Борисов инспектира ремонтираното детско отделение в "Пирогов" и остана доволен (снимки)

Децата получават най-добрата грижа, с отпуснатите 15 млн. лева ще бъдат обновени още мултифункционалното спешно отделениe, 7 клиники и 17 операционни зали, заяви премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фигаро тук, Фигаро там! Фигаро, Фигаро...

Този носи лош късмет. След него нищо не работи както трябва. Я дупки, я срутища, я надигнати релси...

предизборни маневри...

Идването на Балтов като шеф на Пирогов започна със стачки от Детско отделение, защото обяви пълен ремонт, но лекарите въстанаха и напуснаха, поради вече планиланите операции на деца. Тогава се случи да бъда в Пирогов, поради операция на моя близка. Но все някога трябваше да се случи този ремонт и да се загубят планираните операции. Другият вариант беше наистина по-справедлив - изграждане на нова детска болница, без прекъсване на планирания прием. Не разбирам проблема, а той е явно финансов, и то дебел. Дано сега има условия за болните дечица и придружаващите ги изстрадали майки. Бог да пази децата на България!!!

Мутра, милиционер, мутра, милиционер, ПКП, калинка, мултак, ДС агент, поцинкована кофа, добрички суджук, доган сопол, бръшлян и чекмеджета бол. Хайде народе, на сергията с ужасните миризми и качество - трета цедка!

"Инспектор" Дюдю в действие!Дилетант,всичко е само АГИТАЦИЯ на наш гръб.

Хахахахахахаха колко е жалъккк. Вкъщи сигурно жена му го ХЕХЕ

Давай баце, само така. А хейтърите нека вият като чакали, газ да пикаят и все космоса да им е крив.

И 6 милиона на копейки да сънуват!

Баце -шмаце, герберски подмазвач, като тези двамата на снимката, гнусни и безсрамни слагачи!

Задава от тъпи по-тъпи въпроси. С тези милиарди излишъци и евро кинти този ремонт не можеше ли да се случи още преди пет-шест години. Или по-отдавна? Ба*ти гнусното говорене. Да не говорим за болнични заведения в градове с 15-20 хиляди души, които освен свежа боя друго не са помирисвали. Или пък да не отваряме пак темата за медицинските хеликоптери. На тепсия му ги предлагаше българската авио фирма.

Да го бяхте настанили в него по някоя пътека, а не да го пускате да си ходи! Бавноразвиващите се инфантили, са с детски акъл, значи си е бил тъкмо на място! Що сте го изпуснали!

Настаняването става в организираната престъпна болница,където прокурор не влиза

Ваксинирайте се на 4 април срещу най-гадното трио вируси

Не я свали таз черна интерийка ей... сигурно и лятото с неща джитка.

Разбиращият от всичко главен инспектор на Републиката инспектира и даде ценни напътствия от борда на жипката!

Е, щом той е доволен, всичко е наред. Дали е доволен от свллачищата, срутищата, напукания и нагънат асфалт, от жертвите по пътищата поради некадърно построени магистрали и пр.? Риторичен въпрос, не ми отговаряйте, неуважаеми случайно попаднал на поста си министър-председателю.

Оставка мутро проста!

Като знам, какво се случва след инспекция на тая Кратуна, ме е страх за децата!

Ще ти откъсна езика Буда, дето постоянно плямпаш лъжи ! От къде сте отпуснали миЛЬОните бре?! Да не би да са от твоята лична кесия или тая на тейко ти, а ???!!! Съд те чака ама не тоя, от статуквото, НАРОДА ще те одере жив, за всичките ти пакости мръсник долен!!!

Така така дразни се Бойко за това го прави цирка :)

Долна свиня! Как може да бъде допуснат там! .Мутра полицейска Тъпанар Толуп гаден Пача

Геният на Бойко Борисов е гаранция за благоденствието на България!

ТИ КОМАЙ СИ ОТ НЕГОВИТЕ СОЛ ТА.АЦИ А ?!

Само аз ли виждам че са без маски?

:))) Ми те вирусите бягат от Бойко - където мине той, с Жипката или без, от там вирусът бяга!

А бе Буда след селата и паланките посетени предизборно на наши разноски се запиля по болниците с реторични въпроси .Цар си Буда на тъпите ти реторични въпроси и смотаните безвкусни клипчета на Севда ТВ за теб.Яхвай Жипката Буда и бягай по пътища ,магистрали и срутища защото след като минеш нжякъда и се похвалваш се отварят страхотни дефекти от твоя инспекторски джипко труд.

толуп

Не важиш.Има си видинска

Все още в Р. БЪЛГАРИЯ няма кой да вземе решение за закупуване на Руската и Китайската ваксини. Чакат да им каже ЕС. Ръководителите на държавата могат да вземат такова решение, имат разрешение но не го ПРАВЯТ. Поне ги пуснете в аптеките, Хората ще си ги купуват! Чакаме какво ще ни пратят, Когато се сетят на запад за нас.

Жив динозавър на посещение в "Пирогов".

Ако беше Лили Иванова можеше и да е динозавър ! Това Крокозавър !

Днес Толупа е бил в Сф ?! Това е фейк новина !

Българският Ким Чен Ун пак на първа страница.

Ти резидента ли искаш да гледаш?

Ми не. Но от друга страна, Президентът е доста по-симпатичен външно от Премиера-Толупа а и Деса - президентеса е по-симпатична от ПКП...

Добра новина!

Вече с нетърпение очаквам момента ,в който ще ме инсектира мен по въпроса :"Ощастливил ли съм бабата снощи?" !!! Време е ,защото май не остана какво друго да се инспектира!

Запази малко мощ и на него да го начукаш!!!

Е па... ама щом па требе ! На ползу роду... Она , бабате нема да са сърди!

Е хайде сега ще си ядем хляба!

С тези мили картинки по стените повече изглежда на детско психиатрично отделение - от 40 хиляди - 10 хиляди зян!!!

Гледам/чета/слушам българските медии и вече 110% съм сигурен в едно - дори и в Северна Корея не хвалят толкова поредния Велик лидер, колкото у нас хвалят Бойко Борисов. Глаголът хваля може да бъде заменен по избор на читателя - облизвам, ближа, свиркам, о.дупвам се на и др.такива.

ИЗГОРЯЛОТО ремонтирани детско отделение!! Нещата трябва да изгорят,.... преди да ги ремонтират! Страшна стратегия! Пътят пропада, убива хора.... И ТОГАВА ГО РЕМОНТИРАШ!

Театро "Многострадалната Пирогерба" с главни участници Борисов и Балтов. "Оскар" няма да им дадат, но за простолюдието е забавление.

Впрочем от толкова свирки преброихте ли капутите на Немцоff и наСрални в Москва?

още ли не е протекло

Преди 4 години познат дойде от чужбина и отишъл на свиждане на свой приятел в Пирогов, казал му: абе пич тук ще хванеш някоя зараза, коридорите са още от соца, небоядисвани, мръсно,..ако не са парите отвън, какво ще направи бедната държава

Ха сега идете и лапнете кура на Борисов!!! Пак го трийнете, медийни проститутки!!!

Народа инспектира качеството на прехода и не остана доволен. Бяха забелязани същите комунистически свини, дето разправят че правят всичко в името на народа, но пълнят шкафчетата със злато. Беше забелязано уж че всички са равни, но на практика НСО те гази, мутри обикалят с 20 човека охрана, беше забелязано че човек не може да си купи апартамент със спестени пари, освен ако банката не го зароби. Беше забелязано че има демографска криза и че съдбата на България е обречена, точно от тези дето казват нието представялваме народа и ще управялваме. Какъв процент от новородените българчета са с майчин език български, въпрос към корумпираният премиер?

Снимка № 1 - Д-р на науките, генерал-лейтенант, инженер Бойко Борисов обяснява на министъра на здравеопазването от какво точно е доволен и от какво не. Снимка № 3 - Ремонтираното в съответствие с безценните указания на д-р на науките, генерал-лейтенант, инженер Бойко Борисов детско отделение. Обърнете внимание на фреската, изобразяваща нашите приятели - динозаврите, особено важна за интелектуалното израстване на болните деца. С нея дсе постига двоен ефект от престоя в Пирогов - хем се лекуват, хем се образоват. Снимка № 2 - Д-р на науките, генерал-лейтенант, инженер Бойко Борисов показва на министъра на здравеопзването и на шефа на Пирогов от къде е паднал метеорът, който е убил нашите приятели динозаврите от снемка № 3. Д-р на науките, генерал-лейтенант, инженер Бойко Борисов обещава да не допусне падането на нов метеор. Видео: Д-р на науките, генерал-лейтенант, инженер Бойко Борисов изразява задоволство от постигнатите успехи и дава нови безценни указания за все по-здравото ни здравеопазване.

Имам чувството че статиите се пишат от някой 14 годишен. По наивно няма как да звучи.

Gugnelid

Е то какво да напишеш по поръчка "Хвалебствия за Борисов", като тъпакът нищо не прави?

дюдю е като луд, на шаренко се радва,а кат падне мазилката догодина ще забрави,че е ходил на иснпекция!

Тази мутра не трябва ли да инспектира затвора при бай Ставри ?

Той е само върха на пирамидата. В неговата организация има пасмина от хиляди вътре в схемите.

Скоро ще бъде въдворен ... резидента :)

С нащите пари си прави предизборна агитация. Всеки ден ! Грижата за гражданите е задължение на управляващите. Не съм чул и видял в света някой да обикаля като гламав.

С кои ваши пари бе, наркоманче?

Schilо

Добър политик се оказа Борисов. Доволен съм от управлението му.

Бъзикаш се, нали?

ШИлоооо... Хахаххаха!

Луд умора няма!

Статистът-слушател доволен ли е?

Няма нищо осъдително в това човек да покаже какво е постигнато. За троловете с рублена надница, ще задам няколко въпроса. Вие успели ли сте да убедите милиони хора да гласуват за вашата кауза? Или да привлечете всички европейски лидери за вашата кауза? A да сте успели да повишите доходите осезаемо за голяма част от хората? Или може би сте успели да изградите поне един километър път?

Сега ако ни светнеш коя е каузата на герб? Щото 11 години каузи няма - само далавери. И не са оривлечени милиони, а са заложници - кой със служба, кой със схема.

Образ, ти да не твърдиш, че Мутрата от Банкя е изградил един метър път ?? Еднокнижникът от Банкя повече от десет години не разбра каква е работата на мин. предс., а само харчи нашите пари за разходки с джипката всекидневно !

И каква му е работата? Явно ти я знаеш

Никаква. Толкова неграмотен, прост човек нищо не може да свърши.

скрий се бе ...

"Постигнато" е това, че се строи абсолютно некачествено, защото се прави с 30-40% от парите, другото отива в чекмеджетата. Затова всичко се руши след месеци.

Дете загуби живота си изпържено от ток на кръстовище заради шуробаджанащина и тънки далаверки. Никой нищо не казва вече по темата, а човекът инспектира детски отделения...

Човекът?

И в неделя ли това недоразумение ще ми разваля настроението? Предпочитам репортажите да са от ЦСЗ и качени от бай Ставри.

Тоя вече писна на всички. От отегчение докара хората до отвращение !

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВА ТОЗИ ТОЛУП МАЗЕН ИЗЧЕЗНИ ЛАЙНЯР