17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Излиза,че този мамюн е най-големият патриот в страната.Този извод на Борисов прави всички българи на маймуни.Уважавах Борисов,защото най-много е подавал оставка,но когато сега се държи за този недоучил човек,със средно образувание,само да бъде на власт,говори че той е загубил позиции в обществото.

Ромският /римски - в превод/ етнос да кандидатства за българско гражданство и паспорт както в Германия - СИМВОЛЪТ НА ЕС: ИЗПИТ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПО БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ! Чак тогава - социални помощи, гражданство, привилегии..... ТОЧНО КАКТО В ЕС, чиито ЧЛЕН Е БЪЛГАРИЯ!

Сценарий добро и лошо ченге. Единият обира негативите а другият и шайка та остават чисти на страната на хората осъждайки лошото.

простата тиква се извинява за запазване на статуквото и докога?

Ще кажа нещо, което повечето българи си мислят, но евротолерантността ни спира: Циганите не са българи. И не би трябвало да са български граждани. Който иска да е български гражданин, да кандидатства.Това племе е българската орисия да приемем мигранти, без да имаме съпротивителните сили да ги спрем. Циганите са цигани. Те не са българи. Tези, които си мислят, че циганите са българи, да си помислят още веднъж. България умира и умирайки, тя се циганизира и ислямизира !! Никакви мерки срещу Демографската катастрофа - броят на българите намалява с 310 на ден !! Българският етнос изчезва с невероятна бързина и се заменя с етноса на циганитe, те се увеличават с 90 души всеки ден.Тъпанарите в Парламента и в Правителството на Баце - Нарциса, измислиха и продължават да измислят страхотни наказания и санкции за българските майки. България е в демографска смърт - годишно 110 000 умирания, само 60 000 раждания и 30-50 000 емигрирания. ТОВА Е РЕЗУЛТАТА НА ГЕРБАДЖИЙСКОТО НЕФЕЛНО И КРАДЛИВО УПРАВЛЕНИЕ !!

Докато политическият живот не се очисти от този примитивен простак, нищо добро не чака България. Той е в състоянние да нанесе непоправими вреди на страната. Да го махат преди да е станало късно! Казъл е народа: "Дай на простака власт, па му гледай сеира".

Толкова скандално,арогантно, нагло и безпардонно отношение за един политик е недопустимо, независимо коя партия представлява. Какво е направил В. С. за българските патриоти? На кое патриотично събитие е присъствал? Няма ли един достоен патриот да го замести? Не мислят ли патриотите какъв политически образ им създава този държавен мъж. Трябва ли премиера да върви след него и да му бърше постоянно екскрементите? Трябва ли Европа да ни каже ,че трябва за такова поведение да си подаде оставката Срам!!

Значи, за кресливите майки и техния бит и битие, можем да съдим от ...... боклука в кошчетата, който те оставят след себе си.... И така, в боклука преобладават - бутилки от минерална вода, фасове, малки стъклени бутилки тип "патрон", презервативи, люспи от семки / слънчогледови и тиквени предимно/ , спринцовки / за еднократна употреба/, кофички от кисело мляко / предимно от Данон/, един сутиен.... и няколко дамски чорапогащника..... За сега не съм намирал само изродено бебе.... и пари.....

А под полите им гледал ли си ? Соросоид нещастен!

Като прочетох сагата с Бисер ме връхлетя едно ДежаВю с един Станко и едни танкове ....

Борисов, путко, не се извинявай, ами наритай гъЗа на простака като теб, ритни си и един шут в дебелият мутренски гъЗ, и върви на майната си, ИДИОТ!!!

Тоя доказан съдебно лъжец прави мили очи на хората с лъжовни упреци без покритие!Ако има капчица истина в думите на Борисов , то той НЕЗАБАВНО ще предложи патриотите да предлагат друг за вице, а тоя мизерник Симеонов шут отзад !

Демокрацията роди върхушка, силно мразеща и дълбоко презираща българския народ. Еиднственото спасение е нов Народен съд.

Дано народа да разбере, че хора като Валери го ненавиждат, и трябва да спре да гласува за идиоти.

Бати бойко е пич!Той на всеки може да се извини,даже и на себе си.Стига да го снимат и излъчат след това по телевизията

Тиквооо, скоро мат'риал в България няма да остане или по-точно, ще остане само тоя от по циганските гета, макар, че и те на са чак толкова прости.

Боко Тъпото е същия боклук като Валери Винкела - те затова са се сдушили заедно в името на общата далавера.

Всичките ни политици са като валерката - ненавиждат ни, не им пука изобщо за народа, но играят играта за да смучат колкото може повече! Същото важи и за т.нар. ни бизнесмени. И докато има наивници - така ще е!

Бойко не се давай аз те подкрепям и всички от ЛБГТ общността сме зад теб обичаме те и ти вярваме да избием комунистите заедно само ГЕРБ

Че то в герб са най-големите комунисти, начело с вожда винету.

Пожелавам на подбудителите на протеста на майките на децата с увреждания в най-скоро време да ги изпроводим до последния им дом, носещи черните знамена, които са раздали на майките, и черните тениски и шапки в знак на "траур". Амин!

и говедото от банкя е същия боклук"да ми се махат от главата"- свине мръсни лицемерни!

Абе, щом и коалиционните партньори се чудят, каква простотия да изрекат следвайки примера на герберастите, то явно работата отива на правителствен запек. Болен, карата, гуменката, бобчо се надпреварват в изречени гафове не само когато се плюят помежду си, но и срещу народа !

Знаем, че са недопустими! Но според него, всичко е О,КЕЙ. Това как се нарича? Не е ли наглост? За първи път ли му е да се държи по тоя начин?Все пак е вице премиер. Което е и срамно и жалко! Сидеров и Каракачанов да му берат гайлето, защото те ни го натресоха. Ако не бяха те, Валери Симеонов никога нямаше да помирише парламента, камо ли, да е вице премиер! При това да отговаря за толкова важен въпрос, като демографската политика! Щом оцеляването на нацията като такава е поверена на него, значи държавата сме я отписали!

Като не може да си мери думите, мерете му ги вие, бе, другарю Блейко!

Нашия пъзльо Премиер , бърза да се извинява вместо вицето си , сакън да не рухне хартиената му къщичка на властта!Долно , не мъжкарско поведение !Събери ги тия патриоти , удари на масата и ги разгони като махленски псета край боклука!Какъв Премиер сте Вие Борисов - мекотело без душа!

Нямаме патриоти, имаме поръчители. Едни прибират пари от руснаци, други от бизнеса и кой работи за гласиподавателите? Никой

Борисов или го мсритай или нямавласт и за теб. Каквото и споразумение да имате, това мина границите на нормалното.

плужек, когат некой те ИЗНУДВА е допустимо да му кажеш, че е рекетьор и изнудвач.

Айде пак старата песен: ами те БСП са виновни за всичко....АЕЦ проекта беше спрян от Тиквоча, КТБ фалита беше дело на Пеевски.... реално ГЕРБ управляват от 10 години, всичко е батак, ама те БСП били виновни

Ако след 50 години има още ГЕРБ и БСП, дори само ГЕРБ да управлява до тогава, пак БСП ще са им виновни, може и БКП и Тодор Живков, но никога те.

Дирници, що триете коментарите ми????? Не са нецензурни!!! Г-н Борисов! Време ви е на цялата шайка престъпници (вс управлявали вече 30г) да се махате от властта!!! Стига толкова кражби, убийства, шуробаджанащина, несправедливост, некадърност и геноцид към българския народ!!! Трябва нов модел и чисто нови, неопетнени, (без каквито и да е връзки със старата власт) нови лидери, милеещи и гледащи интереса само на България!!!

Баце стана по нисък от тревата.........

Той е марсианец. Не се прибира. Друг е виновен за всичко.

Намери се някой да каже че царят е гол и го разпнаха, но те като ръсят епитети вкл. тук във форума не се брои.

А бе Рапон, ако утре Винкела каже че си тъпа бивша треторазрядна мутра и празна кратуна, което за разлика от коментара за майките е 100% истина, какво ще стане с договорките?

Ами той го е казвал!

Прав си. Ама и за майките е прав.

Ей, това да си природно тъп и умствено изостанал са две коренно различни понятия, ама със сигурност идиото- патриотарчето от Бургас Варелче Самсуняче е събирателно и на двете. Жалко дребно човече, обречено на нищета и тегло в най- скоро време. Мерзък БОКЛУК!!!

От сутринта прави впечатление че който защитава протестите получава няколко плюса бонус и обратно.

Ей, вкусна и мазна е баницата, особено дадена ни от този заспал и безхаберен народ !! Ще се оsираме, ще миришем, но кокала НЯМА да пуснем, пък който каквото иска това да си пише и говори !!

За такава простотия Валери Симеонова, в друга държава политика до сега вече да си беше подал оставката. Ако това беше министър на ГЕРБ, вече щеше да си е заминал. Но има едно понятие, термин, гьонсурат. Което отива на Валери Симеонов в тази ситуация. Да беше отишъл лично при тези, които е обидил и да им се извини. Макар че, едва ли ще е искрено, някое лицемерно изпълнение ще последва.

Искаше да напишеш :нормална и цивилизована държава с високи морално-етични стойности на поведение на политици и население ??

Ако това беше министър на ГЕРБ, вече щеше да си е заминал. - и след 10-15 па си го връщат. Гарантирано от ГЕРБ

О С Т А В К А !!!

ОСТАВКА!

О С Т А В А за съжаление !!!!

Има такива жени не са измислени и не са, от Либералните -джендъри г-н Симеонов, (майките на деца с увреждания) протестират, защото след 18 г. децата им започват да вземат пенсия от 130 лв. Защото вече са пораснали и са взели хляба в ръцете си ! Цинично нали. Държавният цинизъм е два пъти цинизъм. Други пък протестират, защото искат пенсия от 5000 лв. , 1000 лв са им малко. Трети , ще протестират, защото вчера приехте закон, според който ако колата ти е 1300 куб. и на 16 г. , ще плащаш повече данък, от този с кола 2500 куб. и на 15 години. Тъпо нали? Е затова има постоянно протести. Защото няма Справедливост.

в случая става въпрос за конкретен протест, не можем да разказваме цялата лошотия по света е у нас, но че с протестите се прекали е така и това казва записа

ББ: "ТАКЪВ ЕЗИК Е НЕДОПУСТИМ И СЕ РАЗГРАНИЧАВАМ ОТ НЕГО. Езикът не е правилен, нещастието на хората не бива да се използва. Не може на гърба на тези хора да се гради политика... ...ИСКАНЕТО ЗА ОСТАВКА НЕ ГО ПРИЕМА, ЗАЩОТО ИМА ДОГОВОР С ПАТРИОТИТЕ." Хем езикът на В. С. е недопустим, хем Байото не приема оставката му. Тиквена логика. "Наложи се ние да платим техните подписи под реакторите за Белене, за КТБ, а щяхме да дадем парите за тези хора. Аз мога като премиер и като човек да им кажа едно голямо извинявай. Когато дойдоха с проблем майките на деца с увреждания, се отнесох с уважение... ...Самият Борисов обаче скандализира преди няколко месеца с една своя реплика по повод протестите на майките и преговорите на правителството с тях за законови промени: "Да седнат да направят така, че тази тема да ми се махне от главата. По-късно премиерът се оправда: "Не съм казвал, да ми се махат от главата. Казах: Връщам го министъра, щом си го харесват, да реши този проблем, да ми се маха от главата Бисер (социалният министър Бисер Петков - б.р.) с проблема му. Не да обидя майките"." С "Белене", КТБ, майките и езика СИ Ген. лейт. инж. д-р Бойко Борисов обижда преди всичко Себе си, но никога няма да го проумее.

"Не може на гърба на тези хора да се гради политика". Редно ли е да се гради сполука за сметка на други хора...

оставка на Борисов!

оставкааааа

ЧЕРНИТЕ МУТРЕСИ НА МАЯ ОБЩАТА СА СТАРИТЕ ЧЕРВЕНИ БАБИЧКИ ОТ КОНТРАПРОТЕСТА ПРЕД НДК ЗА ОЛИГАРСКИ,КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА ЗА ДА ДОЙДЕ ТЯХНАТА КОАЛИЦИЯ - ПРОТЕСТЪРИ,БАСТУНИ,УЧИДОЛЕЦ,БЯЛАТА ЗЛАТКА И ,КАПУТА !

ох, доброто ченге! Поискай му оставката като не си съгласен с него

Такъв език един вицепремиер може да държи само в обора известен като БГ. А това че има хора които подкрепят мнението му е шокиращо. Скоро капацитета на Терминал 2 няма да е достатъчен и ЕС охотно ще финансира строежа на Терминал 3. Накрая ще останат само крадливата шайка политици, циганите и 100% дебили.

Когато премиера ти се държи лицемерно ама на спевките на държавната софра приказва стова което ти изказваш на глас няма защо да вицето да е виновно.. И двамата са един дол дренки само че единия по често казва какво реално мислят и какво им е реално отношението към хората..

Рапоня може да си прави каквото си иска защото редовно го преизбират, значи си го харесват

Не сте го написали ама на мен ми стана ясно защо боко все е извън България... Завалията голямо шубе го гони да не е на наша територия ако наистина търпението на хората изригне и му направи преврат за какъвто с насмешка пита. Толкова е нагъл и безпардонен ама кокала не пуска защото знае че без него ще да е една мутра дето ще си разглежда фотоалбума колко чужди дебили е излъгал през времето на властването си...Дано само да е в килич по еврогейски стандарт.

ОСТАВКАААААААААА

нека всеки тук напише "оставка "

нямаш проблем, другите и без това ги трият

О С Т А В А

От Брюксел майките и децата се не видят. И да попитам.Дръжките на микрофоните къде преспиват и кво похапват? Дано да напишат нещо за Западните Балкани, та да се чуе и за Източните.

От кога стана така, човек да се извинява за това, че някой е казал истината? Никой освен Симеонов, нямаше тази смелост.