Борисов към Туск: Не съм очаквал, че ще обикаляш Балканите

Туск: Без Балканите не може да има стабилност и спокойствие в Европа

Обратно в новината

Коментари - Борисов към Туск: Не съм очаквал, че ще обикаляш Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов има безброй недостатъци и причини да не е МП на БГ.ЕС.НАТО. От Крим до Цацаров и Пеевски. Но това, което направи за Балканите е изключителен, исторически пробив, който руснаците никога няма да му простят.

ша обикаля я, да бройка баламите и робите! Последната дупка на кавала сме и не ни позволяват да изпълзим поне да достигнем това, което бяхме при Тато.

Най -прекрасното слово за България и за нас българите, изричано някога от чужденец, е това на Туск в Народния Театър. Някои идиоти ще кажат - политика, популизъм, протокол. Но това което каза и как го произнесе още отеква в съзнанието ми. Поклон !!!!

Егати арогантният мотив на ЕС да присъедини западните Балкани, да не се била върнела войната! Защо, да не сте им подготвили някой сюрприз, като на украинците с оранжевата революция?

Уф кво да каже човек това че на всички говори на диалект и на ти е най малкия проблем.По големия е че те го възприемат като образа на българина-прост арогантен нахален.

не се цунахте? А, че се земете ли? Опитвам се да го докарам по банкянски, близко съм, нали?

Стокообмена се увеличил - България изнесла главната си Тиква в Македония.

Ловката ездачка Корнелия щеше много повече работа да свърши.....за Русия.

Борисов към Туск: Не съм очаквал, че ще обикаляш Балканите :( Ганьо Банкянски говори на Туск на "ТИ"... Европеец е нашият Ганьо, ама не съвсем ... А какво ще каже Баце за претенциите на другия МУ приятел Зоран Заев: „Ние делът на тази историческа Македония, която е в България, го признаваме като български дял и тук няма никакви дилеми. Ние го наричаме този Пирински дял, защото Пирин е най-голямата планина, но там живеят граждани на България, някои от които се чувстват македонци и това е тяхно право“?!

със себе си говори на ТИ, нали е Бог, та с някакъв си Туск ще се церемони и ще му говори на ВИ. Дори не знам какъв е, кого и защо представлява, явно е голяма клечка, но не по-голяма от нашия ГОЛЕМЕЦ.

"Знам, че това те уморява!" Ебати,безплатен олинклузив? Дай боже всеки му!

Балканите са като Ноев ковчег:в него има всички животни.Имали човеци които да изградят дворци? Това е въпрос на показалеца или диригентка палка на шефа?

Един призрак обикаля из Европа! Призракът на ...

Не мога да го разбера сухопътен офицер ли е или доктор на науките???

Бацко покрай всички други титли си прибави и титлата сухопътен офицер. Колкото по-голямо нищо е някой толкова повече му се иска!

Велик държавник,брилянтен политик и безмилостен гробокопач на червено синята чума !

личи ти, нормален ли си?

Такова обръщение може да изкаже само прочел една книга през живота си!

Имаше един в БеГе-то, който се изцепи за австрийския премиер Йошка Фишер с боковата фамилиарност - Йошката. Като че ли е сръбски бандит. България от 74 г се управлява от неузрели кауни: преди се борихме и нямахме време да учим, сега управляваме и пак нямаме вреве за учене.

къде спа до 1989 год. когато основното образование беше задължително? Спри да се изказваш неподготвен, явно не си живял по това време, а приказките от рода на, "Една жена каза", ги разправяй там където си ги чул. ПП: Основно образование - 8-ми клас. Почти всички граждани на НРБ, с изключение на такива като теб, незнайно защо, решиха да останат неграмотни и как и къде успяха да се скрият. Впрочем, това е един от недостатъците на социализма, човешко отношение към всички.

в гнусната държавичкаа винаги милиционерски остроумия са били заглавя, Живков/Борисов ... господари на ориенталска робска измет, наречена народ

Еееееей хора не си пращайте измъчените пари от чужбина в българските банки, теглете си парите от България щото са решили да ви ги вземат. Нали забелязвате че напоследък само това дрънкат- че много пари има българина в банките.

Тои Борисов като говори с него така калво си мисли ,че сте ни маниполира че ние сте си помислим че са хавери и че Боико сте ни оправи хората са хахави че го избраха какви магистрали ха хо

Човек,май в часовете по български език не си влизал.

Остави човека.!.. НЕ виждаш ли, че НЕ Е българин..:)

Напъните борисови западно-балкански вече са наистина смешни. Туск,в типична планинска,баварска даже,носия,обикаля Балканите.С гьощерица българска в ръце.

Смешен си ти с тоя правопис!

Да,ама не и моето.Въобще не се впечатлявам от субекти като тези двамата

Бай Ганьо шета ИЗ БАЛКАНИТЕ.

Нашият Марко Поло, дето прокара пътеки из тия прословути Западни Балкани, май ревнува нещо...

"Ние не сме дипломати по природа..." Език мой, враг мой а после другите им виновни за това че ги смятат да политически грубияни;)