Коментари - Нинова настоя Борисов да се яви в парламента | Днес.dir.bg

Нинова настоя Борисов да се яви в парламента

Осигурите присъствието на премиера в НС, както изисква законът. Искаме да обясни защо не го изпълнява и да опитаме да наложим политики по европредседателството.

Обратно в новината

Коментари - Нинова настоя Борисов да се яви в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Тая започна като дясна ръка на Костов, дясна, не лява. Тя разпродаде и Техноимпекс и Техноекспортимпорт - а това беше агенцията която се занимаваше с търговия на дрога и оръжие, което беше общкествена тайна. Най-много валута имаше и там и фу!-изпариха се. След това отиде при Станишев, продаде и Булгартабак и беше уволнена от него за корупция с Пеевски! Но вие се правите на разсеяни. Мълчите и за мъжът и митничар при Костов, а сега работи в Лукоил, там заплатите са нищожни. А синът и на тази социалистка при заклетия враг на Путин - САЩ в най-скъпия колеж - Бъркли. Ами има пари- плаща.

и аз искам да кажеш къде са парите на мед.сестрите осъдени на смърт. Всички знаем, че повече от половината заплати на всички изпратени на работа в чужбина за долари им събираше легално ТЕХНОИМПЕКС - беше фрашкано с долари, къде са те, по колко си разделихте с Костов? И защо никой освен нас по форумите не ѝ зададе този въпрос?

България е парламентарна република. Премиера не може от свое име да взема решения. Ако Б.Б. не спазват закона, как ще накара останалите да го спазват?

В НС няма ли климатици? Това там, все още ли е детската градина от едно време? Не е ли вече време НС и да започне да функционира и по предназначение? Изглежда, че горещината започва да си казва думата. А някои "ментално ги стягат" и знакови паметници като Буздлуджа и някои, също знакови сгради, като НДК например.

Българи, на днешния ден загинаха двама българи! Гунди и Котков! Да се поклоним пред паметта им!

''да правим политики'' Катоо чуя това словосъчетание и подобни с ''политики'' ми се повръща.

Нинова може и да се изхвърля понякога, но е истина че Винету не му дреме за питанията в парламента. Той се отчита на друго място-пред Меркел и Вашингтон. Така ще е докато не ни загроби окончателно и духне при покровителите си.

Климакса я гони яко, както и Решетников. Слугиня на Путин.

Тетка Корнела да сбира ДПС и да иска оставка на Борисов, други ЗАКОНОВИ правомощия нямааа;) Това казва закона!

Я под-бреле земи нЕкое хапче и няма да имаш нужда от ББ да успокоява горещите вълни . . .

Госпожо Нинова, та Той, Слънцето, има много по-важни задачи. Предстои Му откриване на две кръстовища, три пешеходни пътеки и на един прясно ремонтиран сфетофар. Какво пък толкоз.

Боку е на автопилот. Джитка си напред назад, а страната се срива. Ще вземе още заеми и ще я потегне.

БОРИСОВ Е НАЙ - ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ЯВЯВА НИКЪДЕ , ЧЕ ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСЕН

Нинова, докато не смениш тона ще видиш на Бориосов...

Да това е политически скандал и както казват другарите на Седесарката - ДПС цитатУважаеми основни управляващи, нека не забравяме, че има закон и докато тече разследване подранилите изводи и констатации са по-скоро внушения и не са в интерес на авторитета на органите и могат изключително много да навредят. вицепремиера Валери Симеонов замина спешно в Асеновград, заради ескалацията в града между роми и българи. От там лидерът на НФСБ заяви, че започват масови проверки в ромската махала, всеки който няма адресна регистрация ще трябва да напусне, както и, че ще бъдат бутани незаконни къщи. ПОДКРЕПЯМ СЕДЕСЕРКАТА -ДРУГАРКА - КАК ЩЕ ТОРМОЗЯТ ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ? ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС. ДРУГАРЯ КАРАДЪЙЯ КАЗА, ЧЕ ТЕЗИ ХУЛИГАНЧЕТА СА ПРЕДИЗВИКАЛИ БРАТЯТА ЦИГАНИ, ТОВА Е САМО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ТИКВАТА, ТИКВАТА, ТИКВАТА, ТИКВАТА,

Нинова,как можеш да искаш Господ Бог да слезе при простолюдието?Той е високо и недостижим,вие трябва да му се молите на колене,а и да не го притеснявате.

ТРОЛ, НА СЕДЕСАРКАТА ДРУГАРКА

всеки народ си заслужава съдбата и управниците, и какво по голямо наказание за България от това да трябва да избира измежду Борисов, Нинова и останалите клоуни (Сидвров, Каракачанов, Найденов, Местан, Марешки и т.н.)

Иска да му ду.а!

Госпожа "Лъжа" има въпроси към господин Измама, а той се покрил.

Бре тази женица няма покой, иска, та иска Борисов, сега в парламента иска да го види.....е не може, той е зает, г-жА ЛЪЖА....ХА-ХА-ХА!

Много е зает! С далаверите си.

само змии излизат от устата на таз кака

Тази дебела и неприятна жена се взема много на сериозно!

По ЗАПОВЕД на щуката(Нинова)мин. председателят да се яви на разпит от самата нея!!!

Г-жата малко да вземе да чете. Тези всичките дни от срока са работни, а не календарни. Ама то не става само с ядене, трябва и акъл.... Това естествено не е коментар в защита на Борисов, който не би трябвало да се крие зад срокове по такива важни теми. Но все пак г-жа Лъжа за сетен път заслужи прякора си ;)

на Кара...не знам коя си,на Деситу, на Мента и на Батко ти...

Хайде да не ми казвате на кого как да "викам". Г-жа Лъжа е доказала и почти ежедневно доказва, че прякора й е залепнал като муха на ....

A само след една година на този ден се приключва т.н. "Председателство", за което за сега чувам само Пари,пари, скандали и т.н. И може да се помисли за други занимавки - вотове на недоверие, протестьори,жСмени в кабинета, нови избори и т.н.

сега има голем проблем в Асеновград и той ще се крие докато там всичко се покрие.... чак после го търси. Колкото му е голем тумбака, страха му е два пъти повече!

Ама тя нали беше в затвора , защо я пуснаха.

Борисов е един самозабравил се авторитарен тарикат , който смята че като се събуди сутринта слънцето трябва да го поздрави лично!И тъй като е човек с изключително ниска култура на поведение , той никога няма да разбере , че законите не са порти в полето и трябва и ТОЙ да ги спазва!

Аз настоявам Борисов да бъде разследван от Прокуратурата - национална предателство , участие в престъпни дейности по време на СИК-аджийстването му , нанасяне на вреди на България в особено толеми размери поради некадърност , некомпетентност , чиста глупост и преследване на лични изгоди и изправен пред съд.

Както казват в БСП, тази лелка от снимката е една Куха .... и нагла уфсъ!!! дори овцете са по-умни от нея!!!!

Хайде на амбразурата да защитим Вожда! По времето на соца като се кажаше партиец се разбираше че става въпрос за кариерист, подлизурко, слагач и доносник! Сега отново си припомних какво е партиен секретар и партиец в лицето на партията ГРОБ!

тоя Главчев като говорител на министър председателя ли се явява или трябва да погледне на нещата сериозно и да вземе обективно отношение? Трябвало било да прояви разбиране лелеле селяния до шия, а кога ще разберем какво точно срещи прави Борисов, с кого и какво си говори на тези срещи, а? Аман от високомери и задкулисие, най непрозрачното правителство в България....

И ако не се яви, какво? Ще му дръпне ухото ли?

че нарушава Конституцията а щом е нарушава означава че го боли оная работа за теб и за България!

Нинова е Пример за това как една не грозна физически жена е пълен Отврат. Недай Боже да ти е в къщата и държавата. Тази нощем мисли за какво да се заяде през деня и само Борисов й е в ъкъла(може пък тайно да е влюбена в него)

парламентарна република. Именно премиера дава тон, че законите в държавата не важат за него. Този пример е показателен защо и други погазват законите в държавата.

Премиера трябва да спазва законите и чрез административната власт която му е дадена трябва да изисква всички да спазват законите в скапаната ни държава. Той трябва да бъде за пример, а не да се държи като махленски гамен.

в ПИК ,че депутати от Воля разобличили системата за гласуване с пръстови отпечатъци на депутатите? Била пробита и се гласувало с чужди карти? Резил ако е вярно.

че то това е от ехеее 100 години! Дори когато Боку спечели 2009г. изборите заяви че това ще се промени и няма да има повече таков агласуване. Месеци на ред ни занимавах с тоя проблем и той си остана щото от ГРОБ и Боку разбраха че Госпуд висуко, Цар далеко , а народа е прост и тъп! Всиочко си върви по старому!

Ей не може без него. Иска си го там да си го яде и това.

Ще налагате политики, Курвонелия, тогава когато спечелите избори, а това не се очертавав скоро време. Сега може да си лаете опашките.

МНОГО ПРОСТОТИЯ...МНОГО....

Това е мафия,не може да викаш в цирка бос на мафията когато ти скимне.

Хахахахах, моите любимци от БСП! Гледай само каква наглост! То даже не е наглост, а трябва нова дума, защото е само тяхно качество! " през последните дни темата за председателството се разглежда на друго, много ниско равнище, и по този начин се пропуска голям шанс за България." ..кой го прави това, от което се възмущаваш, Курни?! Къде са ви приоритетите - това ли искате да обсъждате или кой ще прави плочките? Няма такова безочие като социалистическото! И не само в тази тема са такива, а това им е принципа на политиката!

Къде е КутЙончева да обясни за водата в Хасково, която вече е годна за пиене? Как 45+27 години хората я пият и те не направиха нищо? Прескочи ли оградата същата тази? Дву-триредова ли е? Проверката какво показа? 2-та милиона за откупа - осъди ли Борисов? ..за приватизацията няма да ви питам, че ще стане мазало.

Ееее тази другарка наистина се взе на голямо и взе да се надскача. Май тя ще е.....бе мамата на БСП.И нея я чака съдбата на Миков

Тя вече загуби едни почти спечелени избори, като заяви, че демокрацията е лоша, а комунизма добро и коткаше изроди от типа на Симов и Зарев. Глупавия и алчен човек си личи от далече и отблъсква още от по-далече!

Като махленска клюкарка е, през час иска обяснения! Мнистър председателя едва ли не всеки ден трябва да отделя по пет часа да влиза в безсмисленни пререкания.

По добре това отколкото да рита мачлета. Длъжен е да се яви все пак сме парламентарна република, а кой ако не той трябва да е пример за спазване на закона

П.М.-Да дойдат танковете ! К.Н.-Ще събера нашите пред НС ! - без коментар -

Това да не ти е фатмака Румен Радев да го командериш ма?

... тичам, хахахахахха, за тебе винаги кУрнелио.....

Коментари - Нинова настоя Борисов да се яви в парламента | Днес.dir.bg

Нинова настоя Борисов да се яви в парламента

Осигурите присъствието на премиера в НС, както изисква законът. Искаме да обясни защо не го изпълнява и да опитаме да наложим политики по европредседателството.

Обратно в новината

Коментари - Нинова настоя Борисов да се яви в парламента | Днес.dir.bg

Коментари

Тая започна като дясна ръка на Костов, дясна, не лява. Тя разпродаде и Техноимпекс и Техноекспортимпорт - а това беше агенцията която се занимаваше с търговия на дрога и оръжие, което беше общкествена тайна. Най-много валута имаше и там и фу!-изпариха се. След това отиде при Станишев, продаде и Булгартабак и беше уволнена от него за корупция с Пеевски! Но вие се правите на разсеяни. Мълчите и за мъжът и митничар при Костов, а сега работи в Лукоил, там заплатите са нищожни. А синът и на тази социалистка при заклетия враг на Путин - САЩ в най-скъпия колеж - Бъркли. Ами има пари- плаща.

и аз искам да кажеш къде са парите на мед.сестрите осъдени на смърт. Всички знаем, че повече от половината заплати на всички изпратени на работа в чужбина за долари им събираше легално ТЕХНОИМПЕКС - беше фрашкано с долари, къде са те, по колко си разделихте с Костов? И защо никой освен нас по форумите не ѝ зададе този въпрос?

България е парламентарна република. Премиера не може от свое име да взема решения. Ако Б.Б. не спазват закона, как ще накара останалите да го спазват?

В НС няма ли климатици? Това там, все още ли е детската градина от едно време? Не е ли вече време НС и да започне да функционира и по предназначение? Изглежда, че горещината започва да си казва думата. А някои "ментално ги стягат" и знакови паметници като Буздлуджа и някои, също знакови сгради, като НДК например.

Българи, на днешния ден загинаха двама българи! Гунди и Котков! Да се поклоним пред паметта им!

''да правим политики'' Катоо чуя това словосъчетание и подобни с ''политики'' ми се повръща.

Нинова може и да се изхвърля понякога, но е истина че Винету не му дреме за питанията в парламента. Той се отчита на друго място-пред Меркел и Вашингтон. Така ще е докато не ни загроби окончателно и духне при покровителите си.

Климакса я гони яко, както и Решетников. Слугиня на Путин.

Тетка Корнела да сбира ДПС и да иска оставка на Борисов, други ЗАКОНОВИ правомощия нямааа;) Това казва закона!

Я под-бреле земи нЕкое хапче и няма да имаш нужда от ББ да успокоява горещите вълни . . .

Госпожо Нинова, та Той, Слънцето, има много по-важни задачи. Предстои Му откриване на две кръстовища, три пешеходни пътеки и на един прясно ремонтиран сфетофар. Какво пък толкоз.

Боку е на автопилот. Джитка си напред назад, а страната се срива. Ще вземе още заеми и ще я потегне.

БОРИСОВ Е НАЙ - ДОБРЕ ДА НЕ СЕ ЯВЯВА НИКЪДЕ , ЧЕ ИЗОБЩО ВЕЧЕ НЕ Е ИНТЕРЕСЕН

Нинова, докато не смениш тона ще видиш на Бориосов...

Да това е политически скандал и както казват другарите на Седесарката - ДПС цитатУважаеми основни управляващи, нека не забравяме, че има закон и докато тече разследване подранилите изводи и констатации са по-скоро внушения и не са в интерес на авторитета на органите и могат изключително много да навредят. вицепремиера Валери Симеонов замина спешно в Асеновград, заради ескалацията в града между роми и българи. От там лидерът на НФСБ заяви, че започват масови проверки в ромската махала, всеки който няма адресна регистрация ще трябва да напусне, както и, че ще бъдат бутани незаконни къщи. ПОДКРЕПЯМ СЕДЕСЕРКАТА -ДРУГАРКА - КАК ЩЕ ТОРМОЗЯТ ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ? ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОС. ДРУГАРЯ КАРАДЪЙЯ КАЗА, ЧЕ ТЕЗИ ХУЛИГАНЧЕТА СА ПРЕДИЗВИКАЛИ БРАТЯТА ЦИГАНИ, ТОВА Е САМО ПО НАРЕЖДАНЕ НА ТИКВАТА, ТИКВАТА, ТИКВАТА, ТИКВАТА,

Нинова,как можеш да искаш Господ Бог да слезе при простолюдието?Той е високо и недостижим,вие трябва да му се молите на колене,а и да не го притеснявате.

ТРОЛ, НА СЕДЕСАРКАТА ДРУГАРКА

всеки народ си заслужава съдбата и управниците, и какво по голямо наказание за България от това да трябва да избира измежду Борисов, Нинова и останалите клоуни (Сидвров, Каракачанов, Найденов, Местан, Марешки и т.н.)

Иска да му ду.а!

Госпожа "Лъжа" има въпроси към господин Измама, а той се покрил.

Бре тази женица няма покой, иска, та иска Борисов, сега в парламента иска да го види.....е не може, той е зает, г-жА ЛЪЖА....ХА-ХА-ХА!

Много е зает! С далаверите си.

само змии излизат от устата на таз кака

Тази дебела и неприятна жена се взема много на сериозно!

По ЗАПОВЕД на щуката(Нинова)мин. председателят да се яви на разпит от самата нея!!!

Г-жата малко да вземе да чете. Тези всичките дни от срока са работни, а не календарни. Ама то не става само с ядене, трябва и акъл.... Това естествено не е коментар в защита на Борисов, който не би трябвало да се крие зад срокове по такива важни теми. Но все пак г-жа Лъжа за сетен път заслужи прякора си ;)

на Кара...не знам коя си,на Деситу, на Мента и на Батко ти...

Хайде да не ми казвате на кого как да "викам". Г-жа Лъжа е доказала и почти ежедневно доказва, че прякора й е залепнал като муха на ....

A само след една година на този ден се приключва т.н. "Председателство", за което за сега чувам само Пари,пари, скандали и т.н. И може да се помисли за други занимавки - вотове на недоверие, протестьори,жСмени в кабинета, нови избори и т.н.

сега има голем проблем в Асеновград и той ще се крие докато там всичко се покрие.... чак после го търси. Колкото му е голем тумбака, страха му е два пъти повече!

Ама тя нали беше в затвора , защо я пуснаха.

Борисов е един самозабравил се авторитарен тарикат , който смята че като се събуди сутринта слънцето трябва да го поздрави лично!И тъй като е човек с изключително ниска култура на поведение , той никога няма да разбере , че законите не са порти в полето и трябва и ТОЙ да ги спазва!

Аз настоявам Борисов да бъде разследван от Прокуратурата - национална предателство , участие в престъпни дейности по време на СИК-аджийстването му , нанасяне на вреди на България в особено толеми размери поради некадърност , некомпетентност , чиста глупост и преследване на лични изгоди и изправен пред съд.

Както казват в БСП, тази лелка от снимката е една Куха .... и нагла уфсъ!!! дори овцете са по-умни от нея!!!!

Хайде на амбразурата да защитим Вожда! По времето на соца като се кажаше партиец се разбираше че става въпрос за кариерист, подлизурко, слагач и доносник! Сега отново си припомних какво е партиен секретар и партиец в лицето на партията ГРОБ!

тоя Главчев като говорител на министър председателя ли се явява или трябва да погледне на нещата сериозно и да вземе обективно отношение? Трябвало било да прояви разбиране лелеле селяния до шия, а кога ще разберем какво точно срещи прави Борисов, с кого и какво си говори на тези срещи, а? Аман от високомери и задкулисие, най непрозрачното правителство в България....

И ако не се яви, какво? Ще му дръпне ухото ли?

че нарушава Конституцията а щом е нарушава означава че го боли оная работа за теб и за България!

Нинова е Пример за това как една не грозна физически жена е пълен Отврат. Недай Боже да ти е в къщата и държавата. Тази нощем мисли за какво да се заяде през деня и само Борисов й е в ъкъла(може пък тайно да е влюбена в него)

парламентарна република. Именно премиера дава тон, че законите в държавата не важат за него. Този пример е показателен защо и други погазват законите в държавата.

Премиера трябва да спазва законите и чрез административната власт която му е дадена трябва да изисква всички да спазват законите в скапаната ни държава. Той трябва да бъде за пример, а не да се държи като махленски гамен.

в ПИК ,че депутати от Воля разобличили системата за гласуване с пръстови отпечатъци на депутатите? Била пробита и се гласувало с чужди карти? Резил ако е вярно.

че то това е от ехеее 100 години! Дори когато Боку спечели 2009г. изборите заяви че това ще се промени и няма да има повече таков агласуване. Месеци на ред ни занимавах с тоя проблем и той си остана щото от ГРОБ и Боку разбраха че Госпуд висуко, Цар далеко , а народа е прост и тъп! Всиочко си върви по старому!

Ей не може без него. Иска си го там да си го яде и това.

Ще налагате политики, Курвонелия, тогава когато спечелите избори, а това не се очертавав скоро време. Сега може да си лаете опашките.

МНОГО ПРОСТОТИЯ...МНОГО....

Това е мафия,не може да викаш в цирка бос на мафията когато ти скимне.

Хахахахах, моите любимци от БСП! Гледай само каква наглост! То даже не е наглост, а трябва нова дума, защото е само тяхно качество! " през последните дни темата за председателството се разглежда на друго, много ниско равнище, и по този начин се пропуска голям шанс за България." ..кой го прави това, от което се възмущаваш, Курни?! Къде са ви приоритетите - това ли искате да обсъждате или кой ще прави плочките? Няма такова безочие като социалистическото! И не само в тази тема са такива, а това им е принципа на политиката!

Къде е КутЙончева да обясни за водата в Хасково, която вече е годна за пиене? Как 45+27 години хората я пият и те не направиха нищо? Прескочи ли оградата същата тази? Дву-триредова ли е? Проверката какво показа? 2-та милиона за откупа - осъди ли Борисов? ..за приватизацията няма да ви питам, че ще стане мазало.

Ееее тази другарка наистина се взе на голямо и взе да се надскача. Май тя ще е.....бе мамата на БСП.И нея я чака съдбата на Миков

Тя вече загуби едни почти спечелени избори, като заяви, че демокрацията е лоша, а комунизма добро и коткаше изроди от типа на Симов и Зарев. Глупавия и алчен човек си личи от далече и отблъсква още от по-далече!

Като махленска клюкарка е, през час иска обяснения! Мнистър председателя едва ли не всеки ден трябва да отделя по пет часа да влиза в безсмисленни пререкания.

По добре това отколкото да рита мачлета. Длъжен е да се яви все пак сме парламентарна република, а кой ако не той трябва да е пример за спазване на закона

П.М.-Да дойдат танковете ! К.Н.-Ще събера нашите пред НС ! - без коментар -

Това да не ти е фатмака Румен Радев да го командериш ма?

... тичам, хахахахахха, за тебе винаги кУрнелио.....