Борисов: Когато Асен Василев ви каже „Добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата

Лидерът на ГЕРБ отрече чести срещи с Радев и заяви, че ако президентът Румен Радев върне Изборния кодекс, ще гласуват ветото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще гласуваме ветото. Няма да гласуваме ветото. Няколко часа разлика. Последно кво?

С такъв идиот ,претендент да управлява страната ни няма да видим слънце.Ще тънем в мъгла и простотия.

Василев може би е прав. С г-н Радев ходите в едно цукало. Преразпределили сте "електората", а еднокнижен? :))))))

П. Бояджиев: Двамата мошеници Радев и Борисов в истерия бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП 06.12.2022 Днес двамата мошеници Радев и Борисов, са в истерия и бълват змии и гущери срещу Асен Василев и ПП. Отвратителни, нагли, лъжливи и каквото си помислите още. И защо го правят, ами защото Асен имаше куражът да каже публично, че Борисов и Радев са един тандем и той се управява от един чорбаджия, Москва. И нека да дообясня. Не само, че Радев и Борисов са пуснати като кучета да лаят срещу Асен и ПП се срещат, но те са и в ежечасна топла връзка помежду си. Ето как. Виждате ли този руски гражданин и почетен консул на Русия, Георги Гергов, в ляво на снимката точно срещу Румен Радев в дясно. Той е в ежедневна координация с Бойко Борисов по кадровите въпроси. Същият Гергов е в ежедневна комуникация с Копринков, който е натоварен от Радев да поддържа тази топла връзка. А Копринков е всеки ден и всеки час при Радев. Той му е секретар по вътрешната политика. Та Асен имаше куражът леко да повдигне завесата за тази долна мутренска завера. Та да ви е ясно колкото повече злоба и омраза виждате да сеят Борисов и Радев срещу Асен, толкова по-добре той си върши работата във ваша полза. И да не пропуснете, Гергов пък е в денонощна връзка с Митрофанова. Ако и сега не ви е станало ясно то никога няма да ви стане. Петър Бояджиев

Такова нагло копеле като Тиквата се ражда много рядко.

Пълен боклук!

Дааао,аматьори. Има още много да учат от професионален бандит като теб. Вършееш цял живот,грабиш,тероризираш ,безчинстваш и наглееш.Не могат да те стигнат и назад да тичаш.

Присмял се хърбел на щръбел.

Боци, къде са парите които ограде, Боци? другото го разправяй на томиславчо

На ексругаря и екс-член на БКП, Бойко Методив Борисов, който сега се изживява като Свети Августин Блаженни, трябва да се припомни една обикновена българска поговорка, която звучи така: "Присмяла се кука, на кривата бука"... Добре е , че симпатизантите и членовете на Бойко, така де, на неговата партия "Граждани за Евр(оп)ейско разитие на ..." (не се чете)... са краткопаметни комформисти...Затова - те няма да посмеят да му направят бележка, че не всички хора в България са като тях... Но Бойко Методиев е достатъчно интелигентен човек (какво беше това нещо - човек?), затова може сам да се досети, че не всички идиоти, пардон - хора в България са членове на партията "Бойковисти за евр(оп)ейско разитие на.... (не се чете)" .... както би трябвали да се казва така наречената "политическа патия" на някогашния Цветан Генчев Цветанов.... Къде ли е този тъй свят човек, от времената, в които гражданите за евр(оп)ейско развитие все още си вярваха, че са граждани на ... не се чете...

Прав сте за почти всичко. Ама това, ""Но Бойко Методиев е достатъчно интелигентен човек", меко казано е шега.

Баце, като фокусник си на снимката - тука има, тука нема ! Този номер мина и с нощното шкафче !

Ти нали си същия - що му намираш кусур на кокорчо. Един дол дренки сте и двамата.

Че Просто Киро не е китка за мирисане, не е. Ама пред теб той е лъжец от детската градина, даже от яслите до 3 годинки. За 12 години крадене, лъжи и пак крадене и пак и пак...... ти Тиквоний освен всичко това напълно унищожи държавата. От 600 000 държавни чиновници, до която цифра ги докара лично ти , не може да очакваш нищо освен да пречат на хората и фирмите. Ти си едно много , много , много .. вредно явление.

Е надали има по- голям лъ жец от ББ. Даже беше осъден за лъжите си, а и има още дела! Как пък не разбра този , че не го искаме, или поне по- гожлЯмата част от народа . Какво още е необходимо , за да си обеире крушите и да си живее с пачките и кюлчетата! Между другото тези пачки и кюлчета ще го следва ддокато диша! И колкото патерицата му Гешев да твдърди , че случаят е приключил, да го забравим, следва да знае и помни,че такъв случай не може да се забрави! Не само защото е единствен в най- новата ни остория, но защото заради него , както и за още мнооооооо го подобни случаи не ни пускат в Шенген! Тожва го разбраха и малкото останали овце в страната! А ще разберат не само Нидерландия и Австрия, но и на остров Мавриции какъв премиер сме имали!

A а ти свиньо като се покажеш само цял народ му се доповръща!

Тикво, лампа не се пуска, а се светва! Но за пред твоя електорат такъв изказ е напълно адекватен долни утайки такива!

За което е прав прав е.

За кое е прав, бе! Че само той можел да оправи България, ли? То бива, бива, тъпанари в България да му се връзват на този илетерат, ама толкова да не се свършват, не бива.

"Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно", обобщил 3 ПЪТИ Осъдения ЗА ЛЪЖА. Няма причини да не повярвам на Личния опит.

Защо след 12г. управление на гроб сме на последно място.Всяка дейност се отчита с резултати,а не с приказки като аз съм Меси,най опитния и т.н. Това е като играхме много добре но паднахме с пет гола.Боци управлява много добре,но след това управление сме на последно място. ПП управляваха зле но 21млрд. ръст на БВП. и първи по промишлено производство и то само за седем месеца.Това са фактите.

На това изказване се казва лъжеца чекмеджан осъден на три инстанции да определя кой друг освен него е лъжец е наглост клиент на психото

Борисов (2009 г.): Ще преследвам Станишев и Доган до затвора. Толкова по въпроса.

Доста нагъл и рядък толуп

Бисер след бисер....всеки ден.

Какъв честен човек на снимката.

Но пък има такива, които могат да за копаят страната с чаровна усмивчица и незавиден нарцисизъм.

Тук вече психиатрите трябва много сериозно да се намесят, защото тиквоча от ден на ден става все по-зле

Топ лъжеца Боко е ненадминат. Кокорчо има много сол да изяде, докато го стигне.

Много са точни но паяджината е много голяма

Меси на лъжците е тиквата.

Тогава кирчо е Пеле :) Борисов не лъже доказват го последните избори след 12 г. управление и трупане на негативи и организирана жълтопаветна революцийка народа си му вярва :)

Асфалт паша иронизира себе Си, не че Кокорчо е по-читав от негО.

Докато  бившите  проруски комуняги покрай Радев  са на власт НЕ очаквайте нито Шенген , нито Евро ,нито визи да отпаднат за САЩ, нито пари от Европа! Очевидно , че без про-западната  ГЕРБ , България  изчезва от картата на Европа...

Хахаххахаха!!! Давам ти жокер! Турски поток построихме с български пари, а Боко се отчиташе на Путин всеки ден. Радев е червен кавал, но Боко не му отстъпва по нищо.

и медицината вече е безсилна!

Че няма да е най-големия лъжец ли?

Си пролича зависимостта на Бочко от ДПС и структурите на бившата ДС, които не искат и да чуят за промени. В България цялата пара отива за да не се промени нищо и да си седим в късния соц. от 80 години.

Организираната престъпна група с Борисов и с Радев на чело гарантира застой в България за не по-малко от още 10 години и кражба на всички средства които ни се полагат.

Разправях ли ви аз за чаровните измамници? Как е Промяната?

Трол до тролла, мила моя майнольо, шарлатанин до шарлатанина! Борисов акбар!

Защото президента награди тайно мултака на мултаците Николай Вълканов и приятел на Ахюед Доган с отден Стара Планина 1 степен, незнайно за какви заслуги. Поредния мултак Веждичката Рашидов стана председател на НС... Някакви въпроси?!

на Тиквата ако му отвориш черепа,ще те засмучи вакуума !

Може ли един затлъстял, оял се до неприличие дебел простак да се сравнява с един виртуоз във футбола????

Борисов е бандит, криминално проявен ръководител на престъпна група, отложените обстоятелства за неговото осъждане и лежане в затвора, по-скоро ще удължи агонията му.

По-противно същество от този екземпляр няма в цялата вселена! Няма,няма и да има !!!!!

каквито избирателите му, такъв и главатаря им..

Абе Баце и тебе не мога да те разбера, когато друсаше маслините, дали тогава лампичката светеше а ???

Хаха! Боце, точно ти ли го казваш?

Е, такъв наглец няма - 5 пъти Боко го осъдиха за лъжи, ЕС ни се смее още за неговите глупости, а той се присмива на друг, който все още не е освидетелстван като него.

Абе Баце какво взема?!? Искам и аз!

Да, добре, Пинокио!

Ей, изключително умен и остроумен. Защо му казватТиквата.

аз пак ще гласувам за Слави..

уахахаха, голям виц :) ако не, може и за Израждане..

Считано от 1 януари 2025 г. ще бъде намалена цената на бензина с 1 лев. Борисов

С тия тъпи опорки само му помагаш на Борисов.

С това просташко говорене, Борисов надминава самия себе си, което даже Меси не успява.

Си умира от срам, колкото и да са дебелооки. Вчера Атанасова се изчерви хиляда пъти пред камерите заради Меси.

Виж ся, гледай един мач на Аржентина, чуй как целият стадион пее Мееееси, Мееееси, Меееееси и тогава коментирай, дали е срамно! При това аржентинците като пеят, се кланят!!!

Няма да дочакат маймуната меси да постигне това което искат. Тана са и тъпите герберопитеци. Чакат невъзможното.

Този пък?! 1-во другарите в ГЕРБ са имунизирани срещу срам, още в детска възраст им е отстранено това чувство. За справка Виж другарите Биков и Сачева, които изградиха кариера храчейки по Бойко Борисов, но я материализираха чак, като минаха под негово вещо ръководство. Да не говорим че Коцето Ангелов цвилеше вчера по босфор тв, на нас друг освен Меси не ни трябва.

Тоя отдавна се дрогира и си оказва сериозен резултат. Няма измъкване. Изобщо не е разбрал, че повече власт НЯМА да види. Нищо, че се събраха с радеф и се обичат по финансова линия. И никога повече герп!

Ще,ще.....!!!!! Надявай се малоумнико