Борисов: Изядох шамарите за кюлчетата, но да проверяват, ще докажа кой го направи

"От юни до септември вече беше друга ДАНС, изцяло изчегъртана. Вярвате ли, че толкова изчегъртаха, че няма един човек останал, на когото да се обадя", каза лидерът на ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Изядох шамарите за кюлчетата, но да проверяват, ще докажа кой го направи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баце кажи им че момата която направи тези снимки се намира във президенсвото за да се успокоят тези копои комунета и лизача това го владеят щото за друго акъл нямат

Това ни е бъдещия премиер, като си идат сегашните пишлемета! Това е почтен и честен човек познавам го. Има акъл колкото всички вкупом на дондуков 1 и 2 нямат. Има образователна и научна степен доктор. И е работлив. Работа, рабора, работа!

Тоя е най -големият крадец в европейски аспект !! Боклук,боклук,боклук ,bokluk .........

Честита Коледа на всички български граждани! За това спрете да коментирате за Бойко,както за умрял човек. Светла му памет,но той ни схваща ни прихваща .Да бе взел пример от Доган ,да се изтегли от политиката при милионите и внуците си и като почетен член на ГЕРБ да им дърп конците.Митов е готов за председател на ГЕРБ ,а може и Томислав Дончев.Те са на светлини години от ниското интелектуално ниво и каруцарски език на дедо Бойко.

И за тока каза Борисов и за кризите и манипулациите ….. Тока Беше 80 лв. Сега 1060лв. При нито една причина за повишени…..

Тока и в ЕС бе 100 единици,а сега е 500 тъпако.

Какво направи ГЕРБ от 2009 г. досега? Факти: 1. БВП на България: • 2009 г. – 72 млрд. лв. • 2020 г. – 119 млрд. лв. • 2021 г. – 124 млрд. лв. Т.е. за 10 години България е станала с близо 90% по богата. 2. Повишение на оценката на световните рейтингови агенции за икономическото състояние на България на "Moody's" и "Fitch" до "ПОЛОЖИТЕЛЕН-СТАБИЛЕН"! 3. Минималната работна заплата: • 2009 г. – 220 лв. • 2017 г. – 460 лв. • 2020 г. – 650 лв. или увеличение с почти 300%. 4. Средна работна заплата: • 2009 г. – 520 лв. • 2017 г. – 1 037 лв. • 2020 г. – 1 371 лв. • 2021 г. – 1 500 лв. през м. Март или повишение с почти 300%. 5. Минималната пенсия: • 2009 г. – 140 лв. • 2017 г. – 175.7 лв. • 2021 г. – 300 + 50 лв. или увеличение над 2 пъти. 6. Средно месечна пенсия: • 2017 г. – 345.5 лв. • 2021 г. – 488.97 лв. 7. В най-тежките месеци от пандемията са подкрепени с по 50 лв. към пенсиите всички 2,1 млн. пенсионери. 8. Безработицата: • 2009 г. – 14.8% • 2017 г. – 6.2% • 2021 г. – 5.7% или намаление над 2 пъти. Запазени са над 300 000 работни места по време на пандемията. 9. Износ на България за над 56 млрд. лв. 10. От 2009 г. до сега са построени 522 км. магистрали. 11. Жертви при ПТП: • 2008 г. – 1 018 човека • 2019 г. – 610 човека • 2020 г. – 425 човека или за 10 години над 4 500 българи са оцелели живи благодарение на ремонтираните пътища и построените магистрали. 12. От 2009 г. до сега са построени 260 пречиствателни станции. 13. Само за БПЦ са ремонтирани: • 6 манастира • 264 черкви 14. Санирани са 1 932 многофамилни жилища с общо обновена площ 10 938 679 кв.м., в които живеят близо 130 000 семейства. 15. Сектор „Земеделие“ е получил над 11 млрд. лв. национални и европейски средства. 16. Изпълнен е ангажимента за двойно увеличение на учителските възнаграждения и са върнати в клас над 50 000 деца, които не посещаваха детска градина или училище. 17. В многогодишната финансова рамка 2021 – 2027 г. България ще получи от ЕС близо 30 млрд. евро по ПВУ и оперативните програми – незапомнена по размер помощ до момента за икономиката и модернизацията на страната.

След шамарите и шута в гъза Не разбра ли, че си в будна кома, туловище нещастно

Само много тъпи и ограничени хора не могат да вденат,че тази година беше направен пуч,тясно координиран от нискочелия диктатор със зелени чорапи Р.Р.,слугинажа от ДБ/пълен с доносници от ДС/,акостирали на Росенец с катамарана за 1 МЛН долара на Прокопиев,/защо ли искат оставката на Гешев?,ами защото много недосегаеми олигарси търкаха наровете в затворите/адвокатите на мафията , арменският толуп със сайта за фейк новини и както винаги руската пета колона /заради шпионските скандали/

Нищо не знаеш, тези които знаят мълчат.Такива като теб излагат групата за крадене , поради липса на интелект.

Ако Борисов докаже,че Хемус ,кюлчетата и всичко там не е истина,Радев трябва да си замине.На българина много му дойде да го мятат наляво ,надясно. От тая четворка само Корни малко държи на това което заяви,но вече"преплъзва" и тя. Не го пожелавам,но ще се скарат.Ти само ги виж как искат да се дистанцират от миналите управление.

Ако баба ми беше мъжка..да съди ама стиска ли му?Тогава трябва да започне от него си.

Наглец

Само заради тов че си нарекъл Шефката на Парламента - Проста Кърджалийска Пуtka,само заради това трябваше тя да те съди, а групата на ГЕРБ - да се разпадне!

Борисов я е нарекъл в личен разговор с колега, не е излязъл да бие тъпана. По-важното е кой си позволява да подслушва премиера, че и публично да оповестява лични разговори. ПКП ли е най-големия компромат срещу него?

Тъпанар си ти. Това да го казваш зад гърба го прави ЛИЦЕМЕР. Ама това е нивото ви.

При Борисов народа се замогна, държавния дълг намаля и бе най-нисък в ЕС, а в същото време се строеше. Сега магистралите буренясват, тока, газта и хранителните продукти са на космически цени, а хората мрат от глад при Радевата хунта!

Направо ти повервах!

Ето Затова Борисов и всеки член на ГЕРБ трябва да бъдат съдени и жестоко наказани! Защото член на ГЕРБ =Мафиот ! Няма идеи или същоност,... ..всични влизат в Мафията Герб за да Крадат и да Мълчат!

Мафията е Радевата хунта и сега е на власт!

Някой задава ли си въпроса защо ГЕРБ-СДС взе 23%на последните избори въпреки репресиите и машинациите от хунтата. Еми много просто! Народа ги харесва и гласува за тях, защото направиха много добрини за Родината и управляваха успешно, както и че секнаха далаверите на олигарси и контрабандисти. И въобще като ги гледам Киро лъжата, Учиндолеца, Радев, Маяма, Татяна Дончева, Бойкикиния, Курнела, Костя Копейкин и Карадайъ, Бойко Борисов е цвете в сравнение с тях. Единственото хубаво нещо от цялата тази ситуация е , че може да се направи разликата между тях. Борисов и Герб са на светлинни години напред и като качество, капацитет, управленски опит и авторитет в България и в международен план.

Вмеждународен план сте капо...не лъжеш деца глупаво продажно герберче.

Хотелите на Хранков Х - хотелите с проститутките в Банкя?

кой,кажете та да научим.Кой?

как кой Баце някоя ПКП или магистралка на дето не си платил уговореното хахахаах

да ти ба майката в устата комунистичекса

Няма бат Б,вече е пенсиониран безработен дядо

Като знаеш направи го още сега

се вижда прякото доказателство и самопризнание, че "преди това" се е обаждал на някого в ДАНС, за да му метат изцапаното...

ма ти си един боклик

Борисов да ликвидира Боклука Рашков, има достатъчно връзки с подземният свят.

Баце,коя е Мата Хари??? Кажи си и може да ти олекне!!! А за шамарите не си прав !!! Тепърва те чака голям бой и дълъг престой при бай Ставри!!! Това ти пише на късмета от баницата !!!!

Иванчева, и ти ли изпълзя? И с Бойко и без него пак ще търкаш нара в Сливенския затвор. Га краде не рива, а сега ривеш! И кучетата и котките в “Младост” знаеха , че крадеше с г….за си!

Ако знае някои в коя евро банка ти дават 53мил в брои нека пише тук,При получаването да ги тъпчеш във воинишки мешки.

Във всяка, но не на всеки. Едни и същи мошеници са навсякъде.

Падналите диктатори, винаги са тъжни. Разбират, че досега са им вдигали телефона заради властта, която олицетворяват, а не личността, която са. А Борисов беше толкова заслепен от този фалшив култ, че сам прогони близки и приятели. Цв.Цв. беше неговия човек, но Бойко не можа да преглътне факта, че и друг има чекмеджета, че даже и асансьор до тях. Сега курвите ги няма(и тези от данс и тези от телевизиите), чекмеджето дрънчи на кухо и останаха само хора, на които не може да се довери вода да му донесат, камо ли да ги праща да теглят от скритите пачки. Това и е заслужил, че и още. Дай боже и присъда.

Като чета писанията на драскачите , се вижда че под тази публикация се е събрала мъглата на промяната :)

Тоя сам се обяви за светец. Идва ми малко в повече.

На иконите ще го изографисват с кюлче злато, предполагам.

Тия дето коментират в полза на герб са най-големите балъци. Някви мишоци дето се кефят на бандитите, дето окрадоха държавата. Само че те поне взеха някой лев. А драскачите са някви безпарични комплексирани изтръпняци.

Не е баш така. Бая некадърна измет се ояде около Гроб. Боко наистина има уникалното качество да подбира най-неспособните кадри и да се обгражда с тях.

Смирението на Св. Тиквоний по Коледа.

Св. Тиквуний Чекмеджоносец

Какви шамари? Та този крадец е за затвора.

Щели да го канонизират тия от герб. Боко, ако утре пукнеш, тия гъзолизци,, с които си се заобградил ще дойдат да те трамбоват. Такъв шибан култ към кражби и пари изгради.

Асфалт Паша явно е намерил старото телефонче.

Пак неговите си глупости, да се маха, не сме монархия да управлява 20г и доживот. А, апартмент гейт, водата на Перник, кюлчетата и рекета... корупцията трябва да спре.

Едно е сигорно когато се разчу по света че във България може да се теглят от банка 53мил и се пълнят във войнишки мерки имиджът на държавата се срина а сега да видим как ще гледат на нас като на правова или корумпирана държава.

Ако докажат,че Бойко има къща в Барселона, остров в Гърция или кюлчетата в чекмеджетата са негови обещавам да даря 1000 лв на Иво Инджев

Направо ги дарявай!

Всички знаят за безбройните кюлчета и Кеш Пара скрити от ББ, заровени някъде в БГ ?! Ще проговори някой ден някой от веригата близки мутри и тогава “ Сезам Отвори се..”

Тоя пак е забравил какво е лъгал. Нали заяви, че знаел коя е тази Мата Хари! Нали обвини най-нагло президента, че той стоял зад това, че той я е пратил! Сега с приказките си, че имал подозрения?!? и тепърва щял да разкрие истината този лъжец де факто признава, че е клеветил Радев. Но е толкова прост и нагъл, че дори и не го вдява!

Ми не е сигурен човека. И ти да си чукал там и деси свирката и простата кофа и сите млади и напористи гърбави кучки и ти няма да си сигурен коя те е заснела.

Все си мислех, че след предишните избори ББ е изтрещял. Не е, процесът продължава.

Борисов плаче за негодниците - пазни келеши отпускари, мутри и некадърници, които внедри м МВР и службите и ги инсталира та ключови позиции! Но вече няма кой да го чуе.

“ "От юни до септември вече беше друга ДАНС, изцяло изчегъртана. Вярвате ли, че толкова изчегъртаха, че няма един човек останал, на когото да се обадя", каза лидерът на ГЕРБ” Браво на Бойко Рашков, аз знаех, че ще свърши отлично работата си! Това всъщност е признание за отличнота му работа. Или както мутрата Гешев каза - ако бандитите го харесваха и не го мразеха и не се страхуваха от него щеше да означава, че не си върши работата. Но за съжаление този пак лъже - има още капии на мафията навсякъде, и в ДАНС, както се убедихме, че финансоното разузнаване е проспало поредната крупна кражба на 53-те милиона, а са знаели, били са уведовени още преди изтеглянето на първия милион! Точно както проспаха - финансовото разузнаване - много други кражби, вкл. на милиарди (като от КТБ)!

Не си заслужава да се обръща внимание на пропаднал политик.

Какви “шамари си изял” долна крадлива мутро като още не си разследван и си на свобода??

Как е настроението, празнично ли е ;)

Първо беше Мата Хари ,сега не било вярно. Пожарникарски работи

Мисля, че най-големият проблем с шкафчето е липсата на становище от компетентните органи. Мълчат като риби. И за мишо бирата мълчаха...

И за клошаря на Спецов мълчат, и за Манол!

И за камиона на околовръстното мълчат!

Искрено се надявам тоя селяндур да изчезне от политическия небосклон. Писна ми от просташките му лафове.

В сравнение с Крадев е слънце!

Бойко като заговори и лайнометите полудяват

Тоя верно на мангал мяза. Крадлив и лъжлив циганин ни е управлявал толкова години.

Смятай, колко си се бил окопал, та сега няма на кой да се обадиш ... :))))

Лойко най-добре да се покрие, че е Коледа, пък се знае на добре угоените шопари какво им се случва.

къде ти бяха ваксините? 5 пъти в различни болници се записвахме 10 човека. Отиваш и само Астра Зенека - ако искаш, за народа евтините, останалите за помазаните от ГЕРБ. И народа се отказа. И това до Великден.

И аз бях така! По времето когато Ботокса на тоя Тиквоч обясняваше как ваксини имало за три Българии, ми трябваше 4 часа въртене на телефони само да успея да се запиша! Не можеш да откриеш къде има зелени коридори, а системата им не дава да се запишеш, стоят в сиво болниците! Посред епидемията, братко!! Звънях на министерството на здравеопазването - някакъв тъпанар ми даде рецепцията на Пирогов, дето вече бях звънял и ми казаха, че там са само регистратурата на болницата и нямат представа за ваксините, но от МС постоянно давали техния телефон?!?! Накрая след 2 седмици чакане като ми дойде редът, рекох да се обадя в болницата да питам за всеки случай, и там ми казаха, че нямали ваксини и нямало и да имат и не знаели защо са в системата?! При втория опит след ТРИ седмици чакане, пак проверих, и ми казаха, че имали само Астра-Зенека, въпреки че си бях записал Файзер! Цялата му работа на този лъжец такава!

Егати лъжците.Вие немахте ли си личен лекар за да се запишете при него.Ние се записахме и след седмица ни извика,пита ни каква искате и всичко си беше на ред,а такива дебили като вас може само да лъжете и манипулирате хората.

Борисов е комуняга и герб е уродливото лице на престъпната бкп, която управлява от 77 години България!!!

Е сега е истинската БКП мафия на власт,да ви е честита.

Той бил влюбен, а ТЯ... го прее..ла... Цирк!!!