Борисов и още 7 евролидери се събират на пожар заради бежанците

Страните на предна линия на бежанската вълна се събират на среща "генерална репетиция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате Бойко води Меркел под ръка. Нинова води Карадайъ... Какво да говорим повече...

Извади шланга...

Радвам се, че със залеза на Меркел ще залезе и Правителството на Тиквоча. Няма я вече Хилъри, има Тръмп и той не е жена, Меркел също си отива. Иде ред на Бойча. БСП също. Накрая ще се обединят в името на властта и лукса.

как са се хванали за ръчичка - направо съберете се и си драснете клечката - цяла Европа ще си отдъхне!

И наш Боко да каже нещо разумно?! Не мога да повярвам!

тоя пожар мина преди 2 г. ,да ви имам бързата реакция!

Нашият не е и никога няма да бъде евролидер. Той е малка пионка, нищо повече.

Бойчо си отива, защото бе проект на Меркел. БСП- кога? Идва обединението на най-крадливите и тоталитарни политически формации. Дано скоро и ГЕРБ и БСП да са вън от Парламента.

ЩЕ СЕ ПРЕГРЪЩА С МЕРКЕЛ ХЕЛОУИЙНА, СЛЕД НЯКОЛКО СЕДМИЦИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ МЕЖДУ ДРУГОТО КАКВО НИ Е НАТРЕСЪЛ ПАК С "ЙЕС, СЪР"!

да си го зима там и хоич да не се връща . на никой няма да липсва тоя бай ганьо!

Не е вълховният призив на Лидера за затваряне на границите. Пръв беше Себастиан Курц.Втори Зеехофер.Който чного сериозно заплаши Мути. Нещата са опрели кокъла. Нашето.....Слънце,какви ще ги говори там....сещайте се. Великият дипломат и международник.

"Борисов и още 7 евролидери се събират на пожар.." Ваууууу БрисOFF EUROлидер!!!хахахахахахаха Аве тоа досега не разбора , че не е никъФ еуролидер а просто палячо и клоун който разсмива и весели западноевропейците по EUROбанкетите.{:-((( Смешна и жалка история....

Да се чете: "Пак ще ни прецакат, защото Тиквата казва само YES на началниците!"

Тоя път сте върха ! "Борисов и още 7 евролидери се събират на пожар заради бежанците" - естествено е щом има пожар да извикат пожарникар , нали ? Боже , кой ги мисли тия заглавия :)

"Борисов и още 7 евролидери се събират на пожар заради бежанците " Какво има толкова да се умува! Събирате, товарите на кораби и в САЩ. Те "демократизираха" техните държави и бежанците са резултат на тази "демокрация" по американски образец. Нека те да си ги приютят. Нали са силни, богати с неограничени възможности и пространства! Да си ги прибират, не само да използват природните ресурси и богатства на страните им.

Държавата е в разпад, но нашата тиква е евро лидер и е замел всичко под изпрания килим!

100+

Сякаш я дърпа като магаре на мост. В следващия кадър очаквамето е да я е метнал на гърба си.

Понеже Бойко Мутрафона оправи държавата, сега ще оправи и Европа. Пфу!

Снимка за милиони! Като немощна майка и любящ син са!

стига си бегал навън бе, вот на недовери ти внасят, страната се тресе от протести и скандали, ти на великия дипломат ми се праиш.... Ела тука на баламатума...да отговаряш за некадърността си!

анкетата в сайта показва над 53% одобрение на вота, а мишката ходи по екскурзии, Меркелица може да му заповяда и по телефона, стига скъпи хотели и самолети.

Не стигат келнерите и клоуните за тези срещи. Пак ще го викат....Дано поне бакшиш му дадат. Човек прочел една книга ще решава такива проблеми...някой вярва ли го? Тези, които го вярват, вероятно не са прочели и една книга...а само са яли филии с мас...

Бабишкерът с призива "Елате всички" едва ли ще предложи нещо умно и различно от това да превърна цивилизования континент в африканска кочина.

На връщане бойкоборисов ще докара четиресе хиляди от най-долните ислямски паразити, които никой никъде не иска да търпи, като проява на добра воля. За да го обичат неговите приятели от европейския съюз. На нас ще обещае че ще ги предаде на неговия близък преател ердоган. Който, разбира се ще го отсвири, най приятелски #nohomo.

Спомняте ли си епизода от Star Wars, в който трябваше да се поиска оставка на канцлера и да се предложи сенатор Палпатин (Императора) за нов канцлер с неограничени права? Как всички се ослушваха и накрая пробутаха слабоумния Джар-Джар да поиска това пред Сената? Наш Бойко в момента влиза в същата роля. На Джар-Джар.

боко мутрата не представлява интересите на България. Той е американска марионетка и еврейскиа пачавра. Той защитава само своите персонални интереси (да краде и паразитира до когато може)

на Позитано одобрението е над 100% - някъде към 190%.. Ама на кой му пука..? Очаквайте Борисов 4. Докато противниците му са на нивото на Нинова и Карадайъ, ще има и Борисов 19

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНА ФОТОГРАФИЯ !!!!

Меркел иска да върне част от намиращите се в Германия мигранти на други страни от където те са влезли в ЕС (Дъблинското споразумение, което е задължително). Бойко иска допълнително пари, за да "затвори" границите (авно тези, които окрадоха са им малко). Меркел ги покани в Европа, а Бойко организира безпрепятственото им влизане в ЕС през нашата граница. Това е бизнес с огромни печалби без данъци. А сега вече, след като мигрантите са тук и парите са усвоени от който трябва, някой друг да се грижи за тях. Дъблинското споразумение е подписано преди да бъдем присъединени (за да не можем да го оспорим).Явно са знаели какво се подготвя и са се подсигурили.А сега тези срещи са за пред избирателите, да се представи малко популизъм.

Ами да 'земат, да се 'земат, а?

Защо тази новина не се тиражира: Започнаха преговорите за бюджета (Многогодишната финансова рамка) на ЕС в периода 2021-2027.

Палячо, клоун, но спаси кравата Пенка. Браво на него ! За мен е лидер !

Kажете ми кой е единствения премиер - "евролидер" в света, който когато народа му иска дадено нещо, той отговаря на хората, че чакал Началниците му да му разрешат дали да го прави или не. Ами Борисов, ти не си евролидер бре, ти си един -ЖИВ ТАШАК, ти си мухал. Нищо повече!

Чедо, обърни взора си към снимката Станишев целува Местан. Ще ти олекне. Амин.

Меркел и Макрон са се разбрали да изхвърлят от техните страни стотици хиляди мигранти и "да ги върнат в страните, където първо са регистрирани". За България такива са над 44 хиляди. И Бойко вместо да отговори на това, бръщоливи как да се пази границата СЕГА. А става дума за разселването на пришълци, които ВЕЧЕ са в Европа, поканени от Меркел. Ама нашият пак се прави на утрепан и после тайно Мин.съвет ще реши да ги пръсне по всички селища - както преди 2 години. Нищо, че хората не ги искат.

всичко е обяснено в клипа на Rammstein - Sonne - Снежанка и седемте джуджета

до 2027 година няма да има ЕС

Държавата ще се оправи когато ГЕРБ и БСП са вън от Парламента, а Пеевски е осъден, както и Брендо. Колко малко, а какво огромно значение има.

имаше няколко дена почивка, днес пак сте изтипосали мутрата и патреотите какво казали като централни новини! Кви фактори са тия бе?

СъбралЕ се да чистят след магариите на меркел :):):) А наш'та тиква се гушка с бабата, сега нали това е модерно!!! боко, боко, България оправи, сега е ред на ЕС да оправиш...

Докато не вкарат дъртото фрау доживот в психиатрията нищо не може да се реши.

пише се бухал, щот е бугарин

Германците си подбраха 10-15% хабибита за бачкане и сега се гласят да връщат разбалената стока в България и Гърция. 40 000 са за България. Стягайте се, идват нови поганци!

СКЪПИ БОЙКО! СКЪПИ БО.... СКЪ...... КАМЕРАТА НАБИВА НА ПРОЗОРЧЕ СЪС ЗДРАВА ЖЕЛЯЗНА РЕШЕТКА !!!

Борко да внимава да не си купи в последния момент билет за 8000 евра, че заместникът му е бесен и ще го изпее на гадовете!

много ги разбирате рубашките тия работи, мого ви се иска))): хахаха гнилите мушмули нали знаеш как ги чакахте да изгният, накрая вие изгнихте!

Борисов и още 7 евролидери се събират на пожар заради бежанците Западните европейски "лидери" начело с Меркел преди три години с коя част на тялото си осъществяваха "мисловна" дейност че да допуснат в Европа 2 милиона мигранти да се разхождат свободно из целият континент и да останат там , където им хареса. Сега се събирали на пожар.Ами,че той пожарът е взел такива размери,че на Европа ще и трябват десетилетия за да го "угаси",ако от утре се вземат драконовски мерки против миграцията.

Сложих ти + и веднага ми изпраска 3 минуса? Дира?

ЛюбоФ ли бе да го опишеш...