Борисов: Имаме 24 избирателни района, считате ли, че сме победени?

"Намерете разликата", коментира премиерът и вчерашния гаф на Ердоган с шефката на ЕК

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Имаме 24 избирателни района, считате ли, че сме победени? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

­­B­и­ж­т­e­­ ­м­o­­я­­т­a­­ ­­т­­­и­­­й­н­ ­­п­­­y­­т­­­к­a­ ­­-­ ­W­­W­­W­­­.­B­­­G­­1­7­­.­C­­L­­­U­B­

Страх и смут в гърбавите редици! Толупът бяга отвсякъде да се спасява самосиндикално. Жална им майка на ибрикчиите, дето тичаха да изпълняват всяко негово хрумване. Идва време за разплащане!

Господин Борисов, НЕКА да Не забравяме Историята и че и Хитлер е Печелил Изборите и то много по добре от Вас !!!

Абе тоя дебил приказва като в детската градина : аз победих тоя, аз победих оня. Абе тъпунгер, ти повече няма да управляваш никога. Кого си победил, като "победените" ще управляват, а ти ще си дремеш в Банкя. Малоумник.

ббб какво прави и струва ама наистина спечели поредни избори. другите с малки изключения мрънкат и се оправдават защо са по-назад. ббб не може да направи правителство. ами да пробват те а не преди да са обявени официалните резултати да приказват за нови избори. демегози и дезинформанти и калпазани...

Абе той какво е "спечелил", като 9 от 10 души които позвам го псуват и ругаят? Имайте малко срам от Господ поне.......

Да,Тиквич.Победени сте,защото няма да сте на власт ако ще да бяхте спечелили във всички райони, да купуте всичките гласове и т.н. Хващам бас,че до седмица тва ще се срути отново :)

Фюрерска партия, като Вас г-не Методиев, т.е. партията Ви ГЕРБ, ако не печели 40% - 45% на прима виста е загубила. И отива в историята. Като НДСВ, на оня мухльо от Мадрид, който Вие охранявате. Това, което пиша Вие отлично го знаете, както знаете и за областните Ви фюрери, които вече при всеки телефонен звън от непознат номер се попикават от страх. Вместо да ръсите общополитически мозък им влейте малко кураж, че от 5 дни са готови за Карлуково.

Е щом сте победили направи правителство, вместо да ръсиш глупости от сорта "Слави да СИ поеме отговорността" За разлика от тебе Слави спазва Конституцията. Ти чул ли си за такава дума.

Победители са, над 800 хил. български граждани са гласували за ГЕРБ, дали са доверие,а това че не могат да създдът правителство е аритметика!!! Селянката Мая заедно с мутрите си се държи сякаш е спечелила народното доверие, а не 4 процента!!! Тя щяла да задава дневния ред....-.

един е гласувал за герп, ебах ти победителите

От 800 хил. 700 хил. държавна администрация, която я купи с 30% увуличение на заплатите !!!!!!!

Да не стане само, че да ревеме като за Бая Тодора... Дългия да се взема в ръце, времето на приказките мина, трябват дела. Да си слага негови началници и експерти, каквото може да ползва от герберските такива и да почва работа. И ако може да стои по-далеч от ужасна жена Манолова.

Имаш тези райони за сметка на пръснатите 5 милиарда лева народна пара, с която подкупи своите гласоподаватели - дължавни чиновници, непроизводителна сфера, лапачи клатикрачоли и фусти. Но след тоя парламент, като си извън властта, заради което няма да може да харчиш народна пара, всички мишоци ще те напуснат първи, като потъващ кораб. Освен да извадиш личните си милиарди, които окраде по метода на чувалите и чекмеджетата.

Чиновниците и непроизводствената сфера не са част от българските гласоподаватели? И под клатикрачоли и фусти нали нямаш предвид протестърите на Христо Иванов и майките на Маямата?

Колко баце администрация имате в тези района та заедно с родата им да ти пускат бюлетината за да продължава и тяхната аванта можеш и с една елка да сметнеш... А ромите от Факултета както винаги много ''те обичат'' че корпоративния на ''чистотата'' няма как да се пропусне.

В чужбина където не можете да купувате гласовете какво стана? Разбиха ви, скапани мафиоти. Дори тук в продажната ни държава не успяхте да вземете достатъчно. Затвора ви очаква!

Очевидно много хора са съгласни герб да ги преследват като чакали, както се закани мутрата от Банкя, отколкото да ги управлява заедно простите му кърджалийски пу*ки още един мандат. Стига! След още едни избори ще спре и да се заканва.

в затвора,няма да ти се размине!Дана Фъндъка също!

Герб има много силни местни структури и няма да се срине отведнъж. И да не са 25 процента е абсурд да станат отведнъж 15 процента. ще са 21,20, хайде да речем 19 но 15 - никога. Герб си имат своя електорат. А заплахите на Слави, Мая Манолова и Христо Иванов за ревашизъм само ще втърдят този електорат. В нормалните държави се махат само баш-шефовете в държавната администрация, но при нас докато не изметеш всеки до чистачките и не набуташ свои "калинки" партиите не се успокояват. Поведението на Слави е най-малкото безотговорно. Той преди една година говореше, че няма вирус, че трябвало да има 150 000 заразени, за да повярва, че има вирус, канеже Мангъров и други "експерти", които съветваха с аспирини да се лекуваме. Сега имаме по 5000 заразени на ден. Къде е Слави да се извини? Като хвърли страната в хаос, 4 месеца да няма парламент нито ще може да се презапределя бюджета, нито нов бюджет да се определя, нито да се приемат договори, нито да се гласуват закони. Това е човек, който се цупи на цялата държава. Човек без деца ще определя здравеопазването и образованието! Човек без културата ще определя културата! Човек, който е сакат и не може да стане от инвалидния стол (има остепороза), ще управлява страната!

Расистки боклук, инвалид не можел да управлява, забрави да кажеш и негър също.... И не, този парламент може да направи две належащи неща, преди да се разпусне - да промени изборния закон и да могат 1.5 милиона в чужбина да гласуват дистанционно, и второто е да въведе контролен механизъм върху главния каскет, пардон прокурор.

""Електората'' на герб много бързо ще се преориентира защото държавния служител е гъвкав като боко и аванта ще гледа да не изпусне....

Продажни свине!

Много е смешно да се говори за загуба на Герб. ЗА отлив на гласове - да, за загуба - не. Първо -нормално е партия, която е властта да има отлив на гласове. Герб е 10 години ва властта Второ Герб са били 13 месеца извън властта и са се връщали нав ласт Трето НДСВ съществува 8 години и без царя. Герб няма да се "Спихне" отведнъж пето никой вече не може да управлява сам - а това налага компромиси. Шесто - много е вероятно следващите избори в голяма степен да повторят процентите на партиите в парламента. Да, Герб и БСП може да се смъкнат 3-4 процента надолу,,Слави и ДБ може малко да се вдигнат, Мая Манолова може да не влезе, а патриотите ако се обединят може да влязат и....това е. няма коренно да се промени конфигурацията. Без Герб или БСп не може да се сглоби ново правителство. И отиваме на трети избори - заедно с президентските - в условия на ковид криза.

Ами не, този парламент може да направи две належащи неща, преди да се разпусне - да промени изборния закон и да могат 1.5 милиона в чужбина да гласуват дистанционно, и второто е да въведе контролен механизъм върху главния каскет, пардон прокурор.

Не, не си победен, а си нае.ан с 200. Ти премиер няма да бъдеш повече, което силно те изнервя. И как не? Очакват те или бай Ставри, или Сретен Йосич. Е, може и да изчезнеш към ЮАР, Аруба и т.н., но вторият рано или късно ще те открие.

Абе защо бройката гласували за ГРОБ някак си много съвпада с бройката на чантаджиите, тоест тези в държавната администрация, назначени от него и неговите хора. В тази криза фирмите уволниха 30-50% от хората си, а нищоправците хрантутници нарастнаха магически? Че избори идваха и трябваше да си подсигурим верни гласоподаватели ли?

Sm3hurk0

Смятай до къде си я докарал, за да има опозиция на победителите....

Тиква, това че си загубил е факт! И колкото и да се гърчиш, да се подмазваш и да ръсиш простотии, под формата уж на предложения, толкова повече затъваш в киреча! Но това не е най-лошото, защото всички го знаеха и очакваха! По-лошото е, че заради некадърното, некомпетентно и крадливо управление България е на ръба на пропастта. 11-12 години тупка топката, уж че правиш нещо, а всъщност това което правеше е да си купуваш гласоподаватели и да правиш още по-богати шепа олигарси. И докато другите народи отидоха десетилетия напред, то ти ни върна векове назад! Затова новите трябва да действат много бързо, сякаш в България е станало голямо земетресение 6-7 по скалата на Рихтер. Защото вече се касае не само за бъдещето на България, а и за физическото оцеляване на нацията!

на този селски хитрец няма ли някой сравнително интелегентен човек да му каже че предложението за дежурни депутати е голяма простотия и злепоставяне в европа и в света бай ганьо е аматьор в сравнение с тиквуна

Търговец на мъртви души! (не по Гогол!). То май цялата ГРОБ група са бродещи, живите мъртви!

Нищо не си спечелил, само си платил на мангалите. 25% от 40% гласували си е бой по тиквата! Да пукнеш от най-големите ти страхове!

щото другите не плащат айде нема нужда

Победителите в изборите практически губят, защото 1. губят от абсолютен брой избиратели 2. губят възможност за участие в управлението, защото нямат партньори Така че загубилите са ГЕРБ и БСП. ДПС остана на членска маса и твърдо ядро. Истинските победители са ИТН, ДБ и ИСМВ. ДБ привличат голямо количество интелигентни избиратели спрямо последните им участия в избори. А ИТН и ИСВМ успяват да влязат в парламента с доста стабилни позиции и с млада избирателна маса също от добре образованите среди. Така че няма кой да те признае за нещо различно от ЗАГУБИЛ.

Може би но нека видим на местните избори как ше са нещата много ми е интересно какво ше обясняваш тогава - че ще има морална победа?

на мажоритарната изборна система. Хората с пари по места ще промотират свои кандидат депутати...и те ще определят облика на мажоритарно избран парламент, съдебна власт, полиция. Така че че Герб има интерес от мажоритарна избирателна система.....Самият Борисов се хвали в колко избирателни района печели,въпреки че пропорционално има само 25%, при мажоритарен избор щеше да има болшинство. Още не доумявам защо Трифонов иска точно това,а иначе желая успех на антигрберската група.

Това не е точно така, защото в момента се гласува по листа, спусната от партията и хората не гласуват за личности, а за партии. Над 42% са гласували с преференция, но изборът им е бил ограничен в рамките на партийната листа. Освен това дори при чистите мажоритарни избори ще има по няколко кандидата от един изборен район, което отново означава, че от район ще влизат по 9-10 депутата (ако останат 240), които са събрали най-много гласове. Така че не може да се прави аналог от пропорционалната система колко биха влезли при мажоритарна система!

О, да, о, да, победен си и си смачкан, напълно заслужено. Сега отиваш към понасяне на съдебна отговорност, изземване на краденото и затвор. Това се отнася и за всичките ти калинки, които не спряха да "усвояват" под дебелашкия ти поглед. Колкото и свещи да палиш и да въртиш очи нагоре, това е положението и спри да ревеш като вдовица за х.., колкото и да си уплашен за собствената си сигурност. Бъди мъж, а не...Както се казва каквото повикало, такова се обадило!

Пирова победа (на латински: Victoria pirrica) е израз, който означава, че формално някой е победил или надделял за нещо, но като цяло за него резултатът е силно отрицателен, т.е. победата е постигната за сметка на твърде големи и изтощителни усилия, което е предпоставка за бъдещи поражения. Такава е твоята победа !

Пировата победа е и за двете страни в момента победител няма, губещи са всички но най много гражданите ще пострадат от създалата се нестабилност, но пък те сами си я направиха.

Нещастниците от ГЕРБ сами започнаха да пребиват кметовете си, че не са им осигурили повече избиратели. А във всички цигански махали в цялата страна яко купуваха любимия си електорат. ТОВА ЛИ ТИ Е ПОБЕДАТА БЕ, ТИКВО? ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА НА КОЯТО ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ С 40% , НА КУПЕНИТЕ И НА МЪРТВИТЕ ДУШИ? С ТИЯ ИЗБИРАТЕЛИ ЛИ СЕ БИЕШ В ГЪРДИТЕ? ДОБРЕ ПОНЕ, ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА МЪДРИ И РАЗУМНИ ХОРА ЧЕ НЕ ТИ СЕ ВЪРЗАХА НА АКЪЛА ЗА НЕЩАСТНИТЕ ПОДАЯНИЯ ОТ 50 ЛВ.

Вярно , че имат най-много гласове. Но извадете от тях купените гласове в ромските махали (там са лидери). Извадете и държавните служители, които са ги наплашили, че си заминават. Извадете полицаите....и какво ще се получи? Вижте резултатите в чужбина където ги няма тези фактори. Там са 4та политическа сила с 8%!!!!

Интересно че и Кирил Вълчев се е метнал в джипката??? Друго мнение имах за него.

Боко има два кошмара - Радев и Кьовеши. И двата ще се случат съвсем скоро. Тиквето си отива! Дано стигне до затвора!

Славуца ще ви лекува вас :)

Да, определено заради великия ни президент направо не може да спи. А като се сети за идващото правителство със Сестра галева и чалгаря направо ще получи инфаркт ... ама от смях.

Не сте победени. Но не сте и спечелили. Губите много гласове спрямо предните избори и освен това губите и възможността да сте в управлението.

Ха дано ще едни избори. С тия темпове на губене на електорат БСП няма да влязат в парламента на следващите. Както се случи с АТАКА.

ГАДЕН ИЗРОД

Размазан си, не си победен!

кой го размаза? БСП ли? :))))

Само дето резултата няма да е същия и ако има нови избори ГЕРБ я успеят да стигнат резултата на ДПС, я не.

Разбира се, че ГЕРБ са победители от вота. Но аз си залагам главата, че Тиквата ще дезертира и ще избяга от отговорност като не състави правителство. Дори съм убеден,че при съставяне на правителство от Чалгара Боко Тиквата ще го съботира за да секнат Европарите. И после всеки го знае неговото изречение:" Без мене сте за никъде аз съм божество"......

ще направим пак избори. ще хвърлим още 100 млн лева. Резулата ще е същия. После още 100 млн лева за други избори - резултата ще е същия. И така около 30-тина пъти или докато им дойде акъла в главите. В Германия се мешат както си искат само и само да има правителство и да върви страната им. На нашите им дай пари за избори за да пълнят касичките си.

ти Германия с нас ли я сравняваш? Там такъв изрод като тулупа НЕМА,НЕ ВИРЕЕ.

Я дайте разбивка на подкрепилите ви по образование, внесени данъци в хазната и евентуално по етнос?

Когато всички партии около теб се страхуват да направят с теб коалиция, защото си токсичен. Когато гласувалите за теб са само "хора", които искат да си запазят топлото местенце в администрацията или цигани на които си платил. КОгато целият народ те проклина. КОгато България е най-бедната, корумпирана и престъпна страна в Европа. КОгато си втори по смъртност в света и последен по ваксинации в Европа. ТОГАВА - ДА! ЗАГУБИЛ СИ! ЗАГУБИЛ МАФИОТ!

Загубилите мафиоти ги вкарват в затвора... дано Тиквиджан Велики Бога на корупцията да прекара остатъка от крадливия си живот в затвора.

Отивай да си ближеш раните на Посирано!

Народът помни, но медиите са забравили, защо не попитат Мая Манолова, която всеки ден е в медиите, как лошият Борисов й помогна в труден и здравословен за нея момент и я назначи за Омбудсман на републиката? Как дъщеря й и зет й работят в съответно Министерството на труда и соц.политика и Министерство на земеделието и горите? Защо лошият Борисов не ги уволни, след като са членове на БСП? Нали Бойко Борисов е най-лошия???? Колко недостойно и отвратително Манолова не излиза от медиите и бълва злоба срещу този, който й помогна най-много в живота! Що за наглост е това недоразумение, което даже в родният й градКюстендил не се чуват добри думи за нея? Храни куче да те лае! Отправям въпрос към ДИР, моля, попитайте я тази "Голяма" политичка за тези добрини от "Лошия" Борисов!

Пукни се от яд

То се видя, какво да считаме ? ! Айде правете правителство тогава ? Що прехвърляте отговорност на Слави, Мая, ДБ и не знам си какво ? Къде са вашите партиини приятелчета ВМРО ВАЛЕРКАТА МАРЕШКИ ? ! Цирка ви прикл. и народа му писна. Видя , че може и да не ви отчита комисионни , защото сте прекалено нагли ! Такива циркаджиии като герб никога не е имало и 100 год назад в историята. Проверки ревизиии убийства и прочие. Сега на всички вас до чистачката на всяка една партийна централа трябва да се направи да видим какво ще изскочи ! Артист от класа си бойко ама и времето ти минава. Пари в гроба не се носят, жалко е , че ще останеш в историята като най некадърния премиер !!!

Айде на килимчето при президента, мандатче да поемеш.....

Мам ка му и прасе. Окопитва се лека-полека.

Гербаджии, не се косете, ще посрещате евро-прокурори. Оная румънката си знае работата.

Не си вярваш много, да? Най-добре отивай да си ближеш раните на посирано.

Като не сте победени, айде направете правителство.

като вие сте победили - аре вие направете такова. Или с още една партия... или още 2 ... какво? дори още 3 не ви достигат, а? Смешни БСП-ари.

Мажоритарната система е нещо по-различно. Там участват личности и се гласува за личности. Оттук като им знаем личностите на ГЕРБ не съм сигурен дали щяха да стигнат и до сегашните 25%.

!!! Както ние винаги проявяваме скромност и толерантност, и те да проявяват, каза Борисов. !!! Тикво, къртиш миФки! По-голяма лъжа не бях чувал! А-а! И колкото повече мърдаш, толкова повече ти влиза!

Едно е да можеш, друго да искаш, трето да го направиш ! Той само иска.

Ясно е, че сте победители, ама никой не иска да се хваща с Вас и да ви сърба попарата//. да Ви бъде патерица... Може да има опозиция на болшинството :)))))

Kalin

така само дето неговата скромност много изкривена.имаше време при 62% избирателна активност почти стигнаха 50% от гласовете а сега са на 26 при 42 % избиранели.Факт който той удобно пропуска тупайки се в гърдите.А някои от другите тръгнаха от 0 и имат приличен резултат.