Борисов: Листата на БСП е шпионин, ДС, шпионин, ДС и един, който разбира

Бях сигурен и щях да се обзаложа за Иво Христов, че е в листата, като видях как се гледаха на онзи КСНС в нищото, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех г-н Борисов, тя цялата партия ГЕРБ е с такова съдържание, ти си тръгнал да връзваш кусур на една листа.

С тези женски номинации, за всичко, Борисов излезе най-големия феминист, изпълнява, като комунист Истанбулските тезиси. Евала има , от чичко Сорос. Волгин (БСП) прави интересен паралел между Габриел, Мейдал (ГЕРБ и Пенева (БСП). С една дума няма никаква разлика между тях. Както и между Борисов и Станишев. Така че гербери мислете, за кого, ще гласуваме! Като гледам Марешки излезе най - нормален , от всички и без външен господар, от рода на Сорос, Путин или Клинтънистите.

А твоята листа кога ще коментираш, сложил си две кукувици които си мислят, че като са ги е..али евродепутати и те вече стават за такива, александър йорданов няма какво да го коментираме, явно баце не е разбрал че феновете на СДС си поотидоха или са на преклонна възраст. А в тази статия защо не пише нищо за терасите, кога ще ги удряме с чука?

" И как правят онзи КСНС в нищото, само за да се говори по темата." Някой разбира ли му на този какво говори?

му Боже, той не знае какво говори. Той не е много умен, полуумен е :) Смях в залата !

ДИР и да триете и да не триете коментариите публично и медйно е известно в България за Бойко Борисов следното: 1/ Бил ли е член на БКП от 18 годишна възраст Бойко ? Бил е .2/ Не се е деполитизирал в МВР след 1990г.и е напуснал системата МВР? Да! Не се е деполитизирал 3/ Бил ли е член на СИК и изпълнявал ли е поръчки вкл. Отговорник за ,,Женският Пазар " -София ? Бил е .4/ Вършил ли е контрабанда през този период ? Вършил е.5/ Натрупал ли е пари съвместно с тогавашното му гадже Цв. Бориславова ? Натрупал е.6/ Имало ли разработка от спец службите срещу Борисов под името ,,БУДА"? Имало е.7/ Бивш посланик на САЩ преди 10 години каза ли публично ,че в България мафията взе власта? Да казал е . 8/...и т.н. и т.н. Закония въпрос ,като български гражданин към Бойко Борисов ,защо мълчи по тези публични истини или неистини? Какъв е тогава морала му и в какви и от кого е зависим? Ще припомня Бил Клинтън ,като президент на САЩ излъга за секса му с Люински.След това си призна,че лъже ,извини се и американският народ му прости.Бойко Борисов ни чете морал 10 години и мълчи като шаран на сухо.Просто трябваше да каже кое е истина ,да се извини и да дава напред или назад.

Ама, Баце бе, те все пак си я пренаредиха листата! Искам да видя как листата на ГЕРБ може да бъде пренаредена и на кого от присъстващите ще му стиска да предложи пренареждане;) Я ги тествай твоите с едно тайно гласуване на листат ви, че да видим...;)

Преглеждайки листата от 17 номинирани депутати на БСП за евроизборите не открих нито един шпионин или бивш служител на ДС при кандидатите.Докато в листата на Бойко Борисов за европарламента голямият процент от кандидатите имат добра основа по родителска линия с БКП,ДС и УБО.Затова за тези публични обвинения на Борисов към евродепутатите от БСП е задължително номинираните да заведат съдебни дела срещу този псевдополитик , бивш сикаджия Борисов и Буда по разработка , за нанесените им морални щетити от него.

Листата на Герб е Аз Бойко Борисов,евродепутат,Аз Бойко Борисов,евродепутат и една френска Калинка .За това Борисов гледаше на онзи КСНС в нищото и беше там проформа.

Защо Б се интересува от листата на БСП? За тях ли ще гласува, та ги обсъжда? И с какво неговата е по-добра? От Габриел само клишета и нито едно реално постижение. От другите само приказки, няма с какво свършено досега да ги запомни човек, а избора от сдс не искам да го споменавам.

Защото тази на ГЕРБ не е нали! Листата на всичките тия е погром над демокрацията. Но е проява на манталитета.

то много много няма какво да се коментира! Пак си го изберете този бивш от ДС и според злите езици и до сега член на БКП! Като се почне от неадекватният и корумпиран физкултурник Цветанов и се стигне до късопаметният министър-председатал Борисов всичките са “умник да умник, юнак до юнак“ мила майно льо.... Не, че в БСП са други, същите “юначка до юнака“.....

А на гербавите листата е: мутра-доносник-бивш партиен секретар-бивш комсомолски секретар-мутра-доносник....и т.н.

И този и шайката му ни "управляват" вече десет години! Народе!!!

Листата на ГЕРБ е евроснаха,стокистка,Калинка,агент за недвижими имоти,бивш кадър на БКП,откровен крадец и тн.Единственото,което свързва гореспоменатите е липаста на достоинство,готовност да продат и майка си ,липаса на морал,мишкуване и родоостпничество.И всичко това за едната ми заплата от 15,000 Евро плюс режийни.

присмял се хърбел на щърбел един ЦеЦко дето петни репутацията на Партията Му не посмя да срита и изгони!

абе Бойко остави се малко на диета и спокойствие много зле изглеждаш

Апартаментгейт: И шефът на спецсъда Георги Ушев с имоти на смешни цени в Банкя Два парцела в Банкя по 12 евро на кв. м. е закупил шефът на Специализирания наказателен съд Георги Ушев през 2017 г. Имотите са урегулирани за ниско строителство, в центъра на Банкя. Справка в сайтовете за продажба на имоти показва, че УПИ в Банкя много трудно може да се намери на цена под 50 евро. Освен това в декларацията на Георги Ушев липсва малка жилищна сграда от 19 кв. м., която впрочем липсва и във вписването в Имотния регистър.

Боко ти ги знаеш най-добре тия работи. Мафиот не е ли по лошо от шпионин и ДС???

На г-н Цветанов първата му работа е в ДС...

+ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ало бесипето... да го духате бе селендури...п.ичка ви лели.на мърши червени

скоро на лечение в едно особено мяст.о.Вземай си редовно хапчетата.

Съвсем изпуши Бащицата. Каква ДС, какви шпиони! Слезе на нивото на Майора и Созето, още малко и за лустрация да запелтечи. Виж, ако са тайни агенти на Цвъки и гербавото ДС, бива ли да ги издава, излага се.

Нема лошо в това! Тъкмо ще ги разузнаем тия отвънка.Бацката е спец.

Тоя що не си гледа неговите хора, а прави коментари за кандидатите на другите партии? Липса на добро възпитание. Като някаква селска клюкарка...

kitty2@

Брендо е шпион на Герб,ама пратката за изборите изплува в морето-изборите се провалиха.

Борис е охранител на Диктатор и комунист нищо ново под слънцето

А в управлението на ГЕРБ - един пожарникар, един физкултурник и т.н. Чунким Борисов разбира от политика, и дипломация, но това не му пречи да да се пъчи ката ден по медиите и ръси бисери.

браво назовавате тези шпиони заграбиното им покажете

Пожарникарю, всички сме зад теб на изборите. За да те изритаме!

Нямам идея кого визира Борисов, но ако е така както казва, ГЕРБ би следвало да отнесе БСП с голям резултат. Та това е идеално за тях! На времето ни проглушиха ушите, че Първанов бил шпионин и бил "агент Гоце". И какво стана? Ами Първанов беше избиран два пъти за президент. Нищо, че е "агент Гоце". А що се отнася до агентите на Държавна сигурност, явно Борисов е прихванал от болестта на СДС. Нали са партньори. Да говориш 30 години след промените за Държавна сигурност е малоумие. Та тия кадри, ако все още ги има би следвало да са над 70 години. Освен това, никой никога не е казал, че Държавна сигурност е нещо лошо. Справка : по -горе за "агент Гоце". Как изглежда листата на Борисов? Ами водач е госпожа, която без един ден трудов стаж бе назначена за еврокомисар. Госпожа, която само се усмихва и никой, никога не е чувал гласът и. Да не говорим тя да отстоява български интереси. Тя е от съгласните и послушните изпълнители на команди от Брюксел. А ето ви го и Александър Йорданов. Човекът не е подписал Конституцията на Република България и твърди, че ДАТАТА 3 МАРТ НИЩО НЕ ЗНАЧИ ЗА НЕГО! И този господин ще става евродепутат. Ами гласувайте си за него. Без мен!

Голям сеир. Двете бивши БКП-та се хванали за гушите. Хляб и зрелища, ама без хляба.

Който българин гласува за ГЕРБ, значи е същия предател крадец, българоубиец и долен измамник като Борисов българоубиеца, като Горанов крадеца, като Цветан Цветанов лъжеца, като Пеевски свинята , Доган сопола,Младен Маринов тъпото и Цецка без мнение и много други свине от кочината ГЕРБ. А червените престъпници със стотиците милиони, откраднати от "санирането" и "магистралите на банкянския бандит от подземния свят и крадец на коли в Унгария, са в шайката ГЕРБ, не са в БСП. За непосветените или правещи се на такива казвам: Хаир няма да види държава, в която ПееФски пише законите, Борисов управлява по тях, а Цацаров бди за спазването им.

Време е да дойде кметът на Симитли и да успокои Борисов и Станишев.

В листата на ГерпЪ четем, кАманист, бивш кАманист, син на кАманист, внук на кАманист, бивш СДС кАманист, настоящ СДС-кАманист и т.н.

Друго си е: роднина, милиционер, мутра, калинка, доносник, вифаджия и т.н.

Сравнете Иво Христов с Боко. Кошмар му е. ОБразованите, можещите, възпитаните и красивите винаги са кошмар за посредствените и бандитите.

Прав е г-н Борисов, така е , но листата на ГЕРБ е много по-разнообразна. Кръстовище, бензиностанция, околовръсно,бар - трима и от четвърти километър - двама, останалите са на неизбираемо място...

беше на времето приет закон за лустрация на членове на БСП и дс, боко, цецо, данчо, деса, лили, цецка, гърневски и т.н. , къде щяха да са сега?

А при шайката как е - милиционер -пожарникар - тиква - роднина - пъпеш - пожарникар - тиква пъпеш - крадец - пожарникар...! Я всеки да си гледа в паничката!

За листата на бс0 не знам, ама за листата на тоя ми е ясно - тиква, нагаждач, некадърни, тиква, нагаждач, некадърник ....

Човек с пожарникарско образование ,но прочел само книгата Винету,който се смята за прост и мисли ,че и всички българи са прости може само да се сниши.Едно може да кажем за ГЕРБ корумпиран,бивш комунист,корумпиран , бивш комунист и един който е дете на АБФК.

А на ГЕРБ Е агент ДС,агент ДС И ЕДИН който нищо не разбира

А самият Борисов какъв е?

Според случая.

На четна дата е комунист, на нечетна дата е антикомунист.

Стана тя Пунта Мара на ....преводачески език. Когато за една управляваща партия основна тема за разговор стане съперничещата и опозиционна партия, това означава, че управляващите са в глуха защита и са на път да хвърлят пешкира на ринга.

И Този се включи в Хибридната война срещу Опозицията и този дава акъл на друга Партия , Борисов е Хитрец и за това го ловят на всяка крачка в лъжи , по-добре умен ,отколкото хитрец !

Борисов си мисли, че само ГЕРБ разбират как да се наведат по добре на Брюксел. Това е то да "разбира от европейска политика". Хората обаче ще гласуват за този, който защитава техните интереси в ЕС, а не за тези които защитават интересите на ЕС в БГ!А в Борисов листа няма нито един такъв! И вместо да ръси общи приказки Боко по-добре да кажа какво направиха неговите депутати по шофьорския въпрос? Как ни защитиха срещу промените предложени от Макрон и дали въобще се опитаха? Защото Джамбазки и Курумбашев поне се пробваха!

Каза го , единият се возил в камион.

В стила на Бойко Методиев Борисов: Босовете в партйната групировка ГЕРБ са начело с бивш комунист и сикаджия Бойко Борисов ,бивш физкултурник и отрасал под чадъра на ДС и настоящ корумпиран далавераджия Цецко ,деца на АБФК ,деца и внуци на функционери от ЦК на БКП т.е. милиционер роднина ,бивш комунист седесар ,роднина милиционер и така до края на списъка. Бойко ,като се усрахте с крадане и корупциони практики за 10 години ,не гледайте в чинията на другите партии,а вижте кочината в която вкарахте страната.

Не може хора, които нямат морал и експертност да се противопоставят на БСП и ДС. Те Костов смачкаха, когато направи с тях компромис, та Бойко ли?

Компромисите с ДС винаги връщат БСП на власт. Ако човек няма морал и експертност, ДС не прощава.

Вие не сте в ред вкл.и Бойко Борисов.За какво ДС и за какви 5 лева става въпрос.Този номер с ДС и БКП го използваха във всички избори .Вече 30 години демокрация ,а тези които са работили в ДС до 1990г.ще ги изкарате столетници ,защото и Буда Борисов мина шеесете.Затова стига с простотии ,предложете в пропагандата си политики и други проблеми в партиите във времето в което сме.

Абе момиче осъзнай се, това че не разбираш, не прави хората, които разбират луди. Най-младите от ДС са 1972 набор. Ами ограмоти се малко- има интернет- влез в комисията по досиетата и виж. И друго ДС били остарели, ама фирмичките и сметките им са съвсем реални. И ако мислиш с главата сще разбереш, че ако не бяха фактор, нямаше през 2013 да ги крият със специален закон. Боже, какво невежество!

Хубаво, че се появиха списъците на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казваме ние французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар (агент Буда), физкултурник-подслушвач и маниакален колекционер на апартаменти, всички те к*ртизани на Маджо, Пашата, ТИМ, Бендо, Маргини Брадърз и всякаква друга криминална утайка!

Мястото на всички ви е в затвора, а не в ЕП.

Изводът е,че нито Иван Костов, когато не смаза ДС в управлението, нито Борисов успяха, правейки компромис с ДС. Никой ПОЛИТИК направил компромис с ДС не остава читав. Отива безславно в историята. А ДС е вечна чрез партийните офицери и функционери.

Защото всички те са от ДС. Как да стане?

Бибо защитава любимеца си Станишев и ярсотно ревнува че не са го предложили. За това че Станишев го няма съм съгласен да подкрепя БСП. Те поне лесно се свалят от власт, за разлика от примата Бибо.