Борисов към ЕС: Внимавайте, ще счупите Европа

Над 700 млн. лв. са налети за образователна инфраструктура, обяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не счупите тикватя,физкултурника и къинките!

Борисов вземи се обръсни,че мязаш на италиански мафиот туко що излезъл от затвора. Не забравяй въпреки критиките и недоволствата на хоратаче засега си публично лице.

Остафка да врастасш парите от магистрали гадина

Саморадно умен комунист вече учи европейците евала!

най-после Борисов се държи като истински министър-председател на суверенна държава Дано да успее да пребори европейските бюрократи!!!

Вдигайки заплатите на работещите и неглижирайки смешните пенсии на около 2 милиона пенсионери Господ Борисов ги обрича на гибел.Да напомня на безхаберника ,че магазините от които пазаруват и едните и другите са едни и същи.

Не ни харесва да сме работещи БЕДНИ. ЗАПЛАТИТЕ ГЛУПАКО Несимволично,незабавно еропейски заплати,иначе си отивате и реваншистите след това ще Ви скъсат камизолките. Ще ви скъсат ританките така да се каже. ЗАПЛАТИТЕ ВДИГАЙ ВЕЧЕ НЯМА НАКЪДЕ ДОШЛО Е ВРЕМЕ ДА ДАВАШ БЕЗ ПЕТ Е !!! Анадъмо ??

иначе си отивате hahah

Така както той счупи всички правила на българската граматика. Ако жаргона е норма за успех и страшногледане , то вероятно ще бъде копиран успешно от всички кандидати да ни оправят и спасят.

пак счупи тъпомеря!

Добър знак , почва да звучи все по умно и по държавнически ориентиран , ако полтическата ни класа поумнява няма какво да ни плаши

идат избори, а това винаги неизбежно е свързано с лекоичко "поумняване" и "осъзнаване" на политическата класа... Но и тъмнозеленият електорат неистово се множи, под зорките грижи на властта, така че година след година проблемът им с "печеленето" на изборите ще е все по-малък и по-малък...

ОМГ! Баце, само ти ли още не си разбрал, че някъде там, в ДЪЛГИТЕ години на прехода между "евтина и квалифицирана работна ръка", квалифицираната се изнесе, за да не и плащат евтино за квалификацията!;)

Прочувствена реч! Ама задава реторични въпроси - какво не им харесвало, моля ви се! Това, дето на тях не им харесва, не ни харесва и на нас тук! И ако изброим: крайното незачитане на човешкия труд, гаврите на администрацията, КОРУПЦИЯТА, смъртта по пътищата, битовата престъпност, недосегаемостта на отявлени високостоящи престъпници, масовата градско-селска престъпност, отвратителната защита на престъпни малцинства, кърпени закони, които оставят неизброими вратички за тарикатите с пари, неприемани с години закони, защото се води борба за кражба на евросубсидии, КРАЖБА на парите, които ЕС дава за подобряване начина на живот на българите! Има и още! Измети си двора, Борисове, защото нищо няма да постигнеш навън, а може и теб да те изметат от двора!!!

"С начина, по който работите в момента, " - Не разбрах на кого Бобо е казал това - на Меркел, на Макрон, на холандеца? Или се е попенявил на залата в НДК или по някоя Бг телевизия. По принцип знаем, че другите са му криви, ама карай да върви, И това ще мине

Г-не тръгнали сте ЕС да заплашвате.Та кой сте вие ,един човек от БКП ,издигнат от едно недоразумение .За 9г.кат министър даже и коментарите на хората не сте прочели.Живеете си живота ,неглижирате проблемите и не мислите за народа си.Ето това сте вие. Какво е България за ЕС ,един воденичен камък,един бедстващ град с 6млн.население.

кой бил. Байтошовче, андрешковче, ганьовче, тарикатче - избери си.

Бойко Борисов на 10 година прозря,че е никой. Путин му каза, да си мислил когато спря проектите, Ердоган на когото се мазнеше му заяви: Аз спечелих! В ЕС му казаха истината ,какво мислят за нас! За Балканите : Напани за чужди дела! Въпросът е Къде сме ние? Най-бедните, изчезваща нация и той пак сам се залъгва с ниска безработица/безработните са емигрирали/! В територията България живеят пенсионери, цигани и Бойко /ГЕРБ/!

borisov se namira v prikazen sviat a ne v realnia jivot

Г-н Борисов, С начина, по който работите в момента, ще счупите България и това невероятно създание, ще бъде торпилирано накрая и то само заради егоизъм.

Не само не трябва да бъде приета в Еврозоната ,но и изключена от ЕС. Защото нито е Правова държава ,нито е Демократична държава ,а само е най КОРУМПИРАНА. В ремта ти няма и загатка за това ,как ще се справиш. Само празни приказки от п..ст човек.Раждаемост на минус,бедност на плюс,това направи ти от България.

Викаш друго беше по времето на Луканов, Станишев и Орешарски! Тогава България цъфтеше, нали?

Не цъфтеше, ама нямаше еврофондове по тяхно време и се крадеше по-малко. Също външният дълг бе 10 милиарда, а при тези 30. Толкова

Беше огромна грешка на нашите "пишман-политици"- да се канят инвеститори в България защото има унизително ниско заплащане и на практика се ползват Роби. Да,точно робски труд. Те поканиха чужденците-елате у нас има роби !!! Харедва ли ви ? Не,разбира се.Но толкова те могат. Е,видя се нито инвеститори,а съсипаха най-ценното на една държава-ХОРАТА. Сега за да се оправи тази беля е задължително,сега и веднага да се въведат европийски заплати. Стига мизерия,стига работещи бедни,стига това безправие. Какво като сме в ЕС щом по жизнен стандарт сме Горна Волта. Нали така ББ ? До кога ще Ви чакаме да се учите и да еволюирате. Не виждате ли че когато дълго време няма справедливост,а за заплатите това е въпрос на справедливост,идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Бой се от търпеливия. Както скочиха майките, ще скочат и бащите и тогава.................... Действай със заплатите защото на НАРОДА му е догу и и е без ПЕТ . Анадъмо ? Няма ли кой да ви каже,че ако не вдигнете заплатите си отивате безвъзвратно. А паднете ли от власт ща има реваншисти,които гонят до дупка. И Така като е изокал един пиксател- ЗАПЛАТИТЕ ГЛУПАКО ....

Ти г-не наливаш пари ,за да си подсигуриш електорат.Реформа е дума непозната за тебе.боко 4 ще има за съжаление защото ,ето кой ще гласува за тебе:милиционери и пожарникари,които нищо не работят и ги пенсионираш в младежка възраст,за да продължат пак същата "работа",всички от Кривосъдието ,дето няма аналог в цял свят,учители дето оная такева им извоюва права без никакви задължения,мангалите,всички от хранилката в герб т.н.бизнесмени дето всички са в сивия сектор,фирми, твои приближени дето им пускаш винаги аванта под форма на европроекти и ето ти 25%.Останалите 75%не те интерисуват. Затова България е отписана вече,няма такава държава.

когато човек е живял в една паралелна държава различна от тази в която живее масово народа и лека-полека започва да вижда парчета от реалността започва да търси други причини за да оправдае липсата на идея как да вдигне тази фалирала държава на крака. Друго което прави впечатление е че когато говори за вдигане на заплати капитана на Бистришките Тигри реди само държавни служители ДА ама това е малка част от народа другарю Борисов. Конфузно е когато Меркел те тупа по раменцето и ти се радва а после те реже в сговор с Макарона от Париж нали? Така еее , няма кой да ни пусне да въртим воланчето на ЕС там където вече има двама пилоти от Германия и Франция. Да го попитам аз вожда защо в Булгаристаня няма необлагаем минимум на нивата на МРЗ ? Значи най-бедните работещи ще ги пукат с 10% плосък данък така както пукате и онези богатите ли м? Казаха им Прогресивно подоходно облагане ? Що Боце не го приехте ами просто е тези които са ви гръб ще пострада най-много нали? Имало голям отлив на работна ръка...ама така ще е вожде няма как иначе когато рекламираш из цяла Европа " Елате при нас , тука има ниски данъци да господата бизнесмени а и еФтина работна ръка " няма такъв филм в историята на киното в който да има толкова трагедия и комедия на едно место. Нормалните хора и тези които имат възможност ще продължават да напускат Родината през летищата а ти накрая щв останеш сам със своята държавна администрация

Ще те изберем пак, Боко, споко! Давай насам мигранти!

БАН и "подготовка на максимално конкурентоспособна работна ръка" - това е смешно...

Тоя почупи България,а сега се е загрижил за ЕС !!!

тоя почна да дава ъкъл на "началниците"? сега ше му покажат кой е шефа..

Разкриха на чи сми руски кавали и сига вечи ши на тричат

Тебе чирака те тричосват от 2007 година. Яко чираклък и ГУРБЕТ-ТУР!хахаха Евроатлантизма ще те затрие като нация ве чиракличалгаджи, а ромите и чалгаризацията ше те довършат!

И как ще накарате частника червен капиталист да вдигне заплатите на работниците си ? А това че много често и плащат със закъснение ?

Schilo

че стани и ти капиласит, бе.Какво си се загрижил да другите?

ПАЛАМАРКАТА ОПРЯ В ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО НА БОЦИ КРАТУНАТА (ИЗВЕСТЕН ОЩЕ КАТО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА)

За еврозоната има правила и никой не може да те спре Бойко! Правите се на шушумига с банковото лоби нс Левон... никой не ви пречи да подадете документи още утре и да ни приемат, НО...Трябва и банките да влязат в банковия съюз, а това ще рече еврорегулации и европейска за тях, депа

Тя България я натрушиха пък сега ЕС са чупил. Българите са с най ниски доходи, и се чупиха в чужбината да си вадят хлебеца. Монополите лъжат та да истискат и последната кръвчица на тея дето с в България. Всеки ден всяка минута слушаме колко е велик кабинета на Борисов а всъщност нищо не се постига.

наливане е присъщо за съдовете като каци, кофи и др, често бездънни. Виж, ако беше инвестирал (но не подпомогнал) с някакъв план, цели и следене отбизо на резултата, мижеше и да се похвали... ама карай, в бг се налива

браво! бате е европазител

da peati emigrantite nanosteova v garcia

falshiva novina e che borisov ima ostrov,Toi ima sobstvena darjava

Ей ся вечегочуха и насерьозно го взеха

Тикво, а как точно ще увеличиш БВП-то като увеличаваш заплатите в секторите, които с нищо не допринасят за него:)))??? Или нека глупаците да работят като волове за по 1000-1500 лева в частния сектор, ако изобщо и толкова вземат, а с парите от данъците им ще вдигаме заплатите на... куродръжците и тунеядците, които клатят кълки по цял ден?!? 22 хиляди деца бил пратил на училище?!? Тикво, не си ги пратил изобщо на училище, ами се помоли на мангалите да си пускат от време на време чаветата да ходят до школото, че да има работа за даскалите и детски за бай Мангал от парите на гламавите бледолики, чиито деца по презумпция нямат право на детски, а родителите им трябва да бачакт без условности!!! Та, как точно прати... 22 хиляди... от новите българи на училище???

вярно казва премиера -нашата мафия е на световно ниво и благодарение на всички нас .

Ти отдавна си счупил тъпомера.

Schilo

Бойко, прати бригадата да им даде да разберат! Не може то така!

Тва на кого го е казал...към кого се е обърнал....???????

Обърнал се към стената..

мошениците от СССР са братовчеди с тия от запада и се ръководят от едни и същи принципи .

На думи всичко е перфектно Бойко, ама на практика забиваш нож в гърба на българите.Глад, корупция, масова емиграция и ужасяваща престъпност.Дано по скоро се махнете.

700000000 лв. за образователна инфраструктура, няма ли преводач да ни преведе какви ги дрънка пак този безхаберник. Запустелите , призрачни училища, струпването в големите градове заради липса почти на всичко, което влиза като задължение на държавата. Къде е отишла тази огромна сума и какъв е този нов термин, "образователна енфраструктура". Да няма предвид някое фонтанче за милион тук и там, в близост до училище. Ще ни побъркат тези некадърници.

????

На какъв език се е изказал Той? Това "ще счупите" да не е някакъв сложен технически термин който е преведен неточно?

Борисов показа какво представлява спря предаването на Милен Цветков, изгони Ани Цолова, имаше и едно момче от БАН. Този е голям тоталитарист и дикатор.

Като неговия ТАИПИ Един хуи ги е правил

Бойко Комунисточистача. Мачкай комунистите руски г-н Борисов!! Колкото по далеко от руската кочина, толкова по близо до цивилизацията.

Киро Дебило, а защо дрОгаря Борисов се опита да се метне на врата и да нацелува товарищ Путин?

Първите 8 букви от прозвището, което си му измислил, са напълно верни. Другото предполагам е лапсус. "Бойко Комунист....(не се чете)" Бъди по-концентриран и не прави толквоа лапсуси.

Тези които ги интервюират в анкетите тези избират ГЕРБ,но аз нямам такива познати и приятели

Сега казваме: "елате, защото имаме квалифицирана работна ръка" Ако това го приемемза виц, е наистина уникален виц. Но ако го приемем на сериозно, по-голямя глупост, едва ли може да бъде казана. Та то има “ученици” в 7- 8-ми клас, които сричат като четат, той ми говори за квалифицирана работна ръка. Е.а ти и смешките дето разправя.

Робинзон е на друг .... остров. На Марс направо

Хора, моля ви не се сърдете на Бойко! Какво искате да чуете подяволите

Как какво искаме да чуем? Нещо от сорта на: "Извинете уважаеми съграждни, издъних се. За това подавам оставка. Призовавам и висчки останали полуидиоти и полуифидиотки, които сме лансирали на сладки службици да подадат солидарно оставки"

Това, от тиква няма, как да го чуеш, гарантирам ти:)))!!! По-вероятно е да чуеш, че БСП осъжда миналото си и се отрича от... комунистическите си корени:)))!!!