Борисов към Заев: Нищо няма да излезе от днешната ви среща, ще дезертират

Ако не намерим решение, поколения българи и македонци ще се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти си минало , тикво проста.

Кажете му в прав текст,че макетата са провеждали сръбски геноцит спрямо българите с техният промит сръбски мозък-

Тоя идиот става само за шеф на малка квартална мафиотска банда.Няма мозък и колкото една кокошка.

И майка си да продаде за да се хареса на началниците си на запад

друго толкова злобно същество в българската политика през последните 30-ина години, като Борисов! Тоя, ако без да иска си прехапе езика, ще се самоотрови! Дейба и гадняра!

За Македония Или няна да види втори мандат Мдаа

За първи път чувам и чета на Тиквата да му викат и Мунчо Шпаклата ,ама си прав и това му отива!

Баце, колко трябва да си прост, за да направиш такова непремерено и антипатриотично изказване? Явно доста!

SirBob

Ти имал ли си съмнение за отсъствието и на какъвто и да е капацитет у Борисов?

Ми що досега не ги прие макетата в ЕС, бе дърт толуп?

За да ти направи услуга, беее! Шезофреник нещастен!

Имам една кучка и съм я кръстил Бойко. Всички песове я тестват и през 4 месеца имам малки, които ги пускам в Банкя.

Браво! А аз имам кучка Курнела. Всички я тестваха, но не става, а само ляга! Предлагам да я подаря на някой шумкар да я оножда! Сполайте червени г0вед@!

А бе, тоя нали беше излчзъл в отпуска? Нали в Народното Събрание го чакаха да говори, а той беше излчзъл в отпуска? Сега да не я е прекъснал?

дядка плюе срещу себе си и не разбира защо.

Абе кой беше Бойко Борисов? Някой като крадлив дедо ли?

Каквото Толупа сам си направи, никои друг не може да му направи! Ти си прост, но ние не сме и затова с 200 при бай Ставри!

От трън, та на глок..

отишъл да се оплаква на кумчо-глупчо хахааа тва макетата са най-тъпото нещо на света

НЕ ТАКА ЗА МАКЕТАТА,ДАЛИ СА БЪЛГАРИ?!

Боко, уй сплескан, мамицата ти предателска бе!

Тази тлъста продажна свиня трябва да се дере жива още сега!

ББ е обратното на "хетеросексуален"!!

Може да не съм прав, но на война, като на война. В случая, нито Боко, нито Мунчо се интересуват от РСМ. Важното е да си правим кални номера. В изказването на Боко не видях никакво отстъпление от позициите, но затвори с трясък вратата за бягство на Мунчо. Ще му се наложи или да заеме твърда позиция или, както обикновено, да се изхлузи, като мокра връв. Първото не му е присъщо, а второто ще му донесе огромни негативи. Айде сега, пуканки и да гледаме мача!

Аре у лево бе, педалчета гейберастки. На кого си мислите, че ще успеете да пробутате плоските си номерца. Тъпи сте като вожда си. Ха ха ха.

Национален предател. И временното правителство, и президент, и всички партии показаха на титовския субпродукт къде им е мястото и какво да очакват. А това подобие на човек използва момента да вреди на българската държава, с единствената цел по някакъв начин да злепостави политическите си опоненти. Освен за кражби и корупция в големи размери, тази твар трябва да бъде разследвана и за държавна измяна. И после кауш.

"Ако не намерим решение, поколения българи и македонци ще се мразят, заяви лидерът на ГЕРБ" Заяви човека по чието управление се наложи ветото и до края на мандата си не можа да реши въпроса. А именно сега при служебното правителство очаква да се реши сякаш не е голяма работа цялата тема!? То вярно че служебното правителство заработи като редовното ама чак и по тези ли въпроси трябва да се произнася? Пък и защо трябва да сме именно НИЕ тия които да решават проблема? Ние сме тези които наложиха ветото, тъй че македонците да решават проблема! Все пак така стана когато гърците наложиха ветото за името им.

Заев удари звучен шамар на руския агент Радев, като предпочете да се срещне най-напред с Бойко Борисов, а не с нелегитимното служебно правителство!

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

Краставите магарета(разбирай - политическите помияри) се надушват през девет баира!

За едни може "Магнитски" а за други и то по големи паразити не може.

Боко,ама ти си бил голяма гадина.Кого защитаваш,България или Северна Македония?Какъв премиер сме имали?

Прибери си вересиите.Тулупа вече не знае нито какво прави,нито какво говори.

Явно вече няма кой да му суфлира! (т.е. откъснал е синджира)

Ей тоя дребен Бай Ганя не спира да заплашва - няма ли кой да го вкара в затвора най-сетне?

От мъжката банкянска курва, по-голяма не сме имали, но оптимистичния вариант е, че в президентството вече си имаме равностойна мъжка курва - равностойна, стройна, прави коремни превъртания.

Глупостите му край нямат.

Нищо ново от Бойко. След няколко дена ще почне да обяснява, че не е казал това. Според ситуацията.

Или че Президентът е виновен, че го е казал. Евентуално и "Грипените".

Президентът Радев си вдигна юмрука и вдигна държавата, а комуниста Бойко си вдигна шкембето за да си види умрялата работа.

Интересно Борисов е тръгнал сам да си трупа негави. Май е решил Герб да имат минимален брой депутати. това негово изказване няма да се забрави до изборите.

Не е точно интересно. Просто самопризналият се за прост Боко не успява да загрее, че така трупа негативи и си мисли, че като наплюе пак Президента (включително като обясни на макетата как в България правителството е много зле), незабавно неговите тиквеничета ще го преизберат отново, може би с доживотен мандат дори този път, а и Севдето явно я няма да му обясни деликатно, че тая работа не е като оная работа с жипката. Може пак да е на посещение при Черепа, знам ли.

И този селски лидер ни е управлявал три мандата? Явно на мнозинството им харесва да ги управлява безмозъчно същество пропито със злоба и обожаващо собствената си персона. Но така е като харесваме кварталните бабаити.

Е, голяма работа! Отишъл Заев на проститутка преди срещата с Янев. Все пак са военни, ще го изтърпят за половин час.

Този е голям срам за нас. Слуша ли се какви глупости говори? За два три гласа и благоволението на някои се завъртя на 180 градуса. Гласоподавателите му да гледат, че и тях е готов да ги предаде само и само да се задържи над водата. Предател. За такива трябва публично линчуване

че нищо няма да стане , да си събират партакешите и обратно в СМ да умуват по въпроса , като се наумуват и уврът главите им добре са дошли .Точка .

Ако, Президента и Премиера приемат среща съ Зоран Заев след срещата му съ Борисов- начи и от тях не става нища!

държава, да прави уния с добруджанската, шопската, тракийската и мизийската държави и те ти ЕУ.

Бочко напоследък изследва и открива нови възможности за политическата си кариера след изборното фиаско. Първо Ердоган го подкрепи за правителство, сега явно се подсигурява и с Македония като се подмазва на Заев с цената на авторитета на България.

боци предател

Курва. Дебела селска КУРВА.

Вижте какъв цървул сме избирали 12 години. В Гърция такъв жив ще го одерат. Хем прост, хем нагъл, хем продажен.

Аз ако съм на мястото на президента и правителството няма да се срешна с Заев.Той показа неуважение към тях с това че първо се среша с най омразния в момента човек в България и то само и само да минира предстоящите след това разговори и да има оправдание защо са се провалили от негова гледна точка

Боко направи цирк , който и в маймунарника го няма. Първо се прави на европизатор на Западните Балкани , после като тръгнаха нещата ги поряза и накрая все да се прегръща с тях все едно друг ги е пуснал по пързалката. Оная приказка за произхода от маймуните и българите се оказа вярна, маймуните са по-последователни и логични. Дори питекантропите антипатриоти , които забъркаха кашата, не са толкова усукани и забатачени в евро българщината

Борисов е не просто идиот! Той е доказан национален предател!

СТИГО ТОЛКОВА ИСТОРИЧЕСКА ДЕМАГОГИЯ! КАКВО МЕ БЪРКА МЕН, ДНЕС И СЕГА, ЧЕ САМУИЛ Е БИЛ БГ.ЦАР, И ЧЕ МАКЕДОНИЯ 300 Г /ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ ПРЕЗ СРЕДНИТЕ 9-10 ВЕК/ Е БИЛА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ ! КВО ДА НАПРА СЕГА? КАКВО МИ ПОМАТА ТОЗИ ФАКТ НА МЕН ДНЕС И СЕГА? КАКВО ДА НАПРАВЯ, ЧЕ МАКЕДОНИЯ НЕ ЩЕ ДА ПРИЗНАЕ НЯКОИ ИСТОРИЧЕСКИ ИСТИНИ ?? ТО И ЧЕБУРАШКИТЕ НЕ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ АЗБУКАТА Е НАША, АМА Я ПОЛЗВАТ, А ПЪК НИЯ ДАЖЕ И ТРЪБАТА ИМ ПЛАТИХМЕ ! Т.Е. ВЪПРЕКИ ЖЕСТАКА ОБИДА И ГАВРА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 70 Г НА ЧЕБУРАШКИТЕ ИМ ПУСКАТЕ ПОСТОЯННО ГЮВЕЧ, А МАКЕТАТ ГИ ГЪРЧИТЕ И КОНТРИРАТЕ, САМО ЗАЩОТО И ТЕ ТЪРСЯТ "МЯСТО ПОД СЛЪНЦЕТО"! НЕ СТЕ ПРАВИ И НЕ СТЕ СИМЕТРИЧНИ СПРЯМО РАЗЛИЧНИТЕ СУБЕКТИ! ПУСКАЙТЕ МАКЕДОНИЯ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ ТУК МНОГО ЗЛЕ, ВАШТА МАМА МОСКАЛСКА ! ЗНАМ ВИ НОМЕРАТА... КЪТНИТЕ ВИ ЗЪБКИ ЗНАМ!

Банкенския олигофрен пак се изхожда по въпроси, които не разлира. Кръв пуска, гъзо врътка но власта и кокала не пуска. На 11 Юли ще му покажем вратата кам съда

но без авторитет и за председател на домсъвет не те избират...

кражби и ББ не можа да се върне на власт, а вече и в политиката, защото морал не се купува...

При приемането на нови членове в ЕС, западняците провеждаха референдуми относно приемането на нови държави. Не трябва ли да се инициира допитване и до гражданите на Р. България, дали според нас те трябва да членуват в този съюз??

При приемането на нови членове в ЕС, западняците провеждаха референдуми относно приемането на нови държави. Не трябва ли да се инициира допитване и до гражданите на Р. България, дали според нас те трябва да членуват в този съюз??

Ти със западняците ли ще ни сравняваш! Ние се чудим кого да мразим! Ако не можем да мразим македонците, сърбите, гърците, румънците или някой друг, по между си ще се мразим!

Прав е Борисов! По-честно е Радев ясно да заяви, че България е против членството на Македония в ЕС. Така и двете страни ще са наясно, че трябва да се търси ново решение. ЕС ще трябва да прецени, дали е безсилен като съюз за по-нататъшно разширяване при това положение и ако да, Македония, Албания и останалите от Западните балкани да ги асоциират, без да ги приемат, примерно, или друг вариант! Ако и това е невъзможно, да им се каже ясно и открито, че ЕС няма да е в състояние да си сътрудничи с тях!