Борисов и Конте се разбраха "да смажат виновните" за боклука и си размениха футболни фланелки

Можем да въоръжим магистратите да направят много бърза операция, заяви българският премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А аз се борех за повече клозети, да поберат ,,лайната,, тука и да е чисто, а тоо -станахме сметище!?

а Тиквата какво търси сега там.Да моли премиера на Италия за още боклук и да не го спира тука.Явно това е единствено нещо,от което Правителството може да получи пари от Европа.Нямаме износ,нямаме икономика,земеделието в колапс,животновъдството ликвидирано.Познайте каква е стойността на лева спряно всички други валути.

разбрали са се за комисионната

Простият селянин пак приказва несвързано: "Така че всеки, който се опита да заобиколи закона, на двамата вътрешни министри ще разпоредим." Докога ще го търпим бе българи???

Няма ли кой да го застреля този боклук вече!?

Деее а и тъпия идиот. Разменя си футбони фланелки. Толкова ли му е умът на нашият страхлив посерко. Друго може ли да прави. Хората разменут стратегически идеи и изграждат отношения, а Баци разменя фланелки. Бе, аз имам стари марки. Да ги дам ли на тоя тъпунгел, за да ги разменя.

Смешно, тъжно, отчайващо. Кога ще влезе в ролята и на премиер?

Само футболни фланелки ли са си разменили - що не вземат да си разменят и топките. Боклукът го зайби. Важнен е спортът.

След като те повдигнаха въпроса за боклука за България.Сигурно не е за да не изпращат повече боклуци за България,след като явно Италия ни предпази от нов внос на поредната порция отпадъци. Тогава какъв го търси там нашия вундеркинд? Като че ли ние не го искаме,а те го пращат насила.Не мога да повярвам в това.

как беше - крадецът вика "дръжте крадеца!"

Равносметка,,бедност и боклуци,,толкова и комунистите не ни го причиниха.За боклуците е непростимо.Българоте не искат ИК и боклуците на света.

Смей се, Палячо ...

И сега да продължаваме ли да събираме боклука по отделно, след като от чужбина си идва заедно.

Как търпите бе овце ? Тоя ви вкарал боклука и сега ще ви нахлузи още повече ,понеже се е осрал отвсякъде с кинтите и масрафа не излиза! Вие сте си виновни че търпите това недоразумение Бойко Методиев Борисов ! Вече вие е стъпил на вратът ,сега ще ви души овчици български!

И НАМЕРЕНИЕ НЯМАТ НАМЕРЕНИЕДА НЕВНАСЯТ БОКЛУЦИ.Политически боклуци освен боклуци да внасят друго не умеят .Девето им е малко.Не стига,че сме бедни ,а и боклуци да дишаме ,изроди

Няма да се учудя ,ако и лайна започнем да внасяме. Белкем Тиквочев и Каишков ( Гешев) се наядат

Виждам, че на Конте са му "паднали очите" при вида на съкровището..

Аз се чудех къде отиде боклука на България, а той бил в Италия))))

Какво излъчване, каква усмивка, щастлив идиот.

Хехехе, точно като Трумп и един южноамерикански президент. Та и номерът им отговаря. Маймунството няма край.

БОКО ОЩЕ ЛИ НЕ СЕ Е ГРЪМНАЛ.

се прави, че не е оттук, минава за малко и бяга по тъча с фланелка номер 10.

Създадоха "Български ВиК холдинг" ЕАД за справяне с проблемите по водоснабдяването. Що не направят и "Български боклук"ЕАД/ за справяне с проблемите с боклука - има логика? Наименованието му да се изписва изцяло.

Един премиер си мисли: Аз парите от комисионните за боклук съм си ги прибрал. Казвам на глас какво ще стане за да избягат пичовете където ми плащаха. Който е отровен или замърсен - да го духа... Аз има откъде да открадна още много пари... Аз съм умен и знам много езици и даже ЕДНА книга съм прочел. Кой ли е този премиер...?

ББ: "Можем да въоръжим магистратите да направят много бърза операция". Какъв е смисъла на това изречение, че нищо не разбирам?

Конституция на Република България: Чл. 3. Официалният език в републиката е българският. Освен това се тупаме в гърдите, че сме дали азбука на света. Защо тогава нашите управници не проявят малко достойнство и себеуважение?... Какви са тези надписи на незнайно какъв език?

Какво се прави на ударен с мръсна бала.Разбира се ,че има виновни,не може България навсякъде разпиляни бали,горят боклуци и оклоло тецовете пластове слой прах и да ни внушавате,че не е опасно.Рибата в реката умря от такива преранотки нс боклуци ,едни да ни тровят,а други пачки пари да правят.ТА СПРЕТЕ БОКЛУЦИТЕ ОТ ЕС ,КАК СМЕ ЖИВЯЛИ ДОСЕГА.АКО НЕ ,ЩЕ ТЕ НАКАЖЕМ ПОДОбаващо

Тия да не са на заплата от Футболните федерации ?

ОТНОВО ПАЛЯЧОТО НИ ВЕСЕЛИ ХИ ХИ ХИ

Това е което е открито а това което не е ще се гори :-)

В Боколандия човек не може да заспи (всъщност думата е друга) без позволение на Боко, камо ли да се върти далаверата с боклуците без неговото знание и благоволение.... И без съответните отчисления в негова полза, разбира се...

С тези 10 -КИ по тениските Борисов изби рибата в Марица.Цирк

Отпадането от Италия е нормално за нашия футбол, 2:0 за италианците

Не знам какво точно смазват ама камиони с боклук продължават да се движат из цяла България. Може това да е от "добрия" боклук ама все пак си е боклук. Ако политиците ни не зная за тази далавера да си ходят поради некомпетентност, ако ли пък са в далаверата да се разкарат поради корупция. Накратко нямат извинение за боклука.

Какво ще смажете, бе! Смазахте ни нас - цяла България тъне в Европейски боклуци, дори Румънски! И това нима може да стане без съгласие на правителствено ниво?! Гешев, ето кого трябва да преследваш, а не да ни хвърляш прах в очите с някакво си апартаментче отпреди 20 години! Това е държавна измяна - да превърнеш държавата си в боклукчарника на Европа!

бокондес може да смачка на приятеля си ердо бебероната

"Разбрахме се с колегата Конте буквално да ги смажем виновните за отпадъците от Италия", това заяви премиерът Бойко Борисов... Ми те в Италия ги смазаха, смазват и ще ги смазват, ама тук нещо още се ослушвате, бе Баце - ей на днес нови 102 контейнера във Варна; да търсят и в Бургас - със сигурност не сме се "дали на гагаузите" и няма как да останем "само" с онези 20. Където и да ровнеш - само боклук изскача, мизерници продажни!

На какъв се прави този олигофрен? Та нали ако не бяха италианците ГРОБарите още щяха да прибират пари под масата! И някой ако ми каже, че това е ставало без знанието на тиквата е наивник. Тиквата е писнал пипала навсякъде! Тиквата само го е страх от чиновниците в посолството на САЩ и за това ги слуша много внимателно като му нареждат. Иначе ще последва съдбата на ЦецУ. Ще излязат едни много неприятни компромати от НЕсвободна Европа!

Беше ясно, че срещата е заради боклука. Далаверата е огромна, сумите са колосални, а вътре са намесени лица от най-високите етажи на властта. Италианците приключиха с разследването и сега ще подадат информация на нашите служби. По всяка вероятност се очертават още арести. Първи беше Нено Димов, а сега ще има още по партийна линия, защото вмрото се занимаваат с вноса на боклук. Сега ще разберем кои имена са излезнали в списъка на италианските служби.

са

ъм що квичиш са

Бисери, бисери.. Имаме възможности също за съвместни проекти и насърчаване на туризма", каза още Борисов, изтъквайки природните дадености на България за морски, планински, културен, еко и спа туризъм" Абе ние да построим виадуктите от времето на Римската империя, че това с водата у нас стана да не ти разправям. колкото до "въоръжаване на магистратите", за момента по една лейка им стига.

се е второчил в ревера на тиквата,да беше поискал червен конец,който пази престъпниците от всичко и от всички,дава им дълъг живот за зла участ на народа.

"финансовият министър Горанов даде официален отговор, че за 5 години от август 2014 до август 2019 в страната са внесени 736 319 тона битови, индустриални и технологични отпадъци от страни извън ЕС." Като обем, това е композиция от около 50 000 железопътни вагона. От страни от ЕС не е ясно какво е количеството, защото няма митнически контрол в рамките на ЕС.

"високото ниво на търговско икономическото сътрудничество "с боклуците на Италия ще допренесе за изчистване на Италия от всякакви боклуци и зарази, като от това вие ще спечелите най много обич от нас."Ндрагета"г-не,ще се принесе при вас за ваше добро бъдеще.и унищожение на народа ви.Не ви е нужен нали.

ей такива новини направо ме умиляват.....

Боко явно е мазохист.

След като цялата страна се оказа залята с боклук и то от години, възможно ли е борецът, който ще го "смазва", изобщо да не е знаел, че го има? Той знае всичко, ходи неуморно с джипа навсякъде, всички опират до него, за да решава всякакви проблеми. Как тъй нито веднъж не се натъкна на тези бали? Да не се окаже, че ще се бори със себе си? Не му вярвам!

Не вярвам и аз,тъй като може да се окаже,че ще се бори със самия НЕГО си !!! ВЕРВАТЕ ли ???

shut

нито е смешно, нито е "миличко". Пушилки, пушилки и пак сме в бяло. Дано да н е мине номера.

Боко щял да смаже себе се?!?Егати Вица!

Тамън се засилих да пиша същото.

Клоунът продължава с циркаджийските си номера, докато цялата държава се тресе.

са Контето и Конте ... Всичката е втасало нашето конте ...

Конте и Боклукчията от България. Конте му е дал да му подържи уя и на изпроводняк му е казал да събере боклука хахха