Борисов: Конфликтът между Русия и Украйна е изключителна заплаха за България

От нищо може да възникне страховит конфликт в Черно море, предупреди българският премиер

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Конфликтът между Русия и Украйна е изключителна заплаха за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

https://fatal-mediabg.blogspot.com/2018/11/blog-post_69.html?fbclid=IwAR0s9r6f1SIb3aESRE1lHO0h9y-aKpI69LUMwnBTb7b3MavHZmQ5-fhy9E0

И с какво точно е голяма заплаха?

Ей, да внимаваш да не докараш мароканските скакалци. Колкото до България, много са те уплашили руснаците.

Нашият "доктор на науките"/на световните тъпотии които върши/ е изнесъл ЛЕКЦИЯ !?!?!? След това МУ ИЗТРОПВАНЕ, най-ВЕРОЯТНО за последно ще се простим с руския газ и ХЪБЧЕТО ще остане по- празно от главата на ИЗНАСЯЩИЯ лекции и ръсещ на тях глупости от село Банкя!!!! ГОСПОДИ, нямат ли край мъките на българите ?????? КОГА ще ни отървеш от тази национална НАПАСТ ???????

Да го духа Пут!

Англосаксонската Империя НАТО с Метрополия Вашингтон-Лондон, на която България се моли да стане колония! Колония без право на различно собствено мнение, колония като ресурсен придатък за няколкото природни суровини и источник на евтина (имигрантска) работна ръка, колония като плацдарм за следващи набези на рицарите-кръстоносци (вече джендър-демократи) и буферна зона зад която да се крие благородническият имперски елит (както през Средновековието). – ето това е вече истинската заплаха за България. Колониалните сатрапни правителства (от БСП през Царското та до ГЕРБерското) – те винаги са били заплаха за териториалната цялост на страната и за живота и здравето на Поданиците й. Вече все повече се убеждавам в ненадежността на немеца, който не без чужда помощ, разпали през миналия век 2 Световни войни. Коя бе таз чужда помощ ли? А познайте! - Същата, която и днес му говори: „Русия е агресор, Русия е Агресор“. Нима г-жа Меркел не се оказа същия мек пластелин, превърнал се от примерен комсомолец и хрисим християнин в нов Фюрер на ЕС? Същия мек пластелин както един австрийски социал(-ист) от началото на миналия век премина през националсоциалист и свърши като Фашист, който от съюзник се превърна в агресор на друг уж съидейник. И какво, Историята се повтаря. . . Историято от която всеки си мисли че се е поучил от грешките си довели го до поражение, а най-голямата грешка всъщност са неговите грешни амбиции и желания.

За Запада, така е мислел и дядо Вазов! Ето факти :"Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници."- от стихотворението му - За Русия Днес не са ли същите изедници, ограничават ни да се развиваме, сринаха ни икономиката, и ни превърнаха в тяхна колония! Без да смучат чужд труд, тези западни пиявици не могат да живеят!

Англосаксонската Империя НАТО с Метрополия Вашингтон-Лондон, на която България се моли да стане колония! Колония без право на различно собствено мнение, колония като ресурсен придатък за няколкото природни суровини и источник на евтина (имигрантска) работна ръка, колония като плацдарм за следващи набези на рицарите-кръстоносци (вече джендър-демократи) и буферна зона зад която да се крие благородническият имперски елит (както през Средновековието). – ето това е вече истинската заплаха за България. Колониалните сатрапни правителства (от БСП през Царското та до ГЕРБерското) – те винаги са били заплаха за териториалната цялост на страната и за живота и здравето на Поданиците й.

Ти си много ама много зле маи ти се иска и ти да си изядеш вратовръзката!¡

Не, не мисля , че има повод чак за притеснение. Един изстрел по рубката на единият брониран катер и украинците се предават. Без един изстрел. Без съпротива. Ей така от страх. Някъде писаха, че единият кораб, бил осран от горе до долу. Къде сте тръгнали бе? Хем ви се иска, хем не ви стиска, хем вие страх.... А иначе, ББ е прав. С Путин майтап не бива. 'Сяка жаба да си знае гоьола, и да си кряка само там... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

СП-2 няма да спре. Как си представяте Меркел да купува от Ердоган? За другото ББ да вразуми своя приятел Петро, че май нещо съвсем е изтрещял.

Ако не бяха да бастисат и унищожат ВМС на България щяха много по-малко да се тревожат. Но сега, след като сме с две корабчета със въоръжение, което не знам дали работи изобщо и без нито една подводница, ракетни катери и брегови ракетни комплекси се трябва да се притесняват много. От години двете ни южни съседки трупат военна мощ ние нашата я унищожаваме и сега, след като може да има нужда чупим пръсти.

Какво, какво, изнасял лекция пред дипломати? Ха! Ха!

Винаги е била заплаха за България !

затова почнаха войната там....

Конфликт няма, самият Путин го казва в същата тази статия. Какви са тези новини??

С такъв Премиер България е чака светло бъдеще. Да е жив и здрав г-н и генерал,нашия Министър Председател Бойко Методиев Борисов .И та следващите избори пак ще спечели. А ние (българите)е ясно....сме с Украйна.

Само тъпутгерите разсъждават така, добре е, че сте малко!

Не ми обръщайте внимание ,говоря едно и също ,началниците ми искат да повтарям едно и също ,та дано да стане истина

По голяма заплаха за Бъл;гария от твоето измекярско говорене и действане няма как да се намери и с лупа боко...Като се гледаш в огледалото не усещаш ли вонята идваща от него????

Защо не ми приемате писанията?!

За мен тия маймуни в Киев са по-зле и от македонските шматароци. А нашите главоноги в София са направо скромни и невинни чавдарчета в сравнение с украинците.

Рашките пак лъжат като за световно. Винаги са лъгали, списъкът е много дълъг - Чехия 1968, Карибската Криза, Суецката Криза, Афганистан, Ангола, Южнокорейски самолет, Малайзийски самолет, Крим и зелени човечета - списъкът е много дълъг. Лъгаха за Скрипал (Чепига и пр. ) не стига че лъжат, ами и се излагат като кифладжии с тяхното прословуто ГРУ. Големи претенции, а не могат една Италия да минат по БВП, въпреки, че са бъкани с природни богатства. Много неща имат, включително умни хора, но политическите им системи си стоят на нивото на Златната Орда, както и поведението им. Що се отнася до Азовско море, нямат никакви права върху чужди съдове. Не е тяхно морето! А бе Украина като стане част от НАТО, Рашките тогава ще се научат да се държат. Аман от тъпотии в стил 19-ти век.

Къде викаш са биологическото оръжие на Садам, химическото на Кадафи и кой смя да оправдае Милошевич за геноцид? На кого ли да вярваме за Скрипал? Ама то като сложиш капаците как да си извадиш главата от задните части?

Нападат ни "Русняците". Сега като купим 10 самолета 50 танка може и катер, имаме 10-20 въртолета само да посмеят да припарят. НИЕ СМЕ НАТО БЕ - а не бе швепс

А колко комисионни ще паднат,а нашият ,,спасител,,всичко ще направи нас да не ни нападнат.Ама тоя си верва,само ние вече му знаеме номерата,човека иска рейтинг пак,да ама вече неееееее,никога

И аз се ядосах,че тая война ще попречи за давършим Хъ-ба през идната година.

Нима само това е опасност за България? Значи, когато руската мечка се размърда, веднага се квичи за опасност, а когато западняците са се вече настанили у нас, това не се смята за заплаха? Докато слугуваме на САЩ, и с България ще се случи такава анексия, Турция ще ни завладее без война! Вече масово България се населява с турци, изкупуват се всички освободени от българите къщи и един ден те ще станат мнозинство, а това ще е краят на България, този път завинаги! По същият начин и Македония се превзема от Албания, там албанците са вече мнозинство! Българи опомнете се, България изчезва, ето какви са господарите на Боко!!! -: "По същия начин Фолклендските острови в близост до Аржентина са постепенно заселени от британци, провъзгласени са през 1918г. за Британска задморска територия, и през 2013 г., след референдум населението гласува да остане под управлението на короната. Позицията на Лондон е, че заселниците имат право на самоопределение. Според Аржентина това не важи при нарушение на принципа на нерушимост на границите." - !!!!! Не стана ли по същият начин положението в Крим? Пак чрез референдум! "И САЩ имат проблеми по отношение на прилагането на принципите на правото на самоопределение и нерушимостта на границите. До 1893г. Хаваите са конституционна монархия но на 16 януарисъщата година дипломатическата и военна мисия на САЩ в тази страна организират преврат. В Хаваите се заселват американски емигранти, като постепенно коренното население става малцинство." -!!! Ето това ще се случи и с България, ако Турция влезе в ЕС! А управляващите като си завират главите като щрауси, опасността няма да изчезне!

Баце да не ти пука! Само не пращай въоръжени запасняци да помагат на Украйна. 70% ще минат при руснаците, 29% ще се върнат и с оръжие ще поискат сметка от управляващите. И до сто процента са Щерев, Канадецът, >>> и подобни. Като ти поискат армия, пращай теляци, перачи, хлебари, но без оръжие.

В Украйна идат избори, ние градим хъб и с Путин на тема война шега не бива. Дали има връзка между мозъка и езика на този човек или двете си работят автономно?

Грешите колега съфорумец, в случая няма дилема, защото тука мозък либсва! Борисов е безмозъчно мекотело! Всички негови действия са действия на марионетка! На него му се нарежда от Козяк и той изпълнява!

ПРЕЗИДЕНТЪТ ОТИВА В ПОЛША ПО МИНИСТЕРСКИ ДЕЛА, А ПРЕМИЕРЪТ ИЗНАСЯ ЛЕКЦИИ ЗА СВЕТОВНАТА МИГРАЦИЯ В МАРОКО - ЦИТИРАМ : ТИШИНАТА ОБИЧАЛА СПОКОЙСТВИЯТА !!!!

Руснаците като минат през Усрайна ,да направят едно кръгче и да дойдат в България за да почистят България ! Давайте Братушки и Добро Пожаловат !

Четете К вместо С !

Аслъ Усрайна.

Като оценява заплахата, защо не каже на Порошенко да си седне на задника и да престане с провокациите!!! Вместо това съм сигурен, че ще подкрепи желанието на Украйна да се разположат кораби на НАТО в Азовско море! За това беше явно и провокацията! Борисов без да се интересува в чии води са задържани украинските кораби направи изявление Русия да освободи моряците! Това е във вреда на Българо -Руските отношения - влошени и без това от неговото правителство!!!

От колко години му се казва това, но той си слуша баба Меркел. Сега, когато бабата се скри, няма кой да го милва по главицата и усети, че пак на дядо Ивановият ще седне!

явно мечтае да използва самолета

Бойко - туриста да не се плаши нали децата и парите са му вън от България

Заплаха за всички са лудите от хунтата в Киев.

За това купуваме 2 самолета?!?! Разбрах сегааааа вмедто да купим 33 самолета купуваме 2! хаха война идва да не ни ги свалят и повредят! И без това всеки бомбандира България - кога руснаци кога американци! БРАВО БОКО! Не ти трабват ни самолети ни кораби! напляскай ги по дупетата и другаря руснак и господин украинеца! Кажи им, че ще си купим двата самолета догодина и да не бързат с войната!

Бойко плаши с война, Путин казва малък инцидент. Какви са тези фейк нюз??? Как не го Е срам да лъже българите??? Какви са тези свободни съчинения??

всъщност Путин лъже...като дърт циганин

Какво да лъже? Нали той трябва да започне тази прословута война! Щом той казва, че всичко е ок, мен какво ми пука! Когато Путин каже ще ви е*а майката, Ей тогава мога да се замисля къде ще му падат ракетите! Всичко друго е пропаганда и поредната фейк нюз!

Изтече информация, че сомалийския народ живо се интересува от успешното Му евро председателство и успехите Му за интеграцията на Западните Балкани.Да хваща самолета за там.

Нашият "доктор на науките"/на световните тъпотии които върши/ е изнесъл ЛЕКЦИЯ !?!?!? След това МУ ИЗТРОПВАНЕ, най-ВЕРОЯТНО за последно ще се простим с руския газ и ХЪБЧЕТО ще остане по- празно от главата на ИЗНАСЯЩИЯ лекции и ръсещ на тях глупости от село Банкя!!!! ГОСПОДИ, нямат ли край мъките на българите ?????? КОГА ще ни отървеш от тази национална НАПАСТ ???????

.. и турски поток ще ни заобиколи.

Вчера беше публикувано кратко интервю във в. "Монитор" с бившият президент Росен Плевнелиев. На въпроса: " Премиерът се страхува от случващото се между Русия и Украйна, ако вие сте на негово място какво чувство бихте изпитвали ?" , Росен Плевнелиев отговаря: " Русия видимо е завоевател, тя заграби Крим, а сега иска цяла Украйна. България е член на НАТО и като такава трябва да се намеси в конфликта със сила. Добре сме въоръжени, разполагаме с бойните фрегати "Дръзки" и " Слава" ( б.а. първата е произведена през 1947 г., а втората през 1938 г. и двете са подарени от СССР на НРБ), които вече трябва да са до бреговете на Крим". Този помак беше назначен за президент от Тиквопитека.

фейк лъжа измислица

ама много му пасва.

Да, Боко, заплаха е. Защото от другата година оставаме без газ. А Южен поток щеше да е вече готов. Мръсни предатели...

Парите обичат тишината, каза Слънце МУ. Правилно, но освен това следят за нивото на корупция, наличие на стратегии за икономическо развитие през следващите 20-30 години, морал на политическата каста, изпълнение на програмите за развитие през последните 10 години, наличие на специализирана работна ръка, ниво на емиграция, образователни програми следящи икономическите нужди и т.н. и т.н. Политическата ситуация в региона позволи на Румъния да се развива успешно , но пречи на България ? Особено „стойностно“ е връщането назад към събитията преди 20 години в бивша Югославия. Не така Слънце МУ. Опитите да се заблуждава народа може да имат някакъв успех, но не и пред чуждите инвеститори.

МИ що трябваше да ходи до Мароко, че да се прави че мисли ? То и в Банкя можеше да се скрие и щеше по евтино да ни излезе - хахаха

Айде ПЪРВО да си поговорят Путин и Потрошенко, а после да се обсъжда връщането на моряците. Като са сгазили лука украинците, трябва да поизчакат за решение. Междувременно "великият" Запад тихичко им рече "Ами оправете се с Путин!" Познат сценарий. Кипър по преди, а Турция и Гърция преди няколко години.

Радвай се на този сайт, в други нормалните форуми, ще ви разкъсат вас, руските предатели. Пишете си, не пречите на никого и без това на никого не му пука за Русия.

Дам. Тук е пълно с руски предатели, ти пък си щатски/европейски предател. И като теглиш чертата, май само аз оставам българин. Предателят е предател, независимо на коя чужда държава служи. И вас ще ви стигнем, не бери грижа.

Бате, сам си каза, че си много малък. Къде се буташ и ти между шамарите. Няма ли кой да ти затвори и на теб тъпата уста или и ти като Симеонов държиш да се изложиш до край ? Ами като не искаш инциденти, обърни се към колегата си Потрошенко. Защото той си мисли, че може само да сере, а всички да му чистят акото.

Бойко Борисов е най-нормално да се изказва рака понеже е колониален Роб на Англосаксонките евреии....Той действа с зададена програма от тях, а не като човек, Българин.Боце пак е настъпил барабошките.

Подписа пакта на ООН за миграцията тайно от Българския народ, а сега ще отрича....както онова постановление....

Баце не са ли му казали още, че когато има конфликт с Русия трябва да си затваря устенцето и да не ръси глупости....

Я си гледай работата, бе, продажник.

Да отврати и най близкия си съсед и народ.И какво спечели , една хилядна към територията си , за сметка на 40млн. нови врагове.Бизнес по руски , като с Аляска

Българите са 99% Русофили и уважават Освободителите си от Османско Робство ! Укрите с подлост искат да очернят Русия , но ние знаем че тази провокация е на Порошенко !

абе каква украйна те гони през руско - турската война бе хохавел неграмотен, бе имаш интернет па вземи прочети, па виж,бе украйна се появява след 1-ва световна като откъсва големи парчета от русия и съседите и не е самостоятелна а в рамките на ссср, самостоятелна е едва сега от разпада на ссср, няма и 30г държава, каква украйна беэ,до 1-ва световна всички там са руснаци и никъде никога не се споменава за някакви украинци, същите тия руснаци после ги наричат украинци.

Боце, ако ти влязат в двора (не в къщата където спиш) дали охраната ти няма да се намеси и задържи нарушителите.

Прелитат на метри от фрегата на НАТО , да ги свалят ли

Преминаващите покрай къщата на Борисов да ги свалят (разбирай: арестуват/отстрелват) ли?

Първо, това става извън териториални води. Второ, какво търси военен кораб на държава от другото полукълбо в Черно море. Какво, освен провокация.

Дочолу, прибирай се бързо в къщи, че Гочоулу ще ти изпие ракията и ще ти ... жената.

Борисов е добре да не се пъха между шамарите както му заповядват новите му господари ,а се страхува да не би дядо Иван да дойде отново,защото знае какви ги е дробил