд , да се готвят следващите световни поробители на народите.